- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.621
CNM BEN BU KARIŞIMDAN GAYET MEMLUNUM İSTERSEN DENE
Hamilelikte çatlaklara karşı özel iksir | Alternatif Anne
BENDE BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYODUM AMA O DA GERÇEKTEN ÇOK MANTIKLI
VE TAAMMEN HAKLISIN CİCİM FİLE OLAYI TAMAMEN SAÇMA ÇOCUK TİTRİYO HOPLUYO
VE BEN SIRF BU YÜZDEN BANYOYU SEVMEYEN ÇOCUKLARIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Bebe Confort Banyo ve Alt Açma Minderi
BENDE BUNU ALMAYI DÜŞÜNÜYODUM AMA O DA GERÇEKTEN ÇOK MANTIKLI
VE TAAMMEN HAKLISIN CİCİM FİLE OLAYI TAMAMEN SAÇMA ÇOCUK TİTRİYO HOPLUYO
VE BEN SIRF BU YÜZDEN BANYOYU SEVMEYEN ÇOCUKLARIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM
Bebe Confort Banyo ve Alt Açma Minderi
canım ben şimdi izledim de cidden çok çok kullanışlı bir ürün. ama tr merkezli bir yerde bulamadım ben çantayı.
Babymoov Changing Bag - babymoov by: Babymoov - Baby Birds Ltd
burda var 49.9 euro burda da.
bence hiç düşünme bundan al derim eğer alıcaksan mothercareden aldım ben içi şişme olduğu için bebeği içine koyduğunda rahat hareket ettirebilityosun başı set yere gelmiyo vs. diğer klasik alınan küvetler aslında çok zor ve kullanışsız file takıyosunuz bi müddet sonra bebek kayıyo üstünden ve hareketlenmeye başlıyınca dönebiliyo çok zor yani ama bunun içine rahatlıkla koyup yıkayabilirsin
canım bu mothercare sitesi türkçe degill fiyatlarını pek bilemedimm....acep izmirde satıs yeri var mıdırr ve ayrıca sen ne kadara aldınn merak ettimmmm
cnm bak bu şişmeyi bende düşünmüştüm eğer paylaştığım küveti görmeseydim çünki tamamı şişmelerdede bebek tutunmak istiycek yanlardan falan tuttuğunda kolu bacağı denk geldiğinde tamamı şişme olduğu için çökem yapıcak hatta suyu sevmeyen çocuklarda bu daha zor devrilme suyu akıtma olasılığı fazla benimkinde öle bi şans yok çünki çevresi sert plastik ya bi gidin bakın derim yakından görmek daha ii olur ben böle anlatamıyorum :)
canım bu mothercare sitesi türkçe degill fiyatlarını pek bilemedimm....acep izmirde satıs yeri var mıdırr ve ayrıca sen ne kadara aldınn merak ettimmmm
bende aksıne hıc sırt cantası dusunmuyorum rahat olabılecegımı dusunmuyorum banada herkez sırt cantası tavsıye edıyor ama bole bırsey alıcam:)Evet bu çanta benim çok hoşuma gitti metrocity jokeride aradım ama anlamadı kadın bir türlüü buyrun mağazaya gelin dedii
Bende ooohooo dedimde içimden
Evet canım bölmeli olması ve her ayrıntı kendi içersinde olması extra yer kaplamaması demek
Ama bebeği olan herkesin tavsiyeside mutlaka sırt çantalı al diyorlar
Bende bilemedim nasıl olcak :44:
çok guzelmıs canım ben aldım normal kuvet ust komsum kuvetını annesınde unutmus gecen ay ıstedı 3 aylık bebegı var yıkayıp hemen getırıcem ddı 1 ayoldu getırmedı esımde yenısını alıcaz artık dedı boyle bırsey bakabırlım bızım kuvet gıttı nasılsaarkadaşalr bebek küveti için deneyimli bi anne olarak size tavsiye edeceğim kendiminde aldığı ve gayet kullanışlı bi ürün göstermek istiyorum ben aldım kendi başınıza banyo yaptırırken bile gayet rahat edebilirsiniz
Eki Görüntüle 605510 Eki Görüntüle 605508
içi şişme ayakları var 4 tane dış yüzeyi plastik ve işiniz bitince 2 ye katlanıyo heryere sığabiliyo fiyatı 79 tl.
wuuuuuuuuuuu senın bu arastırmacı ruhuna hastayımmm supermıss vıaporta gıttıgımde bakmalı bu tarz cok hosınsallah bulabılırz bole bırsey thans balım kendın ıcın bakıyorsun atlıyorum ordanBen yılmadım ve yine aradım
Önce yine anlamadıı kodunu filan sorduu
Ne bileyim dedim resmi var sadece
Puantiyeli, babymoov, önünde alt açma bişeyi var filan dedim
Öyle yok canta var o ayrı satılıyor dedi
Bende birmiş gibi duruyor dedimm
Bu termal canta meyve sebze bebek mamalarını saklıyorsunuz dedii
Bende öyle bişey değil battaniye alt açma var dediim bana joker depo nosu verirmisiniz dedim
Adam beyni çalıştıı siz , babychic bebek bakım çantasından bahsediyorsunuz dedii
Bende hee o chicden dedim
Vee;
Kızlaaarrr buldumm muu çantayıı
Fiyatıı 89.90 tl miş
Viaport kurtköy
Pelikan Avcılar
Forum İstanbul jokerlerde mevcutmuş canlarr
O termal cantada 39,90 tl imişş yanii anlamış beni
kızlar bugün ayrıntılı ultrasyona girdim degerler böyle cıktı...muayene ücreti cok pahalıydı buyüzden yakın zamanda kendi doktoruma gidip sounucu göstercem acep degerleri yazsam tahmin edebilri misiniiz ne demek istiyoo ???
fetal gelisimi
parametreler mm hafta gün
BDP 54.3 22 4
HC 193 21 4
AC 184 23 1
FL 37.4 21 6
fetal agırlık 512gr
inş... saglıklıdır kuzucumm
anlamaıyorum kı canım maalesef:26:
bende aksıne hıc sırt cantası dusunmuyorum rahat olabılecegımı dusunmuyorum banada herkez sırt cantası tavsıye edıyor ama bole bırsey alıcam:)
çok guzelmıs canım ben aldım normal kuvet ust komsum kuvetını annesınde unutmus gecen ay ıstedı 3 aylık bebegı var yıkayıp hemen getırıcem ddı 1 ayoldu getırmedı esımde yenısını alıcaz artık dedı boyle bırsey bakabırlım bızım kuvet gıttı nasılsa
wuuuuuuuuuuu senın bu arastırmacı ruhuna hastayımmm supermıss vıaporta gıttıgımde bakmalı bu tarz cok hosınsallah bulabılırz bole bırsey thans balım kendın ıcın bakıyorsun atlıyorum ordan
pekii canım sabredeyim.... inş en en enn yakın zamanda gidemmm şu sonucu bi ögrenemmmmmmmmmm =)
bende aksıne hıc sırt cantası dusunmuyorum rahat olabılecegımı dusunmuyorum banada herkez sırt cantası tavsıye edıyor ama bole bırsey alıcam:)
çok guzelmıs canım ben aldım normal kuvet ust komsum kuvetını annesınde unutmus gecen ay ıstedı 3 aylık bebegı var yıkayıp hemen getırıcem ddı 1 ayoldu getırmedı esımde yenısını alıcaz artık dedı boyle bırsey bakabırlım bızım kuvet gıttı nasılsa
wuuuuuuuuuuu senın bu arastırmacı ruhuna hastayımmm supermıss vıaporta gıttıgımde bakmalı bu tarz cok hosınsallah bulabılırz bole bırsey thans balım kendın ıcın bakıyorsun atlıyorum ordan
kızlar bugün ayrıntılı ultrasyona girdim degerler böyle cıktı...muayene ücreti cok pahalıydı buyüzden yakın zamanda kendi doktoruma gidip sounucu göstercem acep degerleri yazsam tahmin edebilri misiniiz ne demek istiyoo ???
fetal gelisimi
parametreler mm hafta gün
BDP 54.3 22 4
HC 193 21 4
AC 184 23 1
FL 37.4 21 6
fetal agırlık 512gr
inş... saglıklıdır kuzucumm
bence bu degelrler haftanla uyumlu canim
buna gore bir sorun yok
zaten 22. haftadasin ve olcumler de 21,22,23 seklinde
onde olan da var
bence normal tabi tam net konusamiyorum
bir de kagitta amniyon sivisi miktari nasil, hersey yolunda mi diye kucuk bir not var mi
diyokiii ; amniyon sıvı miktarı ve eko yapısı gebelik süresi ile uyumludur....biyometrik analizde parametreler normal sınırlardadır...fetal yüz pozisyon nedeniyle görüntülenemedi..kontrol önerilir...ortalama fetal yas son adet tarihi ile istatistik sınırlar içinde uyumludur....vsss vss....ama acıklamalarında cogunda normaldır diyo........
canım bu ne tahliliiiiiiiiii merak ettim....senin 24.haftanda bildigim kadarıyla ayrıntılı ultrasyon ve seker yüklemesi yapılırr..........anlamadımmm?????:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?