2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Merhaba arkadaşlar çok yoğun bir hafta, ancak şimdi girebildim yazdıklarınıza göz gezdirdim hepsini okuyamadım hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Ben bu hafta rahatım çok şükür. Benim 1 ay öncesi vajinada ağrı vardı doktor alttan muayene etti, akıntım normal, açılma yok herşey normal dedi alttan muyene tehlikeli değil böyle durumlarda da yapılması gerekiyor sakın ihmal etmeyin utanılacak bişey yok sonuçta bizim sağlığımız ve bebeğimizin sağlığı önemli.

ne kadar hijyene dikkatte etsen hamilelikte hormonlardan kaynaklı mantar sorunu yaşanıyor. hem de hiç geçmek bilmeyen bir mantar sorunu başımda var biliyorum.

kızlar bu bebek çantası işini ne yapacaksınız normal büyük çanta mı düşünüyorsunuz yoksa internette satılanlar gibi mi?

kızlar bu bebek çantası işini ne yapacaksınız normal büyük çanta mı düşünüyorsunuz yoksa internette satılanlar gibi mi?

ben de bu aralar onu dusunuyorum
ama diyorum renkli bebek cantalari almaktansa adidas, puma, nike gibi bir spor cantam alsam bebek cantasi niyetine
hem daha kullanisli olur hem gezmelere giderken falan daha iyi durur
hem sonrasinda kullanilir
aklim karisik bu durumda alan olursa foto paylasirsa ya da fikir verirse sevinirim
ben de yakin zamanda halletmek istiyorum
7.aydan sonra cantamizin hazir olmasi iyi fikir

Ay zıbınların güzel çıkması çok hoşuma gitti bende hem sıfır kollu hemde seninkinden aldım

Valla canım ben bir kaç yere baktın bebek çantaları çok bazıları daha almadım ama hem günlük hemde bebek için kullanılan modellerden alıcam ben büyük ihtimalle zaten bu ay alışveriş yapmıcam dedim yine yaptım ama artık önümüzdeki ay alıcam birazda

evımı parlattımmm yemegımı yaptımmm hıc doymayan aç karnımı azıcık doyurdumbebegımın odasının camını sıldım ama cok korktum sılerken bugun perdelerımız gelecekmıs heyecanla beklıyorum

Ay zıbınların güzel çıkması çok hoşuma gitti bende hem sıfır kollu hemde seninkinden aldım

Zıbınlar hoş canım tam yazlık, o ördek olan yerde filan koruma astarı var ve %100 cotton
Ama tek eksik yanı bana göre made in china olması
O konuda biraz takıntılıyım ben
Bebek kıyafetinde ve oyuncak olarak made in china gördüğümde soğuyorum hemen :26:

yok benim bebegim eskisi gibi hareketli degil taktim ben bu konuya
hissediyorum ama ara ara bir vuruyor o kadar
daha once hic durmuyordu kipir kipirdi
harekette azalma olmasi ciddiye almam gereken konu mu aklim karisiyor
doktora gitmeme 13 gun kaldi

saoll canımmm ben kahvaltı dısında ekmek agzıma surmem sevmem ekmek yemegı kahvaltıda da tam bugday yıyorum ekstra tuz atmayı bıraktım balı ve pekmezı mutlaka her gun tuketıyorum ama hamur ısı cok tuketıyorum cnım ıstıyo napımmm
gecmıs olsun cnm bende ılk zamnalr kullandım duzelınce brıakmıstım
çook guzeller tatlımm ıyı gunelrde saglıkla kullanın ınsallahhhh

cok kararsızım chıcconun bı modelını begendım ama bılmyıorum kararsızım bende kullanıslı ıyı bırsey ıstıyorum bakalım artık nasıl bısey alıam:)

donem donem oluyormus normal mıs bızımde bı ara cok duzenlıydı bugun sadece sabah yatkteyken attı daha atmadı gercı ayaktaydım yatınca daha net hıssedıyorum pek dınlenmıyorsan ondan da olabılır cnm gonlunu ferah tut

evet bence de ya dışarıdan normal günlük çanta gibi durmalı zaten çok dışarı çıkamam burda tek başıma.kibar birşey olsa:)) hepimiz aynı özellikleri arıyoruz sanırım.28den sonra hazır olması lazım sizin az kaldı:)) 28e

canım arkasını filan dönmüştür ama için rahat değilse git benimde devamlı aklım orda :44:

canım arkasını filan dönmüştür ama için rahat değilse git benimde devamlı aklım orda :44:

ya abartiyor muyum diyorum sonucta sabah yatakta izledim sag tarafta dondu vurdu baya bir hareket
sonra discide 2 kere tekme atti
evde 4 kere falan hissettim yine
bunlar sonucta yeterlidir degil mi?
bir anda azalmis gibi geldi bana, sonucta arkasini donmus olabilir gercekten ya da alan daralmis ondan daha yavaslamis
ama iste takiyorum kafaya
doktor konusunda karasiz kaldim iyice bugun de bir gozlemliyim iyice yarin olmazsa doktorumu ararim sorarim

yeterlidir yeterlidir canım benimkide hiç belli olmuyo inan 17. haftadan beri devamlı takipteyim hala bi düzene binmedi ama 28. hafta diyolar benimkide 2 gündür az hareket ediyo gibime geliyo yine ama çok şükür hareket varya inşallah 28den sonra böyle takılmayız bi rutine binerde kafamızı daha az takarız

Son düzenleme:
bebek cantasını konusmussunuz kızlar sıze onerım cok ufak bırsey almayın cunku dısarıya cıkarken yanınıza alacagınız cok sey oluyor yedek kıyafetler sut bıberon. hava serın olursa dıye battanıye vs. bır bakmıssınız aa cantada yer yok dıkıs dıkıs olmus evet asırı buyuk olmasın ama ıcı mutlaka genıs olmalı vede bır kac tane gozu olmalı ekstra

ofis öyle sıcak olduki uyumamak için direniyorum..gözlerim kapanıyo esniyorum..çok fena ağırlık çöktü :106:

endıselenmen normal ama bence ıyı bıle hareket etmıs cnm fazla takılmamaya calıs en azından kendını hıssetıroyr annesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…