2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende pekmeze başlıyım en iyisi günde 5 tane kan üzümü yiyordum az geliyo demkki kilo yapıyomu cnm pkmez

iyi akşamlar arkadaslar,allah ızın verırse ben de mayıs annesı olacagım.bırkaç kez yazmıstım buraya ama artık her zaman gıremıyorum.bır sey soracagım gogsumun altında bır acı oluyor ara ara zonklama gıbı,kasınıyorda.boyle bırr sey yasayan var mı ya da duyan?yarın doktorumuza gıdecegız ama ben cok endıselenıyorum,sabretmek zor.

Kızlar ayrıntılı ultrasona giren varmı bebişleriniz kilosu ne kadar oğluşum 504 gr.mış merak ettim bide hala tekmelemiyor

Aynisi bende oluyor sol gogsumun alti, neden oluyor bilmiyorum doktora sordum reflu dedi AMA degil biliyorum, mide degil oradaki ten aciyor. Hatta arada orayi hissizgibi hissettigin oluyor mu?bence bi sorun degil. Sanirim durus bozuklugundan oluyor. Birde diyorlarya sola yatin sola yatinca daha fena aciyor benimki.

Kizlar yokmu yardimci olacak

cevap verdıgın ıcın cok tsk ederım canım.evet evet aynen uyusuk gıbı oluyor orası.2 haftadır boyle.yarın ılk ızsım sormak ollacak ama evet mıde degılkı orası tam sol gogsumun altı.hafıf sıs gıbı oluyor bazen.ozellıkle gecelerı daha cok acı verıyor donerken ustune yatınca falan.bakalım bana ne dıyecek.bır de ben hala o soylenen hareketlerı hıssedemıyorum.herkes ne guzel de anlatıyor.ben anlayamıyorum galıba hareket ettıgını

Evet benimd aynen gece daha cok aciyor, birde cogu kiside yok bu aci, dik durmaya Calis, sanki biraz iyi geliyor. Hareketlerini hissedersin yavas yavas kimi gec. Hissediyormus ilk gebelik, annenin kilosu hepsi etkilermis, yavas yavas endise etme.

benım bır bılgım yok canım ya.allah korusun oyle kotu seyler dusunme.ınsallah bır sorun yoktur

Evet benimd aynen gece daha cok aciyor, birde cogu kiside yok bu aci, dik durmaya Calis, sanki biraz iyi geliyor. Hareketlerini hissedersin yavas yavas kimi gec. Hissediyormus ilk gebelik, annenin kilosu hepsi etkilermis, yavas yavas endise etme.

bakalım yarın doktor teyzemız ne dıyecek,o kadar merak edıyorumkı.evet dık durunca daha ıyı gelıyor.ıns bır sorun yoktur,bebıslerımız ıyıdır.sanırım ben o gec hıssedenlerden olacagım.yanı ınsallah, aman ıyı olsunlarda.burada okuyunca endıselenıyorum ıster ıstemez ınsan karsılastırma yapıyor,hayırlısı bakalım.

Sagol canim umarim yoktur, gozumuzle gorene kadar bebisleri rahat huzur yok bize, hayirlisiyla saglikla bi dogsalardi...

aynen oyle,buyudukce ınsan daha bır merak edıyor.hayırlısıyla alalım ıns mıs kokulularımızı kucagımızaallahım hepımızın bebıslerını korusun,amınn.

kan için hangi ilacı kaç tane kullanıyorsun cnm ekstra doğal br şyler yiyormusun ben demir ilacı içtiğim hlde 9 lrda bnm ya ne yapıcm ben bu gdşle çok hlsz kalıcam

ferrum fort içiyorum günde bir tane.. ama bazen unutuyorum günlük 5 kaşık dut pekmezi yiyorum birde siyah üzüm kurusu bi avuç kadar sanırsam benim kanımı yükselten de bu.. hayatım boyunca hiç bu kadar yükselmemişti..doktorum normalde vermeycekti kan ilacı ama benim aplastik anemim var ne zaman iliklerimin iflas edeceği belli değil o yüzden tedbir amaçlı verdi ama kan aldı başını gidiyor çatlıcam artık her yanım alev atıyor.. he birşey daha canım ben kemoterspi görürken kan ilacı hiç bir işse yaramamıştı içinci daha çok düşmüştü ama yemene dikkat et bu saydıklarımı ye bakalım bi belki sana da faydası olur ama sakın pekmezi yoğurdun üzerine yeme 1 saat bekle en az

günaydın anneciklerrrrrr bebecikler kızlar bebek büyüdükçe insanın aklını alıyor tekmelerıyle... sabah bir tekme yedim babamız bile korktu ne oluyor dedı adam uykusunda hissetti eee adamın koynuna girelim dedik onu da cadolaz engelledi ya kocamı özledim ben yaaa sarılma ,istiyorummmmmm ama ne mümkün civciv hiç birşeye izin vermiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…