- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.101
bugün şeker yüklememiz yapıldı..doktor maşallah yanaklarına dedi :) anası gibi yüzünden şişiyor herhalde ..22+1 haftalık..568 gr. 23 cm. bu arada ayrıntılı ultrason için radyolojiden bu hafta içine randevu al dedi ama yer yoktu.. bir sonraki hafta salı günü olacak :) nihayet bu dertten kurtuldum..211 liraymış gerçi siz yaptırdınız..
ayrıca plesenta biraz aşağıda ama rahmi tam kapamamış çok problem değil dedi..biraz onu taktım şu anda
gunaydın cnm graco mu markası?????bence hos
canım seker testi erken yapılmamıs mı sankii......hani 24.haftalarda yapılıyordu ya da ben mi yanlıs biliyom...sasırdımmm......ama senin adına sevindim inş. bizimde tahlil sonuclarımız olumlu cıkar...ben ayrıntılı ultrasyonu 75 tl ye yaptırdımm..cok pahalıymısss sana söylenen fiyat...............
günaydın için geç oldu tabi tünaydın millet
biz işteyiz yine :/
hem sizler fikir edinin hem bize fikir verin bakalım, hangi küvet ?
Karibu Katlanabilen Banyo Küveti Mavi - e-bebek.com
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
cnm dikkat et inat etmede dinlen azcık geçsin
bebek arabasınıda boşver belki şimdi daha beğeneceğiniz bişi bulursunuz
gunaydin biz geldikkkk,evleri gorduk begendik iki tane,biri dubleks icim gitti esimin isine de yakin bakalim nolcak,dogum yapacagim hastaneyi de gezdim gordum cok begendim ,bizden haberler boyle
Arkadaslar heycandan kalbım durcak cok karmasık bı duygu bu bebegmin tekmelerini elimle ilkez hıssettım bu sabah rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsn ınsallah cok mutluyum hala ıster ıstemez gozumden yaslar suzuluyo ....
bugün şeker yüklememiz yapıldı..doktor maşallah yanaklarına dedi :) anası gibi yüzünden şişiyor herhalde ..22+1 haftalık..568 gr. 23 cm. bu arada ayrıntılı ultrason için radyolojiden bu hafta içine randevu al dedi ama yer yoktu.. bir sonraki hafta salı günü olacak :) nihayet bu dertten kurtuldum..211 liraymış gerçi siz yaptırdınız..
ayrıca plesenta biraz aşağıda ama rahmi tam kapamamış çok problem değil dedi..biraz onu taktım şu anda
Herkese günaydııııııııııııın, kahvaltımızı yaptık işe gitmeden bir bakayım ne var ne yok dedim
Bu arada bu park yatağı almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Eki Görüntüle 609892
günaydıııın herkese aydında yağmurlu bir sabaha uyandık..dün çıkıp kendime alışveriş yaptım çok güzel 3 tane pijama takımı aldım.lohusa tacımı bile aldım.eve gelip hepsini tek tek denedim.kızım çooook beğendi hepsini..babamız işten gelince gördü hem şaşırdı hem beğendi. kendimi doğum yapmış gibi hissettim. şimdi kahvaltı zamanı hepinizi öptüm...
tünaydınnnnnnn kızlar....canlar bişi sorcem...cok afedersiniz büyük abdestinizi yaparken kasıklarınıza kramp giriyor mu ??? benim ani bir sancı saplanıyor sonra geciyor..ama kramp gibi bişey....cok utandım kızlar ...ama size bu durumumu anlatmak istedim...
ben de 15 gun sonra kuafore gıtmeyı planlıyorum
ama cok korkuyorummmm:18: cok acıycak yaaaa
ama yavastan gıtme zamanı gelıyor sanırım ugrasmak ıstemıyorum benö temız temız olsun hep psıkolojım rahat olsun ıstıyorum
bu yuzden karar verdım kuafore gıtmeye
ben burada çok acıyor dedikleri için biraz korkmustum ama dün kuaföre gittim ve komple ağdamı yaptırdım. aşırı hassasiyet filan yaşamadım. umarım dogumum da böyle agrısız acısız geçer. gerçi benim tuyler lazerli. çok fazla yok ve biraz inceler. ama gebelikten önce nasılsa şimdi de aynı acıyı hissettim. aşırı bir acı yaşatmadı. bence korkma canım:)
kızlar dun gece annemden 1 de döndük eve. annemler okey oynarken ben de birkaç rapor baktım.2,5 saat ayaklarımı sallayarak sandalyede oturmusum. zaman nasıl geçti anlamadım. ayakabılarımı giyerken aşırı bir acı hissettim. ayaklarım aşırı şişmişti. nerdeyse ayakkabım patlıcaktı. eve zor attım kendimi. biraz eşim masaj yaptı sagolsun ama hergun boyle şişersem diye de korktum. ilk defa boyle şişkinlik oldu. ayaklarında 1,2 numara etkilicek şekilde şişen oldu mu bende mi bi anormallik var?
Kizlar,
Egzersizlere ya da yuruyuslere baslayan var mi ??? Ben daha baslayamadim havalar cok soguk oldugu ve zaman bulamadigim icin.(Sadece haftasonlari olabilir,calistigim icin)
tam olarak 24 haftalık oldum soranlara karışmasın diye haftamı söylüyorum 6 aylık olmuşun diyorlar ama bana göre ocak btnce tam 6 aylık olucm çnkü doğuma o zamn 3 ay klmış olucak szler nasıl diyorsunuz soranlara arkadşlr hftaya göremi
tünaydınnnnnnn kızlar....canlar bişi sorcem...cok afedersiniz büyük abdestinizi yaparken kasıklarınıza kramp giriyor mu ??? benim ani bir sancı saplanıyor sonra geciyor..ama kramp gibi bişey....cok utandım kızlar ...ama size bu durumumu anlatmak istedim...
bu özel sorunumu nasıl dile getirecem diye biraz cekindim de...demekkiii tek bende yokmus bu sıkıntı.........ama büyük tuvaletim geldiginde ve cok afedersin yaparken kramp giriyorr yanıyommmm yaaa......neysee RABBİM BİZE SİFA VERSİN AMİNNNNNNNNN
ben de kayma hissetmiyorum. ama aynı anda bi kaç yerden vurmaya başladı
Ya bısı sorcam oglum biyere toplanıo ve toplandıgı yer kasılıo ve cok hareketli bugun acaba bi problemmi var korkuyorum sizdede boyle oldumu hic
bende sılınıyor dıye bılıyorum karanlık ıse yarıyorsa ıyımıs canım ben hepsınıın makınayla cektım ve pc atıp oylede saklıcamm sımdıı fasulye boyutundann bu son halıne kadar kı resımlerı buzdolabıba sırayla doldurdum ama olmassa guzel bı aajanda alaym oyle yaapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?