2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Son 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?

Günaydın canlarım güzel birgün geçiririz inşallah benim kızımın tekmeleri dün akşam üst seviyelerdeydi sabah biraz az sağlığı yerinde olsunda önemli değil.

günaydın kılzarr..haftasonuna yaklaştığımız şu günde hepinize sağlık mutluluk ve bol tekme diliyorummm..

Sabahı 6sında tekmeyle uyandım hala da tekmelesıyoruzz
Son 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?

Slm canım hıc merak etme benım sıpam cok hareketlı 12.haftadan berı hıssedıyorum ve gunu gununu hıc tutmuyor gun oluyor kı hıc hareket etmıyor cokkk nadır bır kıpırdanıyo bazende durmadan tekmelıyor daha kucukler annesı her zaman hıssedemeyebılırız

Endişelenme canım bazen değişiyor böyle ben de bazen çok tekmeliyor çok güzel hissediyorum bazen hiç hissetmediğim zamanı da oluyor. Hep aynı pozisyonda kalmıyorlar çünkü

cnm bende gecelik ve pijama takımı alıcam şuan netten araştırıyorum uygun ve güzel nerde bulabilirim ? eminönünde varmıdır varsa nerede yeri bilen varsa söylerse sevinirim.

eminönünde cicikom diye bir mağaza var. pijama satıyor. oraya bakabilirsiniz yolunuz düşerse. ben ordan lohusa pijaması aldım 30 tl ye ve çok kaliteli birşey. tavsiye ederim bu mağazayı.

hepinize günaydın. dünkü tatilden sonra bugün okula gelmek işkence gibi. dün şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrason vardı.herşey yolunda çok şükür de şekerimiz biraz sınırda çıktı. dikkat etmemiz lazım. bir de her gün ölçüm yaptırcaz. 5 gün kadar.inş yoluna girer

Günaydın melekleeerr ve pııırr pııırr kelebeklerii
Sabah sabah pek içinizi açacağım ama dün soğan yemiştim üzerinize afiyet gel gör bugün bile hala içimi tırmalıyor :26:
Bide ben soğan yiyince boğazım kuruyor sizde de var mı böyle bişey :44:
Dünde eşimin maçı vardı o gelmeden uyuyakaldm,
Gece biara uyandım bunun horultusundan
Dönsün diyee bir dürttümm, dürtmemle hopp geldi bu arkadan sarıldı bana
Neyse 5 dakika sonra eski pozisyonu aldı ve yine aynı başladı hormalamaya yine dürttüm bu yine geldi sarıldıı
5-6 kere yaptım yine aynıı gece gece ne güldürdü teknolojik kocam tam dokunmatik oldu
Anlamadığım dürtüldüğünde neden sarılmaya programlandığıı
çok mu dırr dıırr ediyorum acaba sarılmıyorsun diye :44:
Bide bu sabah servise binerken (otomobil) ayağımı atmamla ip boşluğu hissedip onun akabinde rüzgarla bütünleşmem bir oldu
Allahtan arkada tektim hemen çaktırmadan bacağımı araladım kiii bizim emektar tayt isyan edip ağdan cözülüvermiş
Neyse kii tunikim ve hırkam uzun, adım attıkca o simetri acıdan gözükmesin diye bildiğiniz çekirgenin atası vaziyette bıddııı bıdııı çekirge olarak dolanıyorum ortalıktaa
Besmelesizde çıkmam kii bu aksilikler bana gelip duruyor
Sizee güzel bir gün olsunn canlaaarr

helal olsun sana

pekı sen hangı sıtelerı kullanıyorsun nerden aliyorsun genelde
ilk defa yaptik alisveris o da butik bebeden iyi mi

Teşekkürlerr
Canım valla ben işyeri pcden yaptığım için alışveriş her siteden alıyorum
Çünkü güvenlik duvarı ve korumaları cok fazla dış etkene karşıı
Ama genel olarak limango, markafoni,unnado gibi tercih ediyorum
Zira işyerinde bir çok alışveriş sitelerini yasakladılar (joker,ebebek,annelutfen)
Ama limango gibi alışveriş sitesi kategorisine girmiyorsa girebiliyorum
Evde de ebebek, jokere bakıyorum ozamanda onların sitesine güveniyorum
Ama için Rahat olsun canımm anladığım kadarıyla butikbebe kurumsal bir firma, çünkü butik bebeye hoşgeldiniz diyen bir telesekreteri var en azından, yoksa sadece yasemin çıksaydı telefona evi aradım sanabilirdim

helal pekbicici sana hakkını arayana bayılıyorum yaww....

Teşekkürler canım
Başka birşey olsa bukadar önemsemez cırlamazdım belkii, amaan banane ürün mü yok bana derdim
Ama bu yastık ölüm kalım meselesii benim için oyüzden hayatta bırakmazdım

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee;

Kargoya vermişler ürünümü Bide dağııtım tarihi 18-24 ocak gözükmesine rağmen bir gün öncesinden alacağım

Son düzenleme:

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebegımı gotrmek ıcın 15 gun daha var ama ben naısl beklıcem pff cok ozledımmm

günaydın kızlar, hepimize hayırlı günler..dün akşam koltukta yatarken birden uykuya dalmışım sonra bir sıçradım de eşim korktu bebek minik bir tekme attı ondan korktum çok komikti ama ödüm patladı..bugün de midem yanıyor biraz..sabahtan beri tam midemin az aşağısı ve göbek deliğim öyle geriliyor ve acıyorki, ya artık derim göbeğimi kaldıramıyor yada oğlum kafasını falan oraya koydu bilmiyorum çok acıyor.. kızlar yanlış anlamayın ben herşeyi böyle yazıyorum, naz yapmak değil amacım, bunları paylaşıyorum ki hepimiz neler yaşadığımızı bilelim ve normal olup olmadığını daha iyi anlarız..
dün chiccodaki bebek parfümünü kokladım çok hoşuma gitti tam bebek kokusu..fiyatı 18 tl di..belki toplu falan alırım diye almadım..chiccoda bir çanta vardı 50tl indirimliydii..içinde pudra, pişik kremi, sabun, ıslak mendil, losyon ve bir iki şey daha vardı ama çantasını beğenmedim ve içinde biraz daha bol malzeme olabilirdi.ayrıca chicconun biberonlarıda çok hoştu...bir de boynere baktım gecelik, sabahlık ve pijama takımları ve modelleri çok güzeldi..com markası indirimdeydi..kırmızı bir gecelik beğendim ama biraz daha bakacağım için hiçbirşey almadım.

canım umarım sana yastığını gönderirler..ben zaten şüphelenmiştim o kampanyadan çünkü normalde o yastıklar 65-70 tl..kampanyada 25tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..ben hemen duyunca siteye girip almak istedim malesef tükenmişti..kesin orda bir yanlışlık yaptılar sonra da üreticiye suç atıyorlar diye düşünüyorum.
canım bende de iki gündür yorgunluk ve uyku hali var ve aynı durum bebeğimde de var sanırım çünkü hareketleri az da olsa iki gündür azaldı..

günaydınnnnn cicişlerrrrr ve pırlantaları:)

inşallah güp güzel geçen bir gün olur ben şarkı dinliyorum ağrım sızım yok şükür diyorum moral buluyorum hiçbişeyi takmıyorum ve tavsiye ediyorum:) müzik ruhun gıdasıdır:)

kızıcımla öpüyoruz hepiciğinizi :)

Canımm yollamışlaarr
Kargo takibime göre bugün elimde yastık
Bencee imalatcıyla bir anlaşmazlık oldu bunlardaa iptal edebildiğine iptal ettilerr
Edemediklerine (benim gibi) yolluyorlarr
Bide daha erken elimde olacak

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebegımı gotrmek ıcın 15 gun daha var ama ben naısl beklıcem pff cok ozledımmm

allah heğimize sabır versin. bebişlerimizin Kontrol günleri yaklaştıkça daha da geçmek bilmiyor ama doktorun odasına girince sanki girip çıkmamız bir oluyor gibi geliyor.

bu arada listede benimde adım yokmuş yeni farkettim. SAT 11.08 Kızımız olacak ve ilk göz ağrım olacak allah kısmet ederse.

Canım hiç tasa etme benimde Erkekim pek keyifcii
Canı isteyince gümbür gümbürr
Sonra 2 gün tık yokk
Artık bende sorun etmiyorum Allah korusun kötü bir belirti (kanama,ağrı) olmadıkca sende hiç takılma

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. benimle payşımlarınız için çok sağolun

yaaa çok kıskandım şimdiii..ohh iyiki de iptali kabul etmemişsin..canım bugün inşallah elinde olur, sende hemen dene ki bende cumartesi ayarlayabilirsem eminönüye gidicem belki orda aynısının uygununu bulur alırım

Peki doktor mu söyledi ağrı ve kanama olursa bebeğe birşey olur diye.. Çok sağol canım bilgilendirdin. Benim oğluşumda öle pek tembel bazı zaman güm güm bazen tık yok. dün oynasın diye 1 paket çikolata bitirdim. paşamın keyfi çikolatadan 1 saat sonra geldi belli belirsiz attı tekmesini.

canım bende de iki gündür yorgunluk ve uyku hali var ve aynı durum bebeğimde de var sanırım çünkü hareketleri az da olsa iki gündür azaldı..[/QUOTE]

yorgunluk etkiliyor galiba dün çok uykum vardı. Oda belkide ondan pek oynamadı. Olabiliyormuş. Bazen Yada bebeklerimiz tembel:) Sağlıklı olsunda isterse hiç oynamasın. Yeterki Sağlıklı sıhhatli olsun inş. Amin

kızlar ben geldim bebişimi gördüm kesin kız dedi teyzecik :) ama fena bir kız dedi.. kızıma maşallah deyin bakalım 1257gr 40cm olmuş 27+3 çıktık :) bu kızın bir daha ki ay geliyorum derse şaşmam.... benımde herşeyim normal çıktı açılmam durmuş biraz daha rahat edebilrisin dedi.. kızım kurcalıyordu içimi resmen rahimini çekiyor dedibir yandan da kordonunu çekiyordu sonra ayağına propa dayadı parmaklarını gösteriyor ayyyyy ağlayasım geldi haşin kızım yine yaptı yapacağını

ayyy ıyı yaa hadı gozun aydınn azmın zaferı

eklıcem cnm yasını ve bebegın ısmı bellıyse yazabılırmısjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…