- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.401
bel agrim benim de oluyor canim
bazne hic olmuyor
sonra bir basliyor baya suruyor
uzay mekiği gibi çok güzelama fiyatıdıda güzelmiş
maşallah allah hevesini bozmasınbanada gelse ya şu hevesten kızımın bi çorabı bilem yok
aman yarı fiyatı nerdeyse kim olsa kriz geçirirama genede paşamıza hoş helal olsun
selam kızlar. geçen haftaki endişelerim yerini büyük bir rahatlığa bıraktı. doktorumuzu değiştirdik. yeni doktorum da bebeği görür görmez maşallah çok sağlıklı bir bebeğin var dedi. hastaneden çıkışta hastane çıkışlarını da aldım. o kadar mutluyum ki. allah herkese nasip etsin inşallah. bu arada idil babynin 20li hastane çıkışları var.tavsiye ederim. hem ekonomik hem de içinde havlusundan çorabına kadar ne ararsan var yumuşacık,antibakteriyel. 10 lu sete dünya para vereceğinize 20liset alın derim. herşeyden çift var ekstradan bir de havlusu var. 3 ayrı doktor oğlumun olacağını teyit etti. böylece kayınvalidemin bütün ümitleri de çürümüş oldu. kızdır o erkek değildir deyip duruyor. benim oğluşum da ona bayılıyordu sanki. ben sağlıklı diye seviniyorum kadının üzüldüğü şeye bak. o zaten ayrı mevzu buraya yaz yaz bitmez. kadın melekken hamileliğimden sonra garip davranışlara başladı. ekşi yediğimi görünce oh kız kız diye salonda göbek attı. oğlan diyorum kabullenmiyor hala. manyakmıdır nedir? doğru dürüst arayıp sormuyor bile hamileliğimden beri. eskiden 2 güne bir arayıp hadi yemeğe gelin derdi. şimdi ayda bir o da kayınpederim arıyor yemeğe gelin diye. pilatese ve dağ yürüyüşlerine başladı. her gün gezmede. bir yelek başlamıştı kız olacak hevesiyle erkek olacağını duyduğundan beri onu da almıyor eline. benim annem 5.yeleğini bitirdi battaniyelere başladı. ay neyse anlattım size de biraz rahatladım. benim hiç umrumda bile değil o. ben oğlumu o kadar hevesle bekliyorum ki. zaten de erkek istiyordum. allah gönlüme göre verdi.
Eki Görüntüle 604043 Eki Görüntüle 604044 Eki Görüntüle 604045 Eki Görüntüle 604046 Eki Görüntüle 604047 Eki Görüntüle 604048 Eki Görüntüle 604049
Fotoların açıklamalarında ne kadar olduklarını yazdım
Spasilk diye amerikan %100 bebek markası
%100 Pamuk her biri ve 'Bebeğiniz için özel süper yumuşak interlog kumaştan üretilmiştir' özelliğide cabası kızlar
Daybuydaydan aldım buarada bebe chocolateyide ondan aldım ve bayıldım bebe chocolate dokusuna kesinlikle bir daha cıkarsa alacağım mağazasında pahalı cünkü
canım sanırım en güzeli diyetisyene gitmen, hamilelikte kilo alınıyo muhakkak bazıları hiç takmıyor o da normal çünkü hızlı veriliyormuş ama gerçekten üzülüyorsan hiç düşünme hemen randevu al diyetisyene git..o kilo alma sebebini bulur ve bunu yavaşlatır yada durdurur..sonradan vermektense baştan almayı engellemek daha kolay sanıyorum..benim eğer birkaç hafta daha bu hızla kilo artışım devam ederse mutlaka diyetisyene gideceğim..şu an izliyorum bakalım almam gerekeni mi aldım yoksa boşa mı kilo alıyorum diye..
canım ben sanki süt içmeye başlayınca kilo alımım arttı..önceden sütten tiksiniyordum, yoğurt peynirle ve kalsiyum tablet kullanıyordum..süt bize kilo yapıyor olabilir mi ??
canım bu faydalı bilgileri ve anılarını bizimle paylaştığın için çok sağol, bebişin seni uyutmuyor sanırım..bir an önce uyku düzeni güzel olur inşallah..deneyimli biriyle konuşmak gerçekten bizi rahatlatıyor..bende sancımı evde çekmek istiyorum..tabi panik haliyle ne kadar dayanabilirsem..sana bir sorum olacak tatlım, doğum konusunda orta fiyatlı ve orta ayarlı mı yoksa iyi bir hastaneyi mi tercih edelim çok fark var mı?? erdem ve medicana hastanesi arasında kararsızım..bir arkadaşımda paşabahçe devlet hastanesinde doğum yaptı, çok çok memnun kalmış sende mutlaka orda yap diyor ama ben korkuyorum ya bir aksilik olursa bana devlette iyi davranmazlarsa diye..o yüzden özeli tercih edicem sanıyorum..[/QU
canım ben 2 doğumumuda özelde yaptım çok özel meraklısı değilim ama doğum hayatım boyunca yaşayacağım 2 özel an ve aklımda güzel kalmasını istedim kendimide oanda özel hissetmek istedim güzel devlet hastanelerimizde var tabi ama tabi özelde ebe vs sana daha bi kibar davranıyorlar yani normal doğumda iş sende bitiyor bunun farkındayım ama o anları daha konforlu ve ilgili yaşamak herkes ister önemli olan gideceğin hastanenin doğum sırasında oluşabilecek acil durumlardaki müdahale şekli yenidoğan yoğun bakımı varmı yoksada ne şekilde hallediyorlar bunları araştır ikincisi ve buda çok önemliki doktoruna güvenmen özel seçmemin bi nedenide bu oan kendimi emanet ettiğim insanı tanıyorum ve o çok rahatlatıyor insanı.... paracı olmayan işinin ehli bi dr lazım.. ama bunlar için 4000 -6000 para vermekde çok geliyor bana bütçeme göre tabi sonuçda bir gece kalıyorsun doğum anından sonra herşey bitiyor abartı bu rakamlar dediğim gibi kişinin bütçesiyle alakalı benim gittiğim hastanede sezaryen normal fark etmiyordu 1500 tl alıyorlardı normalde normal doğum daha ucuz olur bunu çok bulan arkadaşlarımda oldu ama ben memnun kaldım ilgilerinden vs çocugumun altını bile değiştirmemize fırsat vermeden kendileri hallettiler sende umarım gönlüne ve bütçene göre bir yer bulursun
not: şunu da belirteyim hiç bi özel hastanede istisnalar hariç üniv hastaneleri kadar teşekküllü değildir [ bu hastanelerden bir doktorun özel hastası olmak en güzeli tahliller falan bedava oluyor hem ilgide oluyor)
kızlar birşey daha belirteyim özele gidiyorsanız basit bi şeker testi için bile 50 tl alıyorlar yaptırmayın sağlık ocaklarında bile 2 dakkada yaptırıp ordan hemşireden barkotu alıp netten sonucunuzu görebilirsiniz tekrar gitmenize bile gerek yok bende şeker çıkmıştıda özellikle tarama testleri çok pahalı devlette yaptırıp sonucunu özele götürmek en mantıklısı benim en önemsediğim ve işinin ehlinin yapması gereken detaylı ultrasyon diğerleri adı üstünde tarama ihtimaller var ..... ama detaylı ultrasyonda bebeğinizde oan müdahale edilerek önlenebilecek hastalıklar vs çıkıyor ihmal etmeyin.....
merhaba kızlarya dönence aldınız mı ? ben dönence araştırmasına başladımda bilemiyorum gerekli mi gereksiz mi? bu konuda tecrübeli anneler fikirlerini yazabilir mi? alanlar varsa hangisinden aldılar?
birde bebiş malzemeleri için çanta istiyorum ama çok model var nette çok kararsız kaldım var mı alıp memnun olan?:18:
Eki Görüntüle 604043 Eki Görüntüle 604044 Eki Görüntüle 604045 Eki Görüntüle 604046 Eki Görüntüle 604047 Eki Görüntüle 604048 Eki Görüntüle 604049
Fotoların açıklamalarında ne kadar olduklarını yazdım
Spasilk diye amerikan %100 bebek markası
%100 Pamuk her biri ve 'Bebeğiniz için özel süper yumuşak interlog kumaştan üretilmiştir' özelliğide cabası kızlar
Daybuydaydan aldım buarada bebe chocolateyide ondan aldım ve bayıldım bebe chocolate dokusuna kesinlikle bir daha cıkarsa alacağım mağazasında pahalı cünkü
pffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo
Yıyıp ıcıp yatıyorum
Bugun neden boyle oldum ben anlamadım
merhaba canmm bendee yerımden kalkarken orlanıyorum hele gec wc kalkmak artık ıskence bana belıme sancı gırıyor yurumem degıstı artık:)penguen gıbı yurumeye basladım ama benım kılo da etken:)merhaba kızlar herkese..25.haftamdayım ve aşırı gerilmiş hissediyorum karnımı..çok sert ve 1 haftada acayip büyüdü..benle aynı haftalarda olan hamişler sizde de öyle mi ?nerdeyse nefes almakta zorlanıyorum..kilo normal ilerliyor ama..
hava çarpmıştır
şaka bi yana ebnde dökülüyorum
boğazım geniz akıntım şimdilik azaldı ama
salgın varmış çok daha dikkatli olmamız gerek
merhaba canmm bendee yerımden kalkarken orlanıyorum hele gec wc kalkmak artık ıskence bana belıme sancı gırıyor yurumem degıstı artık:)penguen gıbı yurumeye basladım ama benım kılo da etken:)
artık hava mı carptı baska bırsey mı bılmıyorum
evet cnm ıhlamur tuket lımonlu ıyı gelebılır cok sukur 2 aydır grıp ugramıyor
canım aynen..önce öyle gerginlik oluyor sonra bir bakıyosun karnın hop büyümüş..bana da çok oldu hala da oluyor..nefes darlığı yapıyor ayrıca..dr.uma çok söylüyorum ama önemsemiyor sık ve az ye diyor..bende böyle yaşamaya alıştım..yemek yeyince evdeysem hemen uzanıyorum çünkü yürüdükçe daha geriliyor..işyerindeysemde oturuyorum..merhaba kızlar herkese..25.haftamdayım ve aşırı gerilmiş hissediyorum karnımı..çok sert ve 1 haftada acayip büyüdü..benle aynı haftalarda olan hamişler sizde de öyle mi ?nerdeyse nefes almakta zorlanıyorum..kilo normal ilerliyor ama..
merhaba canmm bendee yerımden kalkarken orlanıyorum hele gec wc kalkmak artık ıskence bana belıme sancı gırıyor yurumem degıstı artık:)penguen gıbı yurumeye basladım ama benım kılo da etken:)
artık hava mı carptı baska bırsey mı bılmıyorum
evet cnm ıhlamur tuket lımonlu ıyı gelebılır cok sukur 2 aydır grıp ugramıyor
valla ben çok beğendim cnm hatta bnde de baby confort var ona çok benziyo
yanlız sana tavsiyem almadan önce git bi dükkandada gör daha içine siner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?