2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben de götürdüm canım ayrıntılı ultrasonuma bakan hekime ve aile hekimime. bence incelikten. yalakalıkla alakası yok içinden geliyorsa neden götürmeyesin ki.

İçimden geldi
Bide kutu okadar güzel ve kaliteli ki aklıma ilk doktorum geldii
Ve çift katlı çikolatalıı (bir tanede patrona geldi o açtı yedik ) herkesede dağatabilirr
Hemde hediye herkesin hoşuna gider
Benim kocam anlamaz işte

Canım bahaneye bile gerek yok kii
İlginiz için teşekkür etmek istedim diyip yarım elma gönül alma ufak bişey olabilir
Neticesinde günlük kaçtane hamile kadınla uğraşıyorlarr
Eşlerimiz bile bizi çekemezken yer yerr her seferinde güler yüz ve alaka bekliyoruzz
En azından yüzü gülsün diye bende götüreyim dedim
Arkadaşın annesi nekadar güzel ve içten bir davranış yapmışş, bayıldımmm
Ama simidede aşerdimm :26: Simit delisi oldum ben bu hamilelikte yafss :44:

Süpeeer süpeeerrr
Ayırt etmeden danışmanınada götürmen ayrı bir incelik
Takdir ve tebrik ediyorum senii canımm
Hem el emeğini paylaşıp hediye etmen hemde birilerini mutlu etmen ne güzel bişeyy

arkadaşlar bugün tahlil yaptırdım demir ilacı içtiğim halde eksiklik çıktı sizde durum ne ?dahiliye doktorum ilacı içsende demiri karşılamıcak çok düşük çıkarsa serum takarız dedi ilerde

Canım ben bunu bir internet sitesinde gördüm ama fiyatı biraz pahalı geldii
99,90 tl idi
Sen kaça ve nerden aldın acaba
Bide ölçüsü nedir boydan duşakabinin içine girer mi yani yıkarken :44:
Bende küvet ve file ikilisine karşıyım cocuk hem üşür gibime geliyor suyla temas etmiyor neticesinde filede

Buda hoşuma gitti ilk başlarda rahatlık olur gibi buda 32,50 tl
özelliği
Banyo şezlongu bebeğinizi yıkamanın en kolay yoludur.
Kullanılmadığı zaman çok yer kaplamaması ve seyahatte kolay taşınabilmesi içinkatlanabilir.
Özel ayağı konforlu ve rahat bir yıkama sağlar.
Kuvet veya lavaboda kullanılabilir.

Yada böyle arkadan kaydırmazlı ama içine yatırabileceğim birşey alacağım

Son düzenleme:
Süpeeer süpeeerrr
Ayırt etmeden danışmanınada götürmen ayrı bir incelik
Takdir ve tebrik ediyorum senii canımm
Hem el emeğini paylaşıp hediye etmen hemde birilerini mutlu etmen ne güzel bişeyy [/QUOTE]

ay o danışmanlar olmasa benim halim nice olur ararım hemen randevu verirler işimi hallederler

çok mutlu olmuşlardı ve begendiler

bu canta guzelmısssssss sevdim tarzini boyle almak isterim ben de

bende o sorun var canım düşük değil sınırda çıkıyor , her gün üzüm pekmezini sulandır iç ,dalak falan ye

bu çanta çok güzelmiş ya fiyetı da çok uçuk değilmiş internette 150 liraya çantalar var internet mağazasında var mıdır acaba
aslında bıze oyle gıoz olan cantalardan lazım bebeklle bır de esyaları arastırmak zor olacak
evet ya dediğniz gibi biberon emzik kendi eşyalarımız bol gözlü olması lazım

hepimiz onlardan istiyoruz yakını çantacı olan yok mu çok kazanır valla

cnm ben 79 tl.ye mothercareden aldım ama parası değer çünki içinehiç bişey koymana gerek yok yıkarken şişme olduğu için yumuşak duşakabine giriyo zaten ilk aylar yatarak yıkıyosun oturmaya başladığındada gayet kullanışlı işin bittiğindede boşaltıp havasını alıp katlayıp istediğin yere koy 2ye katlanıyo çünki ayrıca ben bunu çamaşır makinasının üstünü koyup bebeği orada yıkamayı düşünüyorum sonuçta eğilmeden :)) senin gösterdiğin ilk resimdeki fileden alıcaktım hatta benimde var normal küvetim onun içine koyarım dedim ama ilk 3 ay için kullanışlı oda çünki çok küçük alttaki resimdeki küvetten alıcaktım bunu bulamasaydım oda tutunması açısından ii ama sert ilk aylarda hep altına battaniye falan koymak gerekiyo yıkarken

Kızlar ben video izleyemiyorum ama link buldum bitane
Babymoov Baby Chic Changing Bag - YouTube
Çantayı anlatıyor ön resimden anladığım ama oynatamıyorum işte engelli youtubee

Peki bu şişmeyi her seferinde sen mi yapıyorsun yoksa otomatik mii :44:

öyle resmi koyması video göstermesi kolay pekbicici hanım
nerden bulcaz bu çantayı istiyorum bennn

Dur az bekle üreteceğim ben Videosunuda buldum baka baka yaparım maketini
Kız bulsam paylaşmazmıyımm bende fellik fellik arıyorum lakin ya resmi ya videosu çıkıyorr
Tek bildiğimm metrocity jokerden alındığıı
Siz bi denesiniz ben beceremedim anlatmayı belki sizi anlar hanım teyzeler bi arayıp sorsanız :44:

kızlar cildim sürekli kuruyor ve kaşınıyor özellikle karın bölgem ne süreceğimi şaşırdım yağlar

çatlak kremi , vazelin herşey biri akıl versin oy oy kaşınıyorum mmmmmmmmmmmmmmmm

CNM BEN BU KARIŞIMDAN GAYET MEMLUNUM İSTERSEN DENE
Hamilelikte çatlaklara karşı özel iksir | Alternatif Anne

BENDE BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYODUM AMA O DA GERÇEKTEN ÇOK MANTIKLI
VE TAAMMEN HAKLISIN CİCİM FİLE OLAYI TAMAMEN SAÇMA ÇOCUK TİTRİYO HOPLUYO
VE BEN SIRF BU YÜZDEN BANYOYU SEVMEYEN ÇOCUKLARIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Bebe Confort Banyo ve Alt Açma Minderi

canım bu ne tahliliiiiiiiiii merak ettim....senin 24.haftanda bildigim kadarıyla ayrıntılı ultrasyon ve seker yüklemesi yapılırr..........anlamadımmm?????:44::44::44::44:

Son düzenleme:

oturup araştırıp bulcak vaktim yokki şimdi eşim gelcek daha yemek yapmadım ama çok öenmli işler yaptım bugün napimm
neyse bulursam haber ederim size herhangi bi yerde

malesef her seferinde södürüyosan her seferinde şişirmek zorundasın :))
ama diğerlerinin öle bi katla sakla olasılığı yok bunu ne zaman istersen o zaman katlayıp bi yere koyabiliyosun hem öle şişme yeri çok hacimli değil bebek kolluları kadar hava lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…