2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydin biz geldikkkk,evleri gorduk begendik iki tane,biri dubleks icim gitti esimin isine de yakin bakalim nolcak,dogum yapacagim hastaneyi de gezdim gordum cok begendim ,bizden haberler boyle

Canım ben yapmayı düşünmüyorum ama arkadaşım yaptı silinmemesi için tarattırıyormuşsun o öyle yapmış albüm yapmış üzerine haftalarını yazmış

simdi okudum da doktorum bana usg resimlerini karanlikta saklamak lazim silinmemesi icin diyordu
kitap arasina koy diyordu
ajandaya yapistirmak daha iyi olabilir
ben album yaptim ama belki guzel bir defter alip yapistirabilirim sonra

negüzel sen yıne ıyısın hafta sonu bıle bızım 5 canımm fark yok

canım ııyce bı dınlenseydın ıyılessınde oyle yapsaydın keskee ısss
benımde karnım kasıklarım heryanı agrıyor canım dun gecedeee fenaydıı yaa sanırım yerlerı genıslıoyrr sıpamın

simdi okudum da doktorum bana usg resimlerini karanlikta saklamak lazim silinmemesi icin diyordu
kitap arasina koy diyordu
ajandaya yapistirmak daha iyi olabilir
ben album yaptim ama belki guzel bir defter alip yapistirabilirim sonra

bende sılınıyor dıye bılıyorum karanlık ıse yarıyorsa ıyımıs canım ben hepsınıın makınayla cektım ve pc atıp oylede saklıcamm sımdıı fasulye boyutundann bu son halıne kadar kı resımlerı buzdolabıba sırayla doldurdum ama olmassa guzel bı aajanda alaym oyle yaapayım

Arkadaslar heycandan kalbım durcak cok karmasık bı duygu bu bebegmin tekmelerini elimle ilkez hıssettım bu sabah rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsn ınsallah cok mutluyum hala ıster ıstemez gozumden yaslar suzuluyo ....

ınsann yuregıı pır pır eder canımmm onu ılk duydugum hıssettgım annlarr elım karnımda gezıyordum heryerdeee :)
cok sukur bu duyguyu bıze yasatanaaa

Bende cok bekledm oglumu ama rabbim nasip etti cok şukur beklemek cokzordu sanki hıc yaşayamıcam ben bu duyguyu gibi geliodu sımdı bukadar mutluyum dogunca neolcak cok merak edıorum ..

Tünaydın arkadaşlar...

aayyy dünden beri mutfakla uğraşıyorum bişey dolabı kokutmuş onu attık sabah hemen buzdolabını temizledim sonra eşim aradı kapının önüne çöp suyu akmış diye offf tam oturdum derken bi de orayı temizle...

ne gün ama güya ağdaya gidecektim bakalım bi de kar yağıyor en iyisi hiçççç evden çıkmamak gibi...

aminn canım inşallah kısa zamanda daha kuvvetli tekmeler yersin

tünaydınnnnnnn kızlar....canlar bişi sorcem...cok afedersiniz büyük abdestinizi yaparken kasıklarınıza kramp giriyor mu ??? benim ani bir sancı saplanıyor sonra geciyor..ama kramp gibi bişey....cok utandım kızlar ...ama size bu durumumu anlatmak istedim...

canım kabız oldugum gunlerde yasıyorum o sOrunu hatta tuvalete gıtmem gerektıgını anladıgımda bıle naısl sancı kram grııyor anlatammm
utanıcak bısı yok canım hamılelıkten oluyor kabızlık ve zor cıkmaktan kaynaklanıyorr

Son düzenleme:

evet canım oluyor kabız olmamaya ve hergün tuvalete çıkmaya çalış o zman çok olmuyor .. eğer kabızlık varsa yada 2 3 günde bir çıkıyorsan yatarken bi yemek kaşığı zeytin yağı iç çok rahat oluor ben öyle yapıyorum Allaha şükür hiç bir sorunum kalmadı çok rahatım bir zararı da yok azcık mıde bulandıyor ama hemen ekmek at ağzına.. o ağrıyı çekmektense yerim dedim ve rahatladım

bu özel sorunumu nasıl dile getirecem diye biraz cekindim de...demekkiii tek bende yokmus bu sıkıntı.........ama büyük tuvaletim geldiginde ve cok afedersin yaparken kramp giriyorr yanıyommmm yaaa......neysee RABBİM BİZE SİFA VERSİN AMİNNNNNNNNN

Bizimkiii resmen içimde yüzüyor kızlar balık gıbı nasıl kaydıgını hıssedeıyorum anlatamamm :) mucızem benım yaa rabbımın mucızesı neguzel bır sey oyle

Bizimkiii resmen içimde yüzüyor kızlar balık gıbı nasıl kaydıgını hıssedeıyorum anlatamamm :) mucızem benım yaa rabbımın mucızesı neguzel bır sey oyle

BENİMKİ DE içimde tık tık yapıyorrrr........ama hiç öyle balık gibi yüzdügünü farketmedim......ama cok güzel bir duyguu içimizdeee askımızın meyvesi var =))))

benimki de içimde tık tık yapıyorrrr........ama hiç öyle balık gibi yüzdügünü farketmedim......ama cok güzel bir duyguu içimizdeee askımızın meyvesi var =))))

önceden tekmeledıgınde elımı karnımdan alamasdım nasıl heycanla beklerdım tekrarlarsa dıye yarım saat bıle ellım orada kalırdı :)
sımdı ısee en cok kayıyor canım hergun yenı seylerle tanısıyoruz saylerınde dusunuyorum daa doguduklarındakı mutlulugu hayal edemıyorum
gecenlerde sankı ıcerden elıyle etımı gecırıyorkı gıbı sızlattı :) ve sıcrattı benı

bugün şeker yüklememiz yapıldı..doktor maşallah yanaklarına dedi :) anası gibi yüzünden şişiyor herhalde ..22+1 haftalık..568 gr. 23 cm. bu arada ayrıntılı ultrason için radyolojiden bu hafta içine randevu al dedi ama yer yoktu.. bir sonraki hafta salı günü olacak :) nihayet bu dertten kurtuldum..211 liraymış gerçi siz yaptırdınız..
ayrıca plesenta biraz aşağıda ama rahmi tam kapamamış çok problem değil dedi..biraz onu taktım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…