2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

inşallah canım ama dşkün olurlar çünkü analarımız da bize düşkün bizde ne görürlerse öyle yapacaklar... az kaldı canım bı hafta içinde kocacanında hisseder ...sen ama azcık daha sürünsün ohhhh oğlum bana düşkün seni sevmiyor de yaşasın kötülük

ayyy ne biçim anlatım bozukluğu yapmışım türkçenin katledildiği bir mesaj olmuş .. ama sen anladın ben biliyorum

Son düzenleme:
bebeginizi beklerken sizi neler bekler
kitabi var bende
ay ay anlatiyor cok guzel
arka sayfalarda soru cevap bolumleri, akla gelecek hersey hakkinda bilgi var

ürünler çok güzel cnmm ben daha hiç hazırlık yapmadımm cuma detaylı ultrasonum var .bebeğimi detaylı görcem çok güzel bi duyguuuu....

bebeginizi beklerken sizi neler bekler
kitabi var bende
ay ay anlatiyor cok guzel
arka sayfalarda soru cevap bolumleri, akla gelecek hersey hakkinda bilgi var

Ben duymuştum ama almamıştım
Çünkü arkadaşım bana Merhaba Bebek diye bir kitap hediye etti ama hiç sarmadı beniii
Şimdi bu kitaplara bakacağım
Sen memnunmusun?

Ben duymuştum ama almamıştım
Çünkü arkadaşım bana Merhaba Bebek diye bir kitap hediye etti ama hiç sarmadı beniii
Şimdi bu kitaplara bakacağım
Sen memnunmusun?

bana da yeni dogum yapan arkadasim verdi
ben ilk zamanlar cok okuyordum 4. aya kadar ezberlemistim hatta sonra biraz ihmal ettim
ama kitap cok iyi cunku sIkIlacak hicbir bolum yok, guzelce anlatiyor, akla takilacak seyleri soru olarak yazmislar ve uzun zuun aciklamali cevaplar var.
iyi aklima getirdim devam edeyim ben okumaya ilgili bolumleri ve dogum hazirliklari kismini
baslik baslik hamilelikte karsimiza gelecek her konu uzerine yazi var
ben tavsiye ederim ordan da baya sey ogrendim

canım ellerıne sağlık harika bilgiler ben başta paylaştığın pijamacının adresini sordunmu onu mırak ettımde belkı haftasonu emınonune gıdebılırım annemle hazır gıtmısken cıksın pijama gecelık işide aradan diyorum

Ozaman hemen ediniyorum bir tane
Şuanlık bebeğimi beklerkeni alayım
Sanada iyi okumalar bol bilgiler canım

Ne demek ne demek efendimm hepimizz faydalanalımm
Sormam mı
Eminönü Lara İç giyim kendi mağazaları
Nimet Ablanın karşısındaymış
Herhalde (inşAllah) bulursun canım
Sende gidersen ve bakarsan şayet gözlemlerini paylaşırsın bizimlee

ay sağol kuzum ctesi gitmek istiyoruz şeker filan işleri için ön araştırma yapcaz anneanneyle kadın tutturdu şekerlerini yapak dursun kenarda diye
gitmişken uygun ve güzelse 2 takım alayım diyorum. siz kaçar tane alıcaksınız gecelik ? annem hastaneye çok iyi bişiy alma batıyor kan oluyor uygun yollu 2 tane alsan yeter diyor.benimde gözüm hep ekru dantellilerde

Daybuydan aldığım bodyleri ve baby chocolateden aldığım havlusu çok güzel ama 4 lü battaniye diye sattıkları şey hiç battaniyeye benzemiyor bence tamam yazlık kullanacağız ama bu kadar ince olurmu ya neyse gerisi güzel olduğu için çok sıkıntı yapmadım yapacak bişey yok

cnm bende gecelik ve pijama takımı alıcam şuan netten araştırıyorum uygun ve güzel nerde bulabilirim ? eminönünde varmıdır varsa nerede yeri bilen varsa söylerse sevinirim.

pekbicici cnm paylaşımların hepsi de çok güzel özellikle şu bakım çantaları çok güzel ben joker mağazasında görmüştüm de fiyatları da çok güzeldi. 149-179 tl felan... iyice bakmak lazım işte...

bende bunları aldım nasıl kızlar. daha yeni başladım almaya ama daha gelmedi :) beklemekteyimm

Eklentiler

• $aşk1.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $aşk2.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 24
bende bunları aldım nasıl kızlar. daha yeni başladım almaya ama daha gelmedi :) beklemekteyimm

Çok güzelmiş canım yeni doğan heralde dimi bide kumaşının penye olmasına dikkat et istersen bizimkiler havalar sıcakken doğacağı için giyemezler ben yeni doğanları penye uzun kollu aldım ama 0-3 aylıkları kısa kollu yada kolsuz alıyorum isilik oluyormuş bebek ondan 1 ay anca giye uzun kollu aldıklarınıda sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur inşallah canım

Bende gaz cıkarma bezlerını begenmedım gerı ıade ettım banyo havlularıda cok ınce bır ıkı yerde ıplık cıkmıs gıbı ama olsun onu yınede begendım
battanıye alıp almamakta cok kararsızdım ıyıkı almadım 10 tl cok guzel kalıtelı penye battanıyeler var canım ıade et ıstersen

nasıl iade ettin kargoyamı verdin bende iade etmek istiyorum

kuzum bosverrrr salla gıtsınnn deger mı degmez
beni ve oğlumu da ekler msiiniz listeye yas 27 sat 19 /08 erkek - isim efe osman ilk gözağrım :)
ekledım canım hayırlı olsun
ben batu dıyorum cnm
canım emeğine sağlık. benim de kızım olacak inşallah. bir kızım vardı allahım bir kız daha verdi.
ismi de -son anlarda değişmezse- ''ipek'' olacak inşallah.
ekeldım cnm hayırlı olsun
çok sukur cnm ıcın rahat etsın artık

ben 1 gecelık ve sabahlık alıcam bırde annem bana lohusa pıjaması almıs tı cok sırın caprı ve kısa kollu onuda gotururm yeter

nasıl iade ettin kargoyamı verdin bende iade etmek istiyorum

internette hesabımdan gerı ıade etmek ıstedıgım urunu sectım gerı ıade acıklaması yaptım sonra gerı ıade numarası verdıler
kargoda bunu soyleyıp gerı ıade ettım sımdı beklemedeyım urun onlara ulasınca onaylarlar ıadeyı
kargoyle gelen faturada arkayı doldurmayı unutma canım

vallaaa sizleri aldıkalrınızı okudukçaaaa acaip heves ettim bacılarrrrr allah evlatalrınızı sapa sağlam sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnnn

Merhaba kızlar benim oglusun tekmeler yine asagilardan asagilardan geliyor, bir vuruyor sallaniyor rahim, kasiliyorum saniyorum korkuyorum bu sefer de. ama anladigim artik bebisimin tekmeleri bunlar, simdiye artik cok yukari cikmasi gerekmiyor mu, ayaklar asagidan asagidan vuruyor surekli. gelsin poposunu isiricam korkutuyor beni arada boyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…