2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

maşallah güzel kızına.aferin ona kocaman olmuş annesi.

İnşallah canımm bulursun eminönünden uyguna
Çünkü bir daha o kampanya çıkar mı diye düşünmüyor değilim
Şubata demişler ama imalatcının keyfi olur mu bilemedim :26:

Doktorlarda diyor canımm
24. Haftada daha net , 28. haftada hareketlerini takip edebiliyormuşunn
Birde yediğin herşey ortalama 40 dakika sonra bebeğe ulaşıyormuş oyüzden cikolatanı ayakta ye ve hareket et aşağı inişi ve emişi hızlı olsun
Sonra soluna yat ve beklee tıkk tıkk kurcalar seni
Rabbim sağlıkla kucaklarımıza versinde onların paşa gönülleri bilir isterse vurmasınlar dimii

Maşallaaahhhhhhhhhhhh 1257
Ay dahaa grmı ölçemezken 1 kg cıktı yaa bu sıpalarr
O kızınıda kemiririm beenn fırlamaa her yere elini konduracak demek kii
Sağlıkla gelsin meleğin canım

ayyy ıyı yaa hadı gozun aydınn azmın zaferı

Azmin zaferidee yaa ürünü beğenmezsem
Bizim yasemin bu sefer ters gider mi bana
Şimdi gülsevdamın bahsettiği koku olayına çok takılırım ben kokmasada kokuyor der geri yollamak isterim dee yasemin alır mı bilemedim :26:

Atraksıyon ınsanı gunaydın sabah sabah actıon yasamıssın gene yastıgınla zaferını ıns kutlarsın veee cokkkk memnun kalırsın ıns. Yakında bende edınek zorunda kalacagım gıbı dayak yemıs gıbı kalkıyorum
Hayyy masallah canım bak ananene ıcın surprız hazırlamıs masallah kızına bence de bu kız erken gelecek annesı sen hazır ol acılmanın da kapanmasına sevındım

maaşallah süphanallah canım...sen doğum çantasını hazırla da ne olur ne olmaz :) ben daha 23+4teyim ama doğum çantasını ufaktan yapmayı düşünüyorum çok mu aceleciyim ne :44:hele ki bugün çok heyecanlıyım, kendi kendime heyecanlanıyorum delimiyim ne netten listelere bakıyorum iki liste düzenleyeceğim..doğum çantası için ve bebeğin tüm ihtiyaçları için..çok gerekli görünmeyenleri eleyecem falan bakalım..

mecbur alıcaklar sız oyle dıyınce bende gıttım baska yerden aldım derısn keyfınızımı beklıcem dersın

Sorma canımm hergünüm ayrı heyecanlıı
Oğluştaa bu tempoya göre cok sakin
Geçinip gidiyoruzz
Bana gelsin şu yastık izlenimlerimi aktaracağım canım ona göre edinirsiniz

mecbur alıcaklar sız oyle dıyınce bende gıttım baska yerden aldım derısn keyfınızımı beklıcem dersın

İsterse almasınn
Hala tanımadıysaa benii kendi bilir

Son düzenleme:
herkese günaydın...
biz de akşam gaz alma operasyonunda biraz fala zaman geçirince endişeye kapıldık..sanki tam göbek deliğimin olduğu noktaya toparanıp büzüştü..kaskatı oldu orası şişti..eşim çok korktu..bir daha yapmıycam dedi ama pek inancım yok
sonra hemen uzandım yan yattım bir vursun da rahat rahat uyuyayım diye..neyse ki hiç bekletmedi hemen patlattı bir tane..
tek derdimiz babasına hiç vurmuyor..adam elini yduğu gibi anında duruyor..ben elimi koyuyorum tak tuk zıplatıyor ..acaba tesadüf mü yoksa farkı anlıyor mu merak ediyorum..

gokche senin bebiş nasılmışş canım
Dün doktora gitmişin sanırım

iyiydi ama kafasını çevirmedi eşşek sıpam bnm tiroid tahlilleri falan olacağına açtım ondan oldu herhalde
birazda kan ve idrar tahililerim bozuk çıktı onunda ilgilenirken bebeğimi ekranda seyrederken ne kilosu ne boyu aklıma geldi :26:
Bide tekrar ayrıntılı istedi dr onun için ve verdiğim diğer testlerin sonuçları için haftaya salı yine yolcuyuz bakalım

Bizimde aynen öyle canımm
Baba elini koyduğu an pısıyorr
Ben koyup beklediğim an yapıştırıyorr
Sanırım bebek anne hariç diğer ellerden korkarmış galiba :44:

-Primadan alıntı -Anne elini karnının üzerine koyduğunda ya da babası ona oyun yaptığında (Örneğin annenin karnına parmağıyla bastırdığında.) bebek bunu hisseder. Bazı bebekler bu hareketlere içeriden eli hissettiği yere vurarak cevap verir.

İyiymiş yaa şükürler olsunn
inşallah testlerinde güzel çıkaarr
Artık salı günü rahat rahat keyifle görürsün oğluşunu

hayırlı sabahlar annecikler biberon alanlar vardı şimdi de butikbebede indirmdeymiş avent biberon ve emzik almak istiyorum hangisinden alayım sizce?

bebeğin sağlıymış çok şükür inşallah testlerinden de güzel sonuç alırsın biz aç olunca onların harektleri de yavaşlıyormuş

hayırlı sabahlar annecikler biberon alanlar vardı şimdi de butikbebede indirmdeymiş avent biberon ve emzik almak istiyorum hangisinden alayım sizce?

canım günaydın bende avent biboron alıcam kesinlikle tavsiye ediyorlar aventti.bebeklerde gaz olayını azaltıyomuş ben burda yeni doğan serisini sordum 17.5tl dediler ordaki fiyat nedir e bebekde 29 tl di.

Canım olsun masallah oglun ıyıyımıs ıns.salıya testlerın ıyı cıkar ve pasan yuzunu gosterır baba gıtmeden hdedıyesını verır

canım günaydın bende avent biboron alıcam kesinlikle tavsiye ediyorlar aventti.bebeklerde gaz olayını azaltıyomuş ben burda yeni doğan serisini sordum 17.5tl dediler ordaki fiyat nedir e bebekde 29 tl di.

evet onu ve dr brown ı tavsiye ediyorlar genelde canım mavi ve sarı kutulular fiyatları da değişik onların sarı daha dayanıklı ve fiyatları yüksek

vallaaa sizleri aldıkalrınızı okudukçaaaa acaip heves ettim bacılarrrrr allah evlatalrınızı sapa sağlam sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinnnn

oy kuzum benım bugunlerı sende yasıcaksın inşallah balımmmmmmmm

neden önermiyorlar fazlasını cnm

ebe ve 2 doktorda aynı tpekıyı verdı fazla tuketmeeeeee :)
gerek yokmus sekerlı seylere karsı benım doktorumun alerjısı var benım gıbı spor yapıp saglıklı beslenıyor
bebegı tatlı seylerle şişirme dıyo sakın artık bu yuzdenmı bılemıyorum 1 tatlı kasıgı tuketıyorum bende:)

Son 2 haftadır hareketleri bu aralar seyreldi. Son iki gündür canım sıkıldı. Oynuyor oynamasına ama eskisi gibi değil. Bir sorun olabilir mi diye endişe ediyorum. Sizlerdede bu durumu yaşıyanlar var mı?
canım bendede dun co kazcık oda hafıf oynadı yorgun ve keyıfsızdım bızdende etkılenyıor bebısler
bazen 1 2 gun oynamaması bu zamanlarda normal 28. haftadan sonra onemlı

eminönünde cicikom diye bir mağaza var. pijama satıyor. oraya bakabilirsiniz yolunuz düşerse. ben ordan lohusa pijaması aldım 30 tl ye ve çok kaliteli birşey. tavsiye ederim bu mağazayı.

bunu bılmem ıyı oldu ya emınonunde 85 tl asagı degıl gecelıkler ve hıcte begenmemıstım burası havuzlu hana cıkarken mı ?

masallah masallah masallah yavruna canım :)

Bende medela calma düşünüyorum
Anne gögsüne en yakın biberon oymuş
Ama bebek tutmazsa hiç birinide tutmuyormuşş
Şimdiden almak istemiyoruz oyuzden
Bi tane arkadaşlarımın almış olduğu chicco var okadar

23.haftayıda bitirmişim :)
dun sebebsız keyıfsızdım bugun umarım bu hal benden gıder :)
sureklı bebek arabasına bakıyorum yavrumun dogunca annesı ondamı gezdırcek kuzusunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…