- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #25.981
dr. a sorcam canım, sanki bronzlaştıktan sonra soyulursun ya onun gibi kabuk gibi, bi de sanki süt birikmiş kurumuş gibi..aslında sürdüğüm krem ve yağlarmı orda birikti onu da düşünüyorum.canım ya, çok merak ettim ne ki o? bende de kaşıntı var, tam uç kısımda ama, ellememeye çalışıyorum.doktoruna bir sor bence...
olabilir canım ama ne ara böyle birikti anlamadım ben banyodan banyoya hafifçe lif sürüyodum uçlara..Canım içinde süt birikmiştir belki sıkınca onlar çıkmıştır
sağol canım hemen edineyim o zaman :)Evet canım bildiğimiz heryerde satılan arko benim eşimin tüm arkadaşlarının çocukları oldu en sona biz kaldık işte 2-3 yaşında olanda var 1 yaşında olanda ama hangisine aldığım kremi göstersem boşuna bir daha alma en güzeli arko dediler hiç pişik sorunu yaşamamışlar ben almış bulundum bu bitince arkoya devam edicem
haklısın sıkınca şimdi tek göğsümden şeffaf su geldi..Kasinsa da gogusleri sIkmasaniz daha iyi olur kizlar:26:
aynen canım tam anlattığın gibi benimki de..sıktğım için şeffaf bi su çıktı, bi de sızlıyorlar sıktğım için..dr.a gidince sorucam en azından sıkmalımıyım sıkmamalımıyım emin olurum..bu sürdüğümüz yağlar kremlerde gözeneklere dolmuş olabilir gibi geliyor bana..canım artık goguslerde farklı farklıı seyler goruyor olmamız normal sanırımmm degısıklık gostermeye basladılar benımde ucları tatlı tatlı kasınıyor acıyor sonraa sıkına ıcınden su gıbı bısıde cıktı hata bı ucu normal dıgerı sert ve kenarları senın dedgın gıbıı parcalar geldı ama kabuk baglamısta parcaları dusmus gıbı bende endıselenıyordum ama sanmıyorum bısı oldugunuu
kızlar ya biraz igrenc ama şimdi göğsümün ucu kaşındı, kaşınabilecek bi yer olmadığı için hafif sıktım kaşıntısı gecsin diye elime kahverengi yuvarlak bişey geldi, sonra bi daha sıktım bi kaç tane daha geldi,,sonrada ıslak mendille bi güzel sıktım onlardan bi sürü sıktıkça geldi ve göğsümün ucu bayadır kahverengiydi şimdi pembe gibi oldu..acaba onlar çıkmaması gereken bişeymi yoksa deri yada orda birikmiş süt falan mı çıkıyor anlamadım..ama huylandım iyice temizlicem diğer göğsümüde..:105::105:
Canım, hamilelikte göğüslerin sıkılmaması gerekiyormuş, -Allah korusun- erken doğumu tetikliyormuş, sıkmayın bence.
Canım, hamilelikte göğüslerin sıkılmaması gerekiyormuş, -Allah korusun- erken doğumu tetikliyormuş, sıkmayın bence.
izlar sikmayin gogus uclarni,krem mmi suruyorsunuz bir de ?ben ozellikle surmedim hic
tabikii orneklık bı davranıs canımm yaptıgınnnn onunda zoruna gıtmıstı :) herkez kendı haınebaksanaa bukadar sorunlar cogalmaz bır alem bu ınsanlarSonradan anladım bizimki kendisi hazırlamıyor eşi de beni örnek gösteriyormuş bak turtix hazırlıyor sen beni aç gönderiyorsun diye o da çekemediğinden kuduruyor işte kendini böyle rahatlatıyor sanırım
dr. a sorcam canım, sanki bronzlaştıktan sonra soyulursun ya onun gibi kabuk gibi, bi de sanki süt birikmiş kurumuş gibi..aslında sürdüğüm krem ve yağlarmı orda birikti onu da düşünüyorum.
olabilir canım ama ne ara böyle birikti anlamadım ben banyodan banyoya hafifçe lif sürüyodum uçlara..
sağol canım hemen edineyim o zaman :)
haklısın sıkınca şimdi tek göğsümden şeffaf su geldi..
aynen canım tam anlattığın gibi benimki de..sıktğım için şeffaf bi su çıktı, bi de sızlıyorlar sıktğım için..dr.a gidince sorucam en azından sıkmalımıyım sıkmamalımıyım emin olurum..bu sürdüğümüz yağlar kremlerde gözeneklere dolmuş olabilir gibi geliyor bana..
ok canım ben bi daha sıkmam o zaman..peki eşler sıkıyorsa onları da mı engellemek lazım??
benim kiz sag tarafima iyice yerlesti belime kadar geliyor artik yerimi dar acaba?belimde hissediyrm tekmyi artik
ok canım ben bi daha sıkmam o zaman..peki eşler sıkıyorsa onları da mı engellemek lazım??
benim kiz sag tarafima iyice yerlesti belime kadar geliyor artik yerimi dar acaba?belimde hissediyrm tekmyi artik
evet bu konu onemlı kasılmalara sebep oluyor.
yanı dıkkat etmekte fayda var beraberlıge yasak konmuyor son zamanlara kadar ama gogusler rahmı kasıyormus.
benımkıde bır ıkı gun oncee poposunumu dayadı neyaptı tam kavrayamıyorummm sag tarafımdaa sertlık vardı ve ılkkez oyle bı trafta daha belırgındı yanı hala rahat hareket ettıklerındendır merak etmeyın yanı benım mesela hala kasıklarımda kendısıı gobegımde falan degıl hıc bildiğin gum gum yapıyorrr aama cogunluklada balık gıbı kayıyor ıcımdee
Bilhassa onları engellemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?