- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.741
gozun aydın canımm anne gıbı yar olmuyorr ahhh ahh bende ankaradan gelelı 1ay oldu gıtmek ıcın gun sayıyorum gercı okullar tatıl olsun gelecekinşallah canımm izine ayrıldığında tadını çıkartırsın evinin... insanın evi gbsi yokannem gelecek ya korkumdan azcık bişiler yaptım yoksa ev bildiğin öğrenci evi (erkek) her yer her yerdeydi ... korkunun gözünü seveyimmmmm
inşallah canımm izine ayrıldığında tadını çıkartırsın evinin... insanın evi gbsi yokannem gelecek ya korkumdan azcık bişiler yaptım yoksa ev bildiğin öğrenci evi (erkek) her yer her yerdeydi ... korkunun gözünü seveyimmmmm
gozun aydın canımm anne gıbı yar olmuyorr ahhh ahh bende ankaradan gelelı 1ay oldu gıtmek ıcın gun sayıyorum gercı okullar tatıl olsun gelecek
:))))) olsun canım benim napcan geçici bu dönemimiz:) üstten üstten yapıyorum bende haftasonları valla temizlikçi almaya çalışıyorum inanmassın tam 3 aydır her c.tesi yağmur yağdı bende koyverdim mart yada nisanda badana da alıcam düşün yani:) en önemli şey hem bizim hem bebişlerin sağlığı sonra bişey olursa üzülsek te faydası yok
ayrıca seninbebiş için yemek yeme şekline de aynen katılıyorum bunu da yazıyım dedim:) herbişeyimi yerim yeterki çok zararlı olmasın doğum sonrası emzir peşlerinde koş uykusuz kal derken hepsi gider gitmedi mi alırız kızancıklarımızı gezmeye gideriz yazın bol bol yürürüz:) dimi ama:)
herkese merhaba kızlar..herkes iyidir inşallah..insan çok düşününce hayatta seni ve aileni üzmeye değecek bir şeyin olmadığını anlıyor..elimizden gelinceye kkadar bebeğimize,sağlığımıza,ailemize odaklanıp dış etmenleri unutmaya çalışalım..cicim sen de üzme kendini ve tosunu..
canım aldığın hamile destek yastığından memnun musun?? bende onlardan istiyorum da..
Canım kendını uzdugune degmez bosver ne yapıyorlars yapsınlar bız ne dersek dıyelımm gene aılelerı olunca kendı bıldıklerını yapıyorlarr
Onumuzde bır 10 kısı varmıs doktor hanım yenı tesrıf ettı bakalımm nasıl bır kadın ıstedıklerımı sorunsuz dınleyecek mı
öğle yemeğimi yedim geldim çatlıcak gibiyim yine
kızlar ya oğluşa isim bulamadık hala pufff..rüzgar ismi nasıl kaynım bulmuş, emin ismine uygun bir isim düşünüyorum ama tabi emin ismi de şart değil..güzel anlamlı bir isim olsa yeter..rüzgar, ada, ulaş, efe, arın, kuzey, batu, koray isimlerini beğeniyorum..
evet annemle 26 yılda en uzun ayrı kaldığım zaman3 ay oldu hayatım da hiç bu kadar ayrı kalmamıştım fena koydu beee oturdu içime
Gelsee keşkeeeKargolama tarihi 18-24 ocak diyor canım henüz siftahı yapamadım bende Ama yorumlarımla sizlerle olacağım takipte kalın
Canımm paşanı mı göreceksinnHadi güzel sonuclarla gel
Bizde sabaha oranla gayet iyiyiz paşamında keyfi yerinde analı-oğullu açtık mozart yedik hatayın meşhuuuurr bir tatlısınııııı ohhh değmeyin bizee
Bide araştırmalar yaptım yine neler buldum nelerHemen serpiştireceğim tazecikk miiiss haberlerii
benim kızım bugün kuaför teyzesiylede kavga ettine hırçın kız ya kime çekmiş tabi ki babanneye kız eline nerye koyuyorsa orayı tekmeliyor dedim uslu dur baba değil o yemez beni anlamadı elini göbeğime koydu orayı tekmeledi dedim kusura bakmayın bana dokunulmasını istemiyor eee sende fazl sokuldun bana olacak o kdar kız beni görmeden nefret etti benden diyor,eee biraz öyle oldu ama
Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak Turuncu - e-bebek.com
Le Bebe Çok Fonksiyonlu Park Yatak Kırmızı / Mavi - e-bebek.com
kızlar e bebekten alış veriş yapıyormusunuz bu park yatak çok uygun bize gerci bir süre lazım oldugu için uygun almak istiyorum
sonra oda takımı alacağım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?