2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydınn herkeslereeeeeeeeeee. herkesler iyidir umarım. bebişim iyi çok şükür ama benim moralim çok bozuk
akşam bi baktım ayaklarım şişmiş sabah iner dedim ama inmemiş

slm kızlarr. doktoruna çay olayını soran oldu mu hiç??

canım ben dün doktora gittim özellikle çayı sordum çünkü tam 1 tiryakiyim,doktor çok koyu olmadıkça istediğin kadar içebilirsin dedi

seni çok iyi anlıyorum benimde kafama en çok taktığım şey dün doktora bu soruyuda sordum eskisi kadar çok oynamıyo bebeğim dedim endişe etmeli miyim diye,oda günde 1 kez hissetsen yeter bu haftalarda çok fazla hareketli olmasını bekleme dedi

Herkese günaydın, dün çok yoğun geçti hala kendime gelemedim. Bugün enerjimi toplayabilirsem aşı olmaya gideceğim

ayy bugün çokk işim varrrrr ağda yaptırmaya gidecem pazara çıkıcam azcık temizlik yapıcam gece annem gelecek güzel yemek yapmam lazım offf ama bunları yapacak enerji yok bende

gunaydin 2 gundur foruma giremedim basimiza tasinma isi cikti ev degistiricez ,ev arayisinia girisitik.nasilsiniz guzel anneler?
Ahh ahh o dert bende de var arada sıkıntısı basıyor ama elden de bısı gelmıyor annemle esım bız yaparız dıyorlar da bakalımm
Senın kızın cok cımcıme masallah annesı

Günaydin guzel anneler .....
Biz cimcimemle ayrintili ultrasona gidiyoruz insallah guzel haberlerle geliriz cok heycanliyiz ) optuk hepinizi

gunaydın kızlarr bugun nasılsınız bakalım..ben bu bikaç gundur hep uykusuzum..aksam 11de yatıp sabah 6,30da kalkıyorum. yetmiyor yine de...bu aksam 9 da yatıcam inşallah.ama bu sefer de kocamı tek bırakıyorum die üzülüyorum

günaydınn herkeslereeeeeeeeeee. herkesler iyidir umarım. bebişim iyi çok şükür ama benim moralim çok bozuk
akşam bi baktım ayaklarım şişmiş sabah iner dedim ama inmemiş

benim de alt bacaklarım aksam çok şişmiş oluyo..bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan.az hareketten bide üstüne hamilelik şişliği eklenince..sabaha iniyo gibi..ama tam diil.bende bu gidişimde sorcam doktora..:18::18:

günaydınnnnn :) karnımızı doyurduk şimdi sıra ruhumuzda :) müzik dinliyoruz böcüğümle, gerçi işte olduğum için kulaklıkla dinliyorum, o da duyuyormudur ki

günaydın fıstıklar, herkes iyidir umarım..benim yine çok uykum var..sanki hamileliğin başına döndük hehehe
ay kıyamam canım keşke söylemeseydim..ama susam faydalıymış o yüzden simit ymek iyi olabilir :)

aynen canım bendede var iki gündür...dün 10 da uyudum sabah 7de kalktım ama yine uykusuzluk..sende benim gibi kocaya kıyamayanlardansın desene :13:

Sanırım ben sabah yorgunluğuna artık alıştım işe gitmek için sabah 6 kalmak zorundalığım oluyor ama son saatler çıkış saatine yakın beni benden alıyor.
Ama artık hamilelik daha tatlı olmaya başladı gibi :)

günaydın,
epeydir giremiyordum umarım herkesler iyidir
son üç aylık döneme girmek üzereyiz kızlar

günaydınnnnnn,

ya hamilelik bir değişik oluyor dediğin gibi:) bende eşimi uykular bölük börçük olduğundan gece durup durup koklayıp öpüyorum:)doğum sonraı herşey güzel olacak sanırısam böyle giderse:) Allah nazardan saklasın... geçenlerde derin uykuya dalmışım herhalde uzun zamandır ilk kez çok sarılmışım bebişi unutup göbeğim ağrıdı gece yarısı:) bence bizim kızlar şimdiden annnecikleri kıskanmaya başladı:)

bu arada kızlar benim iki göğsümde de çatlaklar oluşmuş..:18::18:çok sinir oldummmm
canım inşallah ciddi çatlak değildir de geçip gider..üzülme bende çok korkuyorum garip sızlamalar hissediyorum karnımda göğsümde
günaydın,
epeydir giremiyordum umarım herkesler iyidir
son üç aylık döneme girmek üzereyiz kızlar
şaka gibi biz ne ara son 3 aylık döneme geldik kızlar ya..sandığmızdan hızlı mı geçiyor ne..

allah muhabbetinizi artırsın ve bozmasın canım benim..bende geçen eşime arkasından sarıldım oğlum bi tekme attı eşim sırtında hissetti hahahah

Günaydın anneler ve onların fındık kurtları yağmurlu bir gün bu havada evde olup uyumak vardı günümüz güzel geçer inşallah.

Günaydııınnnn sevgi kelebekleri
Yeni bir güne yine sayılan şafaka -1 diye başladık günee
Dün 11 gibi yattım, eşim maç programı izliyordu
saat 11:30 gibi eşimin telefonu çaldıı, 1 çağrı geldi kapandı 1 dakika geçmedi 1 daha çağrı bıraktı
Bazen benim telefonum kapanır kendi kendine, annemler eşimi arıyor hemen
Bende tel sesi duyunca irkildim uyku halii saatinde geç olduğunu biliyorum, kalbim güm güm yatağın içinde sese kulak verdim
Eşim biriyle konuşuyor ama kadının sesii nasılll caar caar geliyorr
Eşim uyakalmışş iyi tamam yaa uyuyakalmışım diyor, ama düşünün ben yatak odasındayım eşim oturma odasında ve ses aynen
Pekbiciciye söyleme pekbiciciye söyleme diye tekrarladıı
Ve oan o sesin benim üvey kaynana olduğunu anladımm ama merak ettim gecenin köründe arayıpta söyleme söyleme dediği şeyiii
Zaten eşim teli kapadı tvyi kapattı hemen yattıı
Buarada gece uyanınca hemen teli aldım kim aramışı teyit etmek için baktım o 11:31de 2 çağrıı
Ben şimdiii sorayım mı eşimee kızlar :44: Adam beni mi dinliyorsun uyuyorum diyerek düşünür mü?
Söyleme dediğine göre kesin cevircek ben daha sinir olacağımm
Offf bu kadın benim hep huzurumu kacırcakk yetti artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…