2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hahah aynen bende aynıyım bırı arkadan ıtıyo sankıılerkı aylarda kalkmaıcam yerımden

oyy yapma yapma sen hamılesın bıraz anlayıslı olsunlar

o nedir canim hic birseyden haberim yok hala:)
pffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo

yıyıp ıcıp yatıyorum

bugun neden boyle oldum ben anlamadım

bu ara herkesta var sanirim ,gecmis olsun

Merhabaa herkeze bı kacgundurrr giremedim buralaraa umarım herkez iyidirr..
biz dun babamızıı 1.5 ay beraberlıkten sonraa tekrar sınıra ugurladık hayırlısıyla gıtsın gelsın ınsallahh keyfımızzz pek yok ama hayırlısıı dıyoruz.
2 doz tetonoz asımızı da olduk sımdılık agrım sızım yok kolumda gayet ıyı helekı ılk asıyı hatırladıkcaaa ve cektıgım acı buu onun yanındaa hıc bısıı.
umarım boyle atlatırım.
bugun gune ıstrfra ve ısalle basladım berabt bıgundu evımıze geldık ıstraat edıoyurz calısmamak evde olmak guzel bısıııı calısmayı cok sevsemde evın tadı hakkaten ayrı :)
sizlerle cene calmaya geldım bendeee
kımler burada.
esım buradayken nete cok gıremıyorum onunla ılgılendıgım ıcın.gunduzde ıste net sıkıntı oyuzden uzak kalıyorum kacırıyorum cogu seyı gecmısı zaten okumuyorum artıkk :/ cok kaynatıyorsunuzz yetsımedıgım ıcnn yakaladıkcaa dahıl oluyum konularaa yoksa dogurcaz ben hala gecmıste kalıcam

güzel ama ağırlığı bana biraz fazla geldi, 12-15 kg diyor. Benim gördüğüm benzer modellerde ağırlık 7'ye kadar düşüyordu.

işte o yüzden diyorujm görülmesi şart kolaymı taşınıyomu gibi
detaylı olanlar azcık ağarlaşıyo ama katlama şeklinden dolayı taşınması kolayda olabiliyo
bakmak görmek denemek lazım

canım ben ebebek mağazasında haftasonu chicco tiro yu gördüm 800 küsürdü oto koltuğu,fortbebe gibi yatağı,bebek çantası ve 1 yaşından sonrası için normal arabaya dönüşen tenteli kılıfıyla 800 küsür bişeydi fiyatı 7 kilo ve tek elle açma kapama özelliği var bu ilk araba bakışımdı ama gayet cazip bi seçenek geldi bana bi bak netten istersen

pffffffffffff sabahtan berı yatıyoum ne olcak benım bu halım dökuluyorum resmen parmakalrım bıle agrıyo

yıyıp ıcıp yatıyorum

bugun neden boyle oldum ben anlamadım
canım ara sıra bende öyle oluyorum hep uyumak istiyorum,bazen de hiç uyumak istemiyorum bende şaştım kaldım bu duruma

dün eşim de benle dalga geçiyodu iyice penguene bağladın diye taklidimi yapıyodu gıcık

bu arada haftasonu kontrol için endokrine gittim ilacımın dozunu yükseltti TSH yine cozutmuş,bi de d vitamini ölçmüştü 11 çıktı daha önce de 13 çıkmıştı geçen ay da bu ay da devit yazdı ama kadın doğumcum içme bence gerek yok dediğinden içmemiştim şimdi yine sordum yine içmene gerek yok dedi endokrin uzmanı da mutlaka içmelisin dedi arada kaldım ne yapsam sizce? :18:

bi de idrar tahlili verdim onda da enfeksiyon çıktı hatta lökosit 25,eritrosit 10 bi hayli fazla ama doktorum bu konuda da su iç geçer ilaç vermiycem dedi çok garip değil mi benim doktor amca ilaç düşmanı

canım bu setin hepsimi 800 küsür bende beğenmiştimde

Son düzenleme:

Ya pekbici nerdesin battaniyelerin dokusu nasıl yumuşakmı şimdi bende sipariş vericem ama cesaret edemedim fiyat olarak çok uygun ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum

merhabalar hanımlar,ben 21.haftaya gireli yeni oldu.ve inanırmısınız şimdiye kadar normal geçen hamileliğim ne bulantı ne ağlam nöbeti vs. bu haftalarda uyksuzluk,kaygı artışı,sıcaktan bunalma falan gibi şeyler başladı.günde 3 saat uykuyla kalıyorum.yatağa yatınca aklıma binbir türlü kaygı geliyo,çocuğun varlığı,isteyerek hamile kaldığım halde,sanki çıksa herşey normale döncekmiş gibi içimde oluşundan doğan bi sıkıntı gelme şeklinde duygular oluyo,nasıl geççek kalan 4 ay gibi...uyku yok.evin duvarları üstüme geliyo,ev değiştirmeyi düşündüm sonra baktım başka yerde kalsam da uykum yok.Ve korkum bende psikolojik bi sıkıntı mı var diye.psikoloğa gitmeyi düşündüm.nasıl geççeğni bilmiyorum.ben böyle değildim güçlü bir insandım,şimdi bu değişimler korkutuyo...araştıryorum.sizler benzer şeyleri yaşadınız mı tek miyim?cevap yazan olursa çok sevinirim...

Canım bende psikolojik olarak yok ama en fazla 5-6 saat uyku bazen daha az ve nefes darlığı ama psikolojik olarak çok şükür sıkıntım yok bide bu hafta nedense çok alıngan oldum eşime bir şey sorup cevap alamassam gözlerim doluyor hatta daha dün eşim bebek arabası beğenmiş ben beğenmedim dedim ısrar etti ben beğendim nedenki diye gece saat 01:00 di gece 1 saatten fazla ağladım sonra çok üzüldü sabaha kadar özür diledi ama ağlamaktan kendimi alamadım bu arada da saat 03:00 te yattım 08:00 kalktım bugün

offff cokk yoruldum bugun :'( dunun yorgunlugunu atamadan işe gittim inanılmaza yogundu tlf um hıc susmadı bır taraftan face bıldırımlerı bır taraftan whatsap mı ne karın agrısı (iş yerındekılere uydum yukledım grup yaptılar iş yerındekı herkes yazıo daire ana baba gunu ama maşallah gene de yazdık ) nereye yetişeceğimi bilemedim ve ömrumde ılk kez sol tarafım agrıdı kalçam mahvettı benıı totum falan sızım sızım sızladı sıpam kalk bır sıkıştım dercesıne asagıya asagıya tekmeler savurdu....
ohhhh be

ne gun yaşamışımmm şükür ki sıcacık evimdeyim bu arada da sıcacık evde oturuyorum yarım yamalak yaktıgım dogalgaza ragmen 207tl faturam gelmişş :'(

canım cok guzeller gule gule kullansın meleginn

merhaba annecikler ayy bugün mız mız babamız yüzünden hiç giremedik ama şimdi sepetledim işe ohhhhh sessizliğin gözünü seveyim.... kızım bile usandı bugün ses çıkartmadı o da başladı oynamaya sansar babası gidince şimdi ana kız kopuyoruzz

Ya pekbici nerdesin battaniyelerin dokusu nasıl yumuşakmı şimdi bende sipariş vericem ama cesaret edemedim fiyat olarak çok uygun ama iyi çıkmazsa diye korkuyorum

Canım bende bugün aldım oyüzden dokusu hakkında bişey söyleyemem
Ama kargoya vermişler yarın elimde olur söylerim sana olur mu?

canım cok guzeller gule gule kullansın meleginn [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Teşekkür ederiizz canımm :)

kızlarrrr carsı pazar alt ust ettım bgn gene havayı guzel bulunca
olan ananemızle bızım keseye oldu
kızıma cıcıler aldık teyzelerı yıne
sonra teyzemız battanıye orcek ıp aldık susler aldık ustune okdr sekerdı kı
magazalardan suruyerek cıkardılar benı artık
su meshur hastane cıkısınıda aldım cok sukur 10lu aldım ve okdr uyguna geldıkı 50 tl
gaye bebeymıs markası kız pek ovdu yumusacık hakkaten dokusu
ıns guzel gunlerde kullanırız
baya bırıktı bende aldıklarım bı ara resımlerını cekıp koycam
teyzelerıde gorsun

bebek arabası konusu bızdede baya bı gundem
bende bel fıtıgı old ıcın oncelıgımız hafıflıgı 7 kg lık bıkac marka var mecbur onlara yogunlasıyoruz
fıyatlar ort 1000 cıdden cok paahalı bu turler travel oluyo bıde genelde
graco smbıo ustunde suruyorum sımdılık en hafıfı bu
ama arastırmam suruyo aslında 3 tekerleklı ıstıyorum ama ıste agır onlarında cogu
bastonlara gore tabı kapansa dahı ılla yer kaplıyolar ama artk mecbur secıcez bunlardan..

Son düzenleme:
Ya aşkolsun bütün gün kimsecikler yoktu şimdi herkes gelmiş ama benim eşimde yoldaymı geliyomuşYemek hazırlamaya başlamam lazım ve o gelince pc yi bana vermediği için sizinle konuşamayacağım artık yarın takip ederim hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

ya bıde ben hala tetanoz asısını olamadım
bı gıtmek kısmet olmadı
bu hafta ıcı gıtcem kesınde
gec kalmıs olmam dımı kızlar

ya bıde ben hala tetanoz asısını olamadım
bı gıtmek kısmet olmadı
bu hafta ıcı gıtcem kesınde
gec kalmıs olmam dımı kızlar

ikinci doz içinmiii
biraz gec kalınca birşey olmuyorda erken gıtmemek bır ayı doldurmak gerekıyormus bugun oyle demıstı hemsırede sen ayın kacında gıtmen gerekırken kac gun gıtmedın suan hemsırene bır sorarsın o dahada net bı bılgı verır bugun bı bayan da bıraz gecıkmıs saglık ocagıda haber vermemıs kadın bısı olmaz dıyordu onemlı olan dogumdan onceee yakın olmadan vurulmak gerekır dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…