- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.641
bı anlık dalgınlıgıma geldı annemde unuttup yıkayıp hemen getırıcem dedı esımde vermeseydın keske dedı ne olucak bebek dıye dusundum ama karsındakı ınsanın bıraz dusunmesı lazım getırıdgı zaman almıcam ama yenısı aldık dıcem bılmem bırseyler ıfade eder mı onun ıcınbak bak şekerim valla süper bişey bu arada ne yüzsüzlük ya nie getirmediler allah allah peki sende bi garipsin nie veriyosun daha senin doğmamış bebeğinin küveti ve ilk kez o kullansın
bide mothercare ye bu sayfaları msj atıcam komisyonumu istiycem resmen pazarlamasını yaptım :)))
amanınn ne cok konuşmuşsunuzzz:18::18::18::18:
geçmişi daha okuyamadım
yemek olayına gırışmeden bır bakayım dedim
iş yerı yogunlaşmaya başladı o yuzden takıp edemıyorum sizi ama heppppppp aklımdasınızzz
inş babamız musade ederse rahat rahat geçmişi okuyacağımmmmmm
arkadaşlar slm ya 2 gündür benim az az göğsümden süt akıyo(
dr.aradım rahim kasılması gibi olursa ağrı veya doğum sancısı gibi gel bakalım dedi onun dışında korkma dedi korkmuyorum ama boşuna sütüm akıyo
kimi kadında doğuma kadar akarmış böle yada kesilirmiş böyle bi durum yaşayan varmı aranızda hee bide dar sütyen falan takma dedi
bı anlık dalgınlıgıma geldı annemde unuttup yıkayıp hemen getırıcem dedı esımde vermeseydın keske dedı ne olucak bebek dıye dusundum ama karsındakı ınsanın bıraz dusunmesı lazım getırıdgı zaman almıcam ama yenısı aldık dıcem bılmem bırseyler ıfade eder mı onun ıcın
hoossgeldınnnnn coookk mu ozledın bızıııııııııııııııııııı
kızlar bugun bol bol bu cantanın bahsı geçmiş 10 gun oncec lımango da satıstaydılimitim olmadıgı ıcın alamamıştım ama inş tekrardan cıkarr
kızlar bugün ayrıntılı ultrasyona girdim degerler böyle cıktı...muayene ücreti cok pahalıydı buyüzden yakın zamanda kendi doktoruma gidip sounucu göstercem acep degerleri yazsam tahmin edebilri misiniiz ne demek istiyoo ???
fetal gelisimi
parametreler mm hafta gün
BDP 54.3 22 4
HC 193 21 4
AC 184 23 1
FL 37.4 21 6
fetal agırlık 512gr
inş... saglıklıdır kuzucumm
slm kızlarr. doktoruna çay olayını soran oldu mu hiç??
slm kızlarr. doktoruna çay olayını soran oldu mu hiç??
Ya çayı açık içtikten sonra çok sıkıntı olacağını sanmıyorum ama benim canım hiç istemiyor sadece sabahları 1 bardak dolduruyorum ama onunda yarısını anca içiyorum kahve bitki çayı falanda içmiyorum sıcak olarak sadeceılık süt birde soda içtiğim içecekler sadece bu
Ne güzel, çok dikkatlisiniz.:) Ben tansiyonum biraz üst üste yüksek çıkınca bu kısıtlamaya maruz kaldım. Yoksa 3. aydan sonra günde 3 fincan çay, yarım fincan kahve, 2-3 bardak bitki çayı falan içiyordum rahat rahat. Şimdi düşünüyorum da ne kadar abartmışım!
Canım kahveyi çok içerdim ama hamileliğimden önce selülit yapıyor diye bıraktımEmalum yaş 27 artık dikkat etmeye başlamak lazım çayı çok severdim ama 6. haftada mide bulantılarım çok fazla oldu 14. haftaya kadar hiç birşey yiyemedim sonradan da canım istemedi bulantılarım azda olsa devam ediyor mesela daha bu sabah kustum çok zor kahvaltı ettim şimdi geçti yani dikkatten çok mecburiyet oldu
canm bu çanta çok güzel çok beyendim nerden baktın buna nerden bulabilirm yardımcı olurmusun
açık olmak şartıyla içebilirsin dedi zaten çok içiyorum azcık da lımon damlatıyorum sorun olmadı.. kanı düşürür diyorlar benım aksine yükseliyor 13,7 olmustu en son .. dünde 4 5 su bardağı içiyorum aslında sevmezdım ama son zamanlarda çok düştüm çaya
kan için hangi ilacı kaç tane kullanıyorsun cnm ekstra doğal br şyler yiyormusun ben demir ilacı içtiğim hlde 9 lrda bnm ya ne yapıcm ben bu gdşle çok hlsz kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?