2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar benımde ıcıme kurt kacmıs gıbı olsada devamlı yesem cok kotyum mıdem hala fenaa of dıyorum bir de kum dokuyormusum en guzel kısmı bugun dooplere gırıcem :) ama tek basıma doktor 23 haftalık oldugmu soyledı eger haftaya alırsam esımle gıtmek ıcın kacırcam gununu o yuzden tek basına gıdıcem üzüldüğüm tek nokta o malesef cd de gosterırım artık

Günaydınn minnoşlarımm ve minikleriii :2:
Bugünde tek gözlü canavar olarak başladık günee
Bide dişimi fırçalarken göbek önde yaa orayada bulaştırmışım tabii farketmedim
İşe geldim (!) gelirken servisci beni almadı diğer serviste no yokmuş aramamış taksiyle geldim
Gitti 20 kağıt
İşe girdim montumu çıkardımm hemen arkadaşım kız önündeki ne dedii
Bende saff saff bebeeekkk hahahahaha espri mi yaptın dediim
Hee espri yaptım bende okadar cem yılmazım işte dedi :44: derken önüme eğildim kii
Bembeyaz çizgi göbeğimin üstünden aşağıya inmiş, bide üstüm mor mu o beyaz bembeyaz dişler özelliğinden mi kaynaklı bembeyaz sırıtıyor mu
Bide macunla hiç tanıştınız mı bilmiyorum ama mübarek zamp gibi yapıştı üstüme şimdi biraz daha silik ama orda bi ince beyaz cizgi var ki herkesin gözü öndee
Cocuğum bukadar sükse yapmamıştıı
Arkadaşımın yorumu bi acaip bişeye benziyormuşş neyee dedimm dee boşveerr benim içim fesat dedi

afiyet olsun da sen buna yedim mi diyorsun az önce 5 poğça 1 porsiyon kıymalı börek yedim 2 su bardağı süt içtim şimdi oturdum domateslerimi yiyorum

günaydın fıstıklar...çok öpüyorum hepinizi..rabbim hepimizi ve sevdiklerimizi kötülüklerden korusun..kızlar göbeğinizde biraz içten biraz yüzeyden gelen ince sızılar hissediormusunuz? yoksa ben çatır çatır çatlıyor muyum bilemedim önceki gün eşimle çatlamakla ilgili kaygılarımı konuşuyodum ya belli olmuyo niye takıyosun ne görüncekki falan dedi..sonra ona nette bulduğum çatlak resimlerini gösterdim birden sustu sessizleşti olayın ciddiyetini anladı.. dedim ben niye kendimi böyle kötü kokulu yağlarla yağlıyorum sanıyosun
canım allah kavuştursu eşinle..
canım bence bir doktora git bunlar doğuma kadar iyice artar ve bebeğin olduğunda hiçbirşey anlayamazsın herşey daha kötüye gider eşine de yansıtırsın..şimdiden bunu çöz ki bebek olunca güçlü ol..mutlaka bir psikiyatra git canım..daha bunun lohusa depresyonu kısmı var o zamanlarda güçlü olmalıyız.
bıtmısmı cıddenmı ya
bitmiş canım ya çok üzüldüm...onlar 65-70 tl civarıı ama bence bi hata var o kadar indirim yanlışlık gibi geldi..

ok canım tediye mutlaka bi bakıcam..ben bencil anneyim sanırım hala kendime alışveriş yapıyorum
canım keşke benim oğlumunda senin gibi bir halası olsaydı da hatim indirseydik çok isterdim.gelininiz çok şanslı..Allah kabul etsin..

bende tediden yapıyorum alısverısımın cogunu o kadar guzel şeyler varki gercekten hepsını alasım gelıyor sımdıden annem zor durduruyor bı gorsen anladıgım corapları kucucuk yaa kalıtelı urunlerıdebende tavsye edıyorum tediye ugrayın derim hem uygun hem kalıtelı

ayy alemsınnnn :) dikkatt ettt hehehhe

Teşekkür ederiz teyzesii
Canım maalesef ki dün gece kampanya bitiyorduu
Ama yine cıkar merak etmee
Bugün elime ulaşınca kuması ve dokusu hakkında da bilgi veririm
Ona göre lazım olursa bakar alırsın

afiyet olsun da sen buna yedim mi diyorsun az önce 5 poğça 1 porsiyon kıymalı börek yedim 2 su bardağı süt içtim şimdi oturdum domateslerimi yiyorum

oh maaşallah, afiyet olsun :) canım bunları yeyince göbeğin gerim gerim gerilmiyormu rahatsız etmiyor mu??

arkadaşın harbi fesatmış ama onun fesatlığından benim de gözümde bişeler canlandı

Ooooh yarasın küçük hanıma, iyi de senin yediklerin bebişe kilo yapıyo maşallah, ben direk kendime alıyorum, o yüzden biraz takığım kilo konusunda

Ooooh yarasın küçük hanıma, iyi de senin yediklerin bebişe kilo yapıyo maşallah, ben direk kendime alıyorum, o yüzden biraz takığım kilo konusunda

yok yok artık bana da yapmaya başladı bugün itibariyle 6 kılo almış bulunuyorum ama umrumda değil 100 ü geçmeyeyim yeter bana o da aslında umrumda değil de kociş dalga geçer benim beni geçtin diye o yüzden sırf 100 e adapte ettim kendimi

ayy alemsınnnn :) dikkatt ettt hehehhe

Vallaa bu göbek daha 6. ayda böyle herşeye girebiliyorsaa
9.ayda yediğim içtiğim yaptığım herşeyi önümde taşıyacağım sanırım
Cocuk+erzak reyonu diye tshirt yaptırayım ben

arkadaşın harbi fesatmış ama onun fesatlığından benim de gözümde bişeler canlandı

Ayyyy O fesatlık banada geldi neye benziyorr hıgghh mıgghh diyee geçiştirdimm ama sanki sankiii Neysee

benim koca 65 kilo, onu geçmemem imkansız valla, ilk doğuma 73 le girmiştim. Amaaaan sağlıkla gelsin de bebişler bakarız sonra çaresine

benim toplantıya gitmem lazım ama hiç kalkasım yok napsam ki? telden de buraya girmek zor oluyor Neyse face grubuna bakarım ben de, çok kaynatın okuması zevkli oluyor :)

Evet macun çıkmıyor ya kolay kolay bende nası becerdiğimi bilmiyorum ne şekilde fırçalıyosam artık çoğu sefer sıçratırım üstüme
Arkadaşının benzettiğinide anlamadım ben

ya kızlar benim bebeğim neden çok hareket etmiyor? ya da ben neden çok hissetmiyorum

acaba benim derim mi çok kalın yoksa bizim zilli çok mu tembel ( iyi ki haklarında yazdıklarımızı bilmiyor yoksa doğmadan annelere cephe alırlardı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…