- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.121
tam olarak 24 haftalık oldum soranlara karışmasın diye haftamı söylüyorum 6 aylık olmuşun diyorlar ama bana göre ocak btnce tam 6 aylık olucm çnkü doğuma o zamn 3 ay klmış olucak szler nasıl diyorsunuz soranlara arkadşlr hftaya göremi
nerdee bende dınlenmekgünaydın için geç oldu tabi tünaydın millet
biz işteyiz yine :/
hem sizler fikir edinin hem bize fikir verin bakalım, hangi küvet ?
Karibu Katlanabilen Banyo Küveti Mavi - e-bebek.com
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
Facebook'tan Çıkılıyor... | Facebook
cnm dikkat et inat etmede dinlen azcık geçsin
bebek arabasınıda boşver belki şimdi daha beğeneceğiniz bişi bulursunuz
cok tıtız bı ınsan degılım ama hamıle kaldıgımdan berı daha cok ev ısı yapar oldumnegüzel sen yıne ıyısın hafta sonu bıle bızım 5 canımm fark yok
canım ııyce bı dınlenseydın ıyılessınde oyle yapsaydın keskee ısss
benımde karnım kasıklarım heryanı agrıyor canım dun gecedeee fenaydıı yaa sanırım yerlerı genıslıoyrr sıpamın
bende sılınıyor dıye bılıyorum karanlık ıse yarıyorsa ıyımıs canım ben hepsınıın makınayla cektım ve pc atıp oylede saklıcamm sımdıı fasulye boyutundann bu son halıne kadar kı resımlerı buzdolabıba sırayla doldurdum ama olmassa guzel bı aajanda alaym oyle yaapayım
cok guzel bır duygu dımı allah herkeze yasatsın ınsallahArkadaslar heycandan kalbım durcak cok karmasık bı duygu bu bebegmin tekmelerini elimle ilkez hıssettım bu sabah rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsn ınsallah cok mutluyum hala ıster ıstemez gozumden yaslar suzuluyo ....
yok cnm bende olmuyor kabızlık varmı?tünaydınnnnnnn kızlar....canlar bişi sorcem...cok afedersiniz büyük abdestinizi yaparken kasıklarınıza kramp giriyor mu ??? benim ani bir sancı saplanıyor sonra geciyor..ama kramp gibi bişey....cok utandım kızlar ...ama size bu durumumu anlatmak istedim...
tekmeler super de su balık gıbı kayması nasılbırsey acaba bende hıc hıssetmedım:)merak edıyorummBizimkiii resmen içimde yüzüyor kızlar balık gıbı nasıl kaydıgını hıssedeıyorum anlatamamm :) mucızem benım yaa rabbımın mucızesı neguzel bır sey oyle
cnm bız 26 olduk 6.5 aylık dıyorumtam olarak 24 haftalık oldum soranlara karışmasın diye haftamı söylüyorum 6 aylık olmuşun diyorlar ama bana göre ocak btnce tam 6 aylık olucm çnkü doğuma o zamn 3 ay klmış olucak szler nasıl diyorsunuz soranlara arkadşlr hftaya göremi
İlk defa boyle bısı hıssdıorm kasılmada diil degisk bısi sanki icimde gerilio
26 hafta bittiğinde 6 aylık oluyorsun. Şu anda 5.5 aylık olduğunu söyleyebilirsin. Haftayı aya çevirmenin kolay yolu: 7 ile çarpıp 30'a bölmek.
Evet, nedense kimse hafta söylediğimizde anlamıyor neden bahsettiğimizi. Yaşlı anneleri anlarım, doğum yapmamış olanları da anlarım. Ancak doğum yapmış ve benim yaşıma yakın insanların hafta hesabını anlamaması şaşırtıyor beni :) Eğitim seviyesiyle biraz alakalı olabilir.
Bir de, daha komiği, geçenlerde hamile bir tanıdığımla karşılaştım, kaç haftalık olduğunu sordum, bana ne cevap verdi biliyor musunuz? "30 haftalığım ama senin gibi modern tıbba göre hesaplamıyoruz biz, benim doktorum son adet tarihimden itibaren değil döllenmeden itibaren hesaplıyor, adetlerim düzenli olduğu için..." Bu tanıdığım kişi, bazı konularda da modern bilimin bazı teori ve gerçeklerini, dinin arkasına sığınarak reddeden birisi. Doktorunu da merak ettim. Acaba, dedim, İstanbul'da böyle geriye doğru atılım yapmaya hazırlanan doktorlar mı türedi???
cnm bız 26 olduk 6.5 aylık dıyorum
:) insanın hoşuna gidiyo çok söylemek tabi cnm :) ben öyle dememeye çlşıyorum yoksa 36 hftadan sonra 4 hafta boyunca bşlıcklr günün gçtimi dye sormayaa:)
hemdee coookkk 7 ye 2 var dıyorum
buzdolabinda cok hos oluyor surkeli bakiyor insan
ama oyle isikta silinirse kotu olur
ajanda iyi olurbenim de albumde duruyor kapali gerci oyle de birsye olmaz herhalde ama ben de ajandaya yapistirmak istiyorum
oyy bu ne sabah sabha aklımm almadı benım bunumaşallah cnım güzel motive olunuyo ama yaaa:)
ben bu hesabı kullanıyorum hamilelikik 40 hafta yani 280 gün olduğuna göre 280 den imza alanındaki kalan gün sayısını çıkarıyorum
sennki 280 - 98 =182
182/30= 6.0666.. yani 6 ay iki günlük
arkadaşlar merhaba iyi pazarlar benim sormak istediğim bir şey vardı acaba aranızda bursa da yaşayanlar varmıydı?
olur olur tabi:) da bursa ya taşınma gibi bir durum söz konusu olabilir bizim ona istinaden yazım
ne sorucaktın cnm:)bursadan var arkadaslar gorunce cevaplarlar
Valla ne diyim eşşek kadar adam utanmıyorsa napıcaksın ama bence çok bile sabretmişsin arayıp annesini söylesenya kusura bakmayın ben şimdi hamileyim yatılı misafir ağırlıcak durumda değilin yatıcam kalkıcam rahat etmek istiyorum kusura bakmayın de kapat gitsin valla benim eşimin amcasının oğlu geldi 1 kere yatılı olarak bir daha kim olursa olsun genç bekar admın benim evimde işi yok alıp getirme git annene bırak dedim bir dahada getirmedi çünkü çocuk benle aynı yaşta hiç bir samimiyetim yok doğru dürüst tanımam ben böyle şeylere çok takılırım eşimde arasıra surat yapar ama pekte umrumda değil
gunaydın canım inş. yarını sorunsuzca atlatırsın♥ ilk izlenim cok önemli kendınden oldukca emın ve guclu olursan bişey yapamazlarcanım benim çok haklısın annesi 15 tatilde uğrucakmış belki bir gün kalıcam demiş eşime ama kalmaz işallah bu ne ya kimse farkında değil annem sen gelinsin seni acırlarmı dedi .neyseki kocam kabul etmemiş bu sefer eşime dedim ben rahat etmek i,stiyorum koskocaman adam burda ne işi var ona nasıl hizmet ediyim ben oda haklısın dedi valla benim akrabalrımdan birkişi bile gelmedi hamileyken rahatsız etmemek için çocuk anlamasız birde yola çıkmış geliyor demezmi annesi çocuk biz müsaitm,yiz sormadan yola çıkıyor bu cesaret nerden geliyor hatta annesi aramasa söylemese söylemiyor süpriz yapıcak benimde şartellwerim atardı heralde iş bana düşücek canım çünkü baksana halimden anlamıyorlar.birde kızlar demezmi bebek doğunca buran çıkmıcakmış ya ben meme emdiricem onun yüzünden rahatmı edemiyim bu ne ya annesine söylicem .
canım dün şeker yüklemesi yapıldı bana saat başı git gel çok yoruldum bugün sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak haftayada renkli ultrasyon var ona gidicez yarın da büyük gün biliyorsun iş başı için çağırıldım bakalım durum ne olucak dua et bana allahım sabır versin ..
sen nasılsın bebiş nasıl keyfi yerindemi hazırlıklara devammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?