- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.541
anladım canım yani doğumdan sonra düzenli çalışırsın işin hazır olur dedi sence inanmalımıyım ....peki arkadaşım ben düzenli olaraka işe gidersem doğuma kadar ssk tam yatırmak zorundamı yani ozaman faydalanabilirmiiym .adam istese öyle yaparmıydı ya çok güzel bir iş yeri sence kabul ediyim mi çok kararsız kaldım doğumdan sonra haklardan yararlanmak istiyorum bana kalsa ..hiç olmassa ssk ücrt alırım işe başlayana kadar acaba çağırınca beni konussam kabul edermi ki canım ya fikir ver napıyım sence
Canım seni doğuma kadar part time alalım demesinin sebebi zaten ssk yı tam yatırmamak çünkü seni full time işe alırsa bundan 2 ay sonra sana doğum izni vermek zorunda doğumda ve sonrasında da ssk primini yatırmak zorunda kalır eğer bu kişi senin yakın bir akraban olsa bile kendini zarara sokmak istemez şimdi part time yapalım doğumdan sonra full time alalım diyorsa doğumdan sonra alır heralde mesela full time çalışan birinin ssk sı 1 ayda izin günlerini çıkarırsan 26 gün yatar part time çalışan birinin ayda 8-10 gün arası yatar ve doğum izni doğumda para alma gibi hakların olmaz bilerek yapacağınıda sanmam kimsenin
arkadaşlar slm ya 2 gündür benim az az göğsümden süt akıyo(
dr.aradım rahim kasılması gibi olursa ağrı veya doğum sancısı gibi gel bakalım dedi onun dışında korkma dedi korkmuyorum ama boşuna sütüm akıyo
kimi kadında doğuma kadar akarmış böle yada kesilirmiş böyle bi durum yaşayan varmı aranızda hee bide dar sütyen falan takma dedi
canım ya gerçekden çok teşekkür ederim inan çok yardımcı oldun bana ...
ozaman bana kabul etmek düşer işallah çağırır pazartesi doğumdan sonra işim olmuş olur çok istediğim bir şeydi .adama bana full time ssk yap demiyim ozaman ...canım benim senin doğum zamanı belli oldumu birde doğumdan sonra kaç ay iizn kullanmayı düşünüyosun
Canım bende kan pıhtılaşması var hergün iğne yapıyorum kendime bundan öncede düşüklerim oldu o yüzden eşim hamile kalırsam işi bırakmamı istedi bende bıraktım hamilelikten sonra artık hayırlısı gerçi işim masa başıydı ama düşüklerden sonra çok üzüldüğümüz için eşimide kırmak istemedim Allah sağlık versin doğumdan 6 ay yada 1 sene sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.Senide çağırırlar inşallah canım hayırlısı olsun
ay inşallah canım, o zaman 15 gün daha böyle idare edip bekleyelim..sonrasında emzirirken, destek için yada bebeği yüzüstü falan yatırdğında çok faydalıymış bu yastıklar..pekbicici aynısından mı almıştı?
kızlar hepiniz iisinizdir umarım geçmişi yine okuyamadım çok hastaydım 3 gündür yatıorum drum antibiyotik al dedi bende alıorum augomentin içiorum dünden beri biraz düzelince bırakabilirsin dedi, antibiyotik yarım bırakılmaz die bilirum ama benm gibi kullanan oldumu
kızlar hepiniz iisinizdir umarım geçmişi yine okuyamadım çok hastaydım 3 gündür yatıorum drum antibiyotik al dedi bende alıorum augomentin içiorum dünden beri biraz düzelince bırakabilirsin dedi, antibiyotik yarım bırakılmaz die bilirum ama benm gibi kullanan oldumu
evet ben kullandim
amoklavin bid 1000 mg bir kutu ictim
hala da dis tedavim suruyor
kanal tedavimi oldum bugun
ben geçen hafta kullandım 625 mg dişimde enfeksiyon vardı onun için 5günlüktü zaten kullandım bitti
evet ben kullandim
amoklavin bid 1000 mg bir kutu ictim
hala da dis tedavim suruyor
kanal tedavimi oldum bugun
canım daha önceden kadındı doktorum şimdi bu daha ii diye hamilelikde bu doktoru tercih ettim .gebelikde alttan muayane edilmez derdi annem bende o yğüzden korkuyorum utanıyorumda:)acaba idrar tahlilinde çıkarmı söylicem başka çare yok canım sağlığımdan kıymetlimi ...hergün duş alıyorum hijyenlik bir durum yok ama neden olduki çok kötü bir şey ....
teşekkür ederim arkadaşım işallah hayırlı olur
benimde kanal tedavim sürüyor.hamileyken dişteki sorunlar çözülmesi gerekirmiş yoksa dişteki enfeksiyonlar bebegide etkilermiş
saolun kızlar biraz içim rahatladı bende devam edeyim olmassa kökten çözüm olsun bebişe zararı olsa doktorlarımız vermez heralde, bi burunspreyini vermediğine göreantibiyotik veriolarda onu nie vermiolar anlamış değilim, burnum tıkanıklığından ölücem
gebelikte alttan muayene yurt disinda cok yapilan birsey
ben buraya geldim geleli bakilmiyor ama yurt disindayken doktorum surekli akinti kulturu aliyordu, elle muayene ediyordu, rahim durumuna bakiyordu
karin ceperimi olcuyordu, ayak bileklerimi kontrol ediyordu odem var mi diye
ve bunun gibi bir suru sey
ve ben alttan muayenenin cok iyi olduguna inaniyorum hamileyken
sonucta enfeksiyon erken doguma sebep olan birseymis o yuzden sen doktoruna danis gerekirse fitil verir, idrar ornegi alir, belki kontrol eder ama caresine bakarsiniz, umairm onemsiz birseydir
bence ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?