2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

herkesın yapısı farklıdır herhalde benımkı asagı asagı vuruyor saatlerı belli uyku duzenını sımdıden yaptı sanırım kendıne

Evet macun çıkmıyor ya kolay kolay bende nası becerdiğimi bilmiyorum ne şekilde fırçalıyosam artık çoğu sefer sıçratırım üstüme
Arkadaşının benzettiğinide anlamadım ben

Buaralar benim fazla tükrük salgım varr oyüzden ağzımdaki herşey çok fazla akışkan
donald duck gibi füsüürr füsüürr saça saça konuşuyorum Sabahta uykulu olunca hopp akıtmışım demek
Bide aynaya bakarda çıkarım ama okadar güveniyorum ki kendime bişey yoktur diyee iyi etek giyip arkasını montuma yapıştırma gafletinde bulunmuyorum
Bi kadına öyle cok gülmüştüm kiii tek fobim ooo bigün benimde başıma gelecek diyee :26:
Arkadaşın içi fesat içi boşver onu

afiyet olsun da sen buna yedim mi diyorsun az önce 5 poğça 1 porsiyon kıymalı börek yedim 2 su bardağı süt içtim şimdi oturdum domateslerimi yiyorum

ohh maşallah canım ya :)) ben de bu sabah 1 simidi bitiremedim. hiç hamile gibi iştahım yok ya.. acaba daha vakti varmı ki? sen ne zamandır böyle iştahlısın :)

geçmiş olsun cicim, oğluşun da dişini fırçalamak istedi demek :)))

benim toplantıya gitmem lazım ama hiç kalkasım yok napsam ki? telden de buraya girmek zor oluyor Neyse face grubuna bakarım ben de, çok kaynatın okuması zevkli oluyor :)

kızlar face de grup mu var? benim haberim yok da, varsa dahil olmak isterim :)

canım ben de iki haftadır net olarak hissediyorum belki biraz daha vakti vardır. eğer biraz kiloluysan daha geç hissedilirmiş.

Bakın arkadaşlar yeni bir tablo buldum, kilo alımıyla ilgili. Ve buna göre aldığımız kilolar normal görünüyor, olleyyy!
Prof. Dr. Esat Orhon
(Gerçi her hamileye tek bir tabloyu uyarlamak yanlıştır ama...)

12. Hafta öncesi : 1 - 2 kg
12 . Hafta : 1 - 2 kg
13 . Hafta : 1 - 2 kg
14 . Hafta : 2 - 3 kg
15 . Hafta : 2 - 3 kg
16 . Hafta : 2 - 4 kg
17 . Hafta : 3 - 5 kg
18 . Hafta : 4 - 5 kg
19 . Hafta : 4 - 6 kg
20 . Hafta : 5 - 7 kg
21 . Hafta : 5 - 7 kg
22 . Hafta : 6 - 8 kg
23 . Hafta : 6 - 9 kg
24 . Hafta : 7 - 9 kg
25 . Hafta : 7 - 10 kg
26 . Hafta : 7 - 10 kg
27 . Hafta : 8 - 11 kg
28 . Hafta : 8 - 11 kg
29 . Hafta : 9 - 12 kg
30 . Hafta : 9 - 12 kg
31 . Hafta : 9 - 13 kg
32 . Hafta : 10 - 13 kg
33 . Hafta : 10 - 13 kg
34 . Hafta : 10 - 14 kg
35 . Hafta : 11 - 14 kg
36 . Hafta : 11 - 14 kg
37 . Hafta : 11 - 14 kg
38 . Hafta : 11 - 15 kg
39 . Hafta : 11 - 15 kg
40 . Hafta : 11 - 15 kg

Sorma canım yaa benim velette cok tembell
Günde bir kere yapıştırırsa yapıştırıyorr sonra gün boyu tık yok :44:
Bide haklarında söylediklerimizide duymuyorlardır dimii benim iç sesimm biraz söve söve seviyor oğlumuu
Sonra ben kendi kendime oğlum özür dilerim o içimdeki ses ben demem öyle şeyler diyorum
Pazar geceside oldu cocuk vururken böylee içimden mecazı mecazi sevdim hoppp durduu
Dedim eşime ben kötü bir anneyim cocuğuma içimden bunları bunları diyorum duydu galiba dedim :26:
Aaaa ne ayıp duymasada ben söylicem doğunca oğlum annen bunları bunları dedi sana diye
Ama içimdeki sese engel olamıyorum kendi kafasınca konusuyor bu yaa

ben kendimi hiç iştahsız hatırlamıyorum ki hamile oldugumu öğrenmeden önce bir açıldı iştahım Allah affetsin orucumu bile tutamamıştım bi hafta tuttum ayıldıım bayıldım açlıktan meğersem hamileymişim... halen o iştah devam ediyor bazen beğenmediğim şeyler oluyor ama kendi kendime kızıyorum içinde senden beslenen bi can var o zaman açılıyor iştahım... hep hayalim zayıf olmaktı belki diyordum hamile kalınca iştah gider de biraz forma girerim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tazmanya canavarım var ne ben ne o doyuyor

23 . Hafta .: . 6 - 9 kg.
Ben 5 kilo aldım

geçmiş olsun cicim, oğluşun da dişini fırçalamak istedi demek :)))

Saolasın canım:) Demek kii onunda tadına bakmak istedii normalde yutmamam tadıda gitsin diye 10 kere çalkalarım oda göbekten almak istedi

Son düzenleme:

Günaydın annişler
Ne güzel bi sabah güneş de tatlı tatlı yüzünü gösteriyor.
Evi havalandırıp güzelce kahvaltı edelim bari poğaçalar börekler okuyunca acıktık iyice
Hepinize sorunsuz bol tekmeli bir gün diliyorum

benim 1 haftadır iştahım kesildi..hiç doymayacakmış gibi hissediyordum..özellikle kahvaltıları çok sağlam yapıyordum ama 1 haftadır ne yesem ağzımda büyüyor. midemi kötü hissediyorum..geçen hafta kustum..dün gece öğür öğür bir hal oldum..canım sadece meyve yemek istiyor.. umarım az da olsa yediklerim bebeğe yarıyordur..

bize her zaman demiyorlarmı son haftalar daha çok kilo alacaksınız diye?
neden bu listede acaba 5-6. aylar daha fazla kilo alındığını yazmışki.
benim hesapladığım yerde de öyleydi.
ama bebekler son aylar daha çok kilo alıyor :S

25 . Hafta : 7 - 10 kg
ben 3,5 kilo almıştım en son tartıldığımda

gunaydınnnn teyzosşlarr kaynatmısız yinee
dun saat 9da kızartma yapıp yedık kızımla
hemde yarım bardak kola ve mayonezlee
ama sabaha hiç bişey kalmamıstı sanahun 6sında gözlerı dönmüş sekılde uyandıkk:)
grubu bulamadım faceden ben bu arada:)

Günaydın canımm
Afiyet olsun bende cumartesi akşamı hamburger yedim patates kızartmasıyla
Sonra bir vicdan bir vicdann
Bu okkesin grubu mu acaba
O biara diyordu facede grup açacağım diyee

yuppiiiiiii benden bu tabloya göre 1 kg aşağıda kalıyorum yaşaşın yemek yeme

Sen yinede cok kapılma canımm
Senin içindekii küçük fil biliyorsun kii kocamann filll götürürr
Sonra annesii 9 aya kadar sıkışır yavrucak Nereye kadar genleşebiliriz kii

Günaydın canımm
Afiyet olsun bende cumartesi akşamı hamburger yedim patates kızartmasıyla
Sonra bir vicdan bir vicdann
Bu okkesin grubu mu acaba
O biara diyordu facede grup açacağım diyee

evet cnm yalnız değilmişim neysekı geçmişe baktımdaa
gerci dsde nın elıne su dökemem yedıklerını okuyunca
grup sanırım o cnm bende en sona ben kaldım sanıodum

Günaydın herkese Pekbici bende sabredemedim akşam daybuydan ve Bebe Chocolattan alışverişimi yaptım ve iyiki yapmışım bugün kampanya bitmişİnşallah güzel gelirler

banyo havlusu bebe chocolattan 19.90
Spasilk 4'lü Flanel Battaniye 29.90
Spasilk 3'lü Mavi Dikişli Kolsuz Body (43-55 Cm) 16.66
Spasilk 4'lü Kısa Kol Body (55-61 Cm) Beden 19.90 Kargoya verilmiş bile aldıklarını paylaştığın için çoook sağol pekbici sayende kaçırmamış oldum indirimi Eki Görüntüle 604842 Eki Görüntüle 604844

Nedemek canım güle güle kullansın oğluşunn
Ama emin ol ki bebe chocolateye aşık olacaksın kumaşına kalitesinee
Spasilk bana bugün gelecek onada bakacağım inşAllah oda güzel cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…