2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım seker testi erken yapılmamıs mı sankii......hani 24.haftalarda yapılıyordu ya da ben mi yanlıs biliyom...sasırdımmm......ama senin adına sevindim inş. bizimde tahlil sonuclarımız olumlu cıkar...ben ayrıntılı ultrasyonu 75 tl ye yaptırdımm..cok pahalıymısss sana söylenen fiyat...............

gunaydın cnm graco mu markası?????bence hos

Yok cnm chicco, aslında graco'nun da modellerini beğendim ama file giibi olan yerleri örtülmüyor bebişim oradan üşür ya da etrafı görür uyuyamaz diye düşündüm. Bu modelde o kısmı istersen kapatıyorsun istersen de kıvırıp yukarıya toplayabiliyorsun.

GÖKÇE
Ben e-bebekte olanı beğendim ama yine de bir gidip ellemek lazım

valla doktor nasıl derse öyle yapıyorum..sanki şekerle ayrıntılının yeri değişse daha iyi olurdu..ama o şu tarihte diyince karışamıyorum..fiyat da evt fazla ama ne yapalım artık..

sabahtanberı temızlık yapıyorum bı ara basım döndü esımı ıse yolluyum ablam gelcek artık evde ne varsa yaparım
muslukta bozuldu mutfakta temızlık yaparken delı oldum esım ınsalllah ıse gıtmeden halleder
yorgunum yorgunum yorgunum ama ev mıs gıbı oldu ohhhhhhhh :) gecmıse ucuyorum ben :)

kıracılar ıcın bulunamıcak nımet evde yer tutucak ama turkıyede masallah fıyat ucmus

dun banyo yaptırdık dedım ya kızlar ebemız fıle tavsıye etmıyor bebek suya temas etmelı ve üşümemelıymıs banyo malzemelerı bakanlar bılgınıze

gunaydin biz geldikkkk,evleri gorduk begendik iki tane,biri dubleks icim gitti esimin isine de yakin bakalim nolcak,dogum yapacagim hastaneyi de gezdim gordum cok begendim ,bizden haberler boyle

off bızde buyuk ıhtımal dogum sonrası tasınıcaz tasınmanda kolaylıklar dılıyorum :)
bende 2 hafta sonra doktorumla konusup hastanemı belırlıcem gıdıp ekıbı tanıcam :)

cok guzel bır duydu dımı :)

seker yuklemesı erken olmadımı canım ? masallah yavruna o yanakları dogunca bızım yerımızede op :)
son aya kadar hersey degısebılıyor canım benımd ebebıs cok asagıdaydı ama doktor problem degıl demıs kafaya takma

bu chıcco dımı her yerde bunun reklamını goruyorum :) boy ve en ölcüsü diğerlerınden farklı
bende park yatak alcam ama hala karar veremedık ölcuye
annem dun kızdı uyku setını yatagı ve besıgı sec artık o alıcak bana :)
yatagı ortopedo sert almalıyız kızlar bebegın gelısımı ıcın yatıcagı yer yumusak olmamalıymıs

Kubsen sen nerde yaptırdın 75tlye bende bu hafta ici yaptırcam yarın bızmde 22bıtıo seker yuklemesını bızde yaptırdk tatlım benım aclık 75 yuklemelı 106 cıktı ıyıyms dktr ole dedı allahım bize ve yavrularımıza saglık versn

canım bende çok zorlanıyodum süt içmiyosan tavsiye ederim bire bir çözüm rahatladım çok şükür

Kizlar,
Egzersizlere ya da yuruyuslere baslayan var mi ??? Ben daha baslayamadim havalar cok soguk oldugu ve zaman bulamadigim icin.(Sadece haftasonlari olabilir,calistigim icin)

merhaba kızlar bugün e bebek mağazasında bebek arabası baktık. mamas&papas urbo modelini beğendim ama tabi kararsızım, sizlerdende mamas&papas düşünen var mı, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

ben burada çok acıyor dedikleri için biraz korkmustum ama dün kuaföre gittim ve komple ağdamı yaptırdım. aşırı hassasiyet filan yaşamadım. umarım dogumum da böyle agrısız acısız geçer. gerçi benim tuyler lazerli. çok fazla yok ve biraz inceler. ama gebelikten önce nasılsa şimdi de aynı acıyı hissettim. aşırı bir acı yaşatmadı. bence korkma canım:)

kızlar dun gece annemden 1 de döndük eve. annemler okey oynarken ben de birkaç rapor baktım.2,5 saat ayaklarımı sallayarak sandalyede oturmusum. zaman nasıl geçti anlamadım. ayakabılarımı giyerken aşırı bir acı hissettim. ayaklarım aşırı şişmişti. nerdeyse ayakkabım patlıcaktı. eve zor attım kendimi. biraz eşim masaj yaptı sagolsun ama hergun boyle şişersem diye de korktum. ilk defa boyle şişkinlik oldu. ayaklarında 1,2 numara etkilicek şekilde şişen oldu mu bende mi bi anormallik var?

ama lazerlıyse zaten ıncedır
benım gıbı jıletlı kalın degıller kı benım canım cıkar emınım gıtmeye korkuyorum
kasarım kendımı kasınca bebegıme zararı olur dıye
tırsa tırsa gıdıcem mecburen yakın zamanda

tam olarak 24 haftalık oldum soranlara karışmasın diye haftamı söylüyorum 6 aylık olmuşun diyorlar ama bana göre ocak btnce tam 6 aylık olucm çnkü doğuma o zamn 3 ay klmış olucak szler nasıl diyorsunuz soranlara arkadşlr hftaya göremi

Son düzenleme:
Kizlar,
Egzersizlere ya da yuruyuslere baslayan var mi ??? Ben daha baslayamadim havalar cok soguk oldugu ve zaman bulamadigim icin.(Sadece haftasonlari olabilir,calistigim icin)

ben mutlaka bir saat yuruyorum her gun ama bazenler 3 saati de buluyor. yuruyusu pek ihmal etmiyorum ama egzersize pek yanasmiyorum korkagim zaten bacagimi kaldirsam aman birsye mi oldu derim

valla bir ayda 4 hafta varmis gibi dusunup 24 olunca 6 ayligim dedim
28 olunca 7 ayligim diycem
ama tabi hesaplama bu sekilde dogru degil o zaman olmuyor da ben bu hesaplamaya gore konusuyorum
28 olunca 7. ayimin icindeyim diycem

onu farketmedim hic
ama benim bazi zamanlarda idrari yaptiktan sonra kramp giriyordu
idrar tahlilim temiz cikiyordu ama rahme baski diye algiliyordum ben
bana oluyor arada

ben de kayma hissetmiyorum. ama aynı anda bi kaç yerden vurmaya başladı

buyuduler artik annesi bir anda sagda ellerini sola bacaklarini
dirsegini dizini ne cok hissediyoruz ziplarken donerken
bol bol hissedelim bebislerimizi cok guzel duygu bu

Ya bısı sorcam oglum biyere toplanıo ve toplandıgı yer kasılıo ve cok hareketli bugun acaba bi problemmi var korkuyorum sizdede boyle oldumu hic

buzdolabinda cok hos oluyor surkeli bakiyor insan
ama oyle isikta silinirse kotu olur
ajanda iyi olur benim de albumde duruyor kapali gerci oyle de birsye olmaz herhalde ama ben de ajandaya yapistirmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…