- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.701
bende pekmeze başlıyım en iyisi günde 5 tane kan üzümü yiyordum az geliyo demkki kilo yapıyomu cnm pkmez
Günaydııınnnn sevgi kelebekleri
Yeni bir güne yine sayılan şafaka -1 diye başladık günee
Dün 11 gibi yattım, eşim maç programı izliyordu
saat 11:30 gibi eşimin telefonu çaldıı, 1 çağrı geldi kapandı 1 dakika geçmedi 1 daha çağrı bıraktı
Bazen benim telefonum kapanır kendi kendine, annemler eşimi arıyor hemen
Bende tel sesi duyunca irkildim uyku halii saatinde geç olduğunu biliyorum, kalbim güm güm yatağın içinde sese kulak verdim
Eşim biriyle konuşuyor ama kadının sesii nasılll caar caar geliyorr
Eşim uyakalmışş iyi tamam yaa uyuyakalmışım diyor, ama düşünün ben yatak odasındayım eşim oturma odasında ve ses aynen
Pekbiciciye söyleme pekbiciciye söyleme diye tekrarladıı
Ve oan o sesin benim üvey kaynana olduğunu anladımm ama merak ettim gecenin köründe arayıpta söyleme söyleme dediği şeyiii
Zaten eşim teli kapadı tvyi kapattı hemen yattıı
Buarada gece uyanınca hemen teli aldım kim aramışı teyit etmek için baktım o 11:31de 2 çağrıı
Ben şimdiii sorayım mı eşimee kızlar :44: Adam beni mi dinliyorsun uyuyorum diyerek düşünür mü?
Söyleme dediğine göre kesin cevircek ben daha sinir olacağımm
Offf bu kadın benim hep huzurumu kacırcakk yetti artık yaa
allah kolaylık versın canımmgunaydin 2 gundur foruma giremedim basimiza tasinma isi cikti ev degistiricez ,ev arayisinia girisitik.nasilsiniz guzel anneler?
gunaydın canımm mutlaka doktoruna syle her muayenede doktorum ellerım ayaklarıma bakıyor sısmısmı dıyegünaydınn herkeslereeeeeeeeeee. herkesler iyidir umarım. bebişim iyi çok şükür ama benim moralim çok bozuk
akşam bi baktım ayaklarım şişmiş sabah iner dedim ama inmemiş
oyle bı anlattınkı yoruldum kuzum yaaaayy bugün çokk işim varrrrr ağda yaptırmaya gidecem pazara çıkıcam azcık temizlik yapıcam gece annem gelecek güzel yemek yapmam lazım offf ama bunları yapacak enerji yok bende
benımde en cok goguslerım catklamıs zaten sarktılar ıyıce sınır oldumbu arada kızlar benim iki göğsümde de çatlaklar oluşmuş..:18::18:çok sinir oldummmm
saat 11:30 gibi eşimin telefonu çaldıı, 1 çağrı geldi kapandı 1 dakika geçmedi 1 daha çağrı bıraktı
Bende tel sesi duyunca irkildim uyku halii saatinde geç olduğunu biliyorum, kalbim güm güm yatağın içinde sese kulak verdim
Eşim uyakalmışş iyi tamam yaa uyuyakalmışım diyor, ama düşünün ben yatak odasındayım eşim oturma odasında ve ses aynen
Ve oan o sesin benim üvey kaynana olduğunu anladımm ama merak ettim gecenin köründe arayıpta söyleme söyleme dediği şeyiii
Buarada gece uyanınca hemen teli aldım kim aramışı teyit etmek için baktım o 11:31de 2 çağrıı
Ben şimdiii sorayım mı eşimee kızlar :44: Adam beni mi dinliyorsun uyuyorum diyerek düşünür mü?
Ben olsam dayanamaz sorarım canım yaa, hatta sesi duyar duymaz yanına giderdim, nooldu annemler mi aradı bahanesiyle :) Sen iyi dayanmışsın
gunayadın kuzummmmmmmmm
ben olsaydım aynı durumda gece kalkar ısrarla kımdı dıye sorardım
ama senı sımdı yonlendırmım ıyı dusun ona gore davran yada söyle bısey dıyebılrısın bazen bende yapıyorum onugece telde mı konusuyordun ben ruya mı gordum
huzurunu kacırma bu yuzden allah bu kaynanaları bıldıgı gıbı yapsın her an bı huzursuzluk cıkarıp çan sıkıyorlar ıste sakın bı tavırla tekrar sorarsın sonra 2 trıp atarsın analr belkı o zmnBende uyku sersemi kulak kesildim
Öyle konuşmayı duymaya çalıştım
Zaten kapatmasıyla yanıma gelmesi bir olduu
Ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemeden kapadım gözlerimi
Sonra oda zaten küütt uyuduu
Ama kendimi kemirdim durdum gece boyuncaa
Sesten emindim ama telefonada bakmam lazım diye
Kalkdım baktım ama gel gör bu sefer ne dedi ne dedi diye düşünmekten uyuyamadım
Offff nefret nefrettt ediyorum bu kadındann sesii bile mutsuz ediyor benii
Canım aradım şimdiii
Gecci bugün kalk diyee uyanmış traş oluyorum filan dedii
Yaa alarm caldı mı kalktın mı kahvaltı yaptın mı soru sorarken
Dün kim aradı dedim kütt diyee
Bi durduuAnneeem dedii
Gecenin körü niye aramışş telefon sesinden irkilip uyandım dedim
Hiç nasılsınız iyimisiniz dedii
Bende peki pekbiciciye ne söyleme dedi dedimm
Neyi söyleme demiş dedii (oara zaman kazandı sanırım)
Yok bee selam söyle nasıl iyi mi dediii dediii
Gecenin körü mü aklına gelmişim dediim
Yok bi raf varmış bebek odasına koyulabilinirmiş güzelmiş falan filan dedii
Bende gecenin körüü mü Serhat dedim!!!
Offf arayamaz mı ne arıyormusun diyim dedi
Çat kapadım
Yutayım mı ben şimdi bunu
gunaydınnn cokk sırınmısss yerım onu bennngünaydın güzel anneler
cumaya az kaldı inşAllah günler çabuk geçmeye mi başladı ne? bizim şafak 107 leri görmüş bile :)
bu arada şu takımın güzelliğine bakarmısınız ya?
bayıldım da en küçük 1 yaş için varmış alsam mı bilemedim. :18:
Eki Görüntüle 606536
huzurunu kacırma bu yuzden allah bu kaynanaları bıldıgı gıbı yapsın her an bı huzursuzluk cıkarıp çan sıkıyorlar ıste sakın bı tavırla tekrar sorarsın sonra 2 trıp atarsın analr belkı o zmn
gunaydınnn cokk sırınmısss yerım onu bennn
günaydın güzel anneler
cumaya az kaldı inşAllah günler çabuk geçmeye mi başladı ne? bizim şafak 107 leri görmüş bile :)
bu arada şu takımın güzelliğine bakarmısınız ya?
bayıldım da en küçük 1 yaş için varmış alsam mı bilemedim. :18:
Eki Görüntüle 606536
Şeytan diyor ara gece gece halimi hatrımı sormuşun saolasın
Sen nasılsın!!!! diye arayıp derdini anlamak
Ama sesine bile tahammülüm yokk
Ne biliyorlarsa öyle yapsınlar bana uzak Allaha yakın olsun o kadınn!!!
Rabbim biliyor yaa asla ve aslaa katlanamıyorum ona
Bana yaptıklarını kendi unutabilir ama ben unutmadım-unutmayacağımda!
Bana kalırsa para filan istedi bu eşimde ozaman hayatta söylemez bana
Yani akıllı insan gecenin körü mü rafı söyler sence
Gerçi onun aklından da şüphem var yaa!!!!
Ayy neyse nee bebeğimi hiç kasamıyacağım o kadın için
Ama şimdiden dolduruyorumm babaanneni asla sevmiceksin o kötü biri diye
Bunu diyerek bende iyi sayılmam ama benim bebeğim gerçek babaannesini bilecekk
Eşimin ablasının ve abisinin cocukları gibi olmayacak!!! Onlar bilmiyorlar mesela ve ne acıdır kii evlenirken ana adını sorarlar yaa eşimin bu kadının adını söyledii
Ki evlenmeden önce cok uyardım bariii bunu yapın kadınaa ne sucu günahı vardı? Öldüyse takdiri ilahii nasıl silersiniz tamamen diyede
Dinlemedii bu kadının adını söyledii kii nikah memuruna önce eğildi söyledi durumu zira kimlikte kendi annesinin adı yazıyor çünkü oda biliyorum biliyorum diyip kafa salladıı
Kim söyledi öncesinde onuda bilmiyorum....
Üffff boşşveerrr canımm benimm afakanlarr yine gel-git yapıyor iştee kadının bir telefonu beni alıyorrr taaa 2,5 seneye götürüyorr iştee
Bugün güzel gün , herşey güzel olacak(Buda hamile polyanna cinsi )
pufffff çok merak ettim neymiş derdi..kayınvalidenin nosunu verde biz bari öğrenmeye çalışalımbencede canım para istemiştir yoksa hastalık durumu falan olsa niye sana söylemesin ki..ama parayı da niye gece gece istiyor sabredememişmi o da var..
Pekbici acaba birşey beğenmiş olupta hani sana süpriz bişey yapmak istemiş olabilirlermi acaba hani raf beğenmiş diyip geçiştirmiş ya eşinde acaba bebek odası falan birşey beğenip süpriz yapabilirler belki para isticek olsalar gece yarısı aramazlar yada ufak bir sağlık sorunu olmuşta olabilir sen boşuna heyecan yapma diye haber vermişlerdir eşine
Pekbici acaba birşey beğenmiş olupta hani sana süpriz bişey yapmak istemiş olabilirlermi acaba hani raf beğenmiş diyip geçiştirmiş ya eşinde acaba bebek odası falan birşey beğenip süpriz yapabilirler belki para isticek olsalar gece yarısı aramazlar yada ufak bir sağlık sorunu olmuşta olabilir sen boşuna heyecan yapma diye haber vermişlerdir eşine
sanki benim de aklıma bu tarz şeyler geldi canım ya önemseme bence dicem ama insan o kişiyi değilde eşiyle arasındaki herşeyi bilip bilmemeye kırılıyor değil mi? seni çok iyi anlıyorum pekbicici o kişiyi sen daha iyi tanıyorsun tabi ama başka şeylere konsantre olmaya çalış evde de eşinle konuşup içini rahatlat bence ve de ki olay umrumda değil de sen benle arana kimseyi sokma bence de böyle bir durumda bana ben sormadan bişeyleri anlatman gerekmezmiydi diye izah et bence naçizane ben olsam öyle yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?