- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.001
görünmüyo ki canım yaaaaaaamerhaba kızlar
bi sorum oluck sizlre şeyinizin dış kısımlarında hafif şişme ve birazda acı var mı ben dün farkettin normalden daha şişkin geldi bana yarın dr. gidince sorarım ama yaşayanınız varmı merak ettim
merhaba kızlar
bi sorum oluck sizlre şeyinizin dış kısımlarında hafif şişme ve birazda acı var mı ben dün farkettin normalden daha şişkin geldi bana yarın dr. gidince sorarım ama yaşayanınız varmı merak ettim
görünmüyo ki canım yaaaaaaa
sen nasıl gördün?
canım tam kasık bölgemin altında yatay iki parmak genişliğinde şişlik var bende 1 haftadır fark ediyorum normaldir diye düşünüyorum çünkü acımıyor..
kasık değil benmki cnm tam şeyimin dış kısımları
kızlar bana bir akıl verebilir misiniz...ben karşıya ablamlarla geçecektim, hem onlar deneyimli olduğu için bilinçli alışveriş yapacaktım hemde bebek şekeri falan seçecektim..ama eşim benimle gitmek istedi, heveslendi o yüzden eminönüye yarın eşimle gidicem..annem bebeğin belli başlı eşyalarını (park yatağı,bakım ürünleri, hastane çıkışı,battaniyesi)almak istediği için annemle 15-20 gün sonra ayrıca bir çarşıya çıkıcaz..bir de kayınvalidem karşıya gideceğimi duyunca haber ver birlikte gidip alalım dedi yanı sanırım o da bazı şeylerini almak istiyor, onunla da belki bir dahaki cumartesi giderim..benim biraz kafam karıştı, eşimle nelere baksak sizce ve kayınvalideme neleri aldırsam..yoksa yarın eşimle gidince sadece bebek şekeri ve bana özel eşyalara mı baksam??:44:
Gunaydın kızlar daha ses cıkmamıs sızdenpekbıCıcı bugun sabah ne yasadık merakla beklıyorummmmmmm
kızlar bana bir akıl verebilir misiniz...ben karşıya ablamlarla geçecektim, hem onlar deneyimli olduğu için bilinçli alışveriş yapacaktım hemde bebek şekeri falan seçecektim..ama eşim benimle gitmek istedi, heveslendi o yüzden eminönüye yarın eşimle gidicem..annem bebeğin belli başlı eşyalarını (park yatağı,bakım ürünleri, hastane çıkışı,battaniyesi)almak istediği için annemle 15-20 gün sonra ayrıca bir çarşıya çıkıcaz..bir de kayınvalidem karşıya gideceğimi duyunca haber ver birlikte gidip alalım dedi yanı sanırım o da bazı şeylerini almak istiyor, onunla da belki bir dahaki cumartesi giderim..benim biraz kafam karıştı, eşimle nelere baksak sizce ve kayınvalideme neleri aldırsam..yoksa yarın eşimle gidince sadece bebek şekeri ve bana özel eşyalara mı baksam??:44:
canım tam kasık bölgemin altında yatay iki parmak genişliğinde şişlik var bende 1 haftadır fark ediyorum normaldir diye düşünüyorum çünkü acımıyor..
kızlar bebek bakım ürünlerini burdaki tavsiyelerden sebamed almaya karar verdim..vücudu için sabun yerine banyo köpüğü alıcam daha az tahriş gibi geldi..bir de bebek koruyucu yüz kremi var sebamedin, bariyer gibi koruyormuş yüzünü, ondan alıcam ilk doğduğunda belki isilik gibi olmamasını sağlar..bir de poposunu temizlemek için ılık su yada mustelanın temizleyici sıvısına baktım o da fena görünmüyor ama bilemedim...
bu sitede fiyatlar çok uygun görünyor..
Baby Sebamed Şampuan 500 ml
kızlar bebek bakım ürünlerini burdaki tavsiyelerden sebamed almaya karar verdim..vücudu için sabun yerine banyo köpüğü alıcam daha az tahriş gibi geldi..bir de bebek koruyucu yüz kremi var sebamedin, bariyer gibi koruyormuş yüzünü, ondan alıcam ilk doğduğunda belki isilik gibi olmamasını sağlar..bir de poposunu temizlemek için ılık su yada mustelanın temizleyici sıvısına baktım o da fena görünmüyor ama bilemedim...
bu sitede fiyatlar çok uygun görünyor..
Baby Sebamed Şampuan 500 ml
ya yapisi degisti tamamenmerhaba kızlar
görünmüyo ki canım yaaaaaaa
sen nasıl gördün?
merhaba kızlar
hmm evet mantıklı canım eğer çekinmeden sorabilirsem tabicanım oncelıkle bir liste yapın nelerın alınması gerektıgıne dair. sonra alışverişe cıkın. ne alacagınızı da su sekılde kararlastırın kım sıze ne almak ıstıyor onu öğrenın ve onları lısteden cıkartın kalanı sız alın. yoksa cıfte cıfte aynı seyler alınmasın.
hehe güzel fikir canım..annem yatağını alıcak, kaynım bişey alıcam demiş arabayı ona kitlemeyi düşünüyorum :) ama kayınvalidem küçük şeyler alır gibi..bakalım hiç yoktan iyidir az destekte iyi..canım büyükbaşları onlara aldır( yatak,araba,anakucağı,şeker,oda yapacaksan perde vs. )
siz de kıyafetlerini falan alın
söylemen iyi oldu canım ben hiç tarih olarak düşünmemiştim..1 yıl süreliyse ve bitmezse ziyan etmeyim taze taze alayım..Bende sebamed düşünüyorum canım
Herkes onu söyluyor ve pişik kremi inanılmaz işe yarıyormuşş
daybuyday | Vücudunuzu Sevin
Bak bu linkte var sebamde -1 tl farkediyor ama hızlı gönderimi cabası
Gerçi şimdiden almak erken değil mi canımm :44: Son kullanma tarihi açısından 1 sene veriliyor ama ben nisan gibi bakıp üretim tarihi nisana en yakın olan yani taze olan ürünleri almak istiyorum
hmm evet mantıklı canım eğer çekinmeden sorabilirsem tabi
hehe güzel fikir canım..annem yatağını alıcak, kaynım bişey alıcam demiş arabayı ona kitlemeyi düşünüyorum :) ama kayınvalidem küçük şeyler alır gibi..bakalım hiç yoktan iyidir az destekte iyi..
söylemen iyi oldu canım ben hiç tarih olarak düşünmemiştim..1 yıl süreliyse ve bitmezse ziyan etmeyim taze taze alayım..
yok valla hiç bakmadım canım. temizlik işini de kuaför halledince gerek kalmıyorya yapisi degisti tamamen
dedigin gibi sis kocaman dis kisimlarve rengi koyulasiyor cok kotu halde hamilelik tum yapimizi degistiriyor
ben doktora soramam hic bunu cok utanirim zaten erkek doktor.
ama annemlerin yanina gelen bir hamile doktora derkne duymus annem, doktor hanim benim seyim cok cirkinlesti diye uzuluyormus :)
aynayla bakmiyor musun sen hicben meraktan bakiyorum
yok valla hiç bakmadım canım. temizlik işini de kuaför halledince gerek kalmıyor
Kızlar ben normalde yarın için şeker yüklemesi yaptıracaktım
22+5de yani 23. haftada ama dedim bi sorayım yinede
Dediler olmaz 24. haftayı doldurman gerek
Bende bir sonraki haftaya aldım yani 23+5 olacağım bu demek oluyor ki 24. hafta, 30 ocakada doktor randevumu aldım
Ama doldursun derken 24+.. mı gideyim
Offf bian önce çıksın aradan istiyorum birde doktor şeker yüklemini yapta gel dediği için doktorada gidemiyorum
Kadına en son 8 aralıkta gittim
Şimdi ben şubata atsam ocakta doktor yüzü görmemiş olacağımm
Bide 30 ocak doktor randevum var, 31 ocak günü sağlık ocağı tetanoz aşı için gün verdi
2 gün üstüste izin ve delik deşik kol beni yorar tetanozuda 30da olurumda bu sefer sağlık ocağı anyada diğeri konyada
Kaldım böyle... hindi gibi düşün düşünn
ben de 15 gun sonra kuafore gıtmeyı planlıyorum
ama cok korkuyorummmm:18: cok acıycak yaaaa
ama yavastan gıtme zamanı gelıyor sanırım ugrasmak ıstemıyorum benö temız temız olsun hep psıkolojım rahat olsun ıstıyorum
bu yuzden karar verdım kuafore gıtmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?