2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canım alıntı yapmayı unuttum bu ınsanları anlamak cok zor ne demeye boyle davranırlar anlamam herkesın hayatı kendıne kıskanıyyorsan da gozune gozune sokmaya ne gerek var ıcınde yasa canım sen dıkkat et o kadına karsı nazarı falan deger allahım korusun kem gozlerden

canım ya, çok merak ettim ne ki o? bende de kaşıntı var, tam uç kısımda ama, ellememeye çalışıyorum.doktoruna bir sor bence...
dr. a sorcam canım, sanki bronzlaştıktan sonra soyulursun ya onun gibi kabuk gibi, bi de sanki süt birikmiş kurumuş gibi..aslında sürdüğüm krem ve yağlarmı orda birikti onu da düşünüyorum.
Canım içinde süt birikmiştir belki sıkınca onlar çıkmıştır
olabilir canım ama ne ara böyle birikti anlamadım ben banyodan banyoya hafifçe lif sürüyodum uçlara..
sağol canım hemen edineyim o zaman :)
Kasinsa da gogusleri sIkmasaniz daha iyi olur kizlar:26:
haklısın sıkınca şimdi tek göğsümden şeffaf su geldi..
aynen canım tam anlattığın gibi benimki de..sıktğım için şeffaf bi su çıktı, bi de sızlıyorlar sıktğım için..dr.a gidince sorucam en azından sıkmalımıyım sıkmamalımıyım emin olurum..bu sürdüğümüz yağlar kremlerde gözeneklere dolmuş olabilir gibi geliyor bana..

Canım, hamilelikte göğüslerin sıkılmaması gerekiyormuş, -Allah korusun- erken doğumu tetikliyormuş, sıkmayın bence.

Canım, hamilelikte göğüslerin sıkılmaması gerekiyormuş, -Allah korusun- erken doğumu tetikliyormuş, sıkmayın bence.

izlar sikmayin gogus uclarni,krem mmi suruyorsunuz bir de ?ben ozellikle surmedim hic

ben vücuduma sürerken uçlarada sürüyorum, bu yeni gelen krem de uclara sürülüyormuş onu da sürdüm..lansinosh kremi de son 1 aydan itibaren sürücem..

bu emzirme önlükleri sofra bezi gibi..güzel kumaş alıp kendimiz mi diksek..zor mudur acaba..aslında evde dikiş makinesi olsa iyi olurmuş..

tabikii orneklık bı davranıs canımm yaptıgınnnn onunda zoruna gıtmıstı :) herkez kendı haınebaksanaa bukadar sorunlar cogalmaz bır alem bu ınsanlar

canım valla ben sıkmadımm ama dokunuyorum sol gogsum saga goree daaha serttt ve kasınıyor neysee kızlar kremde surmedım ama gogus ıcın emzırenlerdende dymustum ayva cekırdegınınn jelını uyguluyorum cok ıyı gelıyor ferahlatıyorr en azından dogal zarı oldguunu dusunumuyorum..

ucları kabuk kabuk oluyor nedense bende anlam veremedım yaa ılk zamanlar hatta yaa olucak dıye korktum ve ayva cekırdegının jelını surdum gectı sımdıde hala sert vee boyle ufak tefek parcacıklar dusuyor kenarından kıysından ıste yasadgını anlatamıyorum ınsannn

ok canım ben bi daha sıkmam o zaman..peki eşler sıkıyorsa onları da mı engellemek lazım??

Tabiki artık eşler göğüsleri ellememesi lazım hem erken doğuma kasılmalara sebep hemde o sütü sizin bebeğiniz doğar doğmaz emzirmeniz için bekliyor doğal bir antibiyotikmiş anneden gelen ilk süt bebeği hastalıklara karşı koruyan ben en başından beri eşime söyledim sağolsun oda bişey olur diye hiç dokunmaz

benim kiz sag tarafima iyice yerlesti belime kadar geliyor artik yerimi dar acaba?belimde hissediyrm tekmyi artik

benım bebgım asagıda oldugu ıcın cok asagıda hıssedıyorum yuz ustu yatıyor aferdersın vajınamın gırısınde bıle hıssedıyorum tekmesını umarım yukarı cıkar bebegım plasentam asagı yerlesmıs sezeryan olmak ıstmeıyorum

benim kiz sag tarafima iyice yerlesti belime kadar geliyor artik yerimi dar acaba?belimde hissediyrm tekmyi artik

aklima takilani dile getirmissin
dun gece sagdaydi oglum ve resmen yana yana gitti tekmeler vuruslar
korktum ben de belime gelecekti nerdeyse
anneme sordum orda suyum var mi oraya dogru vuruyor diye o da zaten artik gobek hizanda daha yukariya cikiyor normal geziyordur diyor
ama benim icin dun sasirticiydi bugun alttan yine vuruyor
yuzuyor oglum duramiyor bir yerde

evet bu konu onemlı kasılmalara sebep oluyor.
yanı dıkkat etmekte fayda var beraberlıge yasak konmuyor son zamanlara kadar ama gogusler rahmı kasıyormus.

benımkıde bır ıkı gun oncee poposunumu dayadı neyaptı tam kavrayamıyorummm sag tarafımdaa sertlık vardı ve ılkkez oyle bı trafta daha belırgındı yanı hala rahat hareket ettıklerındendır merak etmeyın yanı benım mesela hala kasıklarımda kendısıı gobegımde falan degıl hıc bildiğin gum gum yapıyorrr aama cogunluklada balık gıbı kayıyor ıcımdee

aynen cnm benımkı tam bellı edıyr zaten ama plasenta previa var bende :2: ıns gecerrrrr

hayirli cumalarsevgili anneler ve bebisleri dr dan geldim kan tahlilleri iyi cikti cok sukur bebegimde haftasiyla uyumluymus ama son hamileligimde gebelik sekerim oldugu icin beni uzman dr a gonderecekmis moralim bozuldu her sey iyi neden gidiyorum deyince kafam rahat etsin dedi ins her sey yolunda gider bu dr beni hep tedirgin ediyor yahaliyle sitresle bekliyorum bir kez hamilelik sekeri gecirenler bir sonrakisindede mecbur oluyomu bilgisi olan varmi bilmiyorum hayirlisi ins hepimiz icin

merhaba kızlar

bi sorum oluck sizlre şeyinizin dış kısımlarında hafif şişme ve birazda acı var mı ben dün farkettin normalden daha şişkin geldi bana yarın dr. gidince sorarım ama yaşayanınız varmı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…