- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.661
Canım bende demir ilacını 2-3 günde bir atıyorum oeferon adı galiba ama hergün 2 kaşık üzüm pekmezi içiyorum kayınvaldem yaptı geçen hafta sağlık ocağında bakıldı dr ilacı nasıl kullanıyorsan öyle devam et güzel dedi
iyi akşamlar arkadaslar,allah ızın verırse ben de mayıs annesı olacagım.bırkaç kez yazmıstım buraya ama artık her zaman gıremıyorum.bır sey soracagım gogsumun altında bır acı oluyor ara ara zonklama gıbı,kasınıyorda.boyle bırr sey yasayan var mı ya da duyan?yarın doktorumuza gıdecegız ama ben cok endıselenıyorum,sabretmek zor.
Kızlar ayrıntılı ultrasona giren varmı bebişleriniz kilosu ne kadar oğluşum 504 gr.mış merak ettim bide hala tekmelemiyor
Kizlar moralim cok bozuk, bugun oglumun montunu asayim diye o kadar uzandim ki, sonra korktum bebegin gobek kordonunu cikti mi acaba diye ( Allah korusun ) tanidgimizin bebegi cam sildigi icin bu sekilde maalesef dogamamisti hep o aklima geliyor. Olaydan sonra bebek hareket etti AMA emin olamadigim sey acaba birsey olduysa bebek hemen hareketsizlesir mi? Bilginiz varsa lutfen yazin cok moralim bozuk.....
Aynisi bende oluyor sol gogsumun alti, neden oluyor bilmiyorum doktora sordum reflu dedi AMA degil biliyorum, mide degil oradaki ten aciyor. Hatta arada orayi hissizgibi hissettigin oluyor mu?bence bi sorun degil. Sanirim durus bozuklugundan oluyor. Birde diyorlarya sola yatin sola yatinca daha fena aciyor benimki.
cevap verdıgın ıcın cok tsk ederım canım.evet evet aynen uyusuk gıbı oluyor orası.2 haftadır boyle.yarın ılk ızsım sormak ollacak ama evet mıde degılkı orası tam sol gogsumun altı.hafıf sıs gıbı oluyor bazen.ozellıkle gecelerı daha cok acı verıyor donerken ustune yatınca falan.bakalım bana ne dıyecek.bır de ben hala o soylenen hareketlerı hıssedemıyorum.herkes ne guzel de anlatıyor.ben anlayamıyorum galıba hareket ettıgını
Kizlar moralim cok bozuk, bugun oglumun montunu asayim diye o kadar uzandim ki, sonra korktum bebegin gobek kordonunu cikti mi acaba diye ( Allah korusun ) tanidgimizin bebegi cam sildigi icin bu sekilde maalesef dogamamisti hep o aklima geliyor. Olaydan sonra bebek hareket etti AMA emin olamadigim sey acaba birsey olduysa bebek hemen hareketsizlesir mi? Bilginiz varsa lutfen yazin cok moralim bozuk.....
benım bır bılgım yok canım ya.allah korusun oyle kotu seyler dusunme.ınsallah bır sorun yoktur
Evet benimd aynen gece daha cok aciyor, birde cogu kiside yok bu aci, dik durmaya Calis, sanki biraz iyi geliyor. Hareketlerini hissedersin yavas yavas kimi gec. Hissediyormus ilk gebelik, annenin kilosu hepsi etkilermis, yavas yavas endise etme.
Sagol canim umarim yoktur, gozumuzle gorene kadar bebisleri rahat huzur yok bize, hayirlisiyla saglikla bi dogsalardi...
kan için hangi ilacı kaç tane kullanıyorsun cnm ekstra doğal br şyler yiyormusun ben demir ilacı içtiğim hlde 9 lrda bnm ya ne yapıcm ben bu gdşle çok hlsz kalıcam
CNM BEN BU KARIŞIMDAN GAYET MEMLUNUM İSTERSEN DENE
Hamilelikte çatlaklara karşı özel iksir | Alternatif Anne
canım bunların hepsini kullanıyorum vallahiama kaşınıyorum çünkü cildim zaten kuruydu şimdi daha kuru
günde 2 litre su içiyorum sürekli elim karnımda
hani sakallı kıllı atletli sürekli göbeğini kaşıyan adamlar olur ya o moddayımDDDDD
ben temizim ama kaşınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?