- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.421
hahah aynen bende aynıyım bırı arkadan ıtıyo sankıaynen canım ya,,penguen yürüyüşünü bu sabah eşim farketti,ben normal yürüdüğümü zannediyordum..ama ağır vasıta gibiyim,ama bozuk..sanki biri arkadan itekleyerek yürütüyor beni..son 3 ayımız da hayırlısıyla bitirsek ne güzel olurdu,,ben razıyım gece uyanıp emzirmeye,sabah da uykusuz işe gelmeye :) ilk hamileliğimde gençtim sanırım,,e tabi arradan 5 sene geçti,zor geliyor hamilelik
canım aynen..önce öyle gerginlik oluyor sonra bir bakıyosun karnın hop büyümüş..bana da çok oldu hala da oluyor..nefes darlığı yapıyor ayrıca..dr.uma çok söylüyorum ama önemsemiyor sık ve az ye diyor..bende böyle yaşamaya alıştım..yemek yeyince evdeysem hemen uzanıyorum çünkü yürüdükçe daha geriliyor..işyerindeysemde oturuyorum..
bende zorlanıyorum işyerinde bir iş var bir dolap boşaltılcak o işi banavveriyorlar ama ben eğilip kalkarken zorlanıyorumkimseyi kırmak da istemiyorum ama sanırım bu işi yapamayacağımı söylücem bebeğimi riske atamam böyle bir iş için..
o nedir canim hic birseyden haberim yok hala:)merhaba kızlarya dönence aldınız mı ? ben dönence araştırmasına başladımda bilemiyorum gerekli mi gereksiz mi? bu konuda tecrübeli anneler fikirlerini yazabilir mi? alanlar varsa hangisinden aldılar?
birde bebiş malzemeleri için çanta istiyorum ama çok model var nette çok kararsız kaldım var mı alıp memnun olan?:18:
pffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo
yıyıp ıcıp yatıyorum
bugun neden boyle oldum ben anlamadım
o nedir canim hic birseyden haberim yok hala:)
bu ara herkesta var sanirim ,gecmis olsun
güzel ama ağırlığı bana biraz fazla geldi, 12-15 kg diyor. Benim gördüğüm benzer modellerde ağırlık 7'ye kadar düşüyordu.
Canlarım bebek arabası araştırması işine başlayan oldumu ?
Alanlar fln da olmuştur belki, ben epey uzak kaldığımdan habersizim de.
Epeydir bir modeli begeniyorum, kullanıcı yorumları falan da hep pozitif.
Ve özelliklerine göre fiyatı da çok uygun fakat aklıma takılan nokta büyük bir araba olması.
Siz de fırsatınız olursa bi baksanız, yorumlarınıza açıgım :)
Wollex New York Brooklyn Travel Sistem Bebek Arabası / Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
resmi de bu
Eki Görüntüle 603964
canım ara sıra bende öyle oluyorum hep uyumak istiyorum,bazen de hiç uyumak istemiyorum bende şaştım kaldım bu durumapffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo
yıyıp ıcıp yatıyorum
bugun neden boyle oldum ben anlamadım
aynen canım ya,,penguen yürüyüşünü bu sabah eşim farketti,ben normal yürüdüğümü zannediyordum..ama ağır vasıta gibiyim,ama bozuk..sanki biri arkadan itekleyerek yürütüyor beni..son 3 ayımız da hayırlısıyla bitirsek ne güzel olurdu,,ben razıyım gece uyanıp emzirmeye,sabah da uykusuz işe gelmeye :) ilk hamileliğimde gençtim sanırım,,e tabi arradan 5 sene geçti,zor geliyor hamilelik
canım ben ebebek mağazasında haftasonu chicco tiro yu gördüm 800 küsürdü oto koltuğu,fortbebe gibi yatağı,bebek çantası ve 1 yaşından sonrası için normal arabaya dönüşen tenteli kılıfıyla 800 küsür bişeydi fiyatı 7 kilo ve tek elle açma kapama özelliği var bu ilk araba bakışımdı ama gayet cazip bi seçenek geldi bana bi bak netten istersen
:
Eki Görüntüle 604330 canım bu setin hepsimi 800 küsür bende beğenmiştimde
galıba cnm sımdı kendıme geldım kayınvalıdeme yemege gıdecegımızı ogrenınce
Eki Görüntüle 604043 Eki Görüntüle 604044 Eki Görüntüle 604045 Eki Görüntüle 604046 Eki Görüntüle 604047 Eki Görüntüle 604048 Eki Görüntüle 604049
Fotoların açıklamalarında ne kadar olduklarını yazdım
Spasilk diye amerikan %100 bebek markası
%100 Pamuk her biri ve 'Bebeğiniz için özel süper yumuşak interlog kumaştan üretilmiştir' özelliğide cabası kızlar
Daybuydaydan aldım buarada bebe chocolateyide ondan aldım ve bayıldım bebe chocolate dokusuna kesinlikle bir daha cıkarsa alacağım mağazasında pahalı cünkü
merhabalar hanımlar,ben 21.haftaya gireli yeni oldu.ve inanırmısınız şimdiye kadar normal geçen hamileliğim ne bulantı ne ağlam nöbeti vs. bu haftalarda uyksuzluk,kaygı artışı,sıcaktan bunalma falan gibi şeyler başladı.günde 3 saat uykuyla kalıyorum.yatağa yatınca aklıma binbir türlü kaygı geliyo,çocuğun varlığı,isteyerek hamile kaldığım halde,sanki çıksa herşey normale döncekmiş gibi içimde oluşundan doğan bi sıkıntı gelme şeklinde duygular oluyo,nasıl geççek kalan 4 ay gibi...uyku yok.evin duvarları üstüme geliyo,ev değiştirmeyi düşündüm sonra baktım başka yerde kalsam da uykum yok.Ve korkum bende psikolojik bi sıkıntı mı var diye.psikoloğa gitmeyi düşündüm.nasıl geççeğni bilmiyorum.ben böyle değildim güçlü bir insandım,şimdi bu değişimler korkutuyo...araştıryorum.sizler benzer şeyleri yaşadınız mı tek miyim?cevap yazan olursa çok sevinirim...
canım cok guzeller gule gule kullansın meleginnEki Görüntüle 604043 Eki Görüntüle 604044 Eki Görüntüle 604045 Eki Görüntüle 604046 Eki Görüntüle 604047 Eki Görüntüle 604048 Eki Görüntüle 604049
Fotoların açıklamalarında ne kadar olduklarını yazdım
Spasilk diye amerikan %100 bebek markası
%100 Pamuk her biri ve 'Bebeğiniz için özel süper yumuşak interlog kumaştan üretilmiştir' özelliğide cabası kızlar
Daybuydaydan aldım buarada bebe chocolateyide ondan aldım ve bayıldım bebe chocolate dokusuna kesinlikle bir daha cıkarsa alacağım mağazasında pahalı cünkü
Ya pekbici nerdesin battaniyelerin dokusu nasıl yumuşakmı şimdi bende sipariş vericem ama cesaret edemedim fiyat olarak çok uygun ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum
canım cok guzeller gule gule kullansın meleginn[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
ya bıde ben hala tetanoz asısını olamadım
bı gıtmek kısmet olmadı
bu hafta ıcı gıtcem kesınde
gec kalmıs olmam dımı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?