2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm bak bu şişmeyi bende düşünmüştüm eğer paylaştığım küveti görmeseydim çünki tamamı şişmelerdede bebek tutunmak istiycek yanlardan falan tuttuğunda kolu bacağı denk geldiğinde tamamı şişme olduğu için çökem yapıcak hatta suyu sevmeyen çocuklarda bu daha zor devrilme suyu akıtma olasılığı fazla benimkinde öle bi şans yok çünki çevresi sert plastik ya bi gidin bakın derim yakından görmek daha ii olur ben böle anlatamıyorum :)

Pofff jokeride açamıyorum
Eve gidince linkine bakayım kuzum
Ama ben gibi düşündüğün içinde ayrı mutlu oldum zira dediğin gibi bebek su döktükce çığırıyor su döktükce çığırıyor
Avrupada neden hep musluk altında yıkıyorlar ve su hep şoldur şoldur bebek üşemesin diyee
Bende cok bilirim kii file yüzünden banyoyu sevmeyen cocuğu

canım ben şimdi izledim de cidden çok çok kullanışlı bir ürün. ama tr merkezli bir yerde bulamadım ben çantayı.
Babymoov Changing Bag - babymoov by: Babymoov - Baby Birds Ltd
burda var 49.9 euro burda da.

Canım paylaşan bayan metrocity jokerden aldım demiş
Olmadı metrocity yolları taştan siz çıkardınız beni baştan diyip bi metrocity yapıp geleceğim
Yada yok mu metrocitye yakın kimse bir uğrasada sorsa olmaz mı :44:

canım bu mothercare sitesi türkçe degill fiyatlarını pek bilemedimm....acep izmirde satıs yeri var mıdırr ve ayrıca sen ne kadara aldınn merak ettimmmm

evet cnm seninki çok daha mantıklı gibi
kesinlikle görüp inceliycem tşk paylaşım için çok ii oldu
çünkü en nefret ettiğim şey 1 yıl bile kullanmadığın kenara atılmış
kocman ve işe yaramayan küvetler

Ben yılmadım ve yine aradım
Önce yine anlamadıı kodunu filan sorduu
Ne bileyim dedim resmi var sadece
Puantiyeli, babymoov, önünde alt açma bişeyi var filan dedim
Öyle yok canta var o ayrı satılıyor dedi
Bende birmiş gibi duruyor dedimm
Bu termal canta meyve sebze bebek mamalarını saklıyorsunuz dedii
Bende öyle bişey değil battaniye alt açma var dediim bana joker depo nosu verirmisiniz dedim
Adam beyni çalıştıı siz , babychic bebek bakım çantasından bahsediyorsunuz dedii
Bende hee o chicden dedim
Vee;

Kızlaaarrr buldumm muu çantayıı
Fiyatıı 89.90 tl miş

Viaport kurtköy
Pelikan Avcılar
Forum İstanbul jokerlerde mevcutmuş canlarr
O termal cantada 39,90 tl imişş yanii anlamış beni

kızlar bugün ayrıntılı ultrasyona girdim degerler böyle cıktı...muayene ücreti cok pahalıydı buyüzden yakın zamanda kendi doktoruma gidip sounucu göstercem acep degerleri yazsam tahmin edebilri misiniiz ne demek istiyoo ???

fetal gelisimi

parametreler mm hafta gün
BDP 54.3 22 4
HC 193 21 4
AC 184 23 1
FL 37.4 21 6
fetal agırlık 512gr

inş... saglıklıdır kuzucumm

bende aksıne hıc sırt cantası dusunmuyorum rahat olabılecegımı dusunmuyorum banada herkez sırt cantası tavsıye edıyor ama bole bırsey alıcam:)
çok guzelmıs canım ben aldım normal kuvet ust komsum kuvetını annesınde unutmus gecen ay ıstedı 3 aylık bebegı var yıkayıp hemen getırıcem ddı 1 ayoldu getırmedı esımde yenısını alıcaz artık dedı boyle bırsey bakabırlım bızım kuvet gıttı nasılsa
wuuuuuuuuuuu senın bu arastırmacı ruhuna hastayımmm supermıss vıaporta gıttıgımde bakmalı bu tarz cok hosınsallah bulabılırz bole bırsey thans balım kendın ıcın bakıyorsun atlıyorum ordan

anlamaıyorum kı canım maalesef:26:

bak bak şekerim valla süper bişey bu arada ne yüzsüzlük ya nie getirmediler allah allah peki sende bi garipsin nie veriyosun daha senin doğmamış bebeğinin küveti ve ilk kez o kullansın
bide mothercare ye bu sayfaları msj atıcam komisyonumu istiycem resmen pazarlamasını yaptım :)))

Araştırmacı gazeteci cevat kelle
Yılmadım buldum hepimiz için
Bende viaporta bakacağımm İnşallah buluruz canım

bence bu degelrler haftanla uyumlu canim
buna gore bir sorun yok
zaten 22. haftadasin ve olcumler de 21,22,23 seklinde
onde olan da var
bence normal tabi tam net konusamiyorum

bir de kagitta amniyon sivisi miktari nasil, hersey yolunda mi diye kucuk bir not var mi

diyokiii ; amniyon sıvı miktarı ve eko yapısı gebelik süresi ile uyumludur....biyometrik analizde parametreler normal sınırlardadır...fetal yüz pozisyon nedeniyle görüntülenemedi..kontrol önerilir...ortalama fetal yas son adet tarihi ile istatistik sınırlar içinde uyumludur....vsss vss....ama acıklamalarında cogunda normaldır diyo........

tamam o zaman sen rahat ol
doktorun da sana hersey yolunda diycek emin ol
icini ferah tut gittiginde gosterirsin zaten raporu

Bizim mesaimiz biter teyzeleeeerr
Babamızla balıkçıya gidiyoruz bugünn vitamin günümüz olacakk
Yuppiii yemek hazırlamıcamm
Bakalım sıpacıkk tepikleşcek mii bugün siftahı yok daha şapşalınn :44:

Hepinizii çok öperiz
Yarına kadar özleyin biziii (kısmet olurda gelebilirsek tabii )

canım bu ne tahliliiiiiiiiii merak ettim....senin 24.haftanda bildigim kadarıyla ayrıntılı ultrasyon ve seker yüklemesi yapılırr..........anlamadımmm?????:44::44::44::44:

bende tiroit var canım dahiliye doktorum tiroit hormanlarıma bakerken tam kan sayımı da yaptı basit bir kan tahlili yani demir eksikliğim sağlık ocağındaki tahlillerde çıkmıştı o yüzden ona özel olarak baktı ama eksiklik çıktı ilaç kullanmama rağmen ilerde serum takblrz dedi

amanınn ne cok konuşmuşsunuzzz :18::18::18::18:
geçmişi daha okuyamadım
yemek olayına gırışmeden bır bakayım dedim
iş yerı yogunlaşmaya başladı o yuzden takıp edemıyorum sizi ama heppppppp aklımdasınızzz
inş babamız musade ederse rahat rahat geçmişi okuyacağımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…