- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.801
günaydın kılzarr..haftasonuna yaklaştığımız şu günde hepinize sağlık mutluluk ve bol tekme diliyorummm..
Son 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?
Son 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?
cnm bende gecelik ve pijama takımı alıcam şuan netten araştırıyorum uygun ve güzel nerde bulabilirim ? eminönünde varmıdır varsa nerede yeri bilen varsa söylerse sevinirim.
helal olsun sana
pekı sen hangı sıtelerı kullanıyorsun nerden aliyorsun genelde
ilk defa yaptik alisveris o da butik bebeden iyi mi
helal pekbicici sana hakkını arayana bayılıyorum yaww....
kizlar bugun boyle bir yazi okudum bebeginin haftasina gore dusuk agirlikta oldugunu dusunenler ,turklerde agirlik oranlari farkli olabilirmis
15.haftanın bitiş tarihi: 74
16.haftanın bitiş tarihi: 110
17.haftanın bitiş tarihi: 150
18.haftanın bitiş tarihi: 210
19.haftanın bitiş tarihi: 280
20.haftanın bitiş tarihi: 320
21.haftanın bitiş tarihi: 400
22.haftanın bitiş tarihi: 470
23.haftanın bitiş tarihi: 550
24.haftanın bitiş tarihi: 640
25.haftanın bitiş tarihi: 790
26.haftanın bitiş tarihi: 820 (550-1330)
27.haftanın bitiş tarihi: 960 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680)
29.haftanın bitiş tarihi: 1300 (900-1900)
30.haftanın bitiş tarihi: 1400 (1000-2080)
31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4050)
bu hesaplayıcı Dr. Kağan Kocatepe tarafından geliştirilmiştir.
Tabloda yeralan fetus ağırlıkları 50. persantil adı verilen ve ortalamayı yansıtan ağırlıklardır. Parantez içinde yeralan ilk rakam 10. persantili yani normalin altsınırını, ikinci rakam ise 90. persantili yani normalin üst sınırını yansıtmaktadır.
Nomogramlar en geniş veritabanı olan Amerikan ve Kanadalı bebeklerden elde edilmiş verilerdir, bu yüzden özellikle 26. haftadan itibaren türk bebeklerde daha çok 10. persantile yakın değerleri ortalama olarak kabul etmek gerekebilir.[/QUOTE
]
ayyyy benim oğlan bir hafta öndeymiş.doktor dün öyle dedi.maşallah deyin kızlar nolur:)) bu arada aldığım bütün 0-3 aylık kıyafetler elimde patlayacak.
canım umarım sana yastığını gönderirler..ben zaten şüphelenmiştim o kampanyadan çünkü normalde o yastıklar 65-70 tl..kampanyada 25tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..ben hemen duyunca siteye girip almak istedim malesef tükenmişti..kesin orda bir yanlışlık yaptılar sonra da üreticiye suç atıyorlar diye düşünüyorum.İşteyken çok cep telefonuma bakamıyorum saat 17:30 gibi bir baktım tanımadığım no
bende geri aradım butikbebeye hoşgeldiniz filan diyince allaalla butik bebe beni niye arasın ne süpriz kazandım acaba diye düşünürken;
kadının biri açtı telefonu 1 saniye dedi tamam canım hadi öptüm hadii görüşürüz babaaay dedi bana döndü
Buyrun butik bebe dedi bende orasını anladım daa sizi anlamadım dedim
Kadın pardoooooonn dedii bide uzatarak yok birşey beni aramışınız ismim Pekbicici buyrun dedim,
ben aramadım arkadaşım aramıştırr dedii
bende eeee dedimm hamile yastığı için aramıştır dedii almışmıydınız
eeev....demeden onu iptal ediyoruz oyüzden geri dönüşler yapıyoruz dedii
bende pörtlettimm gözleriiaçtım ağzımı dedimm ne demek iptal ettim
öyle şey mi var dedim neden iptal ediyormuşunuz dedim
yok imalatcı temin edemiyormuşş yokk yetişemiyormuşş
siz bir firmayla anlaşma yaparken nedir ne değildir diye araştırmıyormusunuz nasıl temin edemiyormuş dedim
yaaaaaaa aslında diye cümleye başladıı beynime dahada kan sıçradıı imalatcının babası vefat etmiş oyüzden üretim yapmıyormuş dedi O_O
Yaniii benii mi bulur Allahım hep demekten kendimi alamıyorumm :44:
Neysee Allah Rahmet eylesin ama imalatcısı oturup kendini mi dikiyormuş bunları tek başına dedim, ben anlamam istiyorum ben bunun siparişini vermişim ve takdir edersiniz ki buna benzer bir çok kampanya var, almış olduğum bir ürün neticesinde onlardan da yararlanamadım her türlü mağdur olan benimm,
sen nasıl sırt ağrımlarım var benim biliyormusun dedimmm
Bunun için bile dava ederim sizi dedim....
Neysee ben yaseminn ben size temin edeceğim bu ürünü ama azcık gecikme olacak bilginiz olsun dedii..
Bende 1 haftayı geçmesin dedim
Anlıyacağınız kendileri yaa imalatcıyla ters düştü kampanyayı iptal etmek istediler yada imalatcı filan yok ortada bunlarıda düşeşe getirdiler :S
Neyse butik bebeyi ve butik bebeden hamile yastıkı alırken bir daha düşünün istedim
canım bende de iki gündür yorgunluk ve uyku hali var ve aynı durum bebeğimde de var sanırım çünkü hareketleri az da olsa iki gündür azaldı..Son 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?
canım umarım sana yastığını gönderirler..ben zaten şüphelenmiştim o kampanyadan çünkü normalde o yastıklar 65-70 tl..kampanyada 25tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam..ben hemen duyunca siteye girip almak istedim malesef tükenmişti..kesin orda bir yanlışlık yaptılar sonra da üreticiye suç atıyorlar diye düşünüyorum.
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bebegımı gotrmek ıcın 15 gun daha var ama ben naısl beklıcem pff cok ozledımmm
Sabahı 6sında tekmeyle uyandım hala da tekmelesıyoruzz
Slm canım hıc merak etme benım sıpam cok hareketlı 12.haftadan berı hıssedıyorum ve gunu gununu hıc tutmuyor gun oluyor kı hıc hareket etmıyor cokkk nadır bır kıpırdanıyo bazende durmadan tekmelıyor daha kucukler annesı her zaman hıssedemeyebılırız
Canımm yollamışlaarr
Kargo takibime göre bugün elimde yastık
Bencee imalatcıyla bir anlaşmazlık oldu bunlardaa iptal edebildiğine iptal ettilerr
Edemediklerine (benim gibi) yolluyorlarr
Bide daha erken elimde olacak
Canım hiç tasa etme benimde Erkekim pek keyifcii
Canı isteyince gümbür gümbürr
Sonra 2 gün tık yokk
Artık bende sorun etmiyorum Allah korusun kötü bir belirti (kanama,ağrı) olmadıkca sende hiç takılma
ayyy ıyı yaa hadı gozun aydınn azmın zaferıCanımm yollamışlaarr
Kargo takibime göre bugün elimde yastık
Bencee imalatcıyla bir anlaşmazlık oldu bunlardaa iptal edebildiğine iptal ettilerr
Edemediklerine (benim gibi) yolluyorlarr
Bide daha erken elimde olacak
allah heğimize sabır versin. bebişlerimizin Kontrol günleri yaklaştıkça daha da geçmek bilmiyor ama doktorun odasına girince sanki girip çıkmamız bir oluyor gibi geliyor.
bu arada listede benimde adım yokmuş yeni farkettim. SAT 11.08 Kızımız olacak ve ilk göz ağrım olacak allah kısmet ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?