- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.781
internette hesabımdan gerı ıade etmek ıstedıgım urunu sectım gerı ıade acıklaması yaptım sonra gerı ıade numarası verdıler
kargoda bunu soyleyıp gerı ıade ettım sımdı beklemedeyım urun onlara ulasınca onaylarlar ıadeyı
kargoyle gelen faturada arkayı doldurmayı unutma canım[/QU
Yaptım onları canım çok sağol bak faturaya dikkat etmedim 2 nüshasınıda yolladınmı tek nüshasınımı doldurup yolladın çok sordum ama
internette hesabımdan gerı ıade etmek ıstedıgım urunu sectım gerı ıade acıklaması yaptım sonra gerı ıade numarası verdıler
kargoda bunu soyleyıp gerı ıade ettım sımdı beklemedeyım urun onlara ulasınca onaylarlar ıadeyı
kargoyle gelen faturada arkayı doldurmayı unutma canım
Daybuydan aldığım bodyleri ve baby chocolateden aldığım havlusu çok güzel ama 4 lü battaniye diye sattıkları şey hiç battaniyeye benzemiyor bence tamam yazlık kullanacağız ama bu kadar ince olurmu ya neyse gerisi güzel olduğu için çok sıkıntı yapmadım yapacak bişey yok
inşallah canım ama dşkün olurlar çünkü analarımız da bize düşkün bizde ne görürlerse öyle yapacaklar... az kaldı canım bı hafta içinde kocacanında hisseder ...sen ama azcık daha sürünsün ohhhh oğlum bana düşkün seni sevmiyor deyaşasın kötülük
ayyy ne biçim anlatım bozukluğu yapmışımtürkçenin katledildiği bir mesaj olmuş .. ama sen anladın ben biliyorum
Canım flanentel battaniye öyleymiş demek
Bende görünce şok oldum ama büyük görümcem çok beğendi nedense
Senin yaz bebeği olacak hafiften üçgen yapıp yapıp insanların ellerine öyle verirsin
Eee yaz olunca millet kısa kollu olacak; tenleri parfümlü terli ve tozlu olacak zıbınlı cocuk direk temas etmesin onların tenleriyle dedii
Bide yazın sar ona cık markete cık balkona dur yarım saat gir koca koca penye battaniyeler yerine dedii mantıklı geldii bende iade etmedim
Ama dedim yaa aman aman bitmedim ürünlere
ferrum fort içiyorum günde bir tane.. ama bazen unutuyorumgünlük 5 kaşık dut pekmezi yiyorum birde siyah üzüm kurusu bi avuç kadar sanırsam benim kanımı yükselten de bu.. hayatım boyunca hiç bu kadar yükselmemişti..doktorum normalde vermeycekti kan ilacı ama benim aplastik anemim var ne zaman iliklerimin iflas edeceği belli değil o yüzden tedbir amaçlı verdi ama kan aldı başını gidiyor çatlıcam artık her yanım alev atıyor.. he birşey daha canım ben kemoterspi görürken kan ilacı hiç bir işse yaramamıştı içinci daha çok düşmüştü ama yemene dikkat et bu saydıklarımı ye bakalım bi belki sana da faydası olur ama sakın pekmezi yoğurdun üzerine yeme 1 saat bekle en az
Yani bilemiyorum ki ben 22. haftadayım 6 kilo aldım ama minyon tipli olduğum için kimse 6 kilo aldığıma inanmıyorburda daha çok kilo alanlar var birde dikkat etmen gerekenleri yazayım canım demir ihtiva eden bir yiyecek yiyorsan mesela et,ciğer,yeşil yapraklı sebzeler gibi bunların öncesinde ve sonrasında en az 1-1:30 saat kadar süt ve süt ürünü içeren gıdalar çay kahve yemeyeceksin çünkü kalsiyum içerikli gıdalar demir emiliminin vücuda girmesini engelliyor birde demir ilacını kahvaltıdan 1 saat sonra 1 tane portakalla yada c vitamini içeren bir meyveyle yersen emilimi daha hızlı oluyor demirin ama ilacı alırkende 1 saat önce ve sonrasında kalsiyum içerikli yiyecek yiyip içme.Birde haftada yada 2 haftada bir yiyebiliyorsan fırınının ızgara bölümünde ciğer pişirip ye ben yiyorum kurban bayramında ciğerlerini herkes bize vermişti ama hamile olduğum için değilde ben çok sevdiğim için bak bunları yap kan değerlerin mutlaka düzelir
5 kasık pekmez fazla degılmı canım bendede kansızlık demır eksıklıgı vardı hergun 1 tatlı kasıgı kullanıyorum ona bıle ebe ıle doktorum fazla tuketme dıyordu
sımdı cok sukur degerlerım normalde
İşteyken çok cep telefonuma bakamıyorum saat 17:30 gibi bir baktım tanımadığım no
bende geri aradım butikbebeye hoşgeldiniz filan diyince allaalla butik bebe beni niye arasın ne süpriz kazandım acaba diye düşünürken;
kadının biri açtı telefonu 1 saniye dedi tamam canım hadi öptüm hadii görüşürüz babaaay dedi bana döndü
Buyrun butik bebe dedi bende orasını anladım daa sizi anlamadım dedim
Kadın pardoooooonn dedii bide uzatarak yok birşey beni aramışınız ismim Pekbicici buyrun dedim,
ben aramadım arkadaşım aramıştırr dedii
bende eeee dedimm hamile yastığı için aramıştır dedii almışmıydınız
eeev....demeden onu iptal ediyoruz oyüzden geri dönüşler yapıyoruz dedii
bende pörtlettimm gözleriiaçtım ağzımı dedimm ne demek iptal ettim
öyle şey mi var dedim neden iptal ediyormuşunuz dedim
yok imalatcı temin edemiyormuşş yokk yetişemiyormuşş
siz bir firmayla anlaşma yaparken nedir ne değildir diye araştırmıyormusunuz nasıl temin edemiyormuş dedim
yaaaaaaa aslında diye cümleye başladıı beynime dahada kan sıçradıı imalatcının babası vefat etmiş oyüzden üretim yapmıyormuş dedi O_O
Yaniii benii mi bulur Allahım hep demekten kendimi alamıyorumm :44:
Neysee Allah Rahmet eylesin ama imalatcısı oturup kendini mi dikiyormuş bunları tek başına dedim, ben anlamam istiyorum ben bunun siparişini vermişim ve takdir edersiniz ki buna benzer bir çok kampanya var, almış olduğum bir ürün neticesinde onlardan da yararlanamadım her türlü mağdur olan benimm,
sen nasıl sırt ağrımlarım var benim biliyormusun dedimmm
Bunun için bile dava ederim sizi dedim....
Neysee ben yaseminn ben size temin edeceğim bu ürünü ama azcık gecikme olacak bilginiz olsun dedii..
Bende 1 haftayı geçmesin dedim
Anlıyacağınız kendileri yaa imalatcıyla ters düştü kampanyayı iptal etmek istediler yada imalatcı filan yok ortada bunlarıda düşeşe getirdiler :S
Neyse butik bebeyi ve butik bebeden hamile yastıkı alırken bir daha düşünün istedim
Çok güzelmiş canım yeni doğan heralde dimi bide kumaşının penye olmasına dikkat et istersen bizimkiler havalar sıcakken doğacağı için giyemezler ben yeni doğanları penye uzun kollu aldım ama 0-3 aylıkları kısa kollu yada kolsuz alıyorum isilik oluyormuş bebek ondan 1 ay anca giye uzun kollu aldıklarınıda sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur inşallah canım
günaydın kızlar dün gece annemmm geldi yuppiişimdi uyandım kahvaltı hazırlıcam sonra cicilerimizi giyinip doktor teyzemize gidecez
1 saattır yatakta donup duruyorum oglum anne kalk dercesıne tekmelıyor ama bu sabah cok huzurla uyandımsukur dune gore agrım daha hafıf kalkıp ac karnımızı doyurup ıse gıtsek fena olmayacakkk sıpam tekmelere erken basladıysa acıktır demektır dun pas vermedı anaya bugun 6 da basladı hadı hayırlısı dıyelımmmmmm
gunaydinnnnnbenim kiz sorun cikarmiyor su ara anasina aman nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?