- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.081
günaydın hanımlarrrrr
bugün ewt hafta sonu sayılır ama ben hala çalışıorumneyseki öğlene kadar çalışıoruz cumartesi günleri burdan çıkıncada şöyle güzel bir kızım için bişiler bakıyım diyorum. bu arada kızlar bişi sormak istiyorum. ultrason resimlerinden albüm oluşturmak istiyorum altına o anki duygularımıda yazıcam .normal foto albümü mü olur yoksa ajandaya mı yapıştırayım 1 sf aralıklı hangisi olur. çünkü ultrason resimleri zamanla siliniormuş diye duydum tecrübesi olan varsa bilgi verirse sevinirim canlarım..
negüzel sen yıne ıyısın hafta sonu bıle bızım 5 canımm fark yokgünaydın hanımlarrrrr
bugün ewt hafta sonu sayılır ama ben hala çalışıorumneyseki öğlene kadar çalışıoruz cumartesi günleri burdan çıkıncada şöyle güzel bir kızım için bişiler bakıyım diyorum. Bu arada kızlar bişi sormak istiyorum. Ultrason resimlerinden albüm oluşturmak istiyorum altına o anki duygularımıda yazıcam .normal foto albümü mü olur yoksa ajandaya mı yapıştırayım 1 sf aralıklı hangisi olur. çünkü ultrason resimleri zamanla siliniormuş diye duydum tecrübesi olan varsa bilgi verirse sevinirim canlarım..
canım ııyce bı dınlenseydın ıyılessınde oyle yapsaydın keskee ısssgunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben yıne hastalıktan kırılsamda sabah 8 den berı ev ısı yapıyorum bıttı dusumu aldım sımdı dınlenıyrum
gece cok karnım agrıdı acaba bebısımmı buyuyor
Sızde ne var ne yok nasılsınızzz
bu arada begendıgım bebek arabasına zam gelmıshevesım kactı baska bakıcaz artık
simdi okudum da doktorum bana usg resimlerini karanlikta saklamak lazim silinmemesi icin diyordu
kitap arasina koy diyordu
ajandaya yapistirmak daha iyi olabilir
ben album yaptim ama belki guzel bir defter alip yapistirabilirim sonra
Arkadaslar heycandan kalbım durcak cok karmasık bı duygu bu bebegmin tekmelerini elimle ilkez hıssettım bu sabah rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsn ınsallah cok mutluyum hala ıster ıstemez gozumden yaslar suzuluyo ....
aminn canım inşallah kısa zamanda daha kuvvetli tekmeler yersin
tünaydınnnnnnn kızlar....canlar bişi sorcem...cok afedersiniz büyük abdestinizi yaparken kasıklarınıza kramp giriyor mu ??? Benim ani bir sancı saplanıyor sonra geciyor..ama kramp gibi bişey....cok utandım kızlar ...ama size bu durumumu anlatmak istedim...
tünaydınnnnnnn kızlar....canlar bişi sorcem...cok afedersiniz büyük abdestinizi yaparken kasıklarınıza kramp giriyor mu ??? benim ani bir sancı saplanıyor sonra geciyor..ama kramp gibi bişey....cok utandım kızlar ...ama size bu durumumu anlatmak istedim...
canım kabız oldugum gunlerde yasıyorum osrunu hatta tuvalete gıtmem gerektıgını anladıgımda bıle naısl sancı kram grııyor anlatammm
utanıcak bısı yok canım hamılelıkten oluyor kabızlık ve zor cıkmaktan kaynaklanıyorr
Bizimkiii resmen içimde yüzüyor kızlar balık gıbı nasıl kaydıgını hıssedeıyorum anlatamamm :) mucızem benım yaa rabbımın mucızesı neguzel bır sey oyle
aminn canım inşallah kısa zamanda daha kuvvetli tekmeler yersin
benimki de içimde tık tık yapıyorrrr........ama hiç öyle balık gibi yüzdügünü farketmedim......ama cok güzel bir duyguu içimizdeee askımızın meyvesi var =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?