- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.841
bebeğin sağlıymış çok şükür inşallah testlerinden de güzel sonuç alırsın biz aç olunca onların harektleri de yavaşlıyormuş
canım olsun masallah oglun ıyıyımıs ıns.salıya testlerın ıyı cıkar ve pasan yuzunu gosterır baba gıtmeden hdedıyesını verır
bizimde aynen öyle canımm
baba elini koyduğu an pısıyorr
ben koyup beklediğim an yapıştırıyorr
sanırım bebek anne hariç diğer ellerden korkarmış galiba :44:
-primadan alıntı -anne elini karnının üzerine koyduğunda ya da babası ona oyun yaptığında (örneğin annenin karnına parmağıyla bastırdığında.) bebek bunu hisseder. Bazı bebekler bu hareketlere içeriden eli hissettiği yere vurarak cevap verir.
Iyiymiş yaa şükürler olsunn
inşallah testlerinde güzel çıkaarr
Artık salı günü rahat rahat keyifle görürsün oğluşunu
Canım flanentel battaniye öyleymiş demek
Bende görünce şok oldum ama büyük görümcem çok beğendi nedense
Senin yaz bebeği olacak hafiften üçgen yapıp yapıp insanların ellerine öyle verirsin
Eee yaz olunca millet kısa kollu olacak; tenleri parfümlü terli ve tozlu olacak zıbınlı cocuk direk temas etmesin onların tenleriyle dedii
Bide yazın sar ona cık markete cık balkona dur yarım saat gir koca koca penye battaniyeler yerine dedii mantıklı geldii bende iade etmedim
Ama dedim yaa aman aman bitmedim ürünlere
onu hiç duymamıştım ya bir bakayım orası öyle de canım şimdi doğumdan sonra lazım olursa adama biberon aratmayayım diyorum bir tane yeter bence de bulunsun diyeBende medela calma düşünüyorum
Anne gögsüne en yakın biberon oymuş
Ama bebek tutmazsa hiç birinide tutmuyormuşş
Şimdiden almak istemiyoruz oyuzden
Bi tane arkadaşlarımın almış olduğu chicco var okadar
amin canım onlar da rızkımızı kazanıyorlar iştesağolun kızlar düzelir ya düzelmesede ilaç verilir ilaçla düzelir önemli değil tahliller
dün hava da çarptı çok ta yoruldum ondan böle süzgün büzgünüm azcık
bakalım salı günü uzun uzun seyretce oğlumu ama babcık olamayacak artık
doğuma kadar onu gözükemiycez :/ napalım ikiside ii olsun sonrada rabbim hiç ayırmasın
iyiydi ama kafasını çevirmedi eşşek sıpam bnm tiroid tahlilleri falan olacağına açtım ondan oldu herhalde
birazda kan ve idrar tahililerim bozuk çıktı onunda ilgilenirken bebeğimi ekranda seyrederken ne kilosu ne boyu aklıma geldi :26:
Bide tekrar ayrıntılı istedi dr onun için ve verdiğim diğer testlerin sonuçları için haftaya salı yine yolcuyuz bakalım
helal olsun sana
pekı sen hangı sıtelerı kullanıyorsun nerden aliyorsun genelde
ilk defa yaptik alisveris o da butik bebeden iyi mi
bende medela calma düşünüyorum
anne gögsüne en yakın biberon oymuş
ama bebek tutmazsa hiç birinide tutmuyormuşş
şimdiden almak istemiyoruz oyuzden
bi tane arkadaşlarımın almış olduğu chicco var okadar
sağol bacımmmmmmmmmm ALLAH SAPA SAĞLAM YAVRULARINIZI KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN BACILARR.... SİZLERİN DUASI MAKBULDÜR BİZLERE DE DUA EDİN... HEYECANINIZI TAKİP EDİYORUZZZoy kuzum benımbugunlerı sende yasıcaksın inşallah balımmmmmmmm
ebe ve 2 doktorda aynı tpekıyı verdı fazla tuketmeeeeee :)
gerek yokmus sekerlı seylere karsı benım doktorumun alerjısı var benım gıbı spor yapıp saglıklı beslenıyor
bebegı tatlı seylerle şişirme dıyo sakın artık bu yuzdenmı bılemıyorum 1 tatlı kasıgı tuketıyorum bende:)
canım bendede dun co kazcık oda hafıf oynadı yorgun ve keyıfsızdım bızdende etkılenyıor bebısler
bazen 1 2 gun oynamaması bu zamanlarda normal 28. haftadan sonra onemlı
bunu bılmem ıyı oldu ya emınonunde 85 tl asagı degıl gecelıkler ve hıcte begenmemıstım burası havuzlu hana cıkarken mı ?
masallah masallah masallah yavruna canım :)
İşteyken çok cep telefonuma bakamıyorum saat 17:30 gibi bir baktım tanımadığım no
bende geri aradım butikbebeye hoşgeldiniz filan diyince allaalla butik bebe beni niye arasın ne süpriz kazandım acaba diye düşünürken;
Buyrun butik bebe dedi bende orasını anladım daa sizi anlamadım dedim
, yok imalatcı temin edemiyormuşş yokk yetişemiyormuşş
siz bir firmayla anlaşma yaparken nedir ne değildir diye araştırmıyormusunuz nasıl temin edemiyormuş dedim
yaaaaaaa aslında diye cümleye başladıı beynime dahada kan sıçradıı imalatcının babası vefat etmiş oyüzden üretim yapmıyormuş dedi O_O
Yaniii benii mi bulur Allahım hep demekten kendimi alamıyorumm :44:
Neysee Allah Rahmet eylesin ama imalatcısı oturup kendini mi dikiyormuş bunları tek başına dedim, ben anlamam istiyorum ben bunun siparişini vermişim ve takdir edersiniz ki buna benzer bir çok kampanya var, almış olduğum bir ürün neticesinde onlardan da yararlanamadım her türlü mağdur olan benimm,
sen nasıl sırt ağrımlarım var benim biliyormusun dedimmm
Bunun için bile dava ederim sizi dedim....
Neysee ben yaseminn ben size temin edeceğim bu ürünü ama azcık gecikme olacak bilginiz olsun dedii..
Bende 1 haftayı geçmesin dedim
Anlıyacağınız kendileri yaa imalatcıyla ters düştü kampanyayı iptal etmek istediler yada imalatcı filan yok ortada bunlarıda düşeşe getirdiler :S
Neyse butik bebeyi ve butik bebeden hamile yastıkı alırken bir daha düşünün istedim
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kesin kız dedi teyzecik :) ama fena bir kız dedi.. kızıma maşallah deyin bakalım 1257gr 40cm olmuş 27+3 çıktık :) bu kızın bir daha ki ay geliyorum derse şaşmam.... benımde herşeyim normal çıktı açılmam durmuş biraz daha rahat edebilrisin dedi:
Günaydın melekleeerr ve pııırr pııırr kelebeklerii
Sabah sabah pek içinizi açacağım ama dün soğan yemiştim üzerinize afiyet gel gör bugün bile hala içimi tırmalıyor :26:
Bide ben soğan yiyince boğazım kuruyor sizde de var mı böyle bişey :44:
Dünde eşimin maçı vardı o gelmeden uyuyakaldm,
Gece biara uyandım bunun horultusundan
Dönsün diyee bir dürttümm, dürtmemle hopp geldi bu arkadan sarıldı bana
Neyse 5 dakika sonra eski pozisyonu aldı ve yine aynı başladı hormalamaya yine dürttüm bu yine geldi sarıldıı
5-6 kere yaptım yine aynıı gece gece ne güldürdü teknolojik kocam tam dokunmatik oldu
Anlamadığım dürtüldüğünde neden sarılmaya programlandığıı
çok mu dırr dıırr ediyorum acaba sarılmıyorsun diye:44:
Bide bu sabah servise binerken (otomobil) ayağımı atmamla ip boşluğu hissedip onun akabinde rüzgarla bütünleşmem bir oldu
Allahtan arkada tektim hemen çaktırmadan bacağımı araladım kiii bizim emektar tayt isyan edip ağdan cözülüvermiş
Neyse kii tunikim ve hırkam uzun, adım attıkca o simetri acıdan gözükmesin diye bildiğiniz çekirgenin atası vaziyette bıddııı bıdııı çekirge olarak dolanıyorum ortalıktaa
Besmelesizde çıkmam kii bu aksilikler bana gelip duruyor
Sizee güzel bir gün olsunn canlaaarr
Teşekkürlerr
Canım valla ben işyeri pcden yaptığım için alışveriş her siteden alıyorum
Çünkü güvenlik duvarı ve korumaları cok fazla dış etkene karşıı
Ama genel olarak limango, markafoni,unnado gibi tercih ediyorum
Zira işyerinde bir çok alışveriş sitelerini yasakladılar (joker,ebebek,annelutfen)
Ama limango gibi alışveriş sitesi kategorisine girmiyorsa girebiliyorum
Evde de ebebek, jokere bakıyorum ozamanda onların sitesine güveniyorum
Ama için Rahat olsun canımm anladığım kadarıyla butikbebe kurumsal bir firma, çünkü butik bebeye hoşgeldiniz diyen bir telesekreteri var en azından, yoksa sadece yasemin çıksaydı telefona evi aradım sanabilirdim
Teşekkürler canım
Başka birşey olsa bukadar önemsemez cırlamazdım belkii, amaan banane ürün mü yok bana derdim
Ama bu yastık ölüm kalım meselesii benim için oyüzden hayatta bırakmazdım
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeee;
Eki Görüntüle 607592
Kargoya vermişler ürünümüBide dağııtım tarihi 18-24 ocak gözükmesine rağmen bir gün öncesinden alacağım
canımcım geçmiş olsun inşallah ilaçlarla düzzelir bu durum
Maşşalh paşanda iyiymişrabbim hep güzel haberler almayı nasip etsin
Kızlar beberon konusu açılmış ben o işi görerek halletmek istedim. Bebedor un 60 ml cam olanlarından 1 tane aldım oda eğer sütüm gelmezse mama vermek zorunda kalırsak diye mamayıda çok az veriyorsun zaten 60 ml rahat rahat yeter ilk etapta.Eğer anne sütü olursa biberonada ihtiyaç olmuyor o zamanda su vermek için kullanırım boyutu ilk etapta büyük almayın bence.Emzikte alayım dedim aman Alladım kız çeşitleri söyledi şaşırdımyok şöyle yok böyle ama 1 tane alın deneyin bebek bazen hiç birini almıyor dedi 1 tane damaklı aldım artık bakalım olmazsa diğer çeşitleri alır deneriz bir
biberon konusunu gecen hafta kı egıtımde konusmustuk ebemızle bu hafta daha detaylı anlatıcak bebek bakımını
bıberon kesınlıkle tavsıye etmıyor kızlar bebegınız ılk zamanlar emmezse kahve fıncanı ıle verın dılıyle emsın yada mınık mınık kasık ıle dedı
bıberon verırsenız bebegınız sızı emmekte zorlanır ıllada verıceksenız cıft baslıklı alın kı zor emsın demıstı
aventı sormustum ona kendı yegenı yurtdısında dogdu orda dogumda vardı bı ara orda calısmıs galıba
arastırıp soylıcem hangı bıberonu tavsıye edıcegımı dedı bende bu yuzden beklıyorum
gercı emerse ılk 6 ay su dahı vermeyın dıyor eltım tatlı eksı ne varsa verıyor
baharatlı tuzlu sekerlı tuzlu bunları ılk 1 yıl vermemek gerekıyormus
hele yengem gıbı bal recelı bıberona batırıp 30 gunluk bebege vermek bunu dıyınce ebem ılkdefa kızdı sok oldu napıyor o bebege dedı :)
sağolun kızlar düzelir ya düzelmesede ilaç verilir ilaçla düzelir önemli değil tahliller
dün hava da çarptı çok ta yoruldum ondan böle süzgün büzgünüm azcık
bakalım salı günü uzun uzun seyretce oğlumu ama babcık olamayacak artık
doğuma kadar onu gözükemiycez :/ napalım ikiside ii olsun sonrada rabbim hiç ayırmasın
Canım haklısın bende düşündüm ama boyut olarakta çok ufakmış 30x30 yani onu üçgen yapsanda ilk ay olurda sonrasında çok küçük gelir gibi geldi birde ince olsun istiyorum bende ama bu gereğinden ince geldi eşimede banada aman ne bileyim şimdi kargoya verdim iade için onun yerine başka birşey alırım ama penyeleri ve havluyu çok beğendim
Kızlar ben daybuydan dan ilk defa alış-veriş yaptım ama çok menmun kaldım kargo 2 günde elime geçti beğenmediğim ürün için geri dönüş için kargo ücreti ödemedim ayrıca hiç bekletme yapmadılar iade nomu aldılar yolladılar tavsiye ederim. Limango dan ,hepsiburada dan ,trendyol dan alış-veriş yaptım bu sitelerde hiç sıkıntı yaşamadım ayrıca bir şikayetiniz bile olsa hemen geri dönüş yapıyorlar bu siteleri tavsiye ederim.
evet bende çalma biberon alıcam zaten süt sağmayoda medelada karar kıldım
ATARLI GÜLİSTANgene iyi hakkını aramışsın
ben olsam pısmış bi şekilde tamam derdimneyseki mağdur olmamışsın güle güle kullan yastuğunu
ben senin yarinde olsam..' hadiya tühh napalım kısmet değilmiş diyip kapatırdım telio yuzden tebrik ediyorum arkadasım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?