2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

26 hafta bittiğinde 6 aylık oluyorsun. Şu anda 5.5 aylık olduğunu söyleyebilirsin. Haftayı aya çevirmenin kolay yolu: 7 ile çarpıp 30'a bölmek.

Evet, nedense kimse hafta söylediğimizde anlamıyor neden bahsettiğimizi. Yaşlı anneleri anlarım, doğum yapmamış olanları da anlarım. Ancak doğum yapmış ve benim yaşıma yakın insanların hafta hesabını anlamaması şaşırtıyor beni :) Eğitim seviyesiyle biraz alakalı olabilir.

Bir de, daha komiği, geçenlerde hamile bir tanıdığımla karşılaştım, kaç haftalık olduğunu sordum, bana ne cevap verdi biliyor musunuz? "30 haftalığım ama senin gibi modern tıbba göre hesaplamıyoruz biz, benim doktorum son adet tarihimden itibaren değil döllenmeden itibaren hesaplıyor, adetlerim düzenli olduğu için..." Bu tanıdığım kişi, bazı konularda da modern bilimin bazı teori ve gerçeklerini, dinin arkasına sığınarak reddeden birisi. Doktorunu da merak ettim. Acaba, dedim, İstanbul'da böyle geriye doğru atılım yapmaya hazırlanan doktorlar mı türedi???

nerdee bende dınlenmek yıne evde yoktum ama nefes alamıyorum bı tulu su yapsam ıyı gelecek yarında gezerım pazartesı yatarım artık
cok tıtız bı ınsan degılım ama hamıle kaldıgımdan berı daha cok ev ısı yapar oldumev de temız he pıs degılsılıp supurmeden ıcım raht etmıyor:)
cok guzel bır duygu dımı allah herkeze yasatsın ınsallah
yok cnm bende olmuyor kabızlık varmı?
Bizimkiii resmen içimde yüzüyor kızlar balık gıbı nasıl kaydıgını hıssedeıyorum anlatamamm :) mucızem benım yaa rabbımın mucızesı neguzel bır sey oyle
tekmeler super de su balık gıbı kayması nasılbırsey acaba bende hıc hıssetmedım:)merak edıyorumm
cnm bız 26 olduk 6.5 aylık dıyorum
İlk defa boyle bısı hıssdıorm kasılmada diil degisk bısi sanki icimde gerilio

hareketlerı dır cnm endıselenme cok kafana takılıyorsa doktoruna danıs

evet bende öyle düşünmüştüm ocak bitince 26 bitmk üzere olucak o zamn 6 derim hesaplyınca şu an 5.6 çıktı zaten. günler geçmicek gibi geliyo ama grçiveriyo gerçktn.

böyle bir doktor da hiç duymmaştım açıkcası :)

hemdee coookkk 7 ye 2 var dıyorum

maşallah cnım güzel motive olunuyo ama yaaa:)

ben bu hesabı kullanıyorum hamilelikik 40 hafta yani 280 gün olduğuna göre 280 den imza alanındaki kalan gün sayısını çıkarıyorum

sennki 280 - 98 =182
182/30= 6.0666.. yani 6 ay iki günlük

Son düzenleme:
buzdolabinda cok hos oluyor surkeli bakiyor insan
ama oyle isikta silinirse kotu olur
ajanda iyi olur benim de albumde duruyor kapali gerci oyle de birsye olmaz herhalde ama ben de ajandaya yapistirmak istiyorum

Arkadaşlar nereye koyarsanız koyun zamanla siliniyormuş albüm falan yapacaksanız tarattırmanız gerekiyormuş o şekilde devamlı saklayabilrsiniz

arkadaşlar merhaba iyi pazarlar benim sormak istediğim bir şey vardı acaba aranızda bursa da yaşayanlar varmıydı?

oyy bu ne sabah sabha aklımm almadı benım bunu
arkadaşlar merhaba iyi pazarlar benim sormak istediğim bir şey vardı acaba aranızda bursa da yaşayanlar varmıydı?

ıyı pazarlaarrr ben ist dayım olmazmıı

olur olur tabi:) da bursa ya taşınma gibi bir durum söz konusu olabilir bizim ona istinaden yazım

canım benim çok haklısın annesi 15 tatilde uğrucakmış belki bir gün kalıcam demiş eşime ama kalmaz işallah bu ne ya kimse farkında değil annem sen gelinsin seni acırlarmı dedi .neyseki kocam kabul etmemiş bu sefer eşime dedim ben rahat etmek i,stiyorum koskocaman adam burda ne işi var ona nasıl hizmet ediyim ben oda haklısın dedi valla benim akrabalrımdan birkişi bile gelmedi hamileyken rahatsız etmemek için çocuk anlamasız birde yola çıkmış geliyor demezmi annesi çocuk biz müsaitm,yiz sormadan yola çıkıyor bu cesaret nerden geliyor hatta annesi aramasa söylemese söylemiyor süpriz yapıcak benimde şartellwerim atardı heralde iş bana düşücek canım çünkü baksana halimden anlamıyorlar.birde kızlar demezmi bebek doğunca buran çıkmıcakmış ya ben meme emdiricem onun yüzünden rahatmı edemiyim bu ne ya annesine söylicem .
canım dün şeker yüklemesi yapıldı bana saat başı git gel çok yoruldum bugün sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak haftayada renkli ultrasyon var ona gidicez yarın da büyük gün biliyorsun iş başı için çağırıldım bakalım durum ne olucak dua et bana allahım sabır versin ..
sen nasılsın bebiş nasıl keyfi yerindemi hazırlıklara devammı

günayyyyyyydınnnnn iyi pazarlarrrrrrrr

gene pazar oldu ve hemencecik te akşam olucak:) haftaiçi de böyle geçse ya:)

öpüyoruz kızımla tüm güzel teyzoşları...

gunaydın canım inş. yarını sorunsuzca atlatırsın♥ ilk izlenim cok önemli kendınden oldukca emın ve guclu olursan bişey yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…