2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım haklısın öyle diyorum sonra onlara boyun eğmiyim diye düşünüyorum evet baktım olmadı bırakıp çıkıcam nerden kopuyosa kopsun haklısın.bana istemediğim bir şeyi kimse yaptıramaz bebeğim strese sokamam o zorla oldu allahım onu korusun tüm bebekleri korusun .gitmesem alacak haklarımdan yararlanamıyomuşum oda benim 6 yıllık emeğim beş kuruş vermeden attılar arkadaşım hala vermemek için işe başlatıyorlar düşün .birde üstüne üstün o çocuk yok şugün geliyorum ya bu ne rahatlık canım çokmu yğüz gördü yengem hamile demiyor koskocam delikanlı yanında uzanmıyorsun rahat giyinemiyorsun giyidğim şeylere mesala bebkli, badiler giyiorum genelde aa yenge bugün değişik giymiş ama hergün aynı şey üzerime yelek gihyiorum onun yüzünden rahatmı edemicem hakszımıyım ya kendi derdimden seni unuttum bebişin nasıl iyimisiniz

sıkıntıdan patlıcam sağlıkla hayırlısıyla bebişim gelse de onunla vakit geçirsem ....

eşim çok yogun çalışıyor, zaten şehir değiştirdik burda hiç arkadaşım yok sadece yaşı benden büyük insanlar var onlarda farklı alem çok garip insan ilişkileri var (
çok bunaldım çooook .......

bebişim gelsinde hayatıma renk gelsin günler geçmek bilmiyorrrrrr......

ya takma canım sen onları çekemediklerinden kulp takmaya çalışıyolar zavallılar.

sağolun kızlar cevaplarınız için siznle dertleşmk iyi geldi gerçekten bizi anca biz anlarız

allah tamamına erdirsin tatlım bende 23 girdim hareket durumları nasıl sende cinsyet ne ve en dogru kararı alırsın gorusmemekle

amin canım seninkinide. benimki hareketli baya özellikle geceleri ben uyuyamdığımda bana eşlik ediyor bende benimki kız senin cnsiyet ? istersen takvimi sende ekle imza alanına

bende ailemden ayrı bir yerde yaşıyorum arkadaşımda yok çok zor oluyo gerçekten bol bol uyu canım en iisi bu oluyor :)

aynen cnm benımkı tam bellı edıyr zaten ama plasenta previa var bende :2: ıns gecerrrrr
o nedır canımm ınsallah hamılelıgın son ana kadar hep cok ıyı gecer ve hıc bır sıkıntı yasamassın ınsallah.

canım bence onunlada ıhtıyacın olan büyük gereksınımlere bakabılırsınız hem bırlıkte fıkır alısverısı yaparsınız alsanızda almasanızda dedıgın gıbı harcınde ozel esyalarada bakın.annenlerle gıttıgınde ıcıne sınen onların tavsıye ettıgı seylerı alırsınız kayınvalıdenlede ıhtıyacın olan eksıklerınıı ıstersın onları aldırısınnn bu durumda hepsının gonlu olmus olur :)

canım 24 haftalıkken yaptırmak en mantıklısı sen sekerı yaptır .doktoruna gelınce ona onceden gıtsen olmuyormu yanı onun dınlemesen :) ben hastanede yaptırdım sekerı once doktorum muayne ettı sonra seker yuklemesı oldu.yanı kalkıp sana neden geldın vs demıcene gore gıdıp gorsen olur aslında ama sonucu o gorecekse ozaman durum degısebılır.sen neden hastanende yaptırmıyorsun sekerı?
ayrıca ıkıncı doz genelde pek bısı yapmıyor canım bende ıkıncı dozu oldum ılk dozda cok fenaydmmm hatırlarsan ates yapmıstı hasta olmustum ama ıkıncsı agrı bıle olmadı yanı tetonuzu takma kafana hemsırede ddedı ılkı zordur tetenozun dıye

o ıkı bardagı nasıl ıctım bır ben bılırımm valla :) bır dıkıstı fon dıppp :/ berabttı amaa bebısler ıcın katlandık neysekı atlattık bundan sonra sukur rutın kontrollerımız olucakkk sanırım bırde son haftalarda doktor tahlıllere bakarız dedı bana kan tahlılı ıdrar falan

canım gırme strese yapın nasıl bılmıyorum ama yapına gore ıcmeyı dene yanı sevmedıgın bıseyı yavas yavasmı ıcersın yoksa bırdenmı ben mesela yavas denedım once bı yudum aldım ogurdum yok bunu ıcememm nerdeyse dıcektım bırden dıktım kafama kurtuldum
aclıga falan dayanıyor ınsan helekı ben 3 4 gıbı uyandıgımda gece acıktıgım ıcın solenırım nerdeyse yemeden yatmıcamda zarrlı dıye vazgecıyorummm onun ıcın aclıgı takma kafana

canım ınsanlar böylee zayıfsındır az kılo al derler kılolusun cok kılo almıssın derler anca yıyorsun derler derlerde derler yanı en guzelı umursamıcaksın ben bıle eskı halıme bakıyorum sımdı halıma bakıyorummm gıttıkce bel falan kalmadı ama hıc umursamıyorum ıyı tarafından bak ya kılo alamasaydık bebeklerımız beslenemeseydı cevrendekıler yuzunden kendını uzmene deymez 42 ıle kaldım bende hamıle dusun cıprı gıbydımmm sevın bıleee bosver

yalnız degılsn canım bızler varız bak buradayızz
bende yalnızımmm malesef esım yok sınırda gorevde burada sızlerle olmak sohbet etmek dertlesmek melegımle ılgılı paylasımlar yapmak keyıf verıyor senn yıne gece esınlesın meselaa onu dusun bız kızımla yalnız kalıyoruz gecelerı umutsuzluga kapılmaa guzel gunler bızım olucak bebegınıı strese sokma bole duusunupp
bebişim gelsinde hayatıma renk gelsin günler

Son düzenleme:
Sagol canim haklisin burasi biraz kafa dagittiriyo, heyecanlaniyorum böle ayni duygulari ayni gunleri bekleyenlerin yasadiklarini paylastikca... Senin isin de zor canim allah esine saglik versin insallah biter gorevi oralardada yanibasinizda calisir . İnsallah biter hasretiniz en kisa zamanda... Bebislerimiz saglikla gelsinlerde bizde daha mutlu ve huzurlu olalim insallah

öyle canım hergün giirip bakıyorum girmediğimde eksik bişiler kalıyor gibii
birbirimizi en iyi biz anlıyorz buraada.
biz urfaya geldik eşimin sınıra gidiceğini öğrendik daha evimize yerleşmemiştik doğru düzgün aglak zırlak sınıra yolladım onu ne zor gunlerdı ev gocebe gıbıydı oyle kaldık babamla annemler kayınvalıdemler dondu babam uygun oldguu ıcın bırtek o kalabıldı yanımda agladım agladım gunler ce o olumsuz gunlerdee ısık gıbı dogu melegımız dunyamızaa umut olduu ınanılmaz mutlu ettı bızıı.
toparlamaya basladım daha az agladım sonra susmayı ogrendım derken babamıda ugurladık esım gel gıt gel gıt devam ettı gorevıne 5 aydır boyleyız kızımlayız cok mutluyun esım gelıyor goreve ızne kavusunca evımız neselenıyor yoklugundada kızmla gclu oluyorum zaten urfaya geldıkten bır ay sonra durmadım hemen ıse basladım oylede atlattım zor donemlerı sukurler olsunkı artık ıyız ınsan oglu herseye alısıyor canım.
kocamın gece eve gelmesını ısterdım nekadar buyuk nımet bılıyormusun gunduz gormesemde gece guvenlı kollarında son bulsun ısterdım kısmet sıkıcaz dısımızı bugunlerde gecıcek onemlı olan guclu olmak :)

Baya zor seyler yasamissin ama masallah Guclusun , senin cimcimede guclu belli, annesine ne zaman gelecegini bilmis en zor zamaninda seni yanliz birakmamis kuzu ben calisiyordum buraya gelmeden once ama burasi cok kucuk biryer yani herkes birbirini taniyo o derece burda is bulmak cöle kar yagmasi gibi bisi ) esimin memuriyetinden dolayi burdayiz sukur halimize .... İnsallah hersey cok guzel olur rabbim rizkiyla gonderiyor meleklerimizi ...

evet kilo almassak bebğimizi besleyemeyiz o kadr kilo almama rağmen demir eksikliğim var ilk zamanlar serumlarla ayakta durdum zaten vucudum yetmedi bebeğime. insanlara yaranılmazz zaten haklısın dostun olsa karşındaki dertleşirsin oturup ama anlatsamda anlamazlar.
sende baya zayıf hamile kalmışım cnm.

canımm benımm ınsan oglu herseye alısıyorr evett sabrınıda verdı rabım gucumudee ondan aldım sanırım canım
bende sasıyorum kendıme benım yerımde bı baskası olsa aılesının yanına gıderdı esı donene kadar esımde oyle olsun ıstedı ama kabul etmedım evımızde onu beklemek ıstedık kızımlaa
mutluluk guc kayngımızz o oldu kızımızz yavrumuz sukurler olsunkı bu duyguyu yasadık artık herseyde bır hayrı vardır dıyoruz normalde urfada 4 yıl kalıcazz ama boyle olursa esımın dogu gorevınden sayılacak belkı 2 yılda memleketımıze ankaryaa donucezz demekkı herseyde bır hayır var canımm rabbım derdı verıyor dermanıdaa :)

sanırm cok ıyı anladım senı kıbrıstan geldık urfaya orada calısmadım ben ımkanlar farklı ve kısıtlıydı evde olmak mantıklıydı sıkma canım sende evde bunalırsan falan sık sık gır nete bıze yazz vakıt guzel gecıyr bak yalnızım aksamları ama sızlerle olunca unutyrm yalnızlıgımı azda olsaa :) zaten ne kaldı sunun surasında melegımıze kavusmayaa :) ınsallah dedıgın gıbıı hayırlısıyla gelırlerrrr

onemlı canımm doktorum ozellık dıyor kılo alımın guzel gıdıyor dıyor 10 kılo aldım hıc umursamıyorum zaten hayatım boynca hıc bu kıloları gormemıstım ben :) oyuzden takmıyorum
olsun canımm dıkkat et sen beslenmenee ılac kullanmıyormusun bendede kansızlık vardı demır ve vıtamın kullanıyorum yedı haftalıktan bu yanaa normale dondu degerlerım ılaclarımı cok duzenlı kullandım ve halada sasmıyorum
evet cok zayıftım canım hatta stresten zayıfladıgım donemde hamıle kalmıstım sukurkı sonrasında hamıle kaldıgımı ogrenınce streslrede bıtınce beslenmeme dıkkat etıtım ve toparladım

hosgeldın canımmm ıyızz bız sen napıyorsun bu ara yogunmusun pek cıkmıyor sougun azıcık goruyorum senııı

Bızde ıyıyız teyzesı pek keyfım yok bu aralar esımın ıs durumları, benım bel agrılarım derken ustune bırde ıs yerı yogun pek gıremıyorum sukur rabbıme ıyıyız ama

Sayili gun cabuk gecer diyolar da sanki daha da uzuyor saydikca tabi birazda simariklik bizimki , sukurler olsun ki rabbim aratmadi verdi meleklerimizi bize allah herkese bu duyguyu nasip etsin ... İnsallah iki yila biter hasretiniz bebislerimizin sansi ile hersey cooook guzel olur insallah... Simdilik iyi geceler biz sızmaya basladik

aynen öyle elden fayda yok yanlızlık zor evde bütün gün hamile pilatesi olcaktı oraya gidicektim o oda olmadı

Bizi kadin programlari kek cay paklar )) ev hanimligi psikolojik sinav misali sabir istiyor da istiyor ......
Bebisler gelsinde accik renklenelim gunlerimiz dolu dolu gecsin , boyle bi ise yaramiyo gibi hissetmek kotu ... Simdilik iyi geceler

Bızde ıyıyız teyzesı pek keyfım yok bu aralar esımın ıs durumları, benım bel agrılarım derken ustune bırde ıs yerı yogun pek gıremıyorum sukur rabbıme ıyıyız ama

canım benım bendee dıyorumm sende bır durgunluk uzaklık var demek ondanmı
rabbım ıyı olur ınsallah sızın ıcın evet agrılarımız artık geldı ve uzun sure bızımle olcak alısmlaıyız sanırımm bebısle sız ıyı olundaa dıgerlerıde hayırlısıyla olur ınsallah canım benımm

bu geceyi hayıflanarak kapatmak ıstemıyorm ama bugunluk bukadar yettı sırtım agrıyorr kasıklarıma agrı ındı yatıp dınlenesım var ama ondada rahat edemıyorum en ıyısı zorlayıp uykuya dalmakkk herkezee kocamann huzur dolu bır gece dılıyorum kızlar allaha emanet olun yarın gorusurz ınsallah opyrzz sızlerıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…