- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.881
kızlar vazgeçtim şimdilik bu biberon işinden sonra bakacağım tekrardan pekbicici güle güle kullan aldıklarını:)) bileğinin dilinin hakkıyla aldığın yastığı da tabi:)) telefonum tamire gidiyor bir hafta giremeyeceğim buraya herkes iyi olsun inşallah
evet bende oluyor ne tarafa yatsam orda oluyrselam cici anne adayları nasılsınız...
kızlarrr yaaa benim sol mide üstü kaburcamı desem gögüs altım acıyo soluma yatamıyorum bugünde sırtım yada böbreklerim ağrıyo gibi ya duramıyorum sizledede oluyomu yada oldumu bu tür ağrılar..:44::44::44::44:
anneciklerrrrrrr ya bişey sorcam sizlere şu asıl kiloyu 6. aydan sonra alacaksın cümlesi gerçek sanırsam ben resmen zevkle yemek yiyorum daha doğrusu canınız da ister diye korkuyorum ama sütlü tatlılara fena düştüm resmen tüm vücudum zevk alıyo....:)
sizlerde durum nedirrr güzeller?
Kızlaaarr işteeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiii geldiiii :)
Ben beğendim rengini, dokusunu
İçi top top köpükk nereye bassan orası şekil alıyor
Ama evet kokuyorr ama kokusu böyle yeni plastik, çiğ bir koku
Onuda bir gün dışarda bekletsem çözülür gibi geldii
Eşim önce ben kullanayım mı diyorrr öyle bir anlattım kii
Delinin zoruna baakk sen mii dönemiyorsunn, senin mi göbişinde bebiş dedimm
O benim paşamın keyiff yastığıı vermem kimseye
Fiyatı kargoyla 28 tl
Taaaataaaaammm işte karşınızzdaaa hakkım olaann yastığıımmmArada göbeğim pörtlemiş oda gözden kaçmasın lütfen
Eki Görüntüle 607790Eki Görüntüle 607789 Eki Görüntüle 607788
Oğlumun oda kapısına asacağım azcık abartılı bol esprilii oda yazısı
Onun küçüçük bedenine malikhane olmaz mı teyzelerii
İsmi net olmayınca soyadımızı yazdırdım K... Malikhanesi
Fiyatı 27,5 tlYapmış olduğu calısmayı resmedip yollamış pazartesi kargoya verecek
Eki Görüntüle 607795
Bebeğimin büyümesi için gerekli olan güzel uykusunu bölmemek adına sevimli uyarıcı yazımız
Dış kapı koluna takılacak, henüz kargoya verilmedi
Fiyatı 12 tl de bana indirim yaptı satıcı teyzemiz
Eki Görüntüle 607804
Eeee bu hızlaa bide alışveriş sitesine dalıp yine eli boş cıkmadım
5 Parça Fiyatı 23,90 tl %100 pamuk
Eki Görüntüle 607805
kızlar ben havuzlu hana kacıyorum :) hızlıca bakabıldım pekbicici
yastıgın gelmıs cok kıskandım yalnızkampanya ıcın bıdaha arıcam subatta söz vermıstı banane cıkarsın yıne ıstıyorum bende
kullandıkca bıze anlatıp bızı kıskandır emi :)
aldıkların hayırlı olsun hepınız opuldunuz su lohusa pıjamalarınada bakıyım bulabılckemıym cıcıkomu :)
canım yürürken ve otururkende böbrek ağrısı gibi sırt ağrısıda oluyomuevet bende oluyor ne tarafa yatsam orda oluyr
Kızlaaarr işteeeeeeeeeeeee geldiiiiiiiiiii geldiiii :)
Ben beğendim rengini, dokusunu
İçi top top köpükk nereye bassan orası şekil alıyor
Ama evet kokuyorr ama kokusu böyle yeni plastik, çiğ bir koku
Onuda bir gün dışarda bekletsem çözülür gibi geldii
Eşim önce ben kullanayım mı diyorrr öyle bir anlattım kii
Delinin zoruna baakk sen mii dönemiyorsunn, senin mi göbişinde bebiş dedimm
O benim paşamın keyiff yastığıı vermem kimseye
Fiyatı kargoyla 28 tl
Taaaataaaaammm işte karşınızzdaaa hakkım olaann yastığıımmmArada göbeğim pörtlemiş oda gözden kaçmasın lütfen
Eki Görüntüle 607790Eki Görüntüle 607789 Eki Görüntüle 607788
Oğlumun oda kapısına asacağım azcık abartılı bol esprilii oda yazısı
Onun küçüçük bedenine malikhane olmaz mı teyzelerii
İsmi net olmayınca soyadımızı yazdırdım K... Malikhanesi
Fiyatı 27,5 tlYapmış olduğu calısmayı resmedip yollamış pazartesi kargoya verecek
Eki Görüntüle 607795
Bebeğimin büyümesi için gerekli olan güzel uykusunu bölmemek adına sevimli uyarıcı yazımız
Dış kapı koluna takılacak, henüz kargoya verilmedi
Fiyatı 12 tl de bana indirim yaptı satıcı teyzemiz
Eki Görüntüle 607804
Eeee bu hızlaa bide alışveriş sitesine dalıp yine eli boş cıkmadım
5 Parça Fiyatı 23,90 tl %100 pamuk
Eki Görüntüle 607805
canım yürürken ve otururkende böbrek ağrısı gibi sırt ağrısıda oluyomu
selam cici anne adayları nasılsınız...
kızlarrr yaaa benim sol mide üstü kaburcamı desem gögüs altım acıyo soluma yatamıyorum bugünde sırtım yada böbreklerim ağrıyo gibi ya duramıyorum sizledede oluyomu yada oldumu bu tür ağrılar..:44::44::44::44:
aynen öyleymiş canım..ben daha 6.ayı tam doldurmadım ama 5.ay itibariyle inanılmaz hızlı kilo aldım..ki zayıftım ve hiç almıyordum..anneciklerrrrrrr ya bişey sorcam sizlere şu asıl kiloyu 6. aydan sonra alacaksın cümlesi gerçek sanırsam ben resmen zevkle yemek yiyorum daha doğrusu canınız da ister diye korkuyorum ama sütlü tatlılara fena düştüm resmen tüm vücudum zevk alıyo....:)
sizlerde durum nedirrr güzeller?
arkadaşlar yardım edin lütfen o kadar kötüyüm ki anlatamam.ben yeni işden haber beklerken bana avukattan telefon geldi önceki ayrıldığım işyewri,yle mahkemeden işe iadeyi kazanmışım ve beni pazartesi işe başlamak için tedbirak yollamışlar ayaklarımdan sular boşaldı çünkü ben tazminatımı vermedeiler diye mahkemeye vermek zorunda kalmıştım şimdi düşünün başlamak zorudnayım pazartesi ya bana kötü davranırlarsa ya düşünün yalancı şahitlik bile yaptılar beni,m için ama adalet haklının yanında benim yanımda oldu şimdi o insanlarla nasıl çalışırım ya bana kötülük yaparlarsa napıcam yardım edin
arkadaşlar yardım edin lütfen o kadar kötüyüm ki anlatamam.ben yeni işden haber beklerken bana avukattan telefon geldi önceki ayrıldığım işyewri,yle mahkemeden işe iadeyi kazanmışım ve beni pazartesi işe başlamak için tedbirak yollamışlar ayaklarımdan sular boşaldı çünkü ben tazminatımı vermedeiler diye mahkemeye vermek zorunda kalmıştım şimdi düşünün başlamak zorudnayım pazartesi ya bana kötü davranırlarsa ya düşünün yalancı şahitlik bile yaptılar beni,m için ama adalet haklının yanında benim yanımda oldu şimdi o insanlarla nasıl çalışırım ya bana kötülük yaparlarsa napıcam yardım edin
aynen öyleymiş canım..ben daha 6.ayı tam doldurmadım ama 5.ay itibariyle inanılmaz hızlı kilo aldım..ki zayıftım ve hiç almıyordum..
canım hiç korkma git işine başla..gerektiğinde raporunu hastane iznini tüm kanuni haklarını kullan..ne yapabilirlerki sana..ağır iş verirlerse hamileyim yapamam diceksin..bütün haklarını ara karşılarında güçlü dur..sana psikolojik baskı yaparlarsada bildiğim kadarıyla bu da senin tazminatını alarak çıkma sebebi oluyor..ama tazminatını alabilmek ve haklarını kullanabilmek için gidip işe başlamalısın..umarım herşey yoluna girer..
öncelikle içini ferah tutu canım sen stres yapar üzülürsen bebişini de üzersin ve kimsenin sizi üzmeye hakkı yok her şerde bir hayır olduğunu unutma bi başla bakalım belki de korktuğun gibi olmaz hiçbirşey. diyelim ki kötü davrandılar sende ezdirmezsin kendini dişini çıkarırsın en fazla kendi isteğinle işten ayrılırsın buda sana hiçbirşey kaybettirmez.
Azcık edepsizliğim tutunca tutuyor işte canımm
Hele ki hamilelik ve cocukla ilgili olunca değme dişi kaplan kesildim iyice ben
Neyse ki işe yaradı kii 1 gün öncesinde elimde oldu bile
Güll yaaa
İşyerinde imalatta boya yapıyrlar sanırımm panolara şimdi, benim kafa güzel olduu bende durup durup sırıtıyorum
Başım dönüyor resmen böygghkkk
Yoğurt yesem miii zehirlememiştir dimii pis kokusu var ama aşağıdaki adama bişey olmuyorr bana noluyorsa :26:
kızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:
merhaba kızlar
Gökçe geçmiş olsun
Pekbicici seninde hayırlı olsun cicilerin güle güle güzel günlerde kullanın
Dsde maşallah kızına nazarımız değmesin
Ağrısı sızısı olan arkadaşlarada Allah şifa versin inş.
Arkadaşlar aranızda ateş ölçer alan yada araştıran var mı?Biraz araştırayım dedim ama kararsız kaldım açıkçası.
Kızıl ötesi ile alından ölçer en pratik olanı gibi gözüküyor ama ondada doğru ölçülmediği konusunda yazılar okudum.
Kulaktan ölçenlerin daha doğru sonuç verdiği söyleniyor.Bir dahaki kontrole gitiğimde çocuk doktoruna da sorcam inş.
Yüksek ateş bebeklerde çocuklarda sıkıntı yaratabilcek bir durum.Doğumdan önce elimizin altında bir tane olmalı diye düşünüyorum.
Sizede söyleyim sorayım istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?