2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlar slm :)
Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım..çok şükür sonuçlarım çok güzel çıktı ama şeker yüklendikten sonra çok midem bulandı..ıyy düşününce bile yetiyor şimdi neyse ben aç gitmiştim ama doktorum hafif bişeyler atıştırsaydın dedi ve ben aynı hızla kantine inip bi dilim börek ve portakal suyunu götürdüm şeker yüklendikten sonra 1 saat hiçbişey yiyip içmiyorsun ve miden bulanmaya başlıyor sonra da kan alıyorlar..bu 50 ml'lik yüklemeymiş yüksek çıkarsa 100 lük yapıyorlarmış işte onu hiç düşünemiyorum
Herkesin sonuçları çoook güzel çıkar inşallah,kendinize iyi bakın kızlar ve tabi minnaklara

bende yarın yaptıracam stresteyim valla

ya kızlar arkadaşın oğlu bize geldiğinde su çiçeği virüsünü kapmış yani hastalık kuluçkadaymış

çocuk bir hafta sonra döküntülere başlamış ay çok tırstım ben dr söylemeyi unuttum yarın söyleyecem

egıtım semınerıne gıdıyorum kızlar aksama görüşürüz gecmıse artık geldıgımde bakarım :)

yahu bende gitmek istiyorum bu seminerlere hangi şehirde ne şekilde bir seminerdir bu.... hazır çocuk yokkenmi gitsem yoksa o zamanmı daha değerli olurrrrrrrrrrrrrrr

nasil yaniiii
tamamen ac kalmama durumu oluyorsa bu benim icin harikaaaaaa
doktorum bana ac gel dedi ama

bu arada sonucun guzel cikmasina cok sevindim darisi basimiza

slm cnm ;
bende bugün dr.gittim detaylı ultrasona girdim.çok şükür herşey normal. şuan 22. haftalığım banada doktorum 1 ay sonraya randevu verdi şeker yüklemesi için yani 26.haftada yapacak ..

dün akşam misafrlerm vrdı eşimim arkdşları ve eşleri bu insanlr braz herşyi içinde tutsa ne olur yok yürüyüşün değişmiş belin kalınlaşmış kilo almışın birde erkeklerin yanında söylüyorlar ya ben 168 boyundayım 48 le hmile kldım 6 kilo faln aldım hmilelikten önce çok zayıfsın kilo al diyenlere bk şimdi.böyle şyleride çok kafama takıyorum zaten vucumdadaki değişikliklere alışmak bnm için çok zor oluyo yapım böyle inanın kimseyi grmk istemiyorum içime kapanıyorumm artık

nasil yaniiii
tamamen ac kalmama durumu oluyorsa bu benim icin harikaaaaaa
doktorum bana ac gel dedi ama

bu arada sonucun guzel cikmasina cok sevindim darisi basimiza

canım aslında ben doktora sormamıştım aç mı geleyim diye ama her ihtimale karşı aç gittim.Muayene sırasında sorunca aç olma,yükleme de bişeyler yemiş olsan daha iyi olur dedi.Senin doktorun neden öyle dedi acaba?belki yüksek çıkıp yanıltmasın diye demiştir ama ben tok olduğum halde düşük çıktı yani.İnşallah senin de yüksek çıkmaz..

canim anlasana kiskanclar kendileri olsa duba olmuslardi simdiden,ne var kilo aldiysam hamileyim tabiki de kilo alcam siz hic zayif hamile gordunuz mu deseydin ya?ne bicim insanlar var ya su dunyada onlar yuzunden 2 -3 arkadasim var ,laf eden siniri mi bozan oldu mu bir daha selam bile vermiyorum artik kim olursa olsun

canini sIkma
hamileyim tabi kilo alicam simdi kilo almiycam da ne zaman alicam de bas kahkahayi
onlara neyse bir arkadasa da goguslerin kocaman olmus simdiden ne bu demis arkadasi, psikolojisini etkilemisti

evet cnım ya sanki hamile değilmişimde normalde kilo almışım gbi dvranıyo insnlr onlra blli etmedim kafama taktığımı belim çok inceydi bnm bebek oraya nasıl sğckki tabiki klınlşck zaten zayıfım kilo alsam daha ii benim için falan dedim sustular bir daha. bir şeyden haberleri yok çocuk yapıyorlar biyolojik olarak bel kalınlaşır daha ilk 3 ayda zaten bu da zayıf insanlarda daha belli oluyor tbi kendisi aynen dediğin gibi kilolu hamilelikten sonrada almış şmdi çok tkmış kafasına zaten vermek istiyom falan diye. İnsnlar çok acımasz gerçkten ya hamile insanın psikoljsjnden hiç anlamıyorlar ben kesinlikle böyle bir şey demedim şu ana kadar insanların açıklarını aramadım böyle insanları görmek dahi istemiyorum.

canini sIkma
hamileyim tabi kilo alicam simdi kilo almiycam da ne zaman alicam de bas kahkahayi
onlara neyse bir arkadasa da goguslerin kocaman olmus simdiden ne bu demis arkadasi, psikolojisini etkilemisti
evet canım öyle yapmak lazımdı aslında da erkeklerin yanında yapamadım işte onu bir dahakine öyle yapmak lazım en iyisi gerçekten. onlar benim haftalarımda kocaman olmuşlardı ben onların yanında neyimki ama benm ağzımdan onlara hiç böyle kelimeler çıkmadı. kırılgan çabuk etkilenen bir insanım bnde işte bir de hamilelik olunca daha duygusal oldum inş. hayrılsıyla atlatıcam bu dönemi sizinle pyşlamk iyi gldi eşimin kafsını şişirmedm akşam yatıp uyudum

Son düzenleme:

demek herkesin etrafında bole fesat insanlar var hic kafanı takma tatlım onların laflarına onlar yuzunden kendininde bebegininde canını sıkma sen once yawrunu dusun allah korusun tansiyonun cıkar buda ozellikle bebeğini etkiler seni cok iyi anlıorum yasadıklarına benzer seyler bende yasadm duymamazlıktan gelmeye calıs sen nekadarlık oldu tam

evet haklısın cnm haklısın en önmlisi bebeğim hamileliğim boyuncada görüşmemeye çalışıcam böyle insanlarl.ben tam 24 haftalık hamileyim cnm bugün bitti 24

Son düzenleme:
ya takma canım sen onları çekemediklerinden kulp takmaya çalışıyolar zavallılar.

kızlar sizin yazdıklarınızı okumama fırsat olmadı bugün sabah bir çıktım yeni geldim çok yorulduk bebeğimle hem başımız ağrıyor hem de stresliyiz .eşim stres yapma ne kadar desede yapabiliyorum.hıı kızlar bu stresin üstüne bilin bakalım ne oldu ve bana hak verin .
eşimin çarşıdayken telefonu çaldı ben pazartesi, için avukata falan gidicem bir sürü iş var ablası yiğeni hani bana kalmaya gelmişti ya bu akşam yola çıkmış yine geliyomuş ya kızlar inanabiliyomusunuz ve pazartesi işe başladığımı biliyorlar siz buna ne dersiniz haksızmıyım eşimde ben yarın ve diğer gün yokum demiş o da doktora gidicek müsait değiliz demiş ii ozaman dedesine gider demiş zaten dünkü siniri üzerimden atamadım ya kızlar bu çocuk başıma belamı oldu ne her haftada olurmu ya bir çaresini bulucam annesiylemi konussam bilemiyorum.diğer konu pazartesi için avukat gitmem gerektiğini söyledi ama amaçları farklı olabilir şuanda bilemiyoruz dedi birazda onu takıyorum eşimle gidicez belki eşimi içeri almazlar ama o beni çıkış saatine kadar bekli,cek kızlar bebeğim bu stresi çekmek zorundamı söyleyin hayatın yükü üzeri,me yüklendi sanki

cnm kafaya takma böle şeyleri bende 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 oldum daha 22,haftadayım.. ama kilo aldığım içinde çok memnunum banada herkes çok zayıfsın diyordu kilo al diyorlardı şimdi alıorum ve çok mutluyum :) çok kilo almışsın dediklerinde mutlu oluyorum. sakın kafana takma vücut formatına bağlı doğumdan sonra aynı kilonada inebiliorsun.o yüzden şuan kendimizden çok bebeğimiz bizim için önemli ..

Bence boşuna çok stres yapıyorsun sen git işe olmazsa kendin bırakır çıkarsın ya ucunda ölüm yokki sonuçta ben olsam hiç gitmezdim bile ne olur ne olmaz ne üzeyim kendimi hamile olmasam asla düşünmez giderdim ama şimdi hiç sıkamam kendimi sonuçta işe git diye yakana yapışmıyorlarya git bak bakalım eziyet edecek olurlarsa yapacak hiç bir şeyin yok canım işi kılıfına uydururlar çünkü bırak çık senden bebeğinden önemlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…