2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Satmışımm dünyanınnn derdinii tasasınııı canımm
Allaha havale ettim ben
aynen çıkacak karşıma yine herzaman olduğu gibii
Oyüzden kılımı bile kıpırdatmıyorum
O gün geldiğinde hesap sorulur yine defterlerr açılır-kapanırr
Yolumuza devam ederiz ....
Bu kadarda large oldum artık

dimi ya ortaya çıkınca sorarsın hesabını

senin ,,kocacığının ve paşanın canı sağolsun gerisi boş

adamda napsın iki dağ arasında kalmış bulaşmış bi kere pisliğe paçasını kurtaramıyo adamcağız

Son düzenleme:
canım benim boşver en iyisi..yine onun yüzünden eşinle aranızda tatsızlık olmasın..eşin söylememeye devam ederse boşver sende üsteleme..gün gelir sende eşinden birşey saklarsın ve söylemezsin sonra sorduğunda bugünü hatırlatırsında eşin de anlar o zaman..

Aynen öylee biziiimmm gönüllerimizz sağolsunn
Rabbim bize kapıları kapatmasın onlar gibi biz yine elele olalım aşarızz bu ne ki
Burda öğrendim bu lafıda " İtin hatrı yoksa Sahibinin hatrı vardır " diye
Kayınpederin hatrı olmasa ne arar ne sorarım nede giderim de o adamcağız ayrı bir trajikomik
Oyüzden o dağ arasında tünel olmak zorunda kalanda benimm tüneli genişletme çalışmalarında veriyorlar dinameti veriyorlar dinametii genleşip duruyoruz işte bizde

Çok manili gitmiş olacağımda şu lafıda söylemeden geçmeyim canım
Hesap döner sap döner gün gelir hesap döner
Döndürüp döndürüp o sapı hediye edeceğim onlara ben günü geldiği zaman
Susuyorum ama rüzgarımı topluyorum şuann sonraa bi eseceğimmm kii katıp karıştıracağımm kasırgamlaa
Korkun benden anacığımm

Hadii öğleden sonraa görüşürüzz
Bizde unutup gelelimm bakalım günümüze, önümüzee
Hepinizi çok öpüyorum başlarınızı gözlerinizide ağrıttıysam kusura bakmayınn ama bende rahatladım haniii
Ohhhh

5 kasık pekmez fazla degılmı canım bendede kansızlık demır eksıklıgı vardı hergun 1 tatlı kasıgı kullanıyorum ona bıle ebe ıle doktorum fazla tuketme dıyordu
sımdı cok sukur degerlerım normalde

canımcım olurmu herkes kendince fikrini söylüyo sonra orta yol bulunuyo siyeset meydanı gibi

hepimizin yaşları 30 ile 20 yaş arası

ama bakıyorumda maşallah 80 yaşındaki kadın gibi olgunuz yaşımız küçük ama aklımız büyük

burayı seviyorum

merhaba kızlar kalkalı cok oluyor ama ancak buraya gelebıldım :)
gecmısı okurken artık cepten kuranı kerımı acıyorum mekkenın ımamlarının hatmını ındırdım
ben netteyken bu gıdısle 1 haftada 1 hatım bıter yavrum dınlesın :)

dun bebek arabasını cok sukur hallettık bircok araba dırek alıp denedım
sonunda bebemax carmina karar verdım hem cok hafıf 4.9 kg bastonlardan bıle hafıf :)
hem 4lu katlanıyor cıft yonlu eve gelene kadar ara ara alıp tasıdım esım bırakmıyor gıcık
ama cok rahattım sırt cantam arkamda bebıste kucakta oo rahatca vesaıte bıner gezerım :)
eltıme ugradık oda battanıye hedıye ettı cok hedıye gelmıs battanıye ona sansıma arabasıyla aynı renk yavrumun :)
buyuk oglu 5.5 yasında benı gordugu gıbı bagırıyor senın karnında bebek var dımı :) ama hanı nerde sen şişko degılsın dedı kızdı gıttı :)
eltımde hıc kılo almadın dedı sasırdı kı genellıkle bana laf sokar hayret ettım :)
evınede hırsız gırmıs kızlar kapıyı kırmıslar hayretkı kımse duymamıs bır anonce tasınır inşallah o evden

bebısını 3 aylıkken sunnet ettıler cok rahat oldu dedı dıgerını daha buyukken etmıstı bbeısler donmeye baslamadan sunnet en ıyısı

kargomu beklıyorum daybuydaydan 1 saate gelıcekmıs gelse dısarı atıcam kendımı yıne:)
nevresım takımları ındırıme gırmıs yıne hemen onlara bakıyorum :) benden sımdılık bu kadar kızlar :)

bilmem fazla olsa doktor uyarırdı doktorum biliyor üstelik yemek kaşığı benım kı tatlı değil.. ama cüzseme ancak yetiyor demek ki benim değerlerim resmen sıfırlanıyor ama belki o yüzden normal demiştir doktorum .. hgb 4 plt 70 hct 10 kadar düşüyor belki hastalığımdan dolayı yeterli geliyordur.. ama hayatım da ilk defa kanım yükseldi ... bu şekilde

süper women anne geldi... bu hantallıkla bir sürü iş hallettik güç bendeeeeee evimi sildim süpürdüm bulaşık makinesini doldur boşalt yaptım gittim ağdamı yaptırdım veeeee çorbamı koydum ocağa offf bi olsa da yesem misss gb hasta tavuk çorbası

beni ve oğlumu da ekler msiiniz listeye yas 27 sat 19 /08 erkek - isim efe osman ilk gözağrım :)

Son düzenleme:

cnm 44 kg idim aslında normal oldum

öğle yemeğimi yedim geldim çatlıcak gibiyim yine
kızlar ya oğluşa isim bulamadık hala pufff..rüzgar ismi nasıl kaynım bulmuş, emin ismine uygun bir isim düşünüyorum ama tabi emin ismi de şart değil..güzel anlamlı bir isim olsa yeter..rüzgar, ada, ulaş, efe, arın, kuzey, batu, koray isimlerini beğeniyorum..

cnm 44 kg idim aslında normal oldum

oh oh maaşallah..sende benim çok sevdiğim bir arkadaşım var aynı boydayız o 42-44 kg civarı, çok kızıyorum ona yemek ye kilo al diye onun gbii zayıfsın demekki..ay ne güzel olmuşsundur şimdi kiloyu alınca..yine de doğuma kadar max.10 kiloyu geçme canım insanın derisi çok geriliyor, acıyor..doğumdan sonra da 44 e dönme kız çok az..50-52 kg iyidir

herkese merhaba kızlar..herkes iyidir inşallah..insan çok düşününce hayatta seni ve aileni üzmeye değecek bir şeyin olmadığını anlıyor..elimizden gelinceye kkadar bebeğimize,sağlığımıza,ailemize odaklanıp dış etmenleri unutmaya çalışalım..cicim sen de üzme kendini ve tosunu..

canım emeğine sağlık. benim de kızım olacak inşallah. bir kızım vardı allahım bir kız daha verdi.
ismi de -son anlarda değişmezse- ''ipek'' olacak inşallah.

maşallah sana canım artık dinlen biraz kaldır ayakları...

bizde annem ve kayınvalidede kalıyoruz h.içi. arada eve geçiyoruz bu akşam da eve geçiş akşamımız varya resmen mutluyuz. evle işim çok uzak anneler ise orta nokta metrobüse binemiyorum o yüzden arabayla gidip geliyoruz ve maddi manevi düşününce kalmak mantıklı oluor da işteee insanın evi gbisi yok...

sana özendim valla dinlenmene bak işteyken ev çok özleniyorrrrrr dua et te bir gün biz de ev hanımı olalım fıstık...:)

inşallah canımm izine ayrıldığında tadını çıkartırsın evinin... insanın evi gbsi yok annem gelecek ya korkumdan azcık bişiler yaptım yoksa ev bildiğin öğrenci evi (erkek) her yer her yerdeydi ... korkunun gözünü seveyimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…