- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.441
ikinci doz içinmiii
biraz gec kalınca birşey olmuyorda erken gıtmemek bır ayı doldurmak gerekıyormus bugun oyle demıstı hemsırede sen ayın kacında gıtmen gerekırken kac gun gıtmedın suan hemsırene bır sorarsın o dahada net bı bılgı verır bugun bı bayan da bıraz gecıkmıs saglık ocagıda haber vermemıs kadın bısı olmaz dıyordu onemlı olan dogumdan onceee yakın olmadan vurulmak gerekır dedı.
ohhh ana kız keyıf yapın siz demerhaba annecikler ayy bugün mız mız babamız yüzünden hiç giremedik ama şimdi sepetledim işe ohhhhh sessizliğin gözünü seveyim.... kızım bile usandı bugün ses çıkartmadı o da başladı oynamaya sansar babası gidinceşimdi ana kız kopuyoruzz
evet canım geçen cumartesi sordum daha,ama bu bi kampanya aslında 1200 tl gibi bişeymiş ne kadar sürer bilmiyorum yalnız güzeldi içim gitmedi desem yalan olur
canım çok uyguna bulmuşsun keşke alsaydın baktım şimdi tükenmişfiyatı normalde 65 tl
Ayşe öner saba tümerde açabilen hemen açsın kızlar
selam kızlar. geçen haftaki endişelerim yerini büyük bir rahatlığa bıraktı. doktorumuzu değiştirdik. yeni doktorum da bebeği görür görmez maşallah çok sağlıklı bir bebeğin var dedi. hastaneden çıkışta hastane çıkışlarını da aldım. o kadar mutluyum ki. allah herkese nasip etsin inşallah. bu arada idil babynin 20li hastane çıkışları var.tavsiye ederim. hem ekonomik hem de içinde havlusundan çorabına kadar ne ararsan var yumuşacık,antibakteriyel. 10 lu sete dünya para vereceğinize 20liset alın derim. herşeyden çift var ekstradan bir de havlusu var. 3 ayrı doktor oğlumun olacağını teyit etti. böylece kayınvalidemin bütün ümitleri de çürümüş oldu. kızdır o erkek değildir deyip duruyor. benim oğluşum da ona bayılıyordu sanki. ben sağlıklı diye seviniyorum kadının üzüldüğü şeye bak. o zaten ayrı mevzu buraya yaz yaz bitmez. kadın melekken hamileliğimden sonra garip davranışlara başladı. ekşi yediğimi görünce oh kız kız diye salonda göbek attı. oğlan diyorum kabullenmiyor hala. manyakmıdır nedir? doğru dürüst arayıp sormuyor bile hamileliğimden beri. eskiden 2 güne bir arayıp hadi yemeğe gelin derdi. şimdi ayda bir o da kayınpederim arıyor yemeğe gelin diye. pilatese ve dağ yürüyüşlerine başladı. her gün gezmede. bir yelek başlamıştı kız olacak hevesiyle erkek olacağını duyduğundan beri onu da almıyor eline. benim annem 5.yeleğini bitirdi battaniyelere başladı. ay neyse anlattım size de biraz rahatladım. benim hiç umrumda bile değil o. ben oğlumu o kadar hevesle bekliyorum ki. zaten de erkek istiyordum. allah gönlüme göre verdi.
Eki Görüntüle 604043 Eki Görüntüle 604044 Eki Görüntüle 604045 Eki Görüntüle 604046 Eki Görüntüle 604047 Eki Görüntüle 604048 Eki Görüntüle 604049
Fotoların açıklamalarında ne kadar olduklarını yazdım
Spasilk diye amerikan %100 bebek markası
%100 Pamuk her biri ve 'Bebeğiniz için özel süper yumuşak interlog kumaştan üretilmiştir' özelliğide cabası kızlar
Daybuydaydan aldım buarada bebe chocolateyide ondan aldım ve bayıldım bebe chocolate dokusuna kesinlikle bir daha cıkarsa alacağım mağazasında pahalı cünkü
niye o kadar mutlu oldun ki
açççççççççççççççççççççç açççççççççççççççç açızzzzzzzzzzzzzzzzz gözüme domatesin et gb geldiği bir saatteyim.. peynirim bitti zeytinim bitti sütüm bitti en önemlisi evde ekmek yok elime kalan tek domates oldusabah olsun marketin önünde beklicem açılsın diyeeeeee eşimi aradım börek pogaca ne bulursan kılo kılo al çıldırmak üzereyim
gunaydın hanımlar dün 2. düzey ultrason vardı herşey yolunda çok şükür
cumartesi şeker yuklemesi
öpüldünüz
hıc doymayan bır sen bırde ben varız ne olucak bızım bu halımız yaaa
cok sukur canım goun aydınnn
bilmiyorum ya gerçekten bakıyorum topiğe falan yok bir sen bir ben yiyorum yiyorum doymuyorum rüyalarımda bile yemek yiyorum yedikçede ayrı mutlu oluyorum amannnnnnnnnn şurda 3 ay daha ancak yeriz
günaydın herkeseeeee, biz kahvaltımızı yapıyoruz bi yandan da geçmişi okuyoruz. Umarım sizler de iyisinizdir. Geçmişe bi göz atıp gelelim biz kızımla :)
ama yemek yemek cok guzel bırseyyyy
senın yıne bebıse yaramıs masallah bende o da yokboyna kendıme yıyorum
gunaydınnnn bızde babamızı beklıyouz sabah erken gıttı ıse gelıyormus kahvaltı hazırlıcaz sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?