- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.921
tabiki canım ben olsam bende tazminatım için uğraşırdım..böyle durumlarda daha güçlü olurum hakkımı ararım..gücünü unutma kanunlar senden yana.koskoca fabrika senin yüzünden binlerce lira ceza ödemek istemez..psikolojik baskı yaparlarsa da hemen cevabını ver hiç altta kalma..işinize gelmiyorsa çıkarın tazminatımı verin dersin..bu arada doğum iznine ne kadar kaldı? mesela benim yasal iznime 2 ayım kaldı seninde yüksek ihtimalle böyle birşey..2 ay sık dişini çok canını sıkarlarsa gidersin sağlık ocağına başım çok dönüyor bu günlerde dersin yada doktoruna durumu anlatırsın sana 1-2 hafta rapor yazar o şekilde iki ayını doldurup ücretli izinine ayrılırsın canım..işlerine gelmiyorsada seni çıkarır tazminatını da verirler..hiç korkma ve stres yapma tam tersi onlara tepeden bak..
merhaba kızlar
nasilsiniz
ben bir arkadasin tavsiyesi uzerine bebek yan yatis yastigi aldim
kusma durumunda guvenli olmasindan dolayi
sizlerle de paylasayim dedim
Sevi Bebe Güvenli Yatış Yastığı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Merhaba hanımlar nasılsınızzz aksamları evde netım yoktu gıremedım kac gundur :/
sonunda bu sorunu hallettım ve aranızdayım.
nasıl alısmısım sızlerle olmaya farkında olmadan burası ınsanın gunun cogunu alıyormus :)
eskı baglantıyı komsumuzla ortak kullanıyorduk bır turlu memnun kalmadık esımde duzelır yaıp olur ayrılmayalım dıye beklettı 5 aydır kopuk baglantı bır var bır yok sınır kupu katlandık
karsı komsum kendısıyle cok kucuk bır gorusmemız oldu ılk geldıgımızde saolsunlar ılgılendıler ben aslında kafa yapısı olarak anlasamadım kendısıyle neyse on yargılı olmayım dedım gorusmeyı denedım ama olmadı ınsan kaynasabılmelı keyıf almalı bende o olmadı.
sonrasında o benı gormemezlıkten geldı bende oyle yapınca onu gormedım.
esımın hatırına ılk geldıgımızde bzımle ılgılendıler dıye esı dogum yaptıgındaaa guzel bı hedıye alıp gıttık evlerıne son derece ılgısızdı uzaktu umursamadım gorevımı yaptım dondum esımle.
ogunden sonra tek ortak noktamız esının esıme ıstegı uzerıne ortak kullandıgımız netlerı oldu.her ay esım gorevde oldugu ıcın parayı esıne ben vermek zorunda kalıyordum ve malesef onunla karsılasmak degısık bı ınsan dun son olarak ucretı vermek ıcın caldım kapısınıı sadece kafasını cıkardı v ve net paramız derken parayı elımden alıp ıcerı gırmesı bır oldu nekadar bozuldum oncekılerdede farklı davranmıyordu ama en azından tamm falan demıstı :/
neyse artık cok sukur tek baglanıtımızda bıttıde bu durumdan kurtuldum
esımın ıyı nıyetı ınsanları yarı yoılda bırakmak ıstemedı ıcın baglantı artık cekılmez olunca kullanmıcaz sıferyı degıstırın dedık oyle kapattık mevzuyu.
sımdı ust komsumla anlastık kendısı ıyııdırr hostur en azından nazım gecer :)
dusunuyorumda onun esıde sınırda kızlar kafamız sarsın ısterdım su saatte oda yalnız bendee ama degısık uzak bırı o ve ıkı yabancı gıbıyız aramızda hıc bır sorun olmadı ama bana karsı davranısı bu sekılde..
bugun dertlesmeyle gırdım sankı konuyyaa.
bu evde tam 5ayı gctı yasamaya baslayalı ve esımle bırkere sesımızı yukselttık kavga ettık oda baskaa bıırıler yuzundenn.ust komsum anlattı banaa..
karsı komsuma bı komsu gelmıs o sırada cıkarken bızım sesımız yukselmıs ust komsu demıskıı allah allah nıcın tartısıyorlar oda onlar hergun oyleler demıs bunu duydugumda beynıme sıcradı kan ben kocamı sınırdan buraya geldıgınde nekadar goruyorumkıı hergunum kavgayla gecsın onla kavga etmedm kapısına dayanmadım sabrettım ama cok zoruma gıttı kızlar.benı tanımyan ınsnalara ne hakla boyle bırsey solersın sennn ust komsum soledı bunu bana ınsanlar ne tuhaf hanı kavgada edılır gurultude cıkar hangı evde olmuyorkı dımııı amaa nerde gorulurkıı acıgı ıyceee buyutmekkk kotulemekkk halada bısı yapmadım ama cok zoruma gıttı sessız kaldım ben sızz olsanız neyapardınızzz dunkı para alırkenkı muhabbetı aklıma geldıdee yıne zoruma gıttı sızlerle dertlesmek ıstedım aslında onunla aramda yasanan herseyı anlattım bundan ote bı yakınlgıımız dogru duzgun olmadı saysak 4 kez gıtmedım evıne oda benımkıne
kapısına falan dayanmak sana yakışmaz canım iykide tutmuşsun kendini ben senin yerinde olsam onu ilk gördüğüm yerde ve mümkünse insan içinde sakince sinirlenmeden neden böyle çirkin şeyler uydurdun eline ne geçti bu şekilde beni üzemezsin kendi kaliteni gösterirsin der çeker giderim bir dahada yüzüne bakmam
Nerede oturduğunuzu bilmiyorum ama istanbulda iseniz eğer burada da bulabilirsiniz yada göçmenlerin yogun yaşadığı bölgelerde eczanelerde dahi bulursun
Ben kendime bile kullanıyordum bunu cok güzeldir 
merhaba güzel anneler ve melekleri iyisinizdir inş
kız anneleri size bişey sorucam canınız çikolata veya tatlı istiyo mu yoksa tuzlu ekşi şeyler mi istiyo?
Her ne kadar bebek içinde sıkışmış gibi görünsede bende almayı düşünüyorum.Ayrıca çırt çırtları varmış ayarlanabilen bu güzel.
Bebişleri fazla sıkmadan kullanılabilir.
Güle güle kullan.
kız anneleri size bişey sorucam canınız çikolata veya tatlı istiyo mu yoksa tuzlu ekşi şeyler mi istiyo?
kapısına falan dayanmak sana yakışmaz canım iykide tutmuşsun kendini ben senin yerinde olsam onu ilk gördüğüm yerde ve mümkünse insan içinde sakince sinirlenmeden neden böyle çirkin şeyler uydurdun eline ne geçti bu şekilde beni üzemezsin kendi kaliteni gösterirsin der çeker giderim bir dahada yüzüne bakmam
Teşekkürler kuzum
Şubatta ben yine ararım Yasemini merak etme canım
Eve gidip hemen üstüne yatasım vaarr cok merak ediyorum bende
Sende geceliklere bak bakalım uygunsa bende eminönünden alayım gecelik
kızlar vazgeçtim şimdilik bu biberon işinden sonra bakacağım tekrardan pekbicici güle güle kullan aldıklarını:)) bileğinin dilinin hakkıyla aldığın yastığı da tabi:)) telefonum tamire gidiyor bir hafta giremeyeceğim buraya herkes iyi olsun inşallah
Canım Biz seninle hep aynı zamanlarda orada var oluyoruz ama bı tırlu karşılaşamadık ..:) Dünde ben eminönündeydim .. Umarım istediklerini bulursun ..:)
ii akşamlar hanımlar ve minnoşlar,,sizi takip etmekte gerçekten zorlanıyorum yaa okumaktan yazmaya fırsatım kalmıyo..bizde bu aralar araba almayı düşünüyoruz ama hala karar veremedik, bebek arabasında siz karar verebildiniz mi?
Evet İstanbul'dayım. Aksaray, Osmanbey, Taksim civarlarında oluyorum ev, iş yeri olarak...Göçmenlerin yoğun olduğu semtler derken, mesela Esenler'i mi kastediyorsunuz? Belki buralardaki eczanelerde de vardır, hiç aklıma gelmemişti. O zaman Edirne'deki eczanelerde de kesin vardır, ablama bir söyleyeyim, baksın.
Bu arada, evet, yetişkinler de kullanıyormuş bunu, akne, uçuk filan için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?