2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Sen yinede cok kapılma canımm
Senin içindekii küçük fil biliyorsun kii kocamann filll götürürr
Sonra annesii 9 aya kadar sıkışır yavrucak Nereye kadar genleşebiliriz kii

ağzının ayarı yok ki verdikçe yok demiyor sonra yerlerde yuvarlanıyoruz... 3 ay kaldı daha genişlemem heh diyete başlıyorum şimdi

ağzının ayarı yok ki verdikçe yok demiyor sonra yerlerde yuvarlanıyoruz... 3 ay kaldı daha genişlemem heh diyete başlıyorum şimdi

Ben 5 kilo aldım ama göbeğimi görme tef gibiii
Az daha gerilsee ayşe caaartttt diyee yırtılıvercek animAllahh
Sonra tıp tarihine doğal sezeryan diye geçerim
Seninki yiyor işte annesii sana kilo yapmamışş o yediği sürece no problemm gönderr gitsin

Günaydin güzel anneler ve bebisleri bugun hava cok guzel biraz yürüyecegiz kizimla… yarin ayrintili ultrasonumuz var insallah güpgüzel haberlerle geliriz ve yuzunu gozunu goruruz zillinin bende yarin birkac cici almak istiyorum alinca paylasirim sizlerle .. Mutlu huzurlu agrisiz sancisiz birgun gecirmeniz dilegiyle kizim ve benden opucukler :)

çok çok güzel hemde mutluluk veriyor yüzümde güller açıyor benim kız arsız bencil o yüzden ne yersem benden önce atlıyor ben yicem diye
hemde ne mutlulukkk ama bazen kendımı kaptırmıs buluyorum 2 elım dolubızımkı doyunca uyuyo sanırım yerken tepıklıyo azıcık ama ackenn oyy mahvedıyo benı
oyy bu mu kurt kaçmıss daha baslangıcım beım senın o saydıkkarın ya neyse
Yapasın yoksa yapma yicek bişiler bulursunuz nasılsa eşinde idare etcek artık
Tamam neyse kötü örnek olmiimm
zaten dogru duzgun yapmıyorum artık sıkıldım

paylasım ısın tesekkurler cnm abarttıgımı dusunuyrdum e demekkı normalmıs de bundan sonrası ıcın uyumlu olamıcam sanrım
25.hafta 10 kg belkıde fazlası en son 10 du

hepinize günaydın kızlar.çok oldu yazmayalı.işler yoğun yılbaşı oldğndn muhasebede.umarım hepiniz iyisiniz.ben fıçı gibi oldum.54 kg yim.dediğiniz gibi yemekten sonra çatlıycam.sığamıyorum biyere..benimde randevu haftaya.şeker yüklemesi yapılcak hem.oğluma ben de aldım bisürü şeyler ama yüklemeye vakit yokne yazıkki.ama siznikler çok güzel bebe chocallette ve daybuyday sizden duydum bi bakayım bende merak ettim şimdi.siznkiler çok hoşlar..Allah giymeyi nasip etsin o kuzulara inş..

Günaydın hamisler😇
Uzun zamandır girememistim foruma gecmisi okuyamadım dün hamilelik mevzuatı resmi gazete de yayımlanmış izinler 24 haftaya çıkmış diye duydum bi hamile arkadastan başka duyan var mı acaba aramızda ????

Son 3 haftada hiç kilo alımı yok asıl son haftalarda bebek çok kilo alıyor doktorum oğlumda son hafta iyi beslen 3 kiloyu geçsin dedi dediği gibi de oldu inşallah 15 kiloyla kalırız bitene kadar fazlası olmaz

Günaydınnnn bütün anne ve anne adaylarına :) benim bir konuda yardıma ihtiyacım var acaba yarın renkli ulturasona girsem erken mi biraz daha beklesem daha iyi sonuç alır mıyım yoksa fark etmez mi???

hay ağzını öpeyim..hemen netten bakayyım canım inşallah inşallah.inşallah...

tatlım 54 kg ile nasıl bi fıçı olunur ki kaç kg ile hamile kalmıştın ?? bende senle aynı kgdayım aynen çatlayacak gibi oluyorum..ama göbeğim büyüdü vücut iyi..

en gıcık olduğum şey 50 kılo birinin gelip yanımda duba gb oldum ay göbeğim ay götüm çıktı demesi... alay eder gibi...ya 72 kıloyum göbekten başka hiç birşeyim çıkmadı... bu arada çubuk makarna yapıyoruz acıktık azcık :26::26::26::26:

bilmiyorum ya gerçekten bakıyorum topiğe falan yok bir sen bir ben yiyorum yiyorum doymuyorum rüyalarımda bile yemek yiyorum yedikçede ayrı mutlu oluyorum amannnnnnnnnn şurda 3 ay daha ancak yeriz

ama yemek yemek cok guzel bırseyyyy

senın yıne bebıse yaramıs masallah bende o da yokboyna kendıme yıyorum

kızlar bende başlarda doymuyordum açım diye aglıyordum tabi 10 kilo aldım bebek değil ben aldım

diyetisyenin yolunu tuttuk şimdi yediklerime dikkat ediyorum bakın

şeker tuz undan bal pekmez reçeleden uzak durun

beyaz ekmek değil yulaf çavdar çekirdekli osmanlı ekmeği falan tüketin yoksa sonumuz vahim olur ona göre

biz kılolarımızla mutluyuz ki hem sen kılo alınca bebeğin kaç kılo olması gerekıyor kı en fazla 1 kılo sen 10 kılo aldın diye bebek şuanda 5 kılo olamaz... benim bebğim 1 kıloyken doktorum bana suan bebeğin eşi kordon kanı suyu damarların hacımsel genişlemesi suanda 4 kılo civarında dedi toplam o zman 5 kılo almıstım yanı aslında benım aldıgım 1 kılo... hiç de diyetisyenle işim olmaz ne zaman dogururm kırkım çıkar heh o zman diyetisyene gider diyete başlarım.. diyetisyene göre benım 60 kılo olmam lazım eee ben zaten 66 kılo hamıle kaldım nasıl 60 kılo olayım mantıksız bunlar suanda şeker hastalığı olmayan birinn diyet yapması yemesini kısıtlaması bana çok saçma geliyor.. hamıle kalmadan önce kılosunu umursamayanlr bu dönemde ne oluyorsa bir diyet tutturup gidiyor... boşver kuzum ye bebeğin de beslensin sende beslen sağlıklı alalım da kucağımıza ondan sonra dıyet mı spor mu ne gereklıyse yapılır...

tercih senin canım :) ben herzaman 36 beden oldugum için doğal olarak şuanki kilo bana fazla geliyor , hamileyim diyede herşeyi yemeye gereksiz kiloya gerek yok :)

beni diyetisyene dr gönderdi , çok kilo alıyorum diye kendim gitmedim :)

Son düzenleme:
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.bi sorunumuz yokmuş şükür. babamızın kopyası bi kızımız olacak.bana hiiiç benzemiyor.ama babamız gelemedi kendim gittim olsun kızım sağlıklıymış ya

tabi ki bu dedikelerim benım tercihim.. benı de eklediğin için yoruma cevap verdim yoksa kimin ne yaptığı ne yediği ne içtiği beni ilgilendirmiyor. ister yesinler ister yemesinler ben bebeğime bakarım geçerim..diyestisyene genelde doktor gönderiyor biliyorum bende gittim doktorum gönderdi beslenemediğim için .. bende her zman 38 bedendim suanda 38 giyiniyorum bende değişen birşey olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…