- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.021
egıtım semınerıne gıdıyorum kızlar aksama görüşürüz gecmıse artık geldıgımde bakarım :)
nasil yaniiiiKızlar slm :)
Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım..çok şükür sonuçlarım çok güzel çıktı ama şeker yüklendikten sonra çok midem bulandı..ıyy düşününce bile yetiyor şimdineyse ben aç gitmiştim ama doktorum hafif bişeyler atıştırsaydın dedi ve ben aynı hızla kantine inip bi dilim börek ve portakal suyunu götürdüm şeker yüklendikten sonra 1 saat hiçbişey yiyip içmiyorsun ve miden bulanmaya başlıyor sonra da kan alıyorlar..bu 50 ml'lik yüklemeymiş yüksek çıkarsa 100 lük yapıyorlarmış işte onu hiç düşünemiyorum
Herkesin sonuçları çoook güzel çıkar inşallah,kendinize iyi bakın kızlar ve tabi minnaklara
Kızlar ben normalde yarın için şeker yüklemesi yaptıracaktım
22+5de yani 23. haftada ama dedim bi sorayım yinede
Dediler olmaz 24. haftayı doldurman gerek
Bende bir sonraki haftaya aldım yani 23+5 olacağım bu demek oluyor ki 24. hafta, 30 ocakada doktor randevumu aldım
Ama doldursun derken 24+.. mı gideyim
Offf bian önce çıksın aradan istiyorum birde doktor şeker yüklemini yapta gel dediği için doktorada gidemiyorum
Kadına en son 8 aralıkta gittim
Şimdi ben şubata atsam ocakta doktor yüzü görmemiş olacağımm
Bide 30 ocak doktor randevum var, 31 ocak günü sağlık ocağı tetanoz aşı için gün verdi
2 gün üstüste izin ve delik deşik kol beni yorar tetanozuda 30da olurumda bu sefer sağlık ocağı anyada diğeri konyada
Kaldım böyle... hindi gibi düşün düşünn
nasil yaniiii
tamamen ac kalmama durumu oluyorsa bu benim icin harikaaaaaa
doktorum bana ac gel dedi ama
bu arada sonucun guzel cikmasina cok sevindim darisi basimiza
dün akşam misafrlerm vrdı eşimim arkdşları ve eşleri bu insanlr braz herşyi içinde tutsa ne olur yok yürüyüşün değişmiş belin kalınlaşmış kilo almışın birde erkeklerin yanında söylüyorlar ya ben 168 boyundayım 48 le hmile kldım 6 kilo faln aldım hmilelikten önce çok zayıfsın kilo al diyenlere bk şimdi.böyle şyleride çok kafama takıyorum zaten vucumdadaki değişikliklere alışmak bnm için çok zor oluyo yapım böyle inanın kimseyi grmk istemiyorum içime kapanıyorumm artık
dün akşam misafrlerm vrdı eşimim arkdşları ve eşleri bu insanlr braz herşyi içinde tutsa ne olur yok yürüyüşün değişmiş belin kalınlaşmış kilo almışın birde erkeklerin yanında söylüyorlar ya ben 168 boyundayım 48 le hmile kldım 6 kilo faln aldım hmilelikten önce çok zayıfsın kilo al diyenlere bk şimdi.böyle şyleride çok kafama takıyorum zaten vucumdadaki değişikliklere alışmak bnm için çok zor oluyo yapım böyle inanın kimseyi grmk istemiyorum içime kapanıyorumm artık
canim anlasana kiskanclar kendileri olsa duba olmuslardi simdiden,ne var kilo aldiysam hamileyim tabiki de kilo alcam siz hic zayif hamile gordunuz mu deseydin ya?ne bicim insanlar var ya su dunyada onlar yuzunden 2 -3 arkadasim var ,laf eden siniri mi bozan oldu mu bir daha selam bile vermiyorum artik kim olursa olsun
evet canım öyle yapmak lazımdı aslında da erkeklerin yanında yapamadım işte onu bir dahakine öyle yapmak lazım en iyisi gerçekten. onlar benim haftalarımda kocaman olmuşlardı ben onların yanında neyimki ama benm ağzımdan onlara hiç böyle kelimeler çıkmadı. kırılgan çabuk etkilenen bir insanım bnde işte bir de hamilelik olunca daha duygusal oldum inş. hayrılsıyla atlatıcam bu dönemi sizinle pyşlamk iyi gldi eşimin kafsını şişirmedm akşam yatıp uyudumcanini sIkma
hamileyim tabi kilo alicam simdi kilo almiycam da ne zaman alicam de bas kahkahayi
onlara neysebir arkadasa da goguslerin kocaman olmus simdiden ne bu demis arkadasi, psikolojisini etkilemisti
evet canım öyle yapmak lazımdı aslında da erkeklerin yanında yapamadım işte onu bir dahakine öyle yapmak lazım en iyisi gerçekten. onlar benim haftalarımda kocaman olmuşlardı ben onların yanında neyimki ama benm ağzımdan onlara hiç böyle kelimeler çıkmadı. kırılgan çabuk etkilenen bir insanım bnde işte bir de hamilelik olunca daha duygusal oldum inş. hayrılsıyla atlatıcam bu dönemi sizinle pyşlamk iyi gldi eşimin kafsını şişirmedm akşam yatıp uyudum
demek herkesin etrafında bole fesat insanlar var hic kafanı takma tatlım onların laflarına onlar yuzunden kendininde bebegininde canını sıkma sen once yawrunu dusun allah korusun tansiyonun cıkar buda ozellikle bebeğini etkiler seni cok iyi anlıorum yasadıklarına benzer seyler bende yasadm duymamazlıktan gelmeye calıs sen nekadarlık oldu tam
ya takma canım sen onları çekemediklerinden kulp takmaya çalışıyolar zavallılar.dün akşam misafrlerm vrdı eşimim arkdşları ve eşleri bu insanlr braz herşyi içinde tutsa ne olur yok yürüyüşün değişmiş belin kalınlaşmış kilo almışın birde erkeklerin yanında söylüyorlar ya ben 168 boyundayım 48 le hmile kldım 6 kilo faln aldım hmilelikten önce çok zayıfsın kilo al diyenlere bk şimdi.böyle şyleride çok kafama takıyorum zaten vucumdadaki değişikliklere alışmak bnm için çok zor oluyo yapım böyle inanın kimseyi grmk istemiyorum içime kapanıyorumm artık
evet haklısın cnm haklısın en önmlisi bebeğim hamileliğim boyuncada görüşmemeye çalışıcam böyle insanlarl.ben tam 24 haftalık hamileyim cnm bugün bitti 24
kızlar sizin yazdıklarınızı okumama fırsat olmadı bugün sabah bir çıktım yeni geldim çok yorulduk bebeğimle hem başımız ağrıyor hem de stresliyiz .eşim stres yapma ne kadar desede yapabiliyorum.hıı kızlar bu stresin üstüne bilin bakalım ne oldu ve bana hak verin .
eşimin çarşıdayken telefonu çaldı ben pazartesi, için avukata falan gidicem bir sürü iş var ablası yiğeni hani bana kalmaya gelmişti ya bu akşam yola çıkmış yine geliyomuş ya kızlar inanabiliyomusunuz ve pazartesi işe başladığımı biliyorlar siz buna ne dersiniz haksızmıyım eşimde ben yarın ve diğer gün yokum demiş o da doktora gidicek müsait değiliz demiş ii ozaman dedesine gider demiş zaten dünkü siniri üzerimden atamadım ya kızlar bu çocuk başıma belamı oldu ne her haftada olurmu ya bir çaresini bulucam annesiylemi konussam bilemiyorum.diğer konu pazartesi için avukat gitmem gerektiğini söyledi ama amaçları farklı olabilir şuanda bilemiyoruz dedi birazda onu takıyorum eşimle gidicez belki eşimi içeri almazlar ama o beni çıkış saatine kadar bekli,cek kızlar bebeğim bu stresi çekmek zorundamı söyleyin hayatın yükü üzeri,me yüklendi sanki
ya takma canım sen onları çekemediklerinden kulp takmaya çalışıyolar zavallılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?