2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bence senden çekinmeleri lazım sonuçta sen hakkını arayan ve yasal olarakta kazanan kişisin. sana terslik çıkarırlarsa yine bu yolu seçebileceğini hissettir kendilerine. ama işe başlamadan önce mutlaka hamilelerin iş kanununa göre yasal haklarını iyice öğrenki birşey dediklerinde elin kuvvetli olsun.

baktın işler ters gidiyor hiç canını sıkıpta bebeğine zarar verme. olmadı kendi isteğinle ayrılırsın olur biter.

tabiki canım ben olsam bende tazminatım için uğraşırdım..böyle durumlarda daha güçlü olurum hakkımı ararım..gücünü unutma kanunlar senden yana.koskoca fabrika senin yüzünden binlerce lira ceza ödemek istemez..psikolojik baskı yaparlarsa da hemen cevabını ver hiç altta kalma..işinize gelmiyorsa çıkarın tazminatımı verin dersin..bu arada doğum iznine ne kadar kaldı? mesela benim yasal iznime 2 ayım kaldı seninde yüksek ihtimalle böyle birşey..2 ay sık dişini çok canını sıkarlarsa gidersin sağlık ocağına başım çok dönüyor bu günlerde dersin yada doktoruna durumu anlatırsın sana 1-2 hafta rapor yazar o şekilde iki ayını doldurup ücretli izinine ayrılırsın canım..işlerine gelmiyorsada seni çıkarır tazminatını da verirler..hiç korkma ve stres yapma tam tersi onlara tepeden bak..

kızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:

Biri bana ilk 3 ay sadece Sebamed'in ürünlerini kullanmamı, sonrasında yine bebekler için üretilmiş ama daha hesaplı başka markaları kullanabileceğimi söylemişti. Sebamed'in ürünleri gerçekten diğerlerine göre pahalı ama sonuçta bebek için kullanılacağı için bereketli olacaktır, yani bitmez herhalde hemen. Şampuan ve pişik önleyici aldım şimdilik. Yüz kremi, losyonu falan gibi diğer şeyleri de tek tek internetten sipariş verdikçe araya katarak ya da marketten toplu alışveriş yaptığımızda alacağım.

Pişik kremi olarak, anne babası Bulgaristan'da yaşayan bir arkadaşımın tavsiye ettiği Bulgar malı bir ürün var, onu kullanacağım, tabii eğer bulabilirsem (Edirne'de semt pazarlarında filan da satılıyormuş, oraya gittiğimde bakacağım).

Bir de ben Lansinoh'un meme ucu kremini aldım, 8. aydan itibaren sürmeye başlamak gerektiğini duydum çünkü. Sürmesem de hastane çantamda bulunsun, emzirmeye başlayınca sürmeye de başlarım diye düşündüm. Meme ucu çatlağına önlem olarak...

Son düzenleme:
kızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:
sebamed tavsıye edıyorlar cnm bende henuz almadım
cnm ben cok arastırdım braun kulaktan olcer alıcam ınsallah modelı suan aklımda yok ama fıyatı 99 tl bırcok yerde:)
ne kadar anlayıssız ınsanlar var durumunu bıle bıle boraz yardımcı olsa ne olur yanı yapma ama kafanada takma cnm
Benim kaburgam ve böbreğim ağrıyor böbreklerımın agrımasının sebebi kum döküyormusum

cokgecmıs olsun cnm benımde kaburgalarım agrıyo kum doksem yapılan ıdrar testlerınde cıkar heralde?

Bu arada, belki merak eden olur diye Bulgar malı pişik kreminin markasını yazayım : ZDRAVE. Trakya'da kullanımı çok yaygın, fiyatı da çok uygun.

Slm kızlar pişik kremi hakkında birşey söyleyeyim size bende almadan önce açıkçası bilmiyordum eğer çocuk pişik olursa pişik kremi kullanıyorsunuz eğer olmasın diye kullanacaksanız bunlar pişik önleyici olarak satılıyor ben Alman markası olan Bübchen marka pişik önleyici kremi aldım yalnız bu krem internette pahalı satılıyor ben eczaneden 15.50 aldım.Pişik kremini aldıktan sonra doğum yapan hangi arkadaşıma sorsam Arko en iyi pişik kremi dediler bunu aldığıma bile üzüldüm Allahım herkesmi arko kullanmış şaşırdım ama bunu almış bulundum zaten uzun zaman kullanırım bunu sonra deneyimlere dayanarak arko alıcam bende hiç pişik sorunu yaşamamış arkadaşlarımBu arada şampuanınıda uni baby aldım ama sonradan keşke sebamed alsaydım dedim geri kalan losyonları falan sebamed den alıcam bende .

Bulgaristan dan gelen bu kremin kutusu mavi mı acaba ???? Bilginiz varmı

ii akşamlar hanımlar ve minnoşlar,,sizi takip etmekte gerçekten zorlanıyorum yaa okumaktan yazmaya fırsatım kalmıyo..bizde bu aralar araba almayı düşünüyoruz ama hala karar veremedik, bebek arabasında siz karar verebildiniz mi?

Yazdiklarinizi siddetle takip ediyorum is yerimde de ama yazamiyorum orda bisey iste😞 DSDE canim kizina masallah yerim onu ben, seninde iyi olmsna sevindim. GOKCHE cnm bidahaki gidisine kipir kipir olur oglusun size bol bol poz verir insallah. PEKBiCiCi cnm aldiklarin hayirli ugurlu olsun gule gule giydir kullan insallah.
internette bebek cantalari satiliyo chicco bubchen nivea vs icinde cesitli urunlerde var alt acma bezi falan fiyati da uygun sebamed te var ama onu naylon cantaya koymuslar ben de bu tarz bisey almayi planliyorum. Daha hic biseyimiz yok bizimde ancak bakiniyorum 😊 insallah son aylarda panikle ne bulursak almayiz😁😂😳

cnm sıkıntı yapmakta haklısın ama biraz sakin ol
ve pazartesi asla sana laf söylemelerine izin verme dimdik git
eğer sorunalrı varsa verirler tazminatını ve atarlar
ama sen ezik büzük olur ve korkunu belli edersen seni kaçırmak için herşeyi yparlar
zaten doğum izni hkkın var önünde
sakin olup profesyonel davranmaya çalış

canım arkadaşım bu akşam doktora gittim bebeişim 490gr olmuş boyu 28cm di.doktora bahsettim işe başlamadan rapor veremem dedi ertesi gün veririrm 20 gün sonra başka veremem dedi anlamadım gitti.başka doktoradan alırsın dedi biraz sıkıldım doğrusu...
evet ezdirmicem canım dimdik durucam onların amaçları farklı diye düşünüyorum.ben hem tazminat hemde işe aide açmıştım yargıtay işe iadeyi ya aıorısnız yada tazmi,natını ödersiniz demiş onlşarda paramı vermemek için böyle bir şey seçmişler ne yazıkki,.evet şuanda 22+4 günlük bebeğim 1 ay var yasal haklarıma sakin olucam başka çarem yok pazatrtesi olucakları anlatıcam size sizleri seviyorum

evet canım yasal oalrak kazandım yargıtay karar verdi ama onların bana çıkarken davranışlarını göze alırsam biraz çekinerek gidiyorum tedbirli, yani tazminatımı ödemek için çağırıp tekrar çıkartabilirler zaman kazanmak için onu bile bilmiyorum .ama dediğiniz gibi ezdirmek yok tamam iş kanunlarını ezberlicem avukattanda ayrıntılı bilgi alıcam .bebek herşeyden önemli arkadşaım haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…