- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.561
canım daha önceden kadındı doktorum şimdi bu daha ii diye hamilelikde bu doktoru tercih ettim .gebelikde alttan muayane edilmez derdi annem bende o yğüzden korkuyorum utanıyorumda:)acaba idrar tahlilinde çıkarmı söylicem başka çare yok canım sağlığımdan kıymetlimi ...hergün duş alıyorum hijyenlik bir durum yok ama neden olduki çok kötü bir şey ....
teşekkür ederim arkadaşım işallah hayırlı olur
kızlar bu bebek çantası işini ne yapacaksınız normal büyük çanta mı düşünüyorsunuz yoksa internette satılanlar gibi mi?
Zeynep Havlu 3lüymüşş :) Hepsi geldi yani
Ama aklıma takılanlar varr
Ok. dokusu filan iyi
Amerikan markası ama gel gör made in china yazıyor yani üretimi çinde olmuş, bundan hoşlaşmadım
Ürün geneli %100 pamuk ama sabunlama bezi ve havlular %80 cotton %20 polyester bundan da hoşlanmadım
Ama şu var ki tam yazlık tiril tiril ürünlerr, zıbını hele yumuşacık ve figür olan yerlere koruma astarı yapmaları önemli ve hoşuma gittii
Buarada cebin şarjı bitiyor foto çekmiyorr bende scanledimÇatlak bu kadın diye bakıyorlar bana Etiketi özellikle çıkardım ki okuyun diye :44:
Eki Görüntüle 605153 Eki Görüntüle 605155
kızlar bu bebek çantası işini ne yapacaksınız normal büyük çanta mı düşünüyorsunuz yoksa internette satılanlar gibi mi?
Ay zıbınların güzel çıkması çok hoşuma gitti bende hem sıfır kollu hemde seninkinden aldım
saoll canımmm ben kahvaltı dısında ekmek agzıma surmem sevmem ekmek yemegı kahvaltıda da tam bugday yıyorum ekstra tuz atmayı bıraktım balı ve pekmezı mutlaka her gun tuketıyorum ama hamur ısı cok tuketıyorum cnım ıstıyo napımmmkızlar bende başlarda doymuyordum açım diye aglıyordum tabi 10 kilo aldım bebek değil ben aldım
diyetisyenin yolunu tuttuk şimdi yediklerime dikkat ediyorum bakın
şeker tuz undan bal pekmez reçeleden uzak durun
beyaz ekmek değil yulaf çavdar çekirdekli osmanlı ekmeği falan tüketin yoksa sonumuz vahim olur ona göre
gecmıs olsun cnm bende ılk zamnalr kullandım duzelınce brıakmıstımkızlar hepiniz iisinizdir umarım geçmişi yine okuyamadım çok hastaydım 3 gündür yatıorum drum antibiyotik al dedi bende alıorum augomentin içiorum dünden beri biraz düzelince bırakabilirsin dedi, antibiyotik yarım bırakılmaz die bilirum ama benm gibi kullanan oldumu
çook guzeller tatlımm ıyı gunelrde saglıkla kullanın ınsallahhhhZeynep Havlu 3lüymüşş :) Hepsi geldi yani
Ama aklıma takılanlar varr
Ok. dokusu filan iyi
Amerikan markası ama gel gör made in china yazıyor yani üretimi çinde olmuş, bundan hoşlaşmadım
Ürün geneli %100 pamuk ama sabunlama bezi ve havlular %80 cotton %20 polyester bundan da hoşlanmadım
Ama şu var ki tam yazlık tiril tiril ürünlerr, zıbını hele yumuşacık ve figür olan yerlere koruma astarı yapmaları önemli ve hoşuma gittii
Buarada cebin şarjı bitiyor foto çekmiyorr bende scanledimÇatlak bu kadın diye bakıyorlar bana Etiketi özellikle çıkardım ki okuyun diye :44:
Eki Görüntüle 605153 Eki Görüntüle 605155
cok kararsızım chıcconun bı modelını begendım ama bılmyıorum kararsızım bende kullanıslı ıyı bırsey ıstıyorum bakalım artık nasıl bısey alıam:)kızlar bu bebek çantası işini ne yapacaksınız normal büyük çanta mı düşünüyorsunuz yoksa internette satılanlar gibi mi?
yok benim bebegim eskisi gibi hareketli degiltaktim ben bu konuya
hissediyorum ama ara ara bir vuruyor o kadar
daha once hic durmuyordu kipir kipirdi
harekette azalma olmasi ciddiye almam gereken konu mu aklim karisiyor
doktora gitmeme 13 gun kaldi
ben de bu aralar onu dusunuyorum
ama diyorum renkli bebek cantalari almaktansa adidas, puma, nike gibi bir spor cantam alsam bebek cantasi niyetine
hem daha kullanisli olur hem gezmelere giderken falan daha iyi durur
hem sonrasinda kullanilir
aklim karisik bu durumda alan olursa foto paylasirsa ya da fikir verirse sevinirim
ben de yakin zamanda halletmek istiyorum
7.aydan sonra cantamizin hazir olmasi iyi fikir
evet bence de ya dışarıdan normal günlük çanta gibi durmalı zaten çok dışarı çıkamam burda tek başıma.kibar birşey olsa:)) hepimiz aynı özellikleri arıyoruz sanırım.28den sonra hazır olması lazım sizin az kaldı:)) 28eValla canım ben bir kaç yere baktın bebek çantaları çok bazıları daha almadım ama hem günlük hemde bebek için kullanılan modellerden alıcam ben büyük ihtimalle zaten bu ay alışveriş yapmıcam dedim yine yaptım ama artık önümüzdeki ay alıcam birazda
yok benim bebegim eskisi gibi hareketli degiltaktim ben bu konuya
hissediyorum ama ara ara bir vuruyor o kadar
daha once hic durmuyordu kipir kipirdi
harekette azalma olmasi ciddiye almam gereken konu mu aklim karisiyor
doktora gitmeme 13 gun kaldi
canım arkasını filan dönmüştür ama için rahat değilse git benimde devamlı aklım orda :44:
donem donem oluyormus normal mıs bızımde bı ara cok duzenlıydı bugun sadece sabah yatkteyken attı daha atmadı gercı ayaktaydım yatınca daha net hıssedıyorum pek dınlenmıyorsan ondan da olabılır cnm gonlunu ferah tut
ya abartiyor muyum diyorum sonucta sabah yatakta izledim sag tarafta dondu vurdu baya bir hareket
sonra discide 2 kere tekme atti
evde 4 kere falan hissettim yine
bunlar sonucta yeterlidir degil mi?
bir anda azalmis gibi geldi bana, sonucta arkasini donmus olabilir gercekten ya da alan daralmis ondan daha yavaslamis
ama iste takiyorum kafaya
doktor konusunda karasiz kaldim iyice bugun de bir gozlemliyim iyice yarin olmazsa doktorumu ararim sorarim
ya abartiyor muyum diyorum sonucta sabah yatakta izledim sag tarafta dondu vurdu baya bir hareket
sonra discide 2 kere tekme atti
evde 4 kere falan hissettim yine
bunlar sonucta yeterlidir degil mi?
bir anda azalmis gibi geldi bana, sonucta arkasini donmus olabilir gercekten ya da alan daralmis ondan daha yavaslamis
ama iste takiyorum kafaya
doktor konusunda karasiz kaldim iyice bugun de bir gozlemliyim iyice yarin olmazsa doktorumu ararim sorarim
endıselenmen normal ama bence ıyı bıle hareket etmıs cnm fazla takılmamaya calıs en azından kendını hıssetıroyr annesı
ofis öyle sıcak olduki uyumamak için direniyorum..gözlerim kapanıyo esniyorum..çok fena ağırlık çöktü:106:
evet cok sukur belli etti kendini
rahat olmam lazim benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?