2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın hepinize, hayırlı cumalar kızlar.
size birşey sorcam ben 3 gündür sol tarafıma yattığımda (midemin hemen solunda gibi) şişlik hissediyorum.hep aynı yer.oraya yatmak istemiyorum. miniğimin başımı poposu mu bilemedim artık. sizde de var mı böyle şeyler

Gunaydınn canım gecmıs olsunn

Gunaydın canım masallah bızde 21.haftanın sonlarındayız ama oglum kendınce 23haftaya gırmıstırr tekmeleyıp duruyo sabah sabah sıgmadı yerıne

bizimkide bi hafta ilerde acelecı sıpalar :) CANIM daha buyunce napıcaklar merak edıorum bukadar hareketlılıkle :)

canım bu güzel paylaşım ıcın oncelıkle kendı adma tsk edeırm ınsallah cekıcem bugun

ınsan oglu cıg sut emmıs nedır nedegıldır tanıyamıyorsun canım umursamamk en guzelı dogru soyluyorsun ama ınsanında zoruna gıdıyorr kımsınkı sen benı esımı nekadar tanıyorsunda arkamızdan laf edıyorsunuzz dımıııı :)
neyseee bınada herkezle sorun yasadıgını ogrendım sonrada bence oyuzden sukur sorun bende degılms demekkı :)
canım hıc anlamıyorummm ıyı demıssın esın senınle neden dalga gecıcekmıs allah allah :)
oyle bıze uzak olsunlar canım

Bende de bir "arkadaş" var kaç defa başkalarının yanında "biliyor musunuz turtix'i kocası eziyor" dedi bir sabrettim iki sabrettim en son ne yapıyor da eziyor, her istediğimi yapıyor dedim ne dese beğenirsiniz "sabahları kahvaltı hazırlıyorsun" dedi ben birlikte kahvaltı yapmaktan zevk alıyorum, eşimi aç göndermek istemiyorum dedim sustu. Geçen gün de bir yerden çıkıyoruz eşim önden önden gitmiş ben arkasındayım zannetmiş çıkışta arkadaş "bu adam seni beklemiyor,sen buna başka çocuk doğurma" diyor.
Şimdi de kiloma taktı bilmemkim senden ileride hiç göbeği çıkmamış ama o zaten incecik kızdı diyor, Allah'ım bıktım ama ne yapayım illa yüz yüze bakyoruz görüşmemeye çalışıyorum ama olmuyor işte

bende balık yağı hapı içiyorum hemde hergün, fakat 23. haftayı bitiriyor olmama rağmen benim bebiğin hareketleri varla yok arasında.
bence hareketleri sadece buna bağlama, bebeğim hareketli bir çocuk olacak gibi duruyor. bu hareketliliğin tadını çıkar bak ben , "bebeğim ne olur sende teklemeler at" diye yalvarır oldum.

kızlar ya biraz igrenc ama şimdi göğsümün ucu kaşındı, kaşınabilecek bi yer olmadığı için hafif sıktım kaşıntısı gecsin diye elime kahverengi yuvarlak bişey geldi, sonra bi daha sıktım bi kaç tane daha geldi,,sonrada ıslak mendille bi güzel sıktım onlardan bi sürü sıktıkça geldi ve göğsümün ucu bayadır kahverengiydi şimdi pembe gibi oldu..acaba onlar çıkmaması gereken bişeymi yoksa deri yada orda birikmiş süt falan mı çıkıyor anlamadım..ama huylandım iyice temizlicem diğer göğsümüde..:105::105:

tam çatlak desene

canım yanlış anlama ama bana böyle bişey dese biri kocamda gözün mü var lan ... diyip direkt girişirdim. aslında çok ağırbaşlı biri olduğum söylenir ama ailem özellikle de eşim sözkonusu olduğunda acayip çirkefleşirim. ağzını ortasına iki tane patlat bak bi daha senden tarafa bile bakıyor mu

ıyyy ne gıcık ya sanki kuma.. bence sende ona sar..evliyse eğer olur olmadık şeyler söyle senin eşin sana böylemi yapıyo aa nasıl dayanıyosun benim kocam hayatta yapmaz falan en basit şeyi bile abart o zaman susuyorlar

tam çatlak desene
Aynen öyle

Ben düşük yaptıktan sonra da bana sürekli hamile haberleri veriyordu, hamile olduğumu duyunca da bak üzülüyordun hamile kaldın işte dedi madem üzüldüğümü biliyordun da ne diye damarıma damarıma bastın be manyak, ben biliyorum benimle ilgili çekemediği şeyler var ama fırsat vermemeye çalışıyorum eşimle bir sorunum olsa da anlatmıyorum çünkü keyif alacak biliyorum çünkü yurt dışına tatile gidecektik bir belgemiz eksik olduğu için gidememiştik bizimki dört köşe olmuştu, ben arabayı çarpmıştım bunun nasıl hoşuna gitti pis pis sırıtıyor. Kısacası şuanda mecburiyetten tahammül ediyorum ve mesafemi korumaya çalışıyorum sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü eşi ve çocuklarına da böyle davranıyor olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum.

canım ya, çok merak ettim ne ki o? bende de kaşıntı var, tam uç kısımda ama, ellememeye çalışıyorum.doktoruna bir sor bence...

Canım içinde süt birikmiştir belki sıkınca onlar çıkmıştır

Evet canım bildiğimiz heryerde satılan arko benim eşimin tüm arkadaşlarının çocukları oldu en sona biz kaldık işte 2-3 yaşında olanda var 1 yaşında olanda ama hangisine aldığım kremi göstersem boşuna bir daha alma en güzeli arko dediler hiç pişik sorunu yaşamamışlar ben almış bulundum bu bitince arkoya devam edicem

canım ben ozamannn ezılmenın dıbındeyım :) deseneee 2 yıla gırıcezz esımı bırkere bıle kahvaltı yaptırmadan gondermedım neden kendımde keyıf alırım onunla kahvaltı etmekten aksına ben alıstırdım onuda :) ısten eve gıdıyorum cayınaa meyvasına kadar ellerımle hazırlıorm hemde keyıflee o kıyamas bana ne sacma oyle bıdusunce kocalarımzlaa ılgılenıyoruz dıyee varmı boyle bı mantık canımm bıraz ahkam kesmeyı sevıyor sanırım boylelerınden uzak durmakta fayda var canımm vee sakın altt ta kalmaaa ver cevabını gıtsın

canım artık goguslerde farklı farklıı seyler goruyor olmamız normal sanırımmm degısıklık gostermeye basladılar benımde ucları tatlı tatlı kasınıyor acıyor sonraa sıkına ıcınden su gıbı bısıde cıktı hata bı ucu normal dıgerı sert ve kenarları senın dedgın gıbıı parcalar geldı ama kabuk baglamısta parcaları dusmus gıbı bende endıselenıyordum ama sanmıyorum bısı oldugunuu

kızlar size birşey sorucam benim birkaç gündür akıntım fazlalaştı. su azalması falan diye şeyler duyuyorum. Su azalması nasıl oluyorki ? bilen var mı? bir hafta sonra doktor randevum var ama içime kurt düştü işte

çok geçmiş olsun dikkat et kendine....

Sabahları kıpırdanarak uyandırıyor oglum benı topaklanıp kalıo resmen bır tarafta sırt ustu bıraz beklersem dırek tekmeyı basıyoo

Sonradan anladım bizimki kendisi hazırlamıyor eşi de beni örnek gösteriyormuş bak turtix hazırlıyor sen beni aç gönderiyorsun diye o da çekemediğinden kuduruyor işte kendini böyle rahatlatıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…