- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.461
kolay gelsin o zaman size. Bugün benim de içime kurt kaçmış gibi, doyamadım bir türlü. 1 poğça, 1 yuvarlak ekmek (lokantalada paketli verilir ya ondan) yanında da menemen yedim ama ıı ıııh bana mısın demedi. Ne yesem diye düşünüyorum hala :)
canım allah kavuştursu eşinle..Merhabaa herkeze bı kacgundurrr giremedim buralaraa umarım herkez iyidirr..
biz dun babamızıı 1.5 ay beraberlıkten sonraa tekrar sınıra ugurladık hayırlısıyla gıtsın gelsın ınsallahh keyfımızzz pek yok ama hayırlısıı dıyoruz.
2 doz tetonoz asımızı da olduk sımdılık agrım sızım yok kolumda gayet ıyı helekı ılk asıyı hatırladıkcaaa ve cektıgım acı buu onun yanındaa hıc bısıı.
umarım boyle atlatırım.
bugun gune ıstrfra ve ısalle basladım berabt bıgundu evımıze geldık ıstraat edıoyurz calısmamak evde olmak guzel bısıııı calısmayı cok sevsemde evın tadı hakkaten ayrı :)
sizlerle cene calmaya geldım bendeee
kımler burada.
esım buradayken nete cok gıremıyorum onunla ılgılendıgım ıcın.gunduzde ıste net sıkıntı oyuzden uzak kalıyorum kacırıyorum cogu seyı gecmısı zaten okumuyorum artıkk :/ cok kaynatıyorsunuzz yetsımedıgım ıcnn yakaladıkcaa dahıl oluyum konularaa yoksa dogurcaz ben hala gecmıste kalıcam
canım bence bir doktora git bunlar doğuma kadar iyice artar ve bebeğin olduğunda hiçbirşey anlayamazsın herşey daha kötüye gider eşine de yansıtırsın..şimdiden bunu çöz ki bebek olunca güçlü ol..mutlaka bir psikiyatra git canım..daha bunun lohusa depresyonu kısmı var o zamanlarda güçlü olmalıyız.merhabalar hanımlar,ben 21.haftaya gireli yeni oldu.ve inanırmısınız şimdiye kadar normal geçen hamileliğim ne bulantı ne ağlam nöbeti vs. bu haftalarda uyksuzluk,kaygı artışı,sıcaktan bunalma falan gibi şeyler başladı.günde 3 saat uykuyla kalıyorum.yatağa yatınca aklıma binbir türlü kaygı geliyo,çocuğun varlığı,isteyerek hamile kaldığım halde,sanki çıksa herşey normale döncekmiş gibi içimde oluşundan doğan bi sıkıntı gelme şeklinde duygular oluyo,nasıl geççek kalan 4 ay gibi...uyku yok.evin duvarları üstüme geliyo,ev değiştirmeyi düşündüm sonra baktım başka yerde kalsam da uykum yok.Ve korkum bende psikolojik bi sıkıntı mı var diye.psikoloğa gitmeyi düşündüm.nasıl geççeğni bilmiyorum.ben böyle değildim güçlü bir insandım,şimdi bu değişimler korkutuyo...araştıryorum.sizler benzer şeyleri yaşadınız mı tek miyim?cevap yazan olursa çok sevinirim...
bitmiş canım ya çok üzüldüm...onlar 65-70 tl civarııbıtmısmı cıddenmı ya
kızlar bugun yegenıme hatım indirdik cok guzel bır gundu dönüşte tedi magazasına ugradım yengeme cok guzel bı nevresım takımı hedıye geldı
13 tl cok ucuz bı tane aldım pamuklu hastane cıkısları 15 tl 10lu set cok ınce ama yaz ıcın ıdeal daha bırsuru uyguna seyler vardı
tavsıye ederım tedıye bı ugrayın
kızlar bugun yegenıme hatım indirdik cok guzel bır gundu dönüşte tedi magazasına ugradım yengeme cok guzel bı nevresım takımı hedıye geldı
13 tl cok ucuz bı tane aldım pamuklu hastane cıkısları 15 tl 10lu set cok ınce ama yaz ıcın ıdeal daha bırsuru uyguna seyler vardı
tavsıye ederım tedıye bı ugrayın
Günaydınn minnoşlarımm ve minikleriii:2:
Bugünde tek gözlü canavar olarak başladık günee
Bide dişimi fırçalarken göbek önde yaa orayada bulaştırmışım tabii farketmedim
İşe geldim (!) gelirken servisci beni almadı diğer serviste no yokmuş aramamış taksiyle geldim
Gitti 20 kağıt
İşe girdim montumu çıkardımm hemen arkadaşım kız önündeki ne dedii
Bende saff saff bebeeekkk hahahahaha espri mi yaptın dediim
Hee espri yaptım bende okadar cem yılmazım işte dedi :44: derken önüme eğildim kii
Bembeyaz çizgi göbeğimin üstünden aşağıya inmiş, bide üstüm mor mu o beyaz bembeyaz dişler özelliğinden mi kaynaklı bembeyaz sırıtıyor mu
Bide macunla hiç tanıştınız mı bilmiyorum ama mübarek zamp gibi yapıştı üstüme şimdi biraz daha silik ama orda bi ince beyaz cizgi var ki herkesin gözü öndee
Cocuğum bukadar sükse yapmamıştıı
Arkadaşımın yorumu bi acaip bişeye benziyormuşş neyee dedimm dee boşveerr benim içim fesat dedi
Günaydın hatunnlarrr
dün ilaç yazdırayım diye sağlık ocağına gitmiştim hemşirede hazır gelmişken tetanoz aşını yapalım dedi ama hiçç uyutmadı diyebilirim.... kolum ağrıyor ateş felan yapmadı ama hep aynı tarafa da yatamadığımdan dönmek istedim eee kolumun ağrısından da dönemedim gecem felaketti yanii...
pekbicici canım hayırlı olsun aldıkların güle güle giysin oğluşun... bakim kampanyaya dedim ama sanırım bitmiş gözükmüyor şu an...
afiyet olsun da sen buna yedim mi diyorsunaz önce 5 poğça 1 porsiyon kıymalı börek yedim 2 su bardağı süt içtim şimdi oturdum domateslerimi yiyorum
İşe geldim (!) gelirken servisci beni almadı diğer serviste no yokmuş aramamış taksiyle geldim
Gitti 20 kağıt
Hee espri yaptım bende okadar cem yılmazım işte dedi :44: derken önüme eğildim kii
Bembeyaz çizgi göbeğimin üstünden aşağıya inmiş, bide üstüm mor mu o beyaz bembeyaz dişler özelliğinden mi kaynaklı bembeyaz sırıtıyor mu
Bide macunla hiç tanıştınız mı bilmiyorum ama mübarek zamp gibi yapıştı üstüme şimdi biraz daha silik ama orda bi ince beyaz cizgi var ki herkesin gözü öndee
Arkadaşımın yorumu bi acaip bişeye benziyormuşş neyee dedimm dee boşveerr benim içim fesat dedi
afiyet olsun da sen buna yedim mi diyorsunaz önce 5 poğça 1 porsiyon kıymalı börek yedim 2 su bardağı süt içtim şimdi oturdum domateslerimi yiyorum
oh maaşallah, afiyet olsun :) canım bunları yeyince göbeğin gerim gerim gerilmiyormu rahatsız etmiyor mu??
hıcc yemek yapasım yoktuu cok ıyı oldu
Ooooh yarasın küçük hanıma, iyi de senin yediklerin bebişe kilo yapıyo maşallah, ben direk kendime alıyorum, o yüzden biraz takığım kilo konusunda
ayy alemsınnnn :) dikkatt ettt hehehhe
arkadaşın harbi fesatmış ama onun fesatlığından benim de gözümde bişeler canlandı
yok yok artık bana da yapmaya başladı bugün itibariyle 6 kılo almış bulunuyorumama umrumda değil 100 ü geçmeyeyim yeter bana o da aslında umrumda değil de kociş dalga geçer benim beni geçtin diye o yüzden sırf 100 e adapte ettim kendimi
Gitti 20 kağıt
benim koca 65 kilo, onu geçmemem imkansız valla, ilk doğuma 73 le girmiştim. Amaaaan sağlıkla gelsin de bebişler bakarız sonra çaresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?