2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ya şu yandaki reklamdaki deniz akkaya bebek arabası ve o üstündekiyle ne kadar seksi duruyor dimi artık bizde o bebek arabasından alıp, bebekleri doğurup böyle bir dekolteyle bebek arabası kullanırız hahaha

selamlaaarrrrrrrr herkese

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bizde kızımla bugün tartıda 84,5 kiloyu gördük

ama yemekle alakalı değil bu

iştahım şaşılacak derecede azaldı hamile olmadan önce 1 ekmeyi makarnayla yiyen ben ,,bi pizzayı rahatlıkla lüpleten ben,,

şimdi her öğünde 1 dilim ekmek 3 ,,,4 kaşık yemek anca yiyorum umarım bebeğim etkilenmiyodur

Ya bencede kiloya çok takmamak lazım bende 6 kilo aldım sadece göbeğim var 53 le başladım 59-60 arası hep değişiyor ama dr tuz ve hamur işi yeme dedi oda bebeğin plesentasında kireçlenme yapıyormuş bu haftadan sonra o yüzden kepek yada çavdar ekmeği yemeye çalışıyorum ama dışarıda olursamda ay ben bunu yiyemem demem yaninapıyım canım açmı kalayım haa valla baldan vazgeçmeyi düşünmüyorum sağlık ocağıda pekmez yiyorum kan yapıcı diye dedim çok kalorili yeme dedi yahu 1 yada 2 kaşık içiyorum taktılar bunlarda bana onu yeme bunu yeme yicem işte yicem

senı gıdı bencıl bak canım pısman olmazsın hastane cıkısı oyle cok kalıtelı degıldı ama ıncecık yaz ıcın ıdeal gıbı alıp almamakta kararsızım
ama nevresımde pısmandegılım resım cektım bırazdan yuklıcem
oy ben sızın kuzularnda halası olur onlara okurum seve seve cok guzeldı canım hafızlar ve hocalar da vardı güle oynuya hatımı okuduk 1 saatte
zavallı yegenım kucaktan kucaga gezdı ama ınanırmısın 5 dk ara ıle bagıran annesını ısteyen bebıs sustu bızı dınledı :)

banada yengem dıyordu hep tedıye bak dıye burda ıkı magazası var dun yegenımı cok sevınce yavrum kıskanmasın dedım bı bakıyım
oda ne bır suru sey :) cıkamadım magazadan :)

canım bu lınkteını cok begendım ama son ıkı a asıl kg alınıyor ıstısnasız bır cok gebeden duydum 7. aya kadar hıc kg almayıp son ıkı ayda 7 10 kg alan cok :)

hayırlı olsun aldıkların bende alısverıs yaptım gece bakalım yarına gelır umarım kargo :)

Günaydınnnn bütün anne ve anne adaylarına :) benim bir konuda yardıma ihtiyacım var acaba yarın renkli ulturasona girsem erken mi biraz daha beklesem daha iyi sonuç alır mıyım yoksa fark etmez mi???
canım ayrıntılı ultrason dımı dedıgın ? 23.haftaya kadar yaptırmak gerekıyo denılıyo bende
22. haftamda yaptırdım yok sadece renklı dıyorsan 14. haftamd abıle doktorum renklı gostermıs yavrumu gormustum :)

Mycey Hamile Destek Yastığı ıcın sabah aradılar dun mesaj bırakmıstım kampanya ıcın
subat bası yenıden baslıcakmıs almak ısteyenler bılgınıze :) hem ozmana kadar pek bıcı bıze ızlenımlerını aktarır
bebısı emzırırkende kullanırım dıye dusunuyorum yastıgı

sımdı esımı uyandırmayı denıyım kalksında dısarı cıkalım alısverıs canavarlıgım hortlamısken gezelım :)

önünde saygıyla eğilip şapka çıkartıyorum üstadım valla kuzum hamileyken kıloya takılmak bana çok komik geliyor sadece suyla beslensen 8 kılo ıle doğum yaparsın mantıken bebeğin kendisi eşi kanı derken... bende tuzdan uzak duruyorum hamurişinden de durmaya çalısıyorum o da dediğin kireçleme olmasın diye yoksa ondan da durmam.. kepeklı ekmek unutmaz yiyorum ama kepekli ekmeğim yok dıye de ekmeksız kalkmıyorum yemekten.. abur cubur yemiyorum sadece onu da canım istemıyor zaten istese onu da yerim.. pekmezi doktorum bile diyor 1 kaşıkda olsa ye diye.. bal da yıyorum bı kasık pekmez de.. ohh yarasın bebeğime... hamileyım dıye ıkı kişilik yemıyorum kı zaten çok yemek yıyen bırıyım ben valla şifa olsun kılo olsun bebeğime doğumdan sonra tutarım boğazımı.. bende yicem işte yicemmmmmmmmmmmmmmm hatta bunu yazaarken bir tabak makarna yedim ohhhhh mis gbbbbbb

Tabii bu kilo alma yaşla da alakalı. Ben 20'li yaşlarımda hamile olsaydım eminim şimdiki gibi az hareketli bir hamile olmayacaktım (Ama şimdiki gibi bilinçli bir hamile de olmayacaktım muhtemelen, çok deliydim, çok).
Aslında tartıya bakıp da "Aaa 8 kg almışım" dememek lazım. Bunun ne kadarı plasenta, ne kadarı bebek, ne kadarı amniyon sıvısı, ne kadarı ödem onu hesaplayacak bir düzenek olmalı. Eee geriye de az bir yağ dokusu kalıyor zaten .)

güzel anne adayları hepinize günaydınlar dilerim.
kızlar dün iş görğüşmesine gittim tadilat falan bitmiş tewmizlenmişde orayı gördük patronlada görüşdük herşey güzeldi.hamile oludğumu sonradan söyledim konuşma bittikden sonra ozaman ne sen nede biz mağdur olalım dedi partime çalış sen dedi istediğin zaman gel doğumdan sonrada fulltime çalışırsın dedi 4 gün sonra ben sana haber vericem dedi.şimdi ssk falan konuşmadık çağırdığı zaman konuşuruz diye düşünüdüm adam gerçek çok ii birisi bize gayet ii davrandı eşimle gittim .partime çalışırsam ssk yaparmı bilginiz var mı kızlar ssk yaparsa doğumdan sonra iizin hakkım olur mu ?

birde kızlar afadersiniz ama ilişki esnasında yanma oluyor sonrada geçmiyor 20 dakika falan sürüyor geçmesi napmam lazım doktorum erkek oludğu için söylemeye çekiniyorum daha önceden böyle bir şey vardı mantar görülmüşdü fitil kullanmıştım.yalnız alttan muayne esnasında çok acı çekmiştim şimdide aynı sorunmu acaba doktora gitsem alttan muayen eder mi ?

Ay çok güldüm ya afiyet olsun bende kahvaltımı yaptım biraz önce şimdi meyve tabağı önümde hem yiyorum hem sizi okuyorum hemde tv izliyorum ama daha kahvaltı masamı toplamadım Birazdan kalkıp bir temizlik işine girerim sonrada belki bir yürüyüş yaparım

ben 5 kılo aldığım zaaman doktorum bana suanda bebeğin ve eşi kordon kan vb 4 kılo dedi o zman bana 1 kılo aldıgımı dedi

bende birazdan yatcam eeee hazmetmek lazım en güzel uykuda hazmediliyor şaka bir yana off açık havada yürüyüş yapmayı özledim yaaaa

canım doktordan niye çekiniyorsun ki en sağlıklı bilgiyi o verebilir sana ,burda kim ne dese sana fayda etmez benimde doktorum erkek hiç çekinmeden herşeyi soruyorum tam soramayınca da o anlayıp cevap veriyor zaten :)) böyle şeyler ihmale gelmez bence doktora git ve konuş , gerekirse altan muayene edecek tabi hiç kafana takma sağlık bu biz ki doğum yapacagız allahın izniyle muayeneden korkma :))

bu arada hayırlı olsun inş olur işin.....

Canım part time çalışmada saat ücreti alıyorsun ona göre saat olarak ssk primin yatıyor mesela muhtemelen seni yoğun oldukları günler çağıracaklar haftada 36 saat falan gibi olabilir daha azda olabilir o kadar ssk yatıracaklar 1 ay tam yatmıyor gitmediğin günlerde ssk yatmıyor doğum izni diye birşey yok çünkü seni işe çağırmıcakları için ssk yatırma söz konusu olmaz yani normal çalışan gibi ssk haklarından faydalanma yok part time da

sabah kahvaltıda

1 dilim ekmek,, 2 bardak çay,, bi yumurta yedim

şimdi kızım dürtüklüyo beni,, biz mutfağa gidelimde bakalım zulamızda neler var yiyelim biraz yazık kuzuma

canım daha önceden kadındı doktorum şimdi bu daha ii diye hamilelikde bu doktoru tercih ettim .gebelikde alttan muayane edilmez derdi annem bende o yğüzden korkuyorum utanıyorumda:)acaba idrar tahlilinde çıkarmı söylicem başka çare yok canım sağlığımdan kıymetlimi ...hergün duş alıyorum hijyenlik bir durum yok ama neden olduki çok kötü bir şey ....
teşekkür ederim arkadaşım işallah hayırlı olur

anladım canım yani doğumdan sonra düzenli çalışırsın işin hazır olur dedi sence inanmalımıyım ....peki arkadaşım ben düzenli olaraka işe gidersem doğuma kadar ssk tam yatırmak zorundamı yani ozaman faydalanabilirmiiym .adam istese öyle yaparmıydı ya çok güzel bir iş yeri sence kabul ediyim mi çok kararsız kaldım doğumdan sonra haklardan yararlanmak istiyorum bana kalsa ..hiç olmassa ssk ücrt alırım işe başlayana kadar acaba çağırınca beni konussam kabul edermi ki canım ya fikir ver napıyım sence

Merhaba herkeseeee, kilodan bahsedilmis bakiyorum, Ben ilk hamileligimde 12 kilo almistim, bunda ise simdiden 7 kilo aldim, zaten zayifim kilomu acikcasi problem yapmiyorum, dogum yapmis kime sorsam Ben 20 kg almistim diyor amaaaa hamur isi ve tuzun gobek kordonunu kireclendirdigini duyunca korktum cunku hamur isi, ekmek ve tuzu cok tuketiyorum, yavrularimizi saglikla sihatle bi kucakliyabilseydik rahatliyacagiz hepimiz, herkese iyi bir gun diliyorum....

bak kendinde diyorsun daha iyi bir doktor diye tercih ettim diye .... sen doktora söyle tehlikeli birşey olsa doktor yaparmı ne gerekiyorsa onu yapcak biraz doktorlara güvenmek lazım sonuçta bizden daha çok şey bildikleri kesin utanma utanacak birşey değil bu onun işi... ayrıca fazla ihmal etme.... sağlıklı günler

ay inşallah canım, o zaman 15 gün daha böyle idare edip bekleyelim..sonrasında emzirirken, destek için yada bebeği yüzüstü falan yatırdğında çok faydalıymış bu yastıklar..pekbicici aynısından mı almıştı?

teşekkürler arkadşaım tamam cumartesi kontrolum var herşeyi söylicem haklısın ihmal edersem daha büyük sorunlar çıkabilir ...
utanmadan söylicem artık:)teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…