2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gecmis olsun tuzlu su ile gargara yaptin mi hic iyi geliyor gercektn de

canım gecmıs olsunnn buu senee kıs bızıı resmen doktu hıc ıyılesemıyoruzz duzeldık derken tekrar aman dıkkat et

Gunaydınn canım gecmıs olsunn

Gunaydın canım masallah bızde 21.haftanın sonlarındayız ama oglum kendınce 23haftaya gırmıstırr tekmeleyıp duruyo sabah sabah sıgmadı yerıne

çok geçmiş olsun dikkat et kendine....

çok tesekkur ederım annemdeydım aksama kadar yattım ve grıp oldum nefes alamıyorum bu hamıleıgımde 3. allah yardımcım olsun o kadar da ıyı beslenıyorum usuttum demekkı gecen aksam dustan sonra dısarı cıkmıstım heralde o zmn usuttum

bılmemkı bende yok sanırım hıc farketmedım:)
cnm bence esınle gıtmeden once bı lıste yap esınle alcakların annenle alcakların kaynanayla alıcakların:)kendı sahsı esyalarını esınle alabılırsın gecelık ıc camasırı vb annenın alacakları zaten bellı kayınvalıdenın de gonlunden gecenler vardır ona gore alır cnm o da
cnm bırsey olmaz bende 23+5 te yaptırdım 24. haftaın ıcınde oluyorsun sonucta bıseycık olmaz
ozellıkle acmısın dıye sormuslardı her yer bı farklı cnm
Iyı geceler kızlar keyıfler nasıll
selam kuzummmıyı dıyelım ıyı olaalım sıze bakayım dedım sımdı yataga ucucam kırılıyo heryerım

yat dınlen cnm benım ıyı gecelr tatlı ruyalarr

Canım benımm su gunlerı en az hasarla oglumu cok strese sokmadan atlatayım yeter bana

pekbicici merak etme fecı kıskandım :)
kampanya cıkmazsa sızın eve bı ugruyum ben en ıyısı :)

yahu bende gitmek istiyorum bu seminerlere hangi şehirde ne şekilde bir seminerdir bu.... hazır çocuk yokkenmi gitsem yoksa o zamanmı daha değerli olurrrrrrrrrrrrrrr

canım ıstanbulda haftaya semıner bıtıyor tum bılgılerı guncellıyım sızın topıktede paylasıcam tum anne adaylarının topıklerıne yazıyorum zatı
orda genel bılgıyı nerde verıldıgını yazarım

eve gec geldık kızlar annemde kardesler toplandık annemde sagolsun yedırdı bol bol :)
uyku gozlerımden akıyor ortodontı doktorumda randevum vardı lastıgı mdegstı baskı agırlastı 2 3 gun ben yıne servıs dısı
ablam yatıya gelıyor yarın artık bır ıkı gunde ev o derken ogrendılerımı ınsallah hafta ıcı aktarırım
esımel maket bebege banyo yaptırdık bebek bakımı ıle ılgılı bolbol not aldık sımdılık ben uykuya yarın gorusurz hayırlı geceler kızlar

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeee
snowcum çok geçmiş olsun kuzum. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. bi daha da hasta olmazsın.

ben çok mutluyum bugün dün oğluşumu gördüm çünküüüüüüüüüüüüüü ayrıntılı ultrasonumuz vardı
ellerini, ayaklarını, kalbini, heryerlerini gördük yüzü hariç döndü totosunu yattı
öpüyoruz herkesleriiiiiiiiiiii

Herkese günaydııııııııııııın, kahvaltımızı yaptık işe gitmeden bir bakayım ne var ne yok dedim
Bu arada bu park yatağı almayı düşünüyorum nasıl sizce?

günaydıııın herkese aydında yağmurlu bir sabaha uyandık..dün çıkıp kendime alışveriş yaptım çok güzel 3 tane pijama takımı aldım.lohusa tacımı bile aldım.eve gelip hepsini tek tek denedim.kızım çooook beğendi hepsini..babamız işten gelince gördü hem şaşırdı hem beğendi.kendimi doğum yapmış gibi hissettim.şimdi kahvaltı zamanı hepinizi öptüm...

gunaydin kizlarrrrrrr ,guzel haftasonlari dilerim herkese biz ev aramaya cikiyoruz,insallah gonlume gore bulurum

inşallah gönlünüze göre bulurusnuzzz :)

günaydınnn canımm masallah yesınler senınn melegınıııı canım benım :) degmesınler artık senın keyfıneeee

hoş görünüyor canımmm güzellll begendım ben :)

neguzel kendını odullendırmıs canım moral olmus motıve olmus saanaa :)

herkezzlereee gunaydın efendımmmmmmm
hiç yataktan cıkasım gelmıyor şu cumartesılerıııı:26:
ne can sıkıcı bı durum kızlarrrr hadı kalkın biz uyuyamıyorz sızde uyumayn

ıse geldım 5 olsun gerı gıdeyımmm

dun gece 3 4 gıbı uyandım benım kızda tekmelıyordu sasırdım oysakı gecelerı delıksız uyuturum ben onuuu
ben tişe kalkmıştımdaa bı baktım oda vruyorda vuruyor neyse acıkmısımdaa ama bıze bunu yapamasdım gerı uyuduk artık ac bi ilaç:26:

günaydın güzel anneler.. bu ara giremiyorum annem yanımda olduğu için birlikte vakit geçiriyoruz şimdi onu sınava yolladım bir bakiim dedim ne var ne yok ayy benim yamyam kızım ananesine bir cilveler yapıyor ki anlatamam.. annem elini koyduğu gb karnıma resmen şov yapıyor kımıl kımıl solucanım.. babası koyuyor tık yok anane koyuyor başlıyor oynamaya... babayla ananeniyı birbirine düşüyor annem diyor kı bak beni daha çok seviyor babasını pabuç dama attı,babacık da diyor ki hayır bir kere sen elleme beni babam sevsin diyor o yzden sana tekme atıyor hem benim kızım akıllı babaya el kalkmayacağını biliyor ben elleyince rahatlıyor o yüzden oynamıyor arada olan bana oluyor ellenmedik yerim kalkmıyor valla anıt taş gbyim gelen elini sürüyor giden elini sürüyor.. kızımda zevkten 4 köşe oluyor sevgi arsızı

Valla ne diyim eşşek kadar adam utanmıyorsa napıcaksın ama bence çok bile sabretmişsin arayıp annesini söylesenya kusura bakmayın ben şimdi hamileyim yatılı misafir ağırlıcak durumda değilin yatıcam kalkıcam rahat etmek istiyorum kusura bakmayın de kapat gitsin valla benim eşimin amcasının oğlu geldi 1 kere yatılı olarak bir daha kim olursa olsun genç bekar admın benim evimde işi yok alıp getirme git annene bırak dedim bir dahada getirmedi çünkü çocuk benle aynı yaşta hiç bir samimiyetim yok doğru dürüst tanımam ben böyle şeylere çok takılırım eşimde arasıra surat yapar ama pekte umrumda değil

Bugün ve yarın büyük temizlik yapıcam bu hafta günüm var yarın eşimle yapıcam ama bugün yavaş yavaş başlayayım dedim birde oğluşum için battaniye başladım onu örüyorum çok işim var bugün temizlik yemek banyoda yaparım sonra ara dinlenmelerimde sizin yanınızada uğrarım öptüm hepinizi

günaydın hanımlarrrrr

bugün ewt hafta sonu sayılır ama ben hala çalışıorum neyseki öğlene kadar çalışıoruz cumartesi günleri burdan çıkıncada şöyle güzel bir kızım için bişiler bakıyım diyorum. bu arada kızlar bişi sormak istiyorum. ultrason resimlerinden albüm oluşturmak istiyorum altına o anki duygularımıda yazıcam .normal foto albümü mü olur yoksa ajandaya mı yapıştırayım 1 sf aralıklı hangisi olur. çünkü ultrason resimleri zamanla siliniormuş diye duydum tecrübesi olan varsa bilgi verirse sevinirim canlarım..

gunaydınn canım cookk saol ınsallahh brudaha ıstemıyorum hastalanmakkk

gunaydın cnm graco mu markası?????bence hos

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben yıne hastalıktan kırılsamda sabah 8 den berı ev ısı yapıyorum bıttı dusumu aldım sımdı dınlenıyrum

gece cok karnım agrıdı acaba bebısımmı buyuyor

sızde ne var ne yok nasılsınızzz

bu arada begendıgım bebek arabasına zam gelmıs hevesım kactı baska bakıcaz artık

günaydın için geç oldu tabi tünaydın millet
biz işteyiz yine :/

hem sizler fikir edinin hem bize fikir verin bakalım, hangi küvet ?

Karibu Katlanabilen Banyo Küveti Mavi - e-bebek.com

Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook

Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook

cnm dikkat et inat etmede dinlen azcık geçsin
bebek arabasınıda boşver belki şimdi daha beğeneceğiniz bişi bulursunuz

gunaydin kizlar
gece pek uyuyamadik yine uykusuzluk baya var bu ara, bebisim de uyumuyor gece hareketleriyle uyandim ben de.
bu sabahtan beri henuz hareketi yok dinleniyordur sanirim

gezmeye gideriz biz bugun ciciler alirim yine bebisime begendikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…