- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.501
Sen yinede cok kapılma canımm
Senin içindekii küçük fil biliyorsun kii kocamann filll götürürr
Sonra annesii 9 aya kadar sıkışır yavrucakNereye kadar genleşebiliriz kii
ağzının ayarı yok ki verdikçe yok demiyor sonra yerlerde yuvarlanıyoruz... 3 ay kaldı daha genişlemem heh diyete başlıyorum şimdi
çok çok güzel hemde mutluluk veriyor yüzümde güller açıyor benim kız arsız bencil o yüzden ne yersem benden önce atlıyor ben yicem diye
oyy bu mu kurt kaçmıss daha baslangıcım beım senın o saydıkkarın ya neysekolay gelsin o zaman size. Bugün benim de içime kurt kaçmış gibi, doyamadım bir türlü. 1 poğça, 1 yuvarlak ekmek (lokantalada paketli verilir ya ondan) yanında da menemen yedim ama ıı ıııh bana mısın demedi. Ne yesem diye düşünüyorum hala :)
zaten dogru duzgun yapmıyorum artık sıkıldımYapasın yoksa yapma yicek bişiler bulursunuz nasılsaeşinde idare etcek artık
Tamam neyse kötü örnek olmiimm
Bakın arkadaşlar yeni bir tablo buldum, kilo alımıyla ilgili. Ve buna göre aldığımız kilolar normal görünüyor, olleyyy!
Prof. Dr. Esat Orhon
(Gerçi her hamileye tek bir tabloyu uyarlamak yanlıştır ama...)
12. Hafta öncesi : 1 - 2 kg
12 . Hafta : 1 - 2 kg
13 . Hafta : 1 - 2 kg
14 . Hafta : 2 - 3 kg
15 . Hafta : 2 - 3 kg
16 . Hafta : 2 - 4 kg
17 . Hafta : 3 - 5 kg
18 . Hafta : 4 - 5 kg
19 . Hafta : 4 - 6 kg
20 . Hafta : 5 - 7 kg
21 . Hafta : 5 - 7 kg
22 . Hafta : 6 - 8 kg
23 . Hafta : 6 - 9 kg
24 . Hafta : 7 - 9 kg
25 . Hafta : 7 - 10 kg
26 . Hafta : 7 - 10 kg
27 . Hafta : 8 - 11 kg
28 . Hafta : 8 - 11 kg
29 . Hafta : 9 - 12 kg
30 . Hafta : 9 - 12 kg
31 . Hafta : 9 - 13 kg
32 . Hafta : 10 - 13 kg
33 . Hafta : 10 - 13 kg
34 . Hafta : 10 - 14 kg
35 . Hafta : 11 - 14 kg
36 . Hafta : 11 - 14 kg
37 . Hafta : 11 - 14 kg
38 . Hafta : 11 - 15 kg
39 . Hafta : 11 - 15 kg
40 . Hafta : 11 - 15 kg
Bakın arkadaşlar yeni bir tablo buldum, kilo alımıyla ilgili. Ve buna göre aldığımız kilolar normal görünüyor, olleyyy!
Prof. Dr. Esat Orhon
(Gerçi her hamileye tek bir tabloyu uyarlamak yanlıştır ama...)
12. Hafta öncesi : 1 - 2 kg
12 . Hafta : 1 - 2 kg
13 . Hafta : 1 - 2 kg
14 . Hafta : 2 - 3 kg
15 . Hafta : 2 - 3 kg
16 . Hafta : 2 - 4 kg
17 . Hafta : 3 - 5 kg
18 . Hafta : 4 - 5 kg
19 . Hafta : 4 - 6 kg
20 . Hafta : 5 - 7 kg
21 . Hafta : 5 - 7 kg
22 . Hafta : 6 - 8 kg
23 . Hafta : 6 - 9 kg
24 . Hafta : 7 - 9 kg
25 . Hafta : 7 - 10 kg
26 . Hafta : 7 - 10 kg
27 . Hafta : 8 - 11 kg
28 . Hafta : 8 - 11 kg
29 . Hafta : 9 - 12 kg
30 . Hafta : 9 - 12 kg
31 . Hafta : 9 - 13 kg
32 . Hafta : 10 - 13 kg
33 . Hafta : 10 - 13 kg
34 . Hafta : 10 - 14 kg
35 . Hafta : 11 - 14 kg
36 . Hafta : 11 - 14 kg
37 . Hafta : 11 - 14 kg
38 . Hafta : 11 - 15 kg
39 . Hafta : 11 - 15 kg
40 . Hafta : 11 - 15 kg
Eki Görüntüle 604856
Markafonide sac bantlarıı,
çok pahalı ama
kız anneleri bitane alın kaçırmayın bence :26:
Ayyy çok kokoş bu
hay ağzını öpeyimGünaydın hamisler
Uzun zamandır girememistim foruma gecmisi okuyamadım dün hamilelik mevzuatı resmi gazete de yayımlanmış izinler 24 haftaya çıkmış diye duydum bi hamile arkadastan başka duyan var mı acaba aramızda ????
hepinize günaydın kızlar.çok oldu yazmayalı.işler yoğun yılbaşı oldğndn muhasebede.umarım hepiniz iyisiniz.ben fıçı gibi oldum.54 kg yim.dediğiniz gibi yemekten sonra çatlıycam.sığamıyorum biyere..benimde randevu haftaya.şeker yüklemesi yapılcak hem.oğluma ben de aldım bisürü şeyler ama yüklemeye vakit yokne yazıkki.ama siznikler çok güzel bebe chocallette ve daybuyday sizden duydum bi bakayım bende merak ettim şimdi.siznkiler çok hoşlar..Allah giymeyi nasip etsin o kuzulara inş..
bilmiyorum ya gerçekten bakıyorum topiğe falan yok bir sen bir ben yiyorum yiyorum doymuyorum rüyalarımda bile yemek yiyorum yedikçede ayrı mutlu oluyorum amannnnnnnnnn şurda 3 ay daha ancak yeriz
ama yemek yemek cok guzel bırseyyyy
senın yıne bebıse yaramıs masallah bende o da yokboyna kendıme yıyorum
kızlar bende başlarda doymuyordum açım diye aglıyordum tabi 10 kilo aldım bebek değil ben aldım
diyetisyenin yolunu tuttuk şimdi yediklerime dikkat ediyorum bakın
şeker tuz undan bal pekmez reçeleden uzak durun
beyaz ekmek değil yulaf çavdar çekirdekli osmanlı ekmeği falan tüketin yoksa sonumuz vahim olur ona göre
biz kılolarımızla mutluyuz kihem sen kılo alınca bebeğin kaç kılo olması gerekıyor kı en fazla 1 kılo sen 10 kılo aldın diye bebek şuanda 5 kılo olamaz... benim bebğim 1 kıloyken doktorum bana suan bebeğin eşi kordon kanı suyu damarların hacımsel genişlemesi suanda 4 kılo civarında dedi toplam o zman 5 kılo almıstım yanı aslında benım aldıgım 1 kılo... hiç de diyetisyenle işim olmaz ne zaman dogururm kırkım çıkar heh o zman diyetisyene gider diyete başlarım.. diyetisyene göre benım 60 kılo olmam lazım eee ben zaten 66 kılo hamıle kaldım nasıl 60 kılo olayım mantıksız bunlar suanda şeker hastalığı olmayan birinn diyet yapması yemesini kısıtlaması bana çok saçma geliyor.. hamıle kalmadan önce kılosunu umursamayanlr bu dönemde ne oluyorsa bir diyet tutturup gidiyor... boşver kuzum ye bebeğin de beslensin sende beslen sağlıklı alalım da kucağımıza ondan sonra dıyet mı spor mu ne gereklıyse yapılır...
tercih senin canım :) ben herzaman 36 beden oldugum için doğal olarak şuanki kilo bana fazla geliyor , hamileyim diyede herşeyi yemeye gereksiz kiloya gerek yok :)
beni diyetisyene dr gönderdi , çok kilo alıyorum diye kendim gitmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?