- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.581
Zıbınlar hoş canım tam yazlık, o ördek olan yerde filan koruma astarı var ve %100 cotton
Ama tek eksik yanı bana göre made in china olması
O konuda biraz takıntılıyım ben
Bebek kıyafetinde ve oyuncak olarak made in china gördüğümde soğuyorum hemen :26:
çantaları ben de araştırdım bebek çantaları iyi hoş da sanki bebek çantası değilmiş gibi duran tiplerden istiyorum ben de ama bir kaç yere baktım onlarda da göz yok.sonra emziğinini anahtarını ara dur .ondan elim almaya gitmedi.
bu arada bu gün arkadaşlar,oğlun olcak hemen sünnet yaptırcan mı?diye sordular.hıııdiye kalakaldım.hemen yaptırmasan da birkaç ay sonra hemen yaptır.bezine hemen işediği için çok çabuk iyileşiyormuş.ama aklı başına gelince 2-3 gün çişini tutuyormuş korkudan.açıkçası hiiiiç aklıma gelmemişti sizin düşüncelerinizi merak ettim.
çantaları ben de araştırdım bebek çantaları iyi hoş da sanki bebek çantası değilmiş gibi duran tiplerden istiyorum ben de ama bir kaç yere baktım onlarda da göz yok.sonra emziğinini anahtarını ara dur .ondan elim almaya gitmedi.
bu arada bu gün arkadaşlar,oğlun olcak hemen sünnet yaptırcan mı?diye sordular.hıııdiye kalakaldım.hemen yaptırmasan da birkaç ay sonra hemen yaptır.bezine hemen işediği için çok çabuk iyileşiyormuş.ama aklı başına gelince 2-3 gün çişini tutuyormuş korkudan.açıkçası hiiiiç aklıma gelmemişti sizin düşüncelerinizi merak ettim.
2-3 gün çişini mi tutuyormuşonu bu yaşta biz bile beceremeyiz ki çocuk nasıl tutsun çişini :44: Ben oğlumu 8 aylıkken sünnet ettirdim ama geç verilmiş bir karardı eşim yüzünden. Bugün olsa doğar doğmaz yaptırırım. Bence bebek dönmeye başlamadan sünnet ettirilmeli, ilk çişte ağlıyorlar sonrası sıkıntısız geçiyor, hem idrar yolu enfeksiyonu riski de azalmış oluyor
Canım benim made in china takıntım yok çünkü nasıl türkiyede nasıl iyi ve kötü ürünler var çindede öyle kalite kalite ayrıca ordaki iş gücüde çok ucuz o yüzden çoğu yerden daha uygun oluyor yani dandik 1 liralık ürünüde var 100 liralık ürünüde var ürün yumuşak ve kaliteliyse önemli değil
Canım benim takıntım kullandığı boyanın kalitesiz olması ve geneli kanserojen içermesii
Yani dediğin gibi işçilik ucuz olduğu gibi ürünlerin genelide ucuz oluyorr
Ama şöyle bir mantıkta var elbet; bugün arçelik bile fabrıkasını çinde kurdu, lcwde öyle ki işçilik ve vergi yükümlükleri hafiflesin diyee
Evimize arçelik almıyormuyuzz benim bütün eşyalarım arçelikklcw giymiyormuyuzz hamile pantolum lcw benim
Ama bebek olunca ve tene temas olunca içim rahat etmiyor ne bileyim :26:
Every bence uyuyordurr benimde bebe bugün hiç kıpraşmadı panik olmamaya çalışıyorum:/ Sende telaşma bence annesi
Buarada canta konusunda bende ocak anneleri konusunda görüp inanılmaz beğendiğim bir çanta var hatta baya araştırdım bulamadım ama konunun sahibi metro city joker diyorduu 80 tl civarındaymış
Jokerlerde olabilir belki ki böyle yan çanta istemiyordum normalde ama düşünebilirimde
'Polar battaniye, biberonu sıcak tutmak için ufak çanta, emzik koyma cüzdanı, kirlileri koymak için paket ve önündeki büyük cüzdan gibi şey alt açma minderi' yerleri varmış
Eki Görüntüle 605391
Canım benim takıntım kullandığı boyanın kalitesiz olması ve geneli kanserojen içermesii
Yani dediğin gibi işçilik ucuz olduğu gibi ürünlerin genelide ucuz oluyorr
Ama şöyle bir mantıkta var elbet; bugün arçelik bile fabrıkasını çinde kurdu, lcwde öyle ki işçilik ve vergi yükümlükleri hafiflesin diyee
Evimize arçelik almıyormuyuzz benim bütün eşyalarım arçelikklcw giymiyormuyuzz hamile pantolum lcw benim
Ama bebek olunca ve tene temas olunca içim rahat etmiyor ne bileyim :26:
Every bence uyuyordurr benimde bebe bugün hiç kıpraşmadı panik olmamaya çalışıyorum:/ Sende telaşma bence annesi
Buarada canta konusunda bende ocak anneleri konusunda görüp inanılmaz beğendiğim bir çanta var hatta baya araştırdım bulamadım ama konunun sahibi metro city joker diyorduu 80 tl civarındaymış
Jokerlerde olabilir belki ki böyle yan çanta istemiyordum normalde ama düşünebilirimde
'Polar battaniye, biberonu sıcak tutmak için ufak çanta, emzik koyma cüzdanı, kirlileri koymak için paket ve önündeki büyük cüzdan gibi şey alt açma minderi' yerleri varmış
Eki Görüntüle 605391
bu çanta da çok hoşmuş
oyy yawrummmm bu ne guzel cantaymısss cok gzuel gercekten bolumelrı fln da guzelmıs ıyıce arastırmak lazım aslıdnsa
slm kızlarr. doktoruna çay olayını soran oldu mu hiç??
Ben sormadım ama 1-2 taneden de birşey olmaz gibime geliyor
Oyüzden ben sadece sabah kahvaltısı olmak üzere 1 tane içiyorum :26:
Sonucta demir ilacı içiyoruz dimi
Buarada doktor demişken kızlar ben 23ünde doktora gideceğm yaa bana yılbaşında gelmiş olan çok şık ve zarif çikolata var
Bende açmadım ve doktoruma götürmek istiyorum yeni yılını öyle kutlayım maksatlıı
Kocam pekbi yalaka gördüm seni diyordaa bense inceliktir bu sen gibi odun anlamaz diyorumdaa
Aklımda kemirmiyor değill kadında öyle düşünür mü sizcee :44:
Hiç hediye mediye götüren var mı
canım ben lierac, susamlı kakaolu ve evde hangi yağ varsa karıştırdığım karışımı, vazelini kullanıyorum yine de gerim gerim geriliyorum. bir arkadaşım medicine power diye bi krem tavsiye etti onu bulmaya çalışıyorum nette buldum da önce eczanelere soruyorum..arkadaşım çok memnun kalmış bi tane bile çatlağı olmamış..kızlar cildim sürekli kuruyor ve kaşınıyor özellikle karın bölgem ne süreceğimi şaşırdım yağlar
çatlak kremi , vazelin herşey biri akıl versin oy oy kaşınıyorum mmmmmmmmmmmmmmmm
canım hiç düşünme al götür süper fikir, bende bi dahaki randevuma götüreyim ama benim hiç bahanem yokki götürmek için :) arkadaşımın annesi sabah hastaneye giderken(devlet hast.) bir gün simit almış oradaki görevlilere o gün bugündür çok rahat randevu falan alıyor :)Ben sormadım ama 1-2 taneden de birşey olmaz gibime geliyor
Buarada doktor demişken kızlar ben 23ünde doktora gideceğm yaa bana yılbaşında gelmiş olan çok şık ve zarif çikolata var
Bende açmadım ve doktoruma götürmek istiyorum yeni yılını öyle kutlayım maksatlıı
Kocam pekbi yalaka gördüm seni diyordaa bense inceliktir bu sen gibi odun anlamaz diyorumdaa
Ben sormadım ama 1-2 taneden de birşey olmaz gibime geliyor
süpermiş.. ben de küvet bakıcam bu aralar. bundan gorursem kaçırmam mutlaka deneyimini paylaştıgın icin sagolarkadaşalr bebek küveti için deneyimli bi anne olarak size tavsiye edeceğim kendiminde aldığı ve gayet kullanışlı bi ürün göstermek istiyorum ben aldım kendi başınıza banyo yaptırırken bile gayet rahat edebilirsiniz
Eki Görüntüle 605510 Eki Görüntüle 605508
içi şişme ayakları var 4 tane dış yüzeyi plastik ve işiniz bitince 2 ye katlanıyo heryere sığabiliyo fiyatı 79 tl.
kızlar cildim sürekli kuruyor ve kaşınıyor özellikle karın bölgem ne süreceğimi şaşırdım yağlar
çatlak kremi , vazelin herşey biri akıl versin oy oy kaşınıyorum mmmmmmmmmmmmmmmm
süpermiş.. ben de küvet bakıcam bu aralar. bundan gorursem kaçırmam mutlaka deneyimini paylaştıgın icin sagol
oy oyy geçmiş olsun canım bol su içmeye calış. içerden nemlendirmelisin. bir de zaman geçirdigin odaya su buharı ureten makinelerden koyabilirsin. kış ve hamilelik ikisi birden seni cok etkilemişe benziyor. doktoruna danış mutlaka canım geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?