2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar vazgeçtim şimdilik bu biberon işinden sonra bakacağım tekrardan pekbicici güle güle kullan aldıklarını:)) bileğinin dilinin hakkıyla aldığın yastığı da tabi:)) telefonum tamire gidiyor bir hafta giremeyeceğim buraya herkes iyi olsun inşallah

Teşekkür ederim canım
Israrla aldım bakalım bide işe yarayacak mı
Neyse geldi yaa olmadı eşime veririm Son aylarda belkii horultusundan kovarım filan yataktann oda ona sarılıp yatsın
1 hafta cici bakın kendinize canımm sizde iyi olun inş.

selam cici anne adayları nasılsınız...

kızlarrr yaaa benim sol mide üstü kaburcamı desem gögüs altım acıyo soluma yatamıyorum bugünde sırtım yada böbreklerim ağrıyo gibi ya duramıyorum sizledede oluyomu yada oldumu bu tür ağrılar..:44::44::44::44:

anneciklerrrrrrr ya bişey sorcam sizlere şu asıl kiloyu 6. aydan sonra alacaksın cümlesi gerçek sanırsam ben resmen zevkle yemek yiyorum daha doğrusu canınız da ister diye korkuyorum ama sütlü tatlılara fena düştüm resmen tüm vücudum zevk alıyo....:)

sizlerde durum nedirrr güzeller?

evet bende oluyor ne tarafa yatsam orda oluyr

ben 5.aydan sonra basladim canim 3 haftada 4 kilo aldim bile 6.ayi bekleyemedim allahim bogazimi durdurmak istiyorummmm

Hepsi birbirinden güzel canım bayıldım,, RABBİM saglıkla gıydırmeyı nasip etsin ..:)

Canım Biz seninle hep aynı zamanlarda orada var oluyoruz ama bı tırlu karşılaşamadık ..:) Dünde ben eminönündeydim .. Umarım istediklerini bulursun ..:)

Canım gule gule kullan aldıklarını

selam aynı yerde benımde oluyor 3 haftadır

arkadaşlar yardım edin lütfen o kadar kötüyüm ki anlatamam.ben yeni işden haber beklerken bana avukattan telefon geldi önceki ayrıldığım işyewri,yle mahkemeden işe iadeyi kazanmışım ve beni pazartesi işe başlamak için tedbirak yollamışlar ayaklarımdan sular boşaldı çünkü ben tazminatımı vermedeiler diye mahkemeye vermek zorunda kalmıştım şimdi düşünün başlamak zorudnayım pazartesi ya bana kötü davranırlarsa ya düşünün yalancı şahitlik bile yaptılar beni,m için ama adalet haklının yanında benim yanımda oldu şimdi o insanlarla nasıl çalışırım ya bana kötülük yaparlarsa napıcam yardım edin

aynen öyleymiş canım..ben daha 6.ayı tam doldurmadım ama 5.ay itibariyle inanılmaz hızlı kilo aldım..ki zayıftım ve hiç almıyordum..

canım hiç korkma git işine başla..gerektiğinde raporunu hastane iznini tüm kanuni haklarını kullan..ne yapabilirlerki sana..ağır iş verirlerse hamileyim yapamam diceksin..bütün haklarını ara karşılarında güçlü dur..sana psikolojik baskı yaparlarsada bildiğim kadarıyla bu da senin tazminatını alarak çıkma sebebi oluyor..ama tazminatını alabilmek ve haklarını kullanabilmek için gidip işe başlamalısın..umarım herşey yoluna girer..

öncelikle içini ferah tutu canım sen stres yapar üzülürsen bebişini de üzersin ve kimsenin sizi üzmeye hakkı yok her şerde bir hayır olduğunu unutma bi başla bakalım belki de korktuğun gibi olmaz hiçbirşey. diyelim ki kötü davrandılar sende ezdirmezsin kendini dişini çıkarırsın en fazla kendi isteğinle işten ayrılırsın buda sana hiçbirşey kaybettirmez.

merhaba kızlar
Gökçe geçmiş olsun
Pekbicici seninde hayırlı olsun cicilerin güle güle güzel günlerde kullanın
Dsde maşallah kızına nazarımız değmesin
Ağrısı sızısı olan arkadaşlarada Allah şifa versin inş.

Arkadaşlar aranızda ateş ölçer alan yada araştıran var mı?Biraz araştırayım dedim ama kararsız kaldım açıkçası.
Kızıl ötesi ile alından ölçer en pratik olanı gibi gözüküyor ama ondada doğru ölçülmediği konusunda yazılar okudum.
Kulaktan ölçenlerin daha doğru sonuç verdiği söyleniyor.Bir dahaki kontrole gitiğimde çocuk doktoruna da sorcam inş.
Yüksek ateş bebeklerde çocuklarda sıkıntı yaratabilcek bir durum.Doğumdan önce elimizin altında bir tane olmalı diye düşünüyorum.
Sizede söyleyim sorayım istedim.

geçen gün bana hemcinsim olan bir iş arkadaşım hamile olduğumu bile bile sık eğilip kalkmamı gerektiren bir iş paslamıştı..bende önce gittim bir iki yaptım denemek için baktım öyle kolay değil bütün işi bitirirsem ya eve gidince ağrı çekicem yada belime falan bir zarar gelebilir..çünkü zaten oturduğum sandalyeden bile kalkmak zor geliyor kaldıki o kadar eğilip kalkıcam, normal olsam yarım saatte bitirebileceğim bir iş ama bu halde beni gerçekten zorlar....bende hiçbirşey demedim o işi yapmadım..o da gelip soramadı, iki gün sonra gelicek gergin bi şekilde soracak bende denedim ama yapamadım zaten hamileler için o kadar eğilmek sakıncalı diyeceğim..zaten bana iş vermeye yetkili biri de değil yoğun olduğu için benden istemişti..o yüzden çok da tınn.

canım haklısın ama orası fabrika kocaman yani bende istemezdim mahkemeye vermek ama tazminatımı vermediler sen olsan benim yaptığımı yapmazmıydın ama onların 6 yıldır tanıyorum ve bana psikolojşik baskı yapcaklarınıda biliyorum belkide bir planları var bilemiyorum o yüzden sen olsan giderdin dimi ve düşün o kişiler bana yalancı şahitlik yaptılar düşün onlarla konuşmak bi,le istemiyorum allahım yardım etsin evet haklarımı kullanıcam canım ama asla kendi isteiğimle çıkmıcam ordan bana öyle davranırlarsa zaten onların amacıda tazminatımı ödememek belkide bana baskı yapıp kendi isteiğimle çıkmam içindir bilemiyorum pazartesi işbaşı yapmak zorudnayım

evet zaten demin öyle bir stres yaptımki bebeğim atmıyor allahım onu korusun canım.bebeğimden önemli hayatta nhiç bir şey yok canım .ama onların planı vardır ya bana değişik şeyler yapıp iftara atarlarsa öyle yapıdalar hep dua edicem allahım utandırmasın başım dik gidicem canım dua edin beni başlatıp tekrar çıkartma oyunuda oynayabilirler bakalım

hala devam ediyomu koku
çık biraz temiz hava al cnm onlar alışkın sen başkasın

cnm sıkıntı yapmakta haklısın ama biraz sakin ol
ve pazartesi asla sana laf söylemelerine izin verme dimdik git
eğer sorunalrı varsa verirler tazminatını ve atarlar
ama sen ezik büzük olur ve korkunu belli edersen seni kaçırmak için herşeyi yparlar
zaten doğum izni hkkın var önünde
sakin olup profesyonel davranmaya çalış

kızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:

sebamed diyorum

cnm ne kadar elektronik okadar çabuk arıza ve yanlış diyorum
ben evde bi annemden kalma
bide onun bi üst modeli olan aynı yöntemel ölçülen ekranlı olanlarından bulundurmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…