- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.821
ayyy ıyı yaa hadı gozun aydınn azmın zaferı
eklıcem cnm yasını ve bebegın ısmı bellıyse yazabılırmısjn
yas 29 , bebeğin ismi henüz belli değil
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kesin kız dedi teyzecik :) ama fena bir kız dedi.. kızıma maşallah deyin bakalım 1257gr 40cm olmuş 27+3 çıktık :) bu kızın bir daha ki ay geliyorum derse şaşmam.... benımde herşeyim normal çıktı açılmam durmuş biraz daha rahat edebilrisin dedi.. kızım kurcalıyordu içimi resmen rahimini çekiyor dedibir yandan da kordonunu çekiyordu sonra ayağına propa dayadı parmaklarını gösteriyor ayyyyy ağlayasım geldi haşin kızım yine yaptı yapacağını
yaaa çok kıskandım şimdiii..ohh iyiki de iptali kabul etmemişsin..canım bugün inşallah elinde olur, sende hemen dene ki bende cumartesi ayarlayabilirsem eminönüye gidicem belki orda aynısının uygununu bulur alırım
Peki doktor mu söyledi ağrı ve kanama olursa bebeğe birşey olur diye.. Çok sağol canım bilgilendirdin. Benim oğluşumda öle pek tembel bazı zaman güm güm bazen tık yok. dün oynasın diye 1 paket çikolata bitirdim. paşamın keyfi çikolatadan 1 saat sonra geldi belli belirsiz attı tekmesini.
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kesin kız dedi teyzecik :) ama fena bir kız dedi.. kızıma maşallah deyin bakalım 1257gr 40cm olmuş 27+3 çıktık :) bu kızın bir daha ki ay geliyorum derse şaşmam.... benımde herşeyim normal çıktı açılmam durmuş biraz daha rahat edebilrisin dedi.. kızım kurcalıyordu içimi resmen rahimini çekiyor dedibir yandan da kordonunu çekiyordu sonra ayağına propa dayadı parmaklarını gösteriyor ayyyyy ağlayasım geldi haşin kızım yine yaptı yapacağını
ayyy ıyı yaa hadı gozun aydınn azmın zaferı
İnşallah canımm bulursun eminönünden uyguna
Çünkü bir daha o kampanya çıkar mı diye düşünmüyor değilim
Şubata demişler ama imalatcının keyfi olur mu bilemedim :26:
Doktorlarda diyor canımm
24. Haftada daha net , 28. haftada hareketlerini takip edebiliyormuşunn
Birde yediğin herşey ortalama 40 dakika sonra bebeğe ulaşıyormuş oyüzden cikolatanı ayakta ye ve hareket et aşağı inişi ve emişi hızlı olsun
Sonra soluna yat ve beklee tıkk tıkk kurcalar seni
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza versinde onların paşa gönülleri bilir isterse vurmasınlar dimii
Maşallaaahhhhhhhhhhhh 1257
Ay dahaa grmı ölçemezken 1 kg cıktı yaa bu sıpalarr
O kızınıda kemiririm beenn fırlamaa her yere elini konduracak demek kii
Sağlıkla gelsin meleğin canım
Azmin zaferidee yaa ürünü beğenmezsem
Bizim yasemin bu sefer ters gider mi bana
Şimdi gülsevdamın bahsettiği koku olayına çok takılırım ben kokmasada kokuyor der geri yollamak isterim dee yasemin alır mı bilemedim :26:
Atraksıyon ınsanı gunaydınsabah sabah actıon yasamıssın gene yastıgınla zaferını ıns kutlarsın veee cokkkk memnun kalırsın ıns. Yakında bende edınek zorunda kalacagım gıbı dayak yemıs gıbı kalkıyorum
mecbur alıcaklarsız oyle dıyınce bende gıttım baska yerden aldım derısn keyfınızımı beklıcem dersın
gokche senin bebiş nasılmışş canım
Dün doktora gitmişin sanırım
herkese günaydın...
biz de akşam gaz alma operasyonunda biraz fala zaman geçirince endişeye kapıldık..sanki tam göbek deliğimin olduğu noktaya toparanıp büzüştü..kaskatı oldu orası şişti..eşim çok korktu..bir daha yapmıycam dedi ama pek inancım yok
sonra hemen uzandım yan yattım bir vursun da rahat rahat uyuyayım diye..neyse ki hiç bekletmedi hemen patlattı bir tane..
tek derdimiz babasına hiç vurmuyor..adam elini yduğu gibi anında duruyor..ben elimi koyuyorum tak tuk zıplatıyor ..acaba tesadüf mü yoksa farkı anlıyor mu merak ediyorum..
iyiydi ama kafasını çevirmedi eşşek sıpam bnm tiroid tahlilleri falan olacağına açtım ondan oldu herhalde
birazda kan ve idrar tahililerim bozuk çıktı onunda ilgilenirken bebeğimi ekranda seyrederken ne kilosu ne boyu aklıma geldi :26:
Bide tekrar ayrıntılı istedi dr onun için ve verdiğim diğer testlerin sonuçları için haftaya salı yine yolcuyuz bakalım
bebeğin sağlıymış çok şükür inşallah testlerinden de güzel sonuç alırsın biz aç olunca onların harektleri de yavaşlıyormuşiyiydi ama kafasını çevirmedi eşşek sıpam bnm tiroid tahlilleri falan olacağına açtım ondan oldu herhalde
birazda kan ve idrar tahililerim bozuk çıktı onunda ilgilenirken bebeğimi ekranda seyrederken ne kilosu ne boyu aklıma geldi :26:
Bide tekrar ayrıntılı istedi dr onun için ve verdiğim diğer testlerin sonuçları için haftaya salı yine yolcuyuz bakalım
hayırlı sabahlar annecikler biberon alanlar vardı şimdi de butikbebede indirmdeymiş avent biberon ve emzik almak istiyorum hangisinden alayım sizce?
Canım olsun masallah oglun ıyıyımıs ıns.salıya testlerın ıyı cıkar ve pasan yuzunu gosterır baba gıtmeden hdedıyesını verıriyiydi ama kafasını çevirmedi eşşek sıpam bnm tiroid tahlilleri falan olacağına açtım ondan oldu herhalde
canım günaydın bende avent biboron alıcam kesinlikle tavsiye ediyorlar aventti.bebeklerde gaz olayını azaltıyomuş ben burda yeni doğan serisini sordum 17.5tl dediler ordaki fiyat nedir e bebekde 29 tl di.
vallaaa sizleri aldıkalrınızı okudukçaaaa acaip heves ettim bacılarrrrr allah evlatalrınızı sapa sağlam sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnnn
neden önermiyorlar fazlasını cnm
canım bendede dun co kazcık oda hafıf oynadı yorgun ve keyıfsızdım bızdende etkılenyıor bebıslerSon 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?
eminönünde cicikom diye bir mağaza var. pijama satıyor. oraya bakabilirsiniz yolunuz düşerse. ben ordan lohusa pijaması aldım 30 tl ye ve çok kaliteli birşey. tavsiye ederim bu mağazayı.
hayırlı sabahlar annecikler biberon alanlar vardı şimdi de butikbebede indirmdeymiş avent biberon ve emzik almak istiyorum hangisinden alayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?