- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.681
slm kızlarr. doktoruna çay olayını soran oldu mu hiç??
ya abartiyor muyum diyorum sonucta sabah yatakta izledim sag tarafta dondu vurdu baya bir hareket
sonra discide 2 kere tekme atti
evde 4 kere falan hissettim yine
bunlar sonucta yeterlidir degil mi?
bir anda azalmis gibi geldi bana, sonucta arkasini donmus olabilir gercekten ya da alan daralmis ondan daha yavaslamis
ama iste takiyorum kafaya
doktor konusunda karasiz kaldim iyice bugun de bir gozlemliyim iyice yarin olmazsa doktorumu ararim sorarim
günaydınn herkeslereeeeeeeeeee. herkesler iyidir umarım. bebişim iyi çok şükür ama benim moralim çok bozuk
akşam bi baktım ayaklarım şişmiş sabah iner dedim ama inmemiş
Ahh ahh o dert bende de var arada sıkıntısı basıyor ama elden de bısı gelmıyorgunaydin 2 gundur foruma giremedim basimiza tasinma isi cikti ev degistiricez ,ev arayisinia girisitik.nasilsiniz guzel anneler?
Senın kızın cok cımcımegünaydın anneciklerrrrrr bebeciklerkızlar bebek büyüdükçe insanın aklını alıyor tekmelerıyle... sabah bir tekme yedim babamız bile korktu ne oluyor dedı adam uykusunda hissetti eee adamın koynuna girelim dedik onu da cadolaz engelledi ya kocamı özledim ben yaaa sarılma ,istiyorummmmmm ama ne mümkün civciv hiç birşeye izin vermiyor...
sana vız gelir canımayy bugün çokk işim varrrrr ağda yaptırmaya gidecem pazara çıkıcam azcık temizlik yapıcam gece annem gelecek güzel yemek yapmam lazım offf ama bunları yapacak enerji yok bende
sana vız gelir canım
günaydınn herkeslereeeeeeeeeee. herkesler iyidir umarım. bebişim iyi çok şükür ama benim moralim çok bozuk
akşam bi baktım ayaklarım şişmiş sabah iner dedim ama inmemiş
ay kıyamam canım keşke söylemeseydim..ama susam faydalıymış o yüzden simit ymek iyi olabilir :)İçimden geldi
Bide kutu okadar güzel ve kaliteli ki aklıma ilk doktorum geldii
Ve çift katlı çikolatalıı (bir tanede patrona geldi o açtı yedik) herkesede dağatabilirr
Hemde hediye herkesin hoşuna gider
Benim kocam anlamaz işte
Canım bahaneye bile gerek yok kii
İlginiz için teşekkür etmek istedim diyip yarım elma gönül alma ufak bişey olabilir
Neticesinde günlük kaçtane hamile kadınla uğraşıyorlarr
Eşlerimiz bile bizi çekemezken yer yerr her seferinde güler yüz ve alaka bekliyoruzz
En azından yüzü gülsün diye bende götüreyim dedim
Arkadaşın annesi nekadar güzel ve içten bir davranış yapmışş, bayıldımmm
Ama simidede aşerdimm :26: Simit delisi oldum ben bu hamilelikte yafss :44:
Süpeeer süpeeerrr
Ayırt etmeden danışmanınada götürmen ayrı bir incelik
Takdir ve tebrik ediyorum senii canımm
Hem el emeğini paylaşıp hediye etmen hemde birilerini mutlu etmen ne güzel bişeyy
gunaydın kızlarr bugun nasılsınız bakalım..ben bu bikaç gundur hep uykusuzum..aksam 11de yatıp sabah 6,30da kalkıyorum. yetmiyor yine de...bu aksam 9 da yatıcam inşallah.ama bu sefer de kocamı tek bırakıyorum die üzülüyorum
günaydın anneciklerrrrrr bebeciklerkızlar bebek büyüdükçe insanın aklını alıyor tekmelerıyle... sabah bir tekme yedim babamız bile korktu ne oluyor dedı adam uykusunda hissetti eee adamın koynuna girelim dedik onu da cadolaz engelledi ya kocamı özledim ben yaaa sarılma ,istiyorummmmmm ama ne mümkün civciv hiç birşeye izin vermiyor...
bu arada kızlar benim iki göğsümde de çatlaklar oluşmuş..:18::18:çok sinir oldummmm
şaka gibi biz ne ara son 3 aylık döneme geldik kızlar ya..sandığmızdan hızlı mı geçiyor ne..günaydın,
epeydir giremiyordum umarım herkesler iyidir
son üç aylık döneme girmek üzereyiz kızlar
günaydınnnnnn,
ya hamilelik bir değişik oluyor dediğin gibi:) bende eşimi uykular bölük börçük olduğundan gece durup durup koklayıp öpüyorum:)doğum sonraı herşey güzel olacak sanırısam böyle giderse:) Allah nazardan saklasın... geçenlerde derin uykuya dalmışım herhalde uzun zamandır ilk kez çok sarılmışım bebişi unutup göbeğim ağrıdı gece yarısı:) bence bizim kızlar şimdiden annnecikleri kıskanmaya başladı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?