2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar. geçen haftaki endişelerim yerini büyük bir rahatlığa bıraktı. doktorumuzu değiştirdik. yeni doktorum da bebeği görür görmez maşallah çok sağlıklı bir bebeğin var dedi. hastaneden çıkışta hastane çıkışlarını da aldım. o kadar mutluyum ki. allah herkese nasip etsin inşallah. bu arada idil babynin 20li hastane çıkışları var.tavsiye ederim. hem ekonomik hem de içinde havlusundan çorabına kadar ne ararsan var yumuşacık,antibakteriyel. 10 lu sete dünya para vereceğinize 20liset alın derim. herşeyden çift var ekstradan bir de havlusu var. 3 ayrı doktor oğlumun olacağını teyit etti. böylece kayınvalidemin bütün ümitleri de çürümüş oldu. kızdır o erkek değildir deyip duruyor. benim oğluşum da ona bayılıyordu sanki. ben sağlıklı diye seviniyorum kadının üzüldüğü şeye bak. o zaten ayrı mevzu buraya yaz yaz bitmez. kadın melekken hamileliğimden sonra garip davranışlara başladı. ekşi yediğimi görünce oh kız kız diye salonda göbek attı. oğlan diyorum kabullenmiyor hala. manyakmıdır nedir? doğru dürüst arayıp sormuyor bile hamileliğimden beri. eskiden 2 güne bir arayıp hadi yemeğe gelin derdi. şimdi ayda bir o da kayınpederim arıyor yemeğe gelin diye. pilatese ve dağ yürüyüşlerine başladı. her gün gezmede. bir yelek başlamıştı kız olacak hevesiyle erkek olacağını duyduğundan beri onu da almıyor eline. benim annem 5.yeleğini bitirdi battaniyelere başladı. ay neyse anlattım size de biraz rahatladım. benim hiç umrumda bile değil o. ben oğlumu o kadar hevesle bekliyorum ki. zaten de erkek istiyordum. allah gönlüme göre verdi.

Fotoların açıklamalarında ne kadar olduklarını yazdım
Spasilk diye amerikan %100 bebek markası
%100 Pamuk her biri ve 'Bebeğiniz için özel süper yumuşak interlog kumaştan üretilmiştir' özelliğide cabası kızlar
Daybuydaydan aldım buarada bebe chocolateyide ondan aldım ve bayıldım bebe chocolate dokusuna kesinlikle bir daha cıkarsa alacağım mağazasında pahalı cünkü

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr tetanoz aşılama takvımını paylaşıyorum merak edenlere :)
Td1 - İlk aşılama
Td2 - Td 1'den en az 4 hafta sonra
Td3 - Td 2'den en az 6 ay sonra
Td4 - Td 3'den en az 1 yıl sonra
Td5 - Td 4'den en az 1 yıl sonra

Aynen kuzucumm helalii hoşş olsunn miniklerimizee
İlk hevess bazen gözünü çıkarsamda artık 2side faydalanır diyip kendimi avutuyorum
Uzay mekiği ne mekik ama hepsi içersinde bebe portuyla beraber uygun gibi geldi bana canım
Sadece başka rengi var mı diye araştıracağım :44:

Sen zaten en son cümlenden belirtmişin canım Allah senin gönlüne göre vermiş amaaan gerisini boşveerr
Benimkiler erkek diye bayılıyorduu erkek olduu ne ararlar ne sorarlarr öylede nemrutlar böylede
Rabbim bir de sağlıkla kucaklarımıza versin meleklerimizi daha da ne isteriz ki

selam hamiş bayanlar ve içinizde büyüyün minik melekler:)

hepinize çoooooook güzel bir hafta diliyorum. herşey gönlünüzce olsun. Hasta olan arkadaşlar varmış hepinize geçmiş olsun.

bundan sonra artık gece uykuları bizden uzaklaşmaya başladı desenize

Canım battaniye ve bodylere bayıldım internetten mi aldın site ismi verirsen hemen almak istiyorum inşallah vardır senin eline ulaştımı kaliteside iyidir dimi

sıkıntıdan patlıcam ya evde otur otur offfff ben kilo almıyım da kim alsın
hiçbirşey yapmak istemiyorum bütün gün öle yatasım var........

merhaba kızlar ya dönence aldınız mı ? ben dönence araştırmasına başladımda bilemiyorum gerekli mi gereksiz mi? bu konuda tecrübeli anneler fikirlerini yazabilir mi? alanlar varsa hangisinden aldılar?
birde bebiş malzemeleri için çanta istiyorum ama çok model var nette çok kararsız kaldım var mı alıp memnun olan?:18:

al bence ama çok pahalı bişey olamasına gerek yok

pffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo

yıyıp ıcıp yatıyorum

bugun neden boyle oldum ben anlamadım

Son düzenleme:

bende 7 li kısa kollu body lerden aldım. çok ucuza geliyor gerçekten.

merhaba kızlar herkese..25.haftamdayım ve aşırı gerilmiş hissediyorum karnımı..çok sert ve 1 haftada acayip büyüdü..benle aynı haftalarda olan hamişler sizde de öyle mi ?nerdeyse nefes almakta zorlanıyorum..kilo normal ilerliyor ama..

pffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo

Yıyıp ıcıp yatıyorum

Bugun neden boyle oldum ben anlamadım

hava çarpmıştır
şaka bi yana ebnde dökülüyorum
boğazım geniz akıntım şimdilik azaldı ama
salgın varmış çok daha dikkatli olmamız gerek

merhaba canmm bendee yerımden kalkarken orlanıyorum hele gec wc kalkmak artık ıskence bana belıme sancı gırıyor yurumem degıstı artık:)penguen gıbı yurumeye basladım ama benım kılo da etken:)
hava çarpmıştır
şaka bi yana ebnde dökülüyorum
boğazım geniz akıntım şimdilik azaldı ama
salgın varmış çok daha dikkatli olmamız gerek

artık hava mı carptı baska bırsey mı bılmıyorum

evet cnm ıhlamur tuket lımonlu ıyı gelebılır cok sukur 2 aydır grıp ugramıyor

aynen canım ya,,penguen yürüyüşünü bu sabah eşim farketti,ben normal yürüdüğümü zannediyordum..ama ağır vasıta gibiyim,ama bozuk..sanki biri arkadan itekleyerek yürütüyor beni..son 3 ayımız da hayırlısıyla bitirsek ne güzel olurdu,,ben razıyım gece uyanıp emzirmeye,sabah da uykusuz işe gelmeye :) ilk hamileliğimde gençtim sanırım,,e tabi arradan 5 sene geçti,zor geliyor hamilelik

canım aynen..önce öyle gerginlik oluyor sonra bir bakıyosun karnın hop büyümüş..bana da çok oldu hala da oluyor..nefes darlığı yapıyor ayrıca..dr.uma çok söylüyorum ama önemsemiyor sık ve az ye diyor..bende böyle yaşamaya alıştım..yemek yeyince evdeysem hemen uzanıyorum çünkü yürüdükçe daha geriliyor..işyerindeysemde oturuyorum..

bende zorlanıyorum işyerinde bir iş var bir dolap boşaltılcak o işi banavveriyorlar ama ben eğilip kalkarken zorlanıyorum kimseyi kırmak da istemiyorum ama sanırım bu işi yapamayacağımı söylücem bebeğimi riske atamam böyle bir iş için..

valla ben çok beğendim cnm hatta bnde de baby confort var ona çok benziyo
yanlız sana tavsiyem almadan önce git bi dükkandada gör daha içine siner

Güzel ama ağırlığı bana biraz fazla geldi, 12-15 kg diyor. Benim gördüğüm benzer modellerde ağırlık 7'ye kadar düşüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…