2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
napiyonuz kizlar ben tam gaz,evde bombalamaya devam ediyorum kocacim isyan bayraklarini acti yeter artik diye
allah kolaylık versın canmmm
merhaba canımm o araba bırcogumuzun derdı bende henuz karar vermedım ama ıcıme sınen bu oldu sanıım bunu alıcaz

Graco Symbio Bebek Arabası , Graco , Bebek Arabaları hellobaby.com.tr
merhaba canımmm bızede hedıye geldı bu yastık cok kullanıslı odgunu duydum bende bakalım ..
merhabaa

cnm bende oglusumu 16. haftada hıssetmıssıtm sanırım 18-20 haftalardı hıc durmuyordu hosuma gıdıyordu ama nette sureklı hareket etmezse endıselenmeyın dıyordu bu da benı tedırdgın edıyorduneyseki sımdı noramle döndu sanırım yaramaz olcak bızım ogluslarımız

ben balık hapı kullanmıyorum cnm onun ıcın bısey dıyemıcem

gunayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben yıne hastalanıyorum sanırım faranjıt 3 gundur bogazlrım yanıyor bu sabah ses tonumdegısmıs olarak kalktım esım kahvaltı hazırlıyor sımdı kahvaltıdan sonra bı saglık ocagına gıdeyım gargara fln versın de onu kullanayım

gecmis olsun tuzlu su ile gargara yaptin mi hic iyi geliyor gercektn de

günaydın kızlarr.yağmura yakalandık bugün.paçalarım ıslanmış ama ayaklarım kuru neyse ki.. size hayırlı cumalar ve mutlu haftasonları diliyorum şimdiden.. bi haftayı daha yedik

Günaydın annelerrrrrrr

evet ve bu haftanın da sonuna gelmiş bulunmaktayız daha ne olsun bizler için iş haftası biterken bebeklerimiz de bir hafta daha büyümüş oldu...

ben dün ayrıntılı ultrasona girdim yani önce girmiştim de kalbin gelişimi için 10 gün sonra da gel demişti doktor bende dün gittim gerçi hastane çok kalabalıktı... miniğimin kalbini incelediler bi de yüzünü göstermemişti onuda gördük ve bi de yan profil resim verdiler pek hoşuma gitti... tabii kaç gram olduğunu felan söylemediler neyse dedim artık kendi doktorumuzda baktırırız...

benımkı 17 18 haftada basladı canım ve ınanılmaz hareketlı masallh
doktorumuzda dıyor kıme cektı dıye bende oyle kıpır kıpırım sanırım ondan
ben endıselenmıyorum aksıne hosuma gıdıyor bencee sende endıse etme
ılac ıcın bı fıkrım yok malesef kullanmıyorum doktorumda gerek gormedı demır ve vıtamın alyıorum

günaydınnnnnn
sevgiliii annelerr bugün keyfimiz yerınde kızımla çok şükürrr
25 haftamızada gırmıs bulnuyoruzzz
rabbım hayırlısıylaa sonuna kadar ılerlemeyı nasıp eder ınsallah :)

canım gecmıs olsunnn buu senee kıs bızıı resmen doktu hıc ıyılesemıyoruzz duzeldık derken tekrar aman dıkkat et

gecmis olsun canim
tuzlu suyla calkala
bir de cok soguk cok sicak icme biliyorsundur gerci

gunaydin herkeseeee bizi uyku tutmadi bugun
bir de ben saga donup yattim tum gece boyunca solda rahatsiz oldum sag kalcam agridi ama sagda cok rahat ettim ustune yatinca

Gunaydınn canım gecmıs olsunn
günaydınnnnnn
sevgiliii annelerr bugün keyfimiz yerınde kızımla çok şükürrr
25 haftamızada gırmıs bulnuyoruzzz
rabbım hayırlısıylaa sonuna kadar ılerlemeyı nasıp eder ınsallah :)

Gunaydın canım masallah bızde 21.haftanın sonlarındayız ama oglum kendınce 23haftaya gırmıstırr tekmeleyıp duruyo sabah sabah sıgmadı yerıne

günaydın kızlar nasılsınız bu ara uyuyamıyorum ama nedenini bilmiyorum ne oluyor bana

günaydın herkese
bende hastayım geçiremedim bi türlü kamyon çarpmış gb kalkıyorum her sabah
ben size bi hatırlatmada bulunucam ben d vitamini takviyesi almaya başlıyorum bugün itibariyle ampulunden başladım sonra damla, çok dikkat edilmiyo ama çok varmış toplumda ,ilk geçen sene hamilelikden önce tahlil istediğimde doktor dalga geçmişti benimle nerden geliyosun sen kuzey ülkelerinden gelenlere yapıyoruz diye ben yinede istemiştim ciddi düzeyde eksiklik çıktı doktor şok olmuştu ne kadar yazın alıyoda olsak uzun süre korunan depo edilen bi vitamin değil ve bebek içinde çok önemli aç karnınııza kandan bakılıyo basit bi tahlil bi baktırın derim herkeste çıkıcak diye bişey yok amaözellikle araba kullanan çok güneşte kalmadığını az çok bilenler mutlaka yaptırsın :)

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi..bugün peygamberimize 100 kez (s.a.v) salavat getirmek gerekirmiş bu vesile ile okuyanlarla bi kez salavat getirelim.
kızlar dün akşam ufak bir piyasa araştırması yaptım. Güzel ve uygun fiyatlı bulduklarım çıtçıtlı uzun kollu body 4-7,5 tl arası, alt ayaklı pijama 5-7,5 tl arası, pijama takımı 10 tl..bir de loya mağazasına girdim pijama ve geceliklere baktım..sonra indirim standında kırmızı çiçekli bir gecelik gördüm ve denedim çok güzel ve şirin oldu boyu da tam dizimin az altı..tam sancı çekmek yada doğum yapmak için uygun bir gecelik hemen aldım 25 tl ye..evde giydim eşim geldi bunun önü açık işyerinde giyme diyor bana elbise sandı yok dedim bunu doğumda giycem akşam resmini çekmek aklıma gelmedi ama yarın unutmazsam resmi çekip eklerim kızlar..
bir de çatlak kremi olarak arkadaşımın medicine power önerdiğini söylemiştim..eczanelerde bulamamıştım(çok yere de soramadım aslında 3-4 yere sordum)nette var ama..neyse ben bulamayınca doğum yapan arkadaşım kendindeki tüpü bana göndermiş sağolsun..dün denedim kremden bir fındık kadar aldım, bembeyaz oldu, tüm göbeğimi kapladı yaymak zorunda kaldım..azıcık kullanmış oldum heryere sürdüm şimdi bakıyorum daha göbeğime bişey sürmedim ama göbeğimin derisi yumuşacık geliyo elime..daha bir kez kullandım ama ilk kullanımda beğendim kızlar, zaman ilerledikçe yorumlarımı paylaşırım ama şimdilik hoşuma gitti..bende lierac,vazelin ve yağ karışımı kullanıyordum normalde..bu onlardan daha güzel gibi geldi..lierac ta 2.tüpü kullanıyorum ama o gerginliğimi bir türlü almadı..bakalım bugün gerginlik hissedecekmiyim..bir de bu krem hamilelerde günde 1 kez kullanılıyormuş..hamile olmayanlarda 2 kez..pembe kutulu olanı..düşüncelerimi paylaşmaya devam edicem fıstıklarım.
canımcım arko derken bildiğimmiz 2-3 tl olan yeşil arko tüp krem mi??
napiyonuz kizlar ben tam gaz,evde bombalamaya devam ediyorum kocacim isyan bayraklarini acti yeter artik diye
bombalama derken
canım onu Allah'a havale et, ve bencede kalabalık bir ortamda söyleyebilirsin ki bi daha hakkında böyle şeyler atıp tutmasın..bence seni eşinden falan kıskanmıştır o yüzden kendi çapında mesafe koyuyordur..böyle durumların altından böyle şeyler çıkıyor genelde..bizde bir kez eski iş arkadaşlarımla buluşmuştuk bir kız vardı iş arkadaşımın eşi o da gelmişti, hep beraber kızkıza hamama gitmiştik..bende süslü biriyim hamam bile olsa giderken süslenmiştim saçlarımı falan yapmıştım:103: bu kız orda her lafıyla beni ezmeye çalıştı.hamama geldik artık oynarız eğleniriz diyorum bana diyo ki senin dediğin o filmlerde olur, ama dedim niye benim eşimde hamama gidiyor onlar erkek haliyle şarkı söyleyip oynuyorlar gerçektede oluyor..senin kocan senle dalga geçmiştir diyo..bende dedim senin kocan sana nasıl davranıyor bilmiyorum ama benim eşim benimle asla dalga geçmez dedim..sonra bunlarla birkaç kez alışveriş merkezinde karşılaştık, kız yüzüme bakmıyor karşılaşınca öpmüyor, ben eşimin elini tutmuş yürüyorum onlar da yanımızda, eşlerimiz konuşuyor bu da hemen koşa koşa yer değiştirip benim tarafıma geçti, kocası benim yanımda yürümesin diye..aman bana uzak allaha yakın olsun..

günaydın tatlı teyzoşlar
gittikçe şiddetlenen tekmelerle uyanmak....????? harika
soluma yatınca daha çok hareketleniyor oğlum ama bazen acaba rahatsız mı oluyor diye düşünmüyor değilim...
bu normal mi?

Günaydın anneler, hayırlı cumalar hepinize
dün gece oğlum ilk defa o kadar fazla hareketliydiki tekmeleri yüzünden 1 saat uyuyamadım desem yeridir.
akşam misafir vardı biraz yoruldum ondan mı acaba diye düşündüm.
eşime diyorum ki oğluna söyle uyusun artık beni de uyutmadı, karışma oğluma diyo
ben de karışmadım sonra uslandı çok şükür.
bu arada bugün daybuyday de çocuk için outlet var bakmak isterseniz bana fiyatlar çok uygun geldi. hatta aldıklarımın resimlerini koyayım

herkese günaydın arkadaşlar..
inşaah hepiniz iyisinizdir.artık o sert tekmelerle uyanmak öyle güzelki..sizede öyle geliyormu bilmiyorum ama bana bazen pırt diye çıkçakmış gibi geliyor.
yarın kontrolüm var sabahtan ayrıcada şeker yüklemesi olacak bakalım aç aç nasıl durucam:18:

günayyyyyyyydınnnnn fıstıklar ve tatlı mı tatlııııııııııı fıstık ezmeleri:)))))))))))

hayırlı cumalarımız olsun, allahım bize ve mucizelerimize sağlık versin,
huzur versin,
bereketli kazançlar versin inşallahhhhhh
çalışanlara kolayca geçen yorucu olmayan birgün olsun inşallahhhhhh

öpücüklerrrrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…