2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

yok tatlım daha ılk olcaz bız kısmetse
ocagın ılk haftası gel demıstıde
ıkıncı haftaya geldık bız ıste

ohhh ana kız keyıf yapın siz de
bızde totomuzu buyutelımmm

evet canım geçen cumartesi sordum daha,ama bu bi kampanya aslında 1200 tl gibi bişeymiş ne kadar sürer bilmiyorum yalnız güzeldi içim gitmedi desem yalan olur

evet ya çok güzel hem çok hafifti bu set için 800 çok iyi ya bende birde chicco movie modelini beğndim ama daha ağır

canım çok uyguna bulmuşsun keşke alsaydın baktım şimdi tükenmiş fiyatı normalde 65 tl

bıtmısmı cıddenmı ya
Ayşe öner saba tümerde açabilen hemen açsın kızlar

tuh kacırdım ılk egıtım semınerımı ondan almıstım oyle guzel anlatıyorkı nerdeyse uykum gelcektı o konusurken :)

hayırlı guzel haberler alırsın hep boyle inşalah canım hastane cıkısında hayırlı olsun gule gule kırletsın yavrun..
dısardan gelen seslerı salla kız erkek degıl saglıklı hayırlı evlat olmaları önemli ...

canım hepsı cok guzel gayet uygun dırek lınklerıde versen super olcak :)
yavruna hayırlı olsun

bırını buldum galıba :)

http://www.daybuyday.com/kampanyala...ter=True&_suid=135819162298103506377332288082

Son düzenleme:
kızlar bugun yegenıme hatım indirdik cok guzel bır gundu dönüşte tedi magazasına ugradım yengeme cok guzel bı nevresım takımı hedıye geldı
13 tl cok ucuz bı tane aldım pamuklu hastane cıkısları 15 tl 10lu set cok ınce ama yaz ıcın ıdeal daha bırsuru uyguna seyler vardı
tavsıye ederım tedıye bı ugrayın

açççççççççççççççççççççç açççççççççççççççç açızzzzzzzzzzzzzzzzz gözüme domatesin et gb geldiği bir saatteyim.. peynirim bitti zeytinim bitti sütüm bitti en önemlisi evde ekmek yok elime kalan tek domates oldu sabah olsun marketin önünde beklicem açılsın diyeeeeee eşimi aradım börek pogaca ne bulursan kılo kılo al çıldırmak üzereyim

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugün uykumuzu aldık diyelim oğluşumla, eskisi gibi rahat yatamıyos ama idare edicez artık napalım. herkesler anneler kuzucuklar iyidir umarızzzzzzzzzzzz. oğluşumla hepinizi kucaklıyoruz ve kocamannnnnnnnnnnn öpüyoruzzzzzzzzzz

Günaydın hatunnlarrr

dün ilaç yazdırayım diye sağlık ocağına gitmiştim hemşirede hazır gelmişken tetanoz aşını yapalım dedi ama hiçç uyutmadı diyebilirim.... kolum ağrıyor ateş felan yapmadı ama hep aynı tarafa da yatamadığımdan dönmek istedim eee kolumun ağrısından da dönemedim gecem felaketti yanii...

pekbicici canım hayırlı olsun aldıkların güle güle giysin oğluşun... bakim kampanyaya dedim ama sanırım bitmiş gözükmüyor şu an...

hıc doymayan bır sen bırde ben varızne olucak bızım bu halımız yaaa
gunaydın hanımlar dün 2. düzey ultrason vardı herşey yolunda çok şükür

cumartesi şeker yuklemesi

öpüldünüz

cok sukur canım goun aydınnn

hıc doymayan bır sen bırde ben varızne olucak bızım bu halımız yaaa

cok sukur canım goun aydınnn

bilmiyorum ya gerçekten bakıyorum topiğe falan yok bir sen bir ben yiyorum yiyorum doymuyorum rüyalarımda bile yemek yiyorum yedikçede ayrı mutlu oluyorum amannnnnnnnnn şurda 3 ay daha ancak yeriz

günaydın herkeseeeee, biz kahvaltımızı yapıyoruz bi yandan da geçmişi okuyoruz. Umarım sizler de iyisinizdir. Geçmişe bi göz atıp gelelim biz kızımla :)

bilmiyorum ya gerçekten bakıyorum topiğe falan yok bir sen bir ben yiyorum yiyorum doymuyorum rüyalarımda bile yemek yiyorum yedikçede ayrı mutlu oluyorum amannnnnnnnnn şurda 3 ay daha ancak yeriz

ama yemek yemek cok guzel bırseyyyy

senın yıne bebıse yaramıs masallah bende o da yokboyna kendıme yıyorum

günaydın herkeseeeee, biz kahvaltımızı yapıyoruz bi yandan da geçmişi okuyoruz. Umarım sizler de iyisinizdir. Geçmişe bi göz atıp gelelim biz kızımla :)

gunaydınnnn bızde babamızı beklıyouz sabah erken gıttı ıse gelıyormus kahvaltı hazırlıcaz sımdı

ama yemek yemek cok guzel bırseyyyy

senın yıne bebıse yaramıs masallah bende o da yokboyna kendıme yıyorum

çok çok güzel hemde mutluluk veriyor yüzümde güller açıyor benim kız arsız bencil o yüzden ne yersem benden önce atlıyor ben yicem diye

gunaydınnnn bızde babamızı beklıyouz sabah erken gıttı ıse gelıyormus kahvaltı hazırlıcaz sımdı

kolay gelsin o zaman size. Bugün benim de içime kurt kaçmış gibi, doyamadım bir türlü. 1 poğça, 1 yuvarlak ekmek (lokantalada paketli verilir ya ondan) yanında da menemen yedim ama ıı ıııh bana mısın demedi. Ne yesem diye düşünüyorum hala :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…