2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hayırlı sabahlar annecikler biberon alanlar vardı şimdi de butikbebede indirmdeymiş avent biberon ve emzik almak istiyorum hangisinden alayım sizce?

benim bir arkadaşımın ablası eczacı, o da Dr brown en iyi demişti. içinde çubuğu olan modelinin bebeğe gaz yapmadığını söylemişti.

günaydın güzell anneler..umarım herkes iyidir..bebeğim artık o kadar hareketlendi ki,uykudan bile uyandırıyor tekmeleri..bazen saatlerce hareket ediyor,,artık uyuyup uyandığını farkedebiliyorum..çok güzel bir duygu,,allahım herkese nasip etsin.güzel bir gün diliyorum,evinde ve iş yerinde çalışan hanımlar herkese allah kolaylık versin

kendini korunmaya almış yavrucak sonra da çözülmüş canım benimde eşime vuruyordu ama bana vurduğu kadar güçlü sağlam tekmeleri bi türlü denk gelmiyordu sonra anladımki bizimki ışığı ve göbeğin açılışını hemen farkediyor..üstümde ince bi penye varken polar battaniyenin altında karanlıkta oglus tekmelerken babasının elini sessizce alıp koyuyorum hiiç ruhu duymuyo ufaklığın, benim elim sanıyo deli gibi tekmeliyo babasını mutlaka deneyin kızlar

helal sana kız,aferim valla..keşke ben de biraz böyle olsam,,çok çabuk kabullaniyorum,itiraz edemiyorum böyle ve kendime böyle olduğum için çok kızıyorum,,imrandim sana desem yalan olmaz...yürü be cici,,kim tutar seni :)

tamam cnm güldüm

sağol cnm bnm

Kızlaaarr işteeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiii geldiiii :)
Ben beğendim rengini, dokusunu
İçi top top köpükk nereye bassan orası şekil alıyor
Ama evet kokuyorr ama kokusu böyle yeni plastik, çiğ bir koku
Onuda bir gün dışarda bekletsem çözülür gibi geldii
Eşim önce ben kullanayım mı diyorrr öyle bir anlattım kii
Delinin zoruna baakk sen mii dönemiyorsunn, senin mi göbişinde bebiş dedimm
O benim paşamın keyiff yastığıı vermem kimseye
Fiyatı kargoyla 28 tl

Taaaataaaaammm işte karşınızzdaaa hakkım olaann yastığıımmm Arada göbeğim pörtlemiş oda gözden kaçmasın lütfen

Oğlumun oda kapısına asacağım azcık abartılı bol esprilii oda yazısı
Onun küçüçük bedenine malikhane olmaz mı teyzelerii
İsmi net olmayınca soyadımızı yazdırdım K... Malikhanesi
Fiyatı 27,5 tl Yapmış olduğu calısmayı resmedip yollamış pazartesi kargoya verecek

Bebeğimin büyümesi için gerekli olan güzel uykusunu bölmemek adına sevimli uyarıcı yazımız
Dış kapı koluna takılacak, henüz kargoya verilmedi
Fiyatı 12 tl de bana indirim yaptı satıcı teyzemiz

Eeee bu hızlaa bide alışveriş sitesine dalıp yine eli boş cıkmadım
5 Parça Fiyatı 23,90 tl %100 pamuk

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım,
insan hiç tekme yerken gülermi evettttt bütün hamile anneler gülerrr.
çok güzel bi duyguu her tekme atmasında ilk defaymış gibi hoşuma gidiyo 2 haftadır net hissettiriyor oğluşum tekmelerini , canım sıkkın olduğu anlarda bi tekme yiyorum havalara uçuyorum çok mutluyum bu tekmeleri çok sevdim ben.

bunu bılmem ıyı oldu ya emınonunde 85 tl asagı degıl gecelıkler ve hıcte begenmemıstım burası havuzlu hana cıkarken mı ?

havuzluhan dan aşağıda. Atalar diye bir mağaza var , onun 2. sağ yanındaki sokaktan giriyorsun. hatta sokağın başında köşede bir bebek mağazası var ama adını hatırlamıyorum.

Azcık edepsizliğim tutunca tutuyor işte canımm
Hele ki hamilelik ve cocukla ilgili olunca değme dişi kaplan kesildim iyice ben
Neyse ki işe yaradı kii 1 gün öncesinde elimde oldu bile

tamam cnm güldüm

Güll yaaa
İşyerinde imalatta boya yapıyrlar sanırımm panolara şimdi, benim kafa güzel olduu bende durup durup sırıtıyorum
Başım dönüyor resmen böygghkkk
Yoğurt yesem miii zehirlememiştir dimii pis kokusu var ama aşağıdaki adama bişey olmuyorr bana noluyorsa :26:

yasemiin nasıl korktuysa hemen göndermiş

iyi günlerde kulan mesajını tekrar ediyorum

ayrıca kapı süsü ve uyarıcı yazınıza ba-yıl-dım

alişveriş kuşu seni nnerden buluyon bunları

Bu hamile yastıklarından bende almak istiyorum ama bakalım şimdilik evde olan yastıkla destek yapıyorum.Ama sormayın geçen gün yastığı koydum bacağımın arasına sarıldım uyuyorum bir uyandım benim yastık yok allah allah nerde bu diyorum bir baktım benim kociş al sen benim yastığı sarıl çekiyorum çekiyorum vermiyor:2::2: sabahta erken kalkacak diye uyandırmadım ama çok sinir oldum sabah benim yastığımı alma bir daha dedim güldü çok rahat uyumuşum hep koyalım o yastığı diyo bide dalga geçer gibi eşşek

canım hepsi çok güzel .. iyi günlerde kullanın inşAllah

canım muhtemelen sezeryan binde bir ihtimal normal plesenta previa var bende ama bu sefer azcık yukarı çıkmış dedi böyle giderse normal olabilir dedi ben ikisinede hazırım fark etmez normal istiyorum ben ama bu kıza benim popoya güven olmaz

yasemiin nasıl korktuysa hemen göndermiş

iyi günlerde kulan mesajını tekrar ediyorum

ayrıca kapı süsü ve uyarıcı yazınıza ba-yıl-dım

alişveriş kuşu seni nnerden buluyon bunları

Teşekkür ederizz teyzesii daha güzel cicilerr sizlerin olsun inşAllahh
Ben sanırım e-ticaret için doğmuşum netten alışveriş yapılmadığında ben ne yapıyormusum acaba

şu yan ağda reklamındaki erkek bacağımı bende benimkisine benzettim ne kadan kalın

Erkek bacağımı Yok yafss kadın bacağı belki hamileler bakacak şimdi sütün gibi bacak koyupta morallerini bozmamak adına biraz iri kıyım bacak koymuşlar

Bende bu sabah bacak arası yastığımı benim yastığıma koydum dikine, kocam bana sarılıyorduu dedim yalnızlık cekmesin aldım elini yastığaa koydumm
Pek sevimlii sarılıp kaldıı yavrumm

gozunuz aydın cnmm bunuda atlattınız

oyy sukur gelmıs ve begenmene sevındım kapı susune zaten bayıldım hepsını ıyı gunlerde saglıklaaa kullanın ınsallahhh

kızlar ben havuzlu hana kacıyorum :) hızlıca bakabıldım pekbicici
yastıgın gelmıs cok kıskandım yalnız kampanya ıcın bıdaha arıcam subatta söz vermıstı banane cıkarsın yıne ıstıyorum bende
kullandıkca bıze anlatıp bızı kıskandır emi :)
aldıkların hayırlı olsun hepınız opuldunuz su lohusa pıjamalarınada bakıyım bulabılckemıym cıcıkomu :)

Teşekkürler kuzum
Şubatta ben yine ararım Yasemini merak etme canım
Eve gidip hemen üstüne yatasım vaarr cok merak ediyorum bende
Sende geceliklere bak bakalım uygunsa bende eminönünden alayım gecelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…