2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Son düzenleme:

Canım hallettim yarında kargoya vericem iyi oldu sağol yardımların için

Canım flanentel battaniye öyleymiş demek
Bende görünce şok oldum ama büyük görümcem çok beğendi nedense
Senin yaz bebeği olacak hafiften üçgen yapıp yapıp insanların ellerine öyle verirsin
Eee yaz olunca millet kısa kollu olacak; tenleri parfümlü terli ve tozlu olacak zıbınlı cocuk direk temas etmesin onların tenleriyle dedii
Bide yazın sar ona cık markete cık balkona dur yarım saat gir koca koca penye battaniyeler yerine dedii mantıklı geldii bende iade etmedim
Ama dedim yaa aman aman bitmedim ürünlere

anladım canım anlamam mı benım cumlelerımın de maşallahı vardır

canım GOKCE bugun ıstanbula doktora gelecektı fırsat bulamamıştır yarın haber alırız

sağolun kızlar hepsini uygulucam

neden önermiyorlar fazlasını cnm

İşteyken çok cep telefonuma bakamıyorum saat 17:30 gibi bir baktım tanımadığım no
bende geri aradım butikbebeye hoşgeldiniz filan diyince allaalla butik bebe beni niye arasın ne süpriz kazandım acaba diye düşünürken;
kadının biri açtı telefonu 1 saniye dedi tamam canım hadi öptüm hadii görüşürüz babaaay dedi bana döndü
Buyrun butik bebe dedi bende orasını anladım daa sizi anlamadım dedim
Kadın pardoooooonn dedii bide uzatarak yok birşey beni aramışınız ismim Pekbicici buyrun dedim,
ben aramadım arkadaşım aramıştırr dedii
bende eeee dedimm hamile yastığı için aramıştır dedii almışmıydınız
eeev....demeden onu iptal ediyoruz oyüzden geri dönüşler yapıyoruz dedii
bende pörtlettimm gözlerii açtım ağzımı dedimm ne demek iptal ettim
öyle şey mi var dedim neden iptal ediyormuşunuz dedim
yok imalatcı temin edemiyormuşş yokk yetişemiyormuşş
siz bir firmayla anlaşma yaparken nedir ne değildir diye araştırmıyormusunuz nasıl temin edemiyormuş dedim
yaaaaaaa aslında diye cümleye başladıı beynime dahada kan sıçradıı imalatcının babası vefat etmiş oyüzden üretim yapmıyormuş dedi O_O
Yaniii benii mi bulur Allahım hep demekten kendimi alamıyorumm :44:
Neysee Allah Rahmet eylesin ama imalatcısı oturup kendini mi dikiyormuş bunları tek başına dedim, ben anlamam istiyorum ben bunun siparişini vermişim ve takdir edersiniz ki buna benzer bir çok kampanya var, almış olduğum bir ürün neticesinde onlardan da yararlanamadım her türlü mağdur olan benimm,
sen nasıl sırt ağrımlarım var benim biliyormusun dedimmm
Bunun için bile dava ederim sizi dedim....
Neysee ben yaseminn ben size temin edeceğim bu ürünü ama azcık gecikme olacak bilginiz olsun dedii..
Bende 1 haftayı geçmesin dedim
Anlıyacağınız kendileri yaa imalatcıyla ters düştü kampanyayı iptal etmek istediler yada imalatcı filan yok ortada bunlarıda düşeşe getirdiler :S
Neyse butik bebeyi ve butik bebeden hamile yastıkı alırken bir daha düşünün istedim

helal olsun sana

pekı sen hangı sıtelerı kullanıyorsun nerden aliyorsun genelde
ilk defa yaptik alisveris o da butik bebeden iyi mi

evet amin cnm bunları 6-9 ay boyutunu aldım kışa artık çok beğendiğimiçin aldım .şimdi yenidoğan için hazırlığa başladım.

günaydın kızlar dün gece annemmm geldi yuppii şimdi uyandım kahvaltı hazırlıcam sonra cicilerimizi giyinip doktor teyzemize gidecez

1 saattır yatakta donup duruyorum oglum anne kalk dercesıne tekmelıyor ama bu sabah cok huzurla uyandım sukur dune gore agrım daha hafıf kalkıp ac karnımızı doyurup ıse gıtsek fena olmayacakkk sıpam tekmelere erken basladıysa acıktır demektır dun pas vermedı anaya bugun 6 da basladı hadı hayırlısı dıyelımmmmmm

günaydın kızlar dün gece annemmm geldi yuppii şimdi uyandım kahvaltı hazırlıcam sonra cicilerimizi giyinip doktor teyzemize gidecez

gunaydinnnnn benim kiz sorun cikarmiyor su ara anasina aman nazar degmesin

kizlar bugun boyle bir yazi okudum bebeginin haftasina gore dusuk agirlikta oldugunu dusunenler ,turklerde agirlik oranlari farkli olabilirmis

15.haftanın bitiş tarihi: 74
16.haftanın bitiş tarihi: 110
17.haftanın bitiş tarihi: 150
18.haftanın bitiş tarihi: 210
19.haftanın bitiş tarihi: 280
20.haftanın bitiş tarihi: 320
21.haftanın bitiş tarihi: 400
22.haftanın bitiş tarihi: 470
23.haftanın bitiş tarihi: 550
24.haftanın bitiş tarihi: 640
25.haftanın bitiş tarihi: 790
26.haftanın bitiş tarihi: 820 (550-1330)
27.haftanın bitiş tarihi: 960 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680)
29.haftanın bitiş tarihi: 1300 (900-1900)
30.haftanın bitiş tarihi: 1400 (1000-2080)
31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4050)

bu hesaplayıcı Dr. Kağan Kocatepe tarafından geliştirilmiştir.

Tabloda yeralan fetus ağırlıkları 50. persantil adı verilen ve ortalamayı yansıtan ağırlıklardır. Parantez içinde yeralan ilk rakam 10. persantili yani normalin altsınırını, ikinci rakam ise 90. persantili yani normalin üst sınırını yansıtmaktadır.

Nomogramlar en geniş veritabanı olan Amerikan ve Kanadalı bebeklerden elde edilmiş verilerdir, bu yüzden özellikle 26. haftadan itibaren türk bebeklerde daha çok 10. persantile yakın değerleri ortalama olarak kabul etmek gerekebilir.

günaydın herkeslereeeeeeeeeee
oh oh bir çoğumuz erkenden uyanmış ne güzel ne güzel
herkes için güzel bi gün olur inşallah
oğluşumla herkesleri öpüyoruzzzzzzzzzz özellikle kız annelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…