- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.041
Bence boşuna çok stres yapıyorsun sen git işe olmazsa kendin bırakır çıkarsın ya ucunda ölüm yokki sonuçta ben olsam hiç gitmezdim bile ne olur ne olmaz ne üzeyim kendimi hamile olmasam asla düşünmez giderdim ama şimdi hiç sıkamam kendimi sonuçta işe git diye yakana yapışmıyorlarya git bak bakalım eziyet edecek olurlarsa yapacak hiç bir şeyin yok canım işi kılıfına uydururlar çünkü bırak çık senden bebeğinden önemlimi
ya takma canım sen onları çekemediklerinden kulp takmaya çalışıyolar zavallılar.
cnm kafaya takma böle şeyleri bende 44 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 oldum daha 22,haftadayım.. ama kilo aldığım içinde çok memnunum banada herkes çok zayıfsın diyordu kilo al diyorlardı şimdi alıorum ve çok mutluyum :) çok kilo almışsın dediklerinde mutlu oluyorum. sakın kafana takma vücut formatına bağlı doğumdan sonra aynı kilonada inebiliorsun.o yüzden şuan kendimizden çok bebeğimiz bizim için önemli ..
allah tamamına erdirsin tatlım bende 23 girdim hareket durumları nasıl sende cinsyet ne ve en dogru kararı alırsın gorusmemekle
sıkıntıdan patlıcamsağlıkla hayırlısıyla bebişim gelse de onunla vakit geçirsem ....
eşim çok yogun çalışıyor, zaten şehir değiştirdik burda hiç arkadaşım yok sadece yaşı benden büyük insanlar var onlarda farklı alem çok garip insan ilişkileri var(
çok bunaldım çooook .......
bebişim gelsinde hayatıma renk gelsin günler geçmek bilmiyorrrrrr......
o nedır canımm ınsallah hamılelıgın son ana kadar hep cok ıyı gecer ve hıc bır sıkıntı yasamassın ınsallah.aynen cnm benımkı tam bellı edıyr zaten ama plasenta previa var bende :2: ıns gecerrrrr
kızlar bana bir akıl verebilir misiniz...ben karşıya ablamlarla geçecektim, hem onlar deneyimli olduğu için bilinçli alışveriş yapacaktım hemde bebek şekeri falan seçecektim..ama eşim benimle gitmek istedi, heveslendi o yüzden eminönüye yarın eşimle gidicem..annem bebeğin belli başlı eşyalarını (park yatağı,bakım ürünleri, hastane çıkışı,battaniyesi)almak istediği için annemle 15-20 gün sonra ayrıca bir çarşıya çıkıcaz..bir de kayınvalidem karşıya gideceğimi duyunca haber ver birlikte gidip alalım dedi yanı sanırım o da bazı şeylerini almak istiyor, onunla da belki bir dahaki cumartesi giderim..benim biraz kafam karıştı, eşimle nelere baksak sizce ve kayınvalideme neleri aldırsam..yoksa yarın eşimle gidince sadece bebek şekeri ve bana özel eşyalara mı baksam??:44:
Kızlar ben normalde yarın için şeker yüklemesi yaptıracaktım
22+5de yani 23. haftada ama dedim bi sorayım yinede
Dediler olmaz 24. haftayı doldurman gerek
Bende bir sonraki haftaya aldım yani 23+5 olacağım bu demek oluyor ki 24. hafta, 30 ocakada doktor randevumu aldım
Ama doldursun derken 24+.. mı gideyim
Offf bian önce çıksın aradan istiyorum birde doktor şeker yüklemini yapta gel dediği için doktorada gidemiyorum
Kadına en son 8 aralıkta gittim
Şimdi ben şubata atsam ocakta doktor yüzü görmemiş olacağımm
Bide 30 ocak doktor randevum var, 31 ocak günü sağlık ocağı tetanoz aşı için gün verdi
2 gün üstüste izin ve delik deşik kol beni yorar tetanozuda 30da olurumda bu sefer sağlık ocağı anyada diğeri konyada
Kaldım böyle... hindi gibi düşün düşünn
Kızlar slm :)
Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım..çok şükür sonuçlarım çok güzel çıktı ama şeker yüklendikten sonra çok midem bulandı..ıyy düşününce bile yetiyor şimdineyse ben aç gitmiştim ama doktorum hafif bişeyler atıştırsaydın dedi ve ben aynı hızla kantine inip bi dilim börek ve portakal suyunu götürdüm şeker yüklendikten sonra 1 saat hiçbişey yiyip içmiyorsun ve miden bulanmaya başlıyor sonra da kan alıyorlar..bu 50 ml'lik yüklemeymiş yüksek çıkarsa 100 lük yapıyorlarmış işte onu hiç düşünemiyorum
Herkesin sonuçları çoook güzel çıkar inşallah,kendinize iyi bakın kızlar ve tabi minnaklara
bende yarın yaptıracam stresteyim valla
ya kızlar arkadaşın oğlu bize geldiğinde su çiçeği virüsünü kapmış yani hastalık kuluçkadaymış
çocuk bir hafta sonra döküntülere başlamış ay çok tırstım ben dr söylemeyi unuttum yarın söyleyecem
dün akşam misafrlerm vrdı eşimim arkdşları ve eşleri bu insanlr braz herşyi içinde tutsa ne olur yok yürüyüşün değişmiş belin kalınlaşmış kilo almışın birde erkeklerin yanında söylüyorlar ya ben 168 boyundayım 48 le hmile kldım 6 kilo faln aldım hmilelikten önce çok zayıfsın kilo al diyenlere bk şimdi.böyle şyleride çok kafama takıyorum zaten vucumdadaki değişikliklere alışmak bnm için çok zor oluyo yapım böyle inanın kimseyi grmk istemiyorum içime kapanıyorumm artık
sıkıntıdan patlıcamsağlıkla hayırlısıyla bebişim gelse de onunla vakit geçirsem ....
eşim çok yogun çalışıyor, zaten şehir değiştirdik burda hiç arkadaşım yok sadece yaşı benden büyük insanlar var onlarda farklı alem çok garip insan ilişkileri var(
çok bunaldım çooook .......
geçmek bilmiyorrrrrr......
bende ailemden ayrı bir yerde yaşıyorum arkadaşımda yok çok zor oluyo gerçekten bol bol uyu canım en iisi bu oluyor :)
Sagol canim haklisin burasi biraz kafa dagittiriyo, heyecanlaniyorum böle ayni duygulari ayni gunleri bekleyenlerin yasadiklarini paylastikca... Senin isin de zor canim allah esine saglik versin insallah biter gorevi oralardada yanibasinizda calisir . İnsallah biter hasretiniz en kisa zamanda... Bebislerimiz saglikla gelsinlerde bizde daha mutlu ve huzurlu olalim insallahyalnız degılsn canım bızler varız bak buradayızz
bende yalnızımmm malesef esım yok sınırda gorevde burada sızlerle olmak sohbet etmek dertlesmek melegımle ılgılı paylasımlar yapmak keyıf verıyor senn yıne gece esınlesın meselaa onu dusun bız kızımla yalnız kalıyoruz gecelerı umutsuzluga kapılmaa guzel gunler bızım olucak bebegınıı strese sokma bole
Sagol canim haklisin burasi biraz kafa dagittiriyo, heyecanlaniyorum böle ayni duygulari ayni gunleri bekleyenlerin yasadiklarini paylastikca... Senin isin de zor canim allah esine saglik versin insallah biter gorevi oralardada yanibasinizda calisir . İnsallah biter hasretiniz en kisa zamanda... Bebislerimiz saglikla gelsinlerde bizde daha mutlu ve huzurlu olalim insallah
öyle canım hergün giirip bakıyorum girmediğimde eksik bişiler kalıyor gibii
birbirimizi en iyi biz anlıyorz buraada.
biz urfaya geldik eşimin sınıra gidiceğini öğrendik daha evimize yerleşmemiştik doğru düzgün aglak zırlak sınıra yolladım onu ne zor gunlerdı ev gocebe gıbıydı oyle kaldık babamla annemler kayınvalıdemler dondu babam uygun oldguu ıcın bırtek o kalabıldı yanımda agladım agladım gunler ce o olumsuz gunlerdee ısık gıbı dogu melegımız dunyamızaa umut olduu ınanılmaz mutlu ettı bızıı.
toparlamaya basladım daha az agladım sonra susmayı ogrendım derken babamıda ugurladık esım gel gıt gel gıt devam ettı gorevıne 5 aydır boyleyız kızımlayız cok mutluyun esım gelıyor goreve ızne kavusunca evımız neselenıyor yoklugundada kızmla gclu oluyorum zaten urfaya geldıkten bır ay sonra durmadım hemen ıse basladım oylede atlattım zor donemlerı sukurler olsunkı artık ıyız ınsan oglu herseye alısıyor canım.
kocamın gece eve gelmesını ısterdım nekadar buyuk nımet bılıyormusun gunduz gormesemde gece guvenlı kollarında son bulsun ısterdım kısmet sıkıcaz dısımızı bugunlerde gecıcek onemlı olan guclu olmak :)
Iyı geceler kızlar keyıfler nasıll
canım ınsanlar böylee zayıfsındır az kılo al derler kılolusun cok kılo almıssın derler anca yıyorsun derler derlerde derler yanı en guzelı umursamıcaksın ben bıle eskı halıme bakıyorum sımdı halıma bakıyorummm gıttıkce bel falan kalmadı ama hıc umursamıyorum ıyı tarafından bak ya kılo alamasaydık bebeklerımız beslenemeseydı cevrendekıler yuzunden kendını uzmene deymez 42 ıle kaldım bende hamıle dusun cıprı gıbydımmm sevın bıleee bosver
Baya zor seyler yasamissin ama masallah Guclusun , senin cimcimede guclu belli, annesine ne zaman gelecegini bilmis en zor zamaninda seni yanliz birakmamis kuzuben calisiyordum buraya gelmeden once ama burasi cok kucuk biryer yani herkes birbirini taniyo o derece burda is bulmak cöle kar yagmasi gibi bisi ) esimin memuriyetinden dolayi burdayiz sukur halimize .... İnsallah hersey cok guzel olur rabbim rizkiyla gonderiyor meleklerimizi ...
aynen öyle elden fayda yok yanlızlık zor evde bütün gün hamile pilatesi olcaktı oraya gidicektim o oda olmadı) uyurken bile sıkılıyorum allah yardımcımız olsun insan yakın birini arıyor böle zamanlarda (
evet kilo almassak bebğimizi besleyemeyiz o kadr kilo almama rağmen demir eksikliğim var ilk zamanlar serumlarla ayakta durdum zaten vucudum yetmedi bebeğime. insanlara yaranılmazz zaten haklısın dostun olsa karşındaki dertleşirsin oturup ama anlatsamda anlamazlar.
sende baya zayıf hamile kalmışım cnm.
hosgeldın canımmm ıyızz bız sen napıyorsun bu ara yogunmusun pek cıkmıyor sougun azıcık goruyorum senııı
canımm benımm ınsan oglu herseye alısıyorr evett sabrınıda verdı rabım gucumudee ondan aldım sanırım canım
bende sasıyorum kendıme benım yerımde bı baskası olsa aılesının yanına gıderdı esı donene kadar esımde oyle olsun ıstedı ama kabul etmedım evımızde onu beklemek ıstedık kızımlaa
mutluluk guc kayngımızz o oldu kızımızz yavrumuz sukurler olsunkı bu duyguyu yasadık artık herseyde bır hayrı vardır dıyoruz normalde urfada 4 yıl kalıcazz ama boyle olursa esımın dogu gorevınden sayılacak belkı 2 yılda memleketımıze ankaryaa donucezz demekkı herseyde bır hayır var canımm rabbım derdı verıyor dermanıdaa :)
sanırm cok ıyı anladım senı kıbrıstan geldık urfaya orada calısmadım ben ımkanlar farklı ve kısıtlıydı evde olmak mantıklıydı sıkma canım sende evde bunalırsan falan sık sık gır nete bıze yazz vakıt guzel gecıyr bak yalnızım aksamları ama sızlerle olunca unutyrm yalnızlıgımı azda olsaa :) zaten ne kaldı sunun surasında melegımıze kavusmayaa :) ınsallah dedıgın gıbıı hayırlısıyla gelırlerrrr
aynen öyle elden fayda yok yanlızlık zor evde bütün gün hamile pilatesi olcaktı oraya gidicektim o oda olmadı
Bızde ıyıyız teyzesıpek keyfım yok bu aralar esımın ıs durumları, benım bel agrılarım derken ustune bırde ıs yerı yogun pek gıremıyorum sukur rabbıme ıyıyız ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?