- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.061
gecmis olsun tuzlu su ile gargara yaptin mi hic iyi geliyor gercektn de
canım gecmıs olsunnn buu senee kıs bızıı resmen doktu hıc ıyılesemıyoruzz duzeldık derken tekrar aman dıkkat et
gecmis olsun canim
tuzlu suyla calkala
bir de cok soguk cok sicak icme biliyorsundur gerci
gunaydin herkeseeeebizi uyku tutmadi bugun
bir de ben saga donup yattim tum gece boyunca solda rahatsiz oldum sag kalcam agridi ama sagda cok rahat ettim ustune yatinca
Gunaydınn canım gecmıs olsunn
Gunaydın canım masallahbızde 21.haftanın sonlarındayız ama oglum kendınce 23haftaya gırmıstırr tekmeleyıp duruyo sabah sabah sıgmadı yerıne
günaydın hepinize, hayırlı cumalar kızlar.
size birşey sorcam ben 3 gündür sol tarafıma yattığımda (midemin hemen solunda gibi) şişlik hissediyorum.hep aynı yer.oraya yatmak istemiyorum. miniğimin başımı poposu mu bilemedim artık. sizde de var mı böyle şeyler
çok geçmiş olsun dikkat et kendine....
bılmemkı bende yok sanırım hıc farketmedım:)merhaba kızlar
bi sorum oluck sizlre şeyinizin dış kısımlarında hafif şişme ve birazda acı var mı ben dün farkettin normalden daha şişkin geldi bana yarın dr. gidince sorarım ama yaşayanınız varmı merak ettim
cnm bence esınle gıtmeden once bı lıste yap esınle alcakların annenle alcakların kaynanayla alıcakların:)kendı sahsı esyalarını esınle alabılırsın gecelık ıc camasırı vb annenın alacakları zaten bellı kayınvalıdenın de gonlunden gecenler vardır ona gore alır cnm o dakızlar bana bir akıl verebilir misiniz...ben karşıya ablamlarla geçecektim, hem onlar deneyimli olduğu için bilinçli alışveriş yapacaktım hemde bebek şekeri falan seçecektim..ama eşim benimle gitmek istedi, heveslendi o yüzden eminönüye yarın eşimle gidicem..annem bebeğin belli başlı eşyalarını (park yatağı,bakım ürünleri, hastane çıkışı,battaniyesi)almak istediği için annemle 15-20 gün sonra ayrıca bir çarşıya çıkıcaz..bir de kayınvalidem karşıya gideceğimi duyunca haber ver birlikte gidip alalım dedi yanı sanırım o da bazı şeylerini almak istiyor, onunla da belki bir dahaki cumartesi giderim..benim biraz kafam karıştı, eşimle nelere baksak sizce ve kayınvalideme neleri aldırsam..yoksa yarın eşimle gidince sadece bebek şekeri ve bana özel eşyalara mı baksam??:44:
cnm bırsey olmaz bende 23+5 te yaptırdım 24. haftaın ıcınde oluyorsun sonucta bıseycık olmazKızlar ben normalde yarın için şeker yüklemesi yaptıracaktım
22+5de yani 23. haftada ama dedim bi sorayım yinede
Dediler olmaz 24. haftayı doldurman gerek
Bende bir sonraki haftaya aldım yani 23+5 olacağım bu demek oluyor ki 24. hafta, 30 ocakada doktor randevumu aldım
Ama doldursun derken 24+.. mı gideyim
Offf bian önce çıksın aradan istiyorum birde doktor şeker yüklemini yapta gel dediği için doktorada gidemiyorum
Kadına en son 8 aralıkta gittim
Şimdi ben şubata atsam ocakta doktor yüzü görmemiş olacağımm
Bide 30 ocak doktor randevum var, 31 ocak günü sağlık ocağı tetanoz aşı için gün verdi
2 gün üstüste izin ve delik deşik kol beni yorar tetanozuda 30da olurumda bu sefer sağlık ocağı anyada diğeri konyada
Kaldım böyle... hindi gibi düşün düşünn
ozellıkle acmısın dıye sormuslardı her yer bı farklı cnmKızlar slm :)
Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım..çok şükür sonuçlarım çok güzel çıktı ama şeker yüklendikten sonra çok midem bulandı..ıyy düşününce bile yetiyor şimdineyse ben aç gitmiştim ama doktorum hafif bişeyler atıştırsaydın dedi ve ben aynı hızla kantine inip bi dilim börek ve portakal suyunu götürdüm şeker yüklendikten sonra 1 saat hiçbişey yiyip içmiyorsun ve miden bulanmaya başlıyor sonra da kan alıyorlar..bu 50 ml'lik yüklemeymiş yüksek çıkarsa 100 lük yapıyorlarmış işte onu hiç düşünemiyorum
Herkesin sonuçları çoook güzel çıkar inşallah,kendinize iyi bakın kızlar ve tabi minnaklara
selam kuzummmIyı geceler kızlar keyıfler nasıll
bu geceyi hayıflanarak kapatmak ıstemıyorm ama bugunluk bukadar yettı sırtım agrıyorr kasıklarıma agrı ındı yatıp dınlenesım var ama ondada rahat edemıyorum en ıyısı zorlayıp uykuya dalmakkk herkezee kocamann huzur dolu bır gece dılıyorum kızlar allaha emanet olun yarın gorusurz ınsallah opyrzz sızlerıııı
canım benım bendee dıyorumm sende bır durgunluk uzaklık var demek ondanmı
rabbım ıyı olur ınsallah sızın ıcın evet agrılarımız artık geldı ve uzun sure bızımle olcak alısmlaıyız sanırımm bebısle sız ıyı olundaa dıgerlerıde hayırlısıyla olur ınsallah canım benımm
yahu bende gitmek istiyorum bu seminerlere hangi şehirde ne şekilde bir seminerdir bu.... hazır çocuk yokkenmi gitsem yoksa o zamanmı daha değerli olurrrrrrrrrrrrrrr
gunaydin kizlarrrrrrr ,guzel haftasonlari dilerim herkese biz ev aramaya cikiyoruz,insallah gonlume gore bulurum
günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeee
snowcum çok geçmiş olsun kuzum. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. bi daha da hasta olmazsın.
ben çok mutluyum bugündün oğluşumu gördüm çünküüüüüüüüüüüüüü ayrıntılı ultrasonumuz vardı
ellerini, ayaklarını, kalbini, heryerlerini gördük yüzü hariçdöndü totosunu yattı
öpüyoruz herkesleriiiiiiiiiiii
Herkese günaydııııııııııııın, kahvaltımızı yaptık işe gitmeden bir bakayım ne var ne yok dedim
Bu arada bu park yatağı almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Eki Görüntüle 609892
günaydıııın herkese aydında yağmurlu bir sabaha uyandık..dün çıkıp kendime alışveriş yaptım çok güzel 3 tane pijama takımı aldım.lohusa tacımı bile aldım.eve gelip hepsini tek tek denedim.kızım çooook beğendi hepsini..babamız işten gelince gördü hem şaşırdı hem beğendi. kendimi doğum yapmış gibi hissettim. şimdi kahvaltı zamanı hepinizi öptüm...
canım haklısın öyle diyorum sonra onlara boyun eğmiyim diye düşünüyorum evet baktım olmadı bırakıp çıkıcam nerden kopuyosa kopsun haklısın.bana istemediğim bir şeyi kimse yaptıramaz bebeğim strese sokamam o zorla oldu allahım onu korusun tüm bebekleri korusun .gitmesem alacak haklarımdan yararlanamıyomuşum oda benim 6 yıllık emeğim beş kuruş vermeden attılar arkadaşım hala vermemek için işe başlatıyorlar düşün .birde üstüne üstün o çocuk yok şugün geliyorum ya bu ne rahatlık canım çokmu yğüz gördü yengem hamile demiyor koskocam delikanlı yanında uzanmıyorsun rahat giyinemiyorsun giyidğim şeylere mesala bebkli, badiler giyiorum genelde aa yenge bugün değişik giymiş ama hergün aynı şey üzerime yelek gihyiorum onun yüzünden rahatmı edemicem hakszımıyım ya kendi derdimden seni unuttum bebişin nasıl iyimisiniz
gunaydınn canım cookk saol ınsallahh brudaha ıstemıyorum hastalanmakkkgünaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeee
snowcum çok geçmiş olsun kuzum. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. bi daha da hasta olmazsın.
ben çok mutluyum bugündün oğluşumu gördüm çünküüüüüüüüüüüüüü ayrıntılı ultrasonumuz vardı
ellerini, ayaklarını, kalbini, heryerlerini gördük yüzü hariçdöndü totosunu yattı
öpüyoruz herkesleriiiiiiiiiiii
Herkese günaydııııııııııııın, kahvaltımızı yaptık işe gitmeden bir bakayım ne var ne yok dedim
Bu arada bu park yatağı almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Eki Görüntüle 609892
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben yıne hastalıktan kırılsamda sabah 8 den berı ev ısı yapıyorum bıttı dusumu aldım sımdı dınlenıyrum
gece cok karnım agrıdı acaba bebısımmı buyuyor
sızde ne var ne yok nasılsınızzz
bu arada begendıgım bebek arabasına zam gelmıshevesım kactı baska bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?