- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.761
şükür doktordakı ısım cabuk bıttı gencecık kızdı doktor hemde hamıle2dk surdu muayenesı ogluşum 22+4 olmuş paşam onden onden gıdıyorr
tam kan ve ıdrar verdım 5 gun sonra cıkacakmış 23unde de kendı doktorumda randevum vardı hastanede hamıleyım ya gıttım kan verme sırasında one geçtimmhemşireye rıca ettım sagolsun aldı hemen,
iş yerıne de donmedım ohhhh mıs gıbı evımdeyım sabah o agrılarla gıttıgıme ogleye kadar çalıştıgıma sukretsınler
evdeyızz keyıf yapıyoruz babamızın gelmesıne yakında yatış pozısyonuna geçeriz yoksa cokkkk kızar pc başında olmamıza
inş yavrularımızda bıze böyle duskun olurlar
gittik ama pek göremedık doktor teyzesı kendı baktı kendı yorumladı 2 dk da sepetledi odasından ♥ kapıda yıgınla hasta beklıyordu
canımm urunler geldı su gece vaktı aldıklarımız bayıldımmmmmmmm bırde sıparıs verirken hata oldu 2 kez verdım oglusumun kıyafetlerı 2şer oldulariade edecektım bırını ama vazgectım bir de teyzesı askılı gelmışler o ıncelıge de bayıldımm
ana kız bayılıom sıze ayy benım sıpam da buyuse o gunlere gelsekte babaya hıssettırse kendınıeşim cok kıskanıo nıye ben hıssedemıom tekmelerı dıye
1- Beaba Babycook Buharlı pişirici ve Beaba Anne bakım çantası (İkiside joker mağazalarında)
Eki Görüntüle 606942
Beaba BabyCook hem yer kaplamıyor, hem pratik hem de aradığınız tüm özellikler mevcut.Özellijkle seyahatlerde
Adından da anlaşılacağı gibi bebek yemeği hazırlayan bir ürün bu. Haşlıyor, pişiriyor, donmuş gıdaları çözüyor, ısıtıyor ve püre haline getiriyor. Üstelik her öğün, yemeği taze olarak bebek porsiyonu olarak yapıyorsınız.
Eki Görüntüle 606945 Eki Görüntüle 606944 Eki Görüntüle 606943
Çok çeşitleri varda örnek resimler bunlarAnne bakım çantası yani biberon tutma yeri, emziklik filan gibi özelliği var diğerleri gibi ama bu çantalar biraz daha pahalı
2-Avvio Anne bakım çantası
Eki Görüntüle 606981 Eki Görüntüle 606991
Jakarlı Kumaş Ürün özellikleri Geniş iç hacim Alt açma bezi ve kilitli şeffaf kirli torbası Biberon saklama kabı Ayarlanabilir omuz askısı Su geçirmez ve silenebilir kumaş Kullanışlı iç bölmeler Günlük kullanım için tasarlanmış avvio 2011 yeni sezon ürünü Avvio tarafından 1 sene garantilidir. Ürün ebatları : 45x15x40 AVVİO
*Butik bebede ara ara indirime girmiş
3-Cossy By Aqua ve Relax Mode
İkisinde netten resim alamadım linklerinden bakın incelemeye değer
Cossy By Aqua
Katalog-en üstte minicik categorios diye tıklayın-pijama yazan yere basarsanız modelleri görürsünüz- yine en üstteki minicik seceneklerden vertical veya horızantal seceneğiyle listeleme yapabilirsiniz.
İzmirde satışı ama aradım İstanbulda nerde bulabilirim dedim Pendik, Maltepe ve Eminönünde varmışEminönü kendi mağazalarıymış şuan etiket yarısı satışıymış
Relax Mode
Aşağıya doğru inin new mom young ve new mom classic başlıklarına tıklayıp katalogu inceleyin derseniz; görürsünüz modelleri
4-Heidi Murkoff- Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler, bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler,
Eki Görüntüle 607038 Eki Görüntüle 607046
Editör Yorumu : ( İrem ) Amerika'nın ve sanrım bizim ülkemizde de en çok okunan hamilelik kitabı 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler'in yazarlarından, bebeklerin ilk yıl içindeki bakımını anlattıkları bir kitap. Acemi ebeveynlerin akıllarına takılan her sorunun cevabını bulabilecekleri bu kitapta bebeğin aylık büyümesi, gelişmesi, beslenmesi, uyku alışkanlıkları ve güvenliği konusunda pek çok yararlı bilgi içeriği bulabileceksiniz. Yeni doğan bebek bakımı konusunda en iyi kaynak diyebilirim. Editör Yorumu : ( Sena ) Bebeğimin gün be gün büyüme eğrisini ve hastalıklar için açıklamaları takip ettiğim, çoğu zaman gereksiz endişelerimi oldukça net açıklayan ve gideren bir kaynak.
Okuyucu Yorum ;
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
Çok detaylı, görselli ve takip edilesi kolay bir ebeveyn kitabı.
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
Herhangi bir olumsuz yanı yok.
YORUM:
Bebeğimi büyütürken hastalıklar, aylık gelişim, fizyolojik ve psikolojik değişimler için rehber olarak kullandığım bir başucu kitabıdır. Anlatım dili çok kolay, okuyucunun anlayamadığı hiçbir tıbbı terim ya da tarif yok. Mutlaka başvurulucak bir eser.
Yorumu yapan: sena
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
İcerik ve görsel materyal acısından oldukça zengin. Anneye Sunduğu bilgiler yararlı ve hayatınızın her anında kullanabileceğiniz ve aklınızın bir kenarında olacak bilgilerle saklı. Mutlaka alın koyün kenara. Sayfaları çevirdikce daha çok okumak isteyeceksiniz.
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
Yok
Yorumu yapan: azram
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
Tecrubesiz anneler icin harika bir kaynak. Karsilasilabilecek hemen her soruya yanit veren, endiseleti azaltirken guveni cogaltan bir kitap. Kutuphanede mutlaka bulunmali.
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
Icindekiler bolumu biraz karisik
Yorumu yapan: mymaya
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
Serinin 3 kitabını da aldım şimdi sıra 3. de gerçekten çok faydalı oldu. Özelikle ayların başındaki neyi yapar neyi yapabilir kısımları oğlumun gelişimini takip etmemde çok yardımcı oluyor . Benim gibi sürekli doktorunun başını ağrıtmak istemeyen anneler için
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
yok sanırım :)
bebeginizi beklerken sizi neler bekler
kitabi var bende
ay ay anlatiyor cok guzel
arka sayfalarda soru cevap bolumleri, akla gelecek hersey hakkinda bilgi var
Ben duymuştum ama almamıştım
Çünkü arkadaşım bana Merhaba Bebek diye bir kitap hediye etti ama hiç sarmadı beniii
Şimdi bu kitaplara bakacağım
Sen memnunmusun?
1- Beaba Babycook Buharlı pişirici ve Beaba Anne bakım çantası (İkiside joker mağazalarında)
Eki Görüntüle 606942
Beaba BabyCook hem yer kaplamıyor, hem pratik hem de aradığınız tüm özellikler mevcut.Özellijkle seyahatlerde
Adından da anlaşılacağı gibi bebek yemeği hazırlayan bir ürün bu. Haşlıyor, pişiriyor, donmuş gıdaları çözüyor, ısıtıyor ve püre haline getiriyor. Üstelik her öğün, yemeği taze olarak bebek porsiyonu olarak yapıyorsınız.
Eki Görüntüle 606945 Eki Görüntüle 606944 Eki Görüntüle 606943
Çok çeşitleri varda örnek resimler bunlarAnne bakım çantası yani biberon tutma yeri, emziklik filan gibi özelliği var diğerleri gibi ama bu çantalar biraz daha pahalı
2-Avvio Anne bakım çantası
Eki Görüntüle 606981 Eki Görüntüle 606991
Jakarlı Kumaş Ürün özellikleri Geniş iç hacim Alt açma bezi ve kilitli şeffaf kirli torbası Biberon saklama kabı Ayarlanabilir omuz askısı Su geçirmez ve silenebilir kumaş Kullanışlı iç bölmeler Günlük kullanım için tasarlanmış avvio 2011 yeni sezon ürünü Avvio tarafından 1 sene garantilidir. Ürün ebatları : 45x15x40 AVVİO
*Butik bebede ara ara indirime girmiş
3-Cossy By Aqua ve Relax Mode
İkisinde netten resim alamadım linklerinden bakın incelemeye değer
Cossy By Aqua
Katalog-en üstte minicik categorios diye tıklayın-pijama yazan yere basarsanız modelleri görürsünüz- yine en üstteki minicik seceneklerden vertical veya horızantal seceneğiyle listeleme yapabilirsiniz.
İzmirde satışı ama aradım İstanbulda nerde bulabilirim dedim Pendik, Maltepe ve Eminönünde varmışEminönü kendi mağazalarıymış şuan etiket yarısı satışıymış
Relax Mode
Aşağıya doğru inin new mom young ve new mom classic başlıklarına tıklayıp katalogu inceleyin derseniz; görürsünüz modelleri
4-Heidi Murkoff- Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler, bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler,
Eki Görüntüle 607038 Eki Görüntüle 607046
Editör Yorumu : ( İrem ) Amerika'nın ve sanrım bizim ülkemizde de en çok okunan hamilelik kitabı 'Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler'in yazarlarından, bebeklerin ilk yıl içindeki bakımını anlattıkları bir kitap. Acemi ebeveynlerin akıllarına takılan her sorunun cevabını bulabilecekleri bu kitapta bebeğin aylık büyümesi, gelişmesi, beslenmesi, uyku alışkanlıkları ve güvenliği konusunda pek çok yararlı bilgi içeriği bulabileceksiniz. Yeni doğan bebek bakımı konusunda en iyi kaynak diyebilirim. Editör Yorumu : ( Sena ) Bebeğimin gün be gün büyüme eğrisini ve hastalıklar için açıklamaları takip ettiğim, çoğu zaman gereksiz endişelerimi oldukça net açıklayan ve gideren bir kaynak.
Okuyucu Yorum ;
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
Çok detaylı, görselli ve takip edilesi kolay bir ebeveyn kitabı.
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
Herhangi bir olumsuz yanı yok.
YORUM:
Bebeğimi büyütürken hastalıklar, aylık gelişim, fizyolojik ve psikolojik değişimler için rehber olarak kullandığım bir başucu kitabıdır. Anlatım dili çok kolay, okuyucunun anlayamadığı hiçbir tıbbı terim ya da tarif yok. Mutlaka başvurulucak bir eser.
Yorumu yapan: sena
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
İcerik ve görsel materyal acısından oldukça zengin. Anneye Sunduğu bilgiler yararlı ve hayatınızın her anında kullanabileceğiniz ve aklınızın bir kenarında olacak bilgilerle saklı. Mutlaka alın koyün kenara. Sayfaları çevirdikce daha çok okumak isteyeceksiniz.
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
Yok
Yorumu yapan: azram
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
Tecrubesiz anneler icin harika bir kaynak. Karsilasilabilecek hemen her soruya yanit veren, endiseleti azaltirken guveni cogaltan bir kitap. Kutuphanede mutlaka bulunmali.
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
Icindekiler bolumu biraz karisik
Yorumu yapan: mymaya
BEĞENDİĞİM ÖZELLİKLER:
Serinin 3 kitabını da aldım şimdi sıra 3. de gerçekten çok faydalı oldu. Özelikle ayların başındaki neyi yapar neyi yapabilir kısımları oğlumun gelişimini takip etmemde çok yardımcı oluyor . Benim gibi sürekli doktorunun başını ağrıtmak istemeyen anneler için
BEĞENMEDİĞİM ÖZELLİKLER:
yok sanırım :)
bana da yeni dogum yapan arkadasim verdi
ben ilk zamanlar cok okuyordum 4. aya kadar ezberlemistim hatta sonra biraz ihmal ettim
ama kitap cok iyi cunku sIkIlacak hicbir bolum yok, guzelce anlatiyor, akla takilacak seyleri soru olarak yazmislar ve uzun zuun aciklamali cevaplar var.
iyi aklima getirdim devam edeyim ben okumaya ilgili bolumleri ve dogum hazirliklari kismini
baslik baslik hamilelikte karsimiza gelecek her konu uzerine yazi var
ben tavsiye ederim ordan da baya sey ogrendim
canım ellerıne sağlıkharika bilgiler ben başta paylaştığın pijamacının adresini sordunmu onu mırak ettımde belkı haftasonu emınonune gıdebılırım annemle hazır gıtmısken cıksın pijama gecelık işide aradan diyorum
Ozaman hemen ediniyorum bir tane
Şuanlık bebeğimi beklerkeni alayım
Sanada iyi okumalar bol bilgiler canım
Ne demek ne demek efendimm hepimizz faydalanalımm
Sormam mı
Eminönü Lara İç giyim kendi mağazaları
Nimet Ablanın karşısındaymış
Herhalde (inşAllah) bulursun canım
Sende gidersen ve bakarsan şayet gözlemlerini paylaşırsın bizimlee
Daybuydan aldığım bodyleri ve baby chocolateden aldığım havlusu çok güzel ama 4 lü battaniye diye sattıkları şey hiç battaniyeye benzemiyor bence tamam yazlık kullanacağız ama bu kadar ince olurmu ya neyse gerisi güzel olduğu için çok sıkıntı yapmadım yapacak bişey yok
bende bunları aldım nasıl kızlar. daha yeni başladım almaya ama daha gelmedi :) beklemekteyimm
Daybuydan aldığım bodyleri ve baby chocolateden aldığım havlusu çok güzel ama 4 lü battaniye diye sattıkları şey hiç battaniyeye benzemiyor bence tamam yazlık kullanacağız ama bu kadar ince olurmu ya neyse gerisi güzel olduğu için çok sıkıntı yapmadım yapacak bişey yok
Bende gaz cıkarma bezlerını begenmedım gerı ıade ettım banyo havlularıda cok ınce bır ıkı yerde ıplık cıkmıs gıbı ama olsun onu yınede begendım
battanıye alıp almamakta cok kararsızdım ıyıkı almadım 10 tl cok guzel kalıtelı penye battanıyeler var canım ıade et ıstersen
kuzum bosverrrr salla gıtsınnn deger mı degmezŞeytan diyor ara gece gece halimi hatrımı sormuşun saolasın
Sen nasılsın!!!! diye arayıp derdini anlamak
Ama sesine bile tahammülüm yokk
Ne biliyorlarsa öyle yapsınlar bana uzak Allaha yakın olsun o kadınn!!!
Rabbim biliyor yaa asla ve aslaa katlanamıyorum ona
Bana yaptıklarını kendi unutabilir ama ben unutmadım-unutmayacağımda!
Bana kalırsa para filan istedi bu eşimde ozaman hayatta söylemez bana
Yani akıllı insan gecenin körü mü rafı söyler sence
Gerçi onun aklından da şüphem var yaa!!!!
Ayy neyse nee bebeğimi hiç kasamıyacağım o kadın için
Ama şimdiden dolduruyorumm babaanneni asla sevmiceksin o kötü biri diye
Bunu diyerek bende iyi sayılmam ama benim bebeğim gerçek babaannesini bilecekk
Eşimin ablasının ve abisinin cocukları gibi olmayacak!!! Onlar bilmiyorlar mesela ve ne acıdır kii evlenirken ana adını sorarlar yaa eşimin bu kadının adını söyledii
Ki evlenmeden önce cok uyardım bariii bunu yapın kadınaa ne sucu günahı vardı? Öldüyse takdiri ilahii nasıl silersiniz tamamen diyede
Dinlemedii bu kadının adını söyledii kii nikah memuruna önce eğildi söyledi durumu zira kimlikte kendi annesinin adı yazıyor çünkü oda biliyorum biliyorum diyip kafa salladıı
Kim söyledi öncesinde onuda bilmiyorum....
Üffff boşşveerrr canımm benimm afakanlarr yine gel-git yapıyor iştee kadının bir telefonu beni alıyorrr taaa 2,5 seneye götürüyorr iştee
Bugün güzel gün , herşey güzel olacak(Buda hamile polyanna cinsi )
ekledım canım hayırlı olsunbeni ve oğlumu da ekler msiiniz listeye yas 27 sat 19 /08 erkek - isim efe osman ilk gözağrım :)
ben batu dıyorum cnmöğle yemeğimi yedim geldim çatlıcak gibiyim yine
kızlar ya oğluşa isim bulamadık hala pufff..rüzgar ismi nasıl kaynım bulmuş, emin ismine uygun bir isim düşünüyorum ama tabi emin ismi de şart değil..güzel anlamlı bir isim olsa yeter..rüzgar, ada, ulaş, efe, arın, kuzey, batu, koray isimlerini beğeniyorum..
ekeldım cnm hayırlı olsuncanım emeğine sağlık. benim de kızım olacak inşallah. bir kızım vardı allahım bir kız daha verdi.
ismi de -son anlarda değişmezse- ''ipek'' olacak inşallah.
çok sukur cnm ıcın rahat etsın artık3 gunluk sakinlikten sonra benim oglusum da dun gece yarisi harekete bir basladi karnimi sIkIp minciklayacaktam sevincten
izledim baya annemi cagirdim bak bak diye
taklalar attikahvaltidan sonra da oyle sevindirdi beni
simdi icim daha rahat cok sukur
bir de kedimi oglum diye severken cok tekmeliyor kiskaniyor mu bilmem
ay sağol kuzumctesi gitmek istiyoruz şeker filan işleri için ön araştırma yapcaz anneanneyle kadın tutturdu şekerlerini yapak dursun kenarda diye
gitmişken uygun ve güzelse 2 takım alayım diyorum. siz kaçar tane alıcaksınız gecelik ? annem hastaneye çok iyi bişiy alma batıyor kan oluyor uygun yollu 2 tane alsan yeter diyor.benimde gözüm hep ekru dantellilerde
nasıl iade ettin kargoyamı verdin bende iade etmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?