- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.901
arkadaşlar yardım edin lütfen o kadar kötüyüm ki anlatamam.ben yeni işden haber beklerken bana avukattan telefon geldi önceki ayrıldığım işyewri,yle mahkemeden işe iadeyi kazanmışım ve beni pazartesi işe başlamak için tedbirak yollamışlar ayaklarımdan sular boşaldı çünkü ben tazminatımı vermedeiler diye mahkemeye vermek zorunda kalmıştım şimdi düşünün başlamak zorudnayım pazartesi ya bana kötü davranırlarsa ya düşünün yalancı şahitlik bile yaptılar beni,m için ama adalet haklının yanında benim yanımda oldu şimdi o insanlarla nasıl çalışırım ya bana kötülük yaparlarsa napıcam yardım edin
kızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:
canım haklısın ama orası fabrika kocaman yani bende istemezdim mahkemeye vermek ama tazminatımı vermediler sen olsan benim yaptığımı yapmazmıydın ama onların 6 yıldır tanıyorum ve bana psikolojşik baskı yapcaklarınıda biliyorum belkide bir planları var bilemiyorum o yüzden sen olsan giderdin dimi ve düşün o kişiler bana yalancı şahitlik yaptılar düşün onlarla konuşmak bi,le istemiyorum allahım yardım etsin evet haklarımı kullanıcam canım ama asla kendi isteiğimle çıkmıcam ordan bana öyle davranırlarsa zaten onların amacıda tazminatımı ödememek belkide bana baskı yapıp kendi isteiğimle çıkmam içindir bilemiyorum pazartesi işbaşı yapmak zorudnayım
valla canım neremin ağrıdığını kestiremiorumki böbrekmi böğrümmü sırtım mı oralarda biyerler ağrıyo işte..sirt agrim oluyor ama bobrek agrisi gibi degil,
sağol canım RABBİM şifa versin hepiimize..selam aynı yerde benımde oluyor 3 haftadır
canım bebeği olan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla chiccoyu pek önermiyorlar özellikle bana sebamed almamı tavsiye ettiler...
kızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:
sebamed tavsıye edıyorlar cnm bende henuz almadımkızlar sizce şampuan olarak sebamed mi chicco mu başka bişey mi??:44:
cnm ben cok arastırdım braun kulaktan olcer alıcam ınsallah modelı suan aklımda yok ama fıyatı 99 tl bırcok yerde:)merhaba kızlar
Gökçe geçmiş olsun
Pekbicici seninde hayırlı olsun cicilerin güle güle güzel günlerde kullanın
Dsde maşallah kızına nazarımız değmesin
Ağrısı sızısı olan arkadaşlarada Allah şifa versin inş.
Arkadaşlar aranızda ateş ölçer alan yada araştıran var mı?Biraz araştırayım dedim ama kararsız kaldım açıkçası.
Kızıl ötesi ile alından ölçer en pratik olanı gibi gözüküyor ama ondada doğru ölçülmediği konusunda yazılar okudum.
Kulaktan ölçenlerin daha doğru sonuç verdiği söyleniyor.Bir dahaki kontrole gitiğimde çocuk doktoruna da sorcam inş.
Yüksek ateş bebeklerde çocuklarda sıkıntı yaratabilcek bir durum.Doğumdan önce elimizin altında bir tane olmalı diye düşünüyorum.
Sizede söyleyim sorayım istedim.
ne kadar anlayıssız ınsanlar var durumunu bıle bıle boraz yardımcı olsa ne olur yanı yapma ama kafanada takma cnmgeçen gün bana hemcinsim olan bir iş arkadaşım hamile olduğumu bile bile sık eğilip kalkmamı gerektiren bir iş paslamıştı..bende önce gittim bir iki yaptım denemek için baktım öyle kolay değil bütün işi bitirirsem ya eve gidince ağrı çekicem yada belime falan bir zarar gelebilir..çünkü zaten oturduğum sandalyeden bile kalkmak zor geliyor kaldıki o kadar eğilip kalkıcam, normal olsam yarım saatte bitirebileceğim bir iş ama bu halde beni gerçekten zorlar....bende hiçbirşey demedim o işi yapmadım..o da gelip soramadı, iki gün sonra gelicek gergin bi şekilde soracak bende denedim ama yapamadım zaten hamileler için o kadar eğilmek sakıncalı diyeceğim..zaten bana iş vermeye yetkili biri de değil yoğun olduğu için benden istemişti..o yüzden çok da tınn.
Benim kaburgam ve böbreğim ağrıyor böbreklerımın agrımasının sebebi kum döküyormusum
Biri bana ilk 3 ay sadece Sebamed'in ürünlerini kullanmamı, sonrasında yine bebekler için üretilmiş ama daha hesaplı başka markaları kullanabileceğimi söylemişti. Sebamed'in ürünleri gerçekten diğerlerine göre pahalı ama sonuçta bebek için kullanılacağı için bereketli olacaktır, yani bitmez herhalde hemen. Şampuan ve pişik önleyici aldım şimdilik. Yüz kremi, losyonu falan gibi diğer şeyleri de tek tek internetten sipariş verdikçe araya katarak ya da marketten toplu alışveriş yaptığımızda alacağım.
Pişik kremi olarak, anne babası Bulgaristan'da yaşayan bir arkadaşımın tavsiye ettiği Bulgar malı bir ürün var, onu kullanacağım, tabii eğer bulabilirsem (Edirne'de semt pazarlarında filan da satılıyormuş, oraya gittiğimde bakacağım).
Bir de ben Lansinoh'un meme ucu kremini aldım, 8. aydan itibaren sürmeye başlamak gerektiğini duydum çünkü. Sürmesem de hastane çantamda bulunsun, emzirmeye başlayınca sürmeye de başlarım diye düşündüm. Meme ucu çatlağına önlem olarak...
Bulgaristan dan gelen bu kremin kutusu mavi mı acaba ???? Bilginiz varmı
bence senden çekinmeleri lazım sonuçta sen hakkını arayan ve yasal olarakta kazanan kişisin. sana terslik çıkarırlarsa yine bu yolu seçebileceğini hissettir kendilerine. ama işe başlamadan önce mutlaka hamilelerin iş kanununa göre yasal haklarını iyice öğrenki birşey dediklerinde elin kuvvetli olsun.
baktın işler ters gidiyor hiç canını sıkıpta bebeğine zarar verme. olmadı kendi isteğinle ayrılırsın olur biter.
Evet kutusu mavi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?