2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

CANIM izmirde yaptırdım ayrıntılı ultrasyonu.........aminnnnnnnnnnnnn

onu farketmedim hic
ama benim bazi zamanlarda idrari yaptiktan sonra kramp giriyordu
idrar tahlilim temiz cikiyordu ama rahme baski diye algiliyordum ben
bana oluyor arada

bilmiyom yaaa ani bi sancı giriyo........bilemedim nedir nedendir büyük ihtimal rahim baskı yapıyo kasıklarıma..........sabredeyimmm.......bebiş için............

selam ben mart annesiyim mayıs değil ama burası daha eğlenceli. simone de benim arkadaşım zaten. bugün yüzümde acaip bi kızarıklık var nedendir bilinmez. sizdede oluyormu.

mutlu saglikli pazarlar artik geceleri rahat uyuyamiyorum ikide bir donuyorum ama icimde bebegim donerken ve tekme attigi zaman her seyi unutuyorum oyle hosuma gidiyoki icimde yasadigini hissdince dunyalar benim oluyor herkese bol tekmeler

Napıyım 2 gündür ev temizliyoruz eşimle dün banyo fayanslarını ovdum falan bugün halılarımı yıkamaya verdim perdelerimi yıkadım benim mutfağımda komple fayans eşimde onları sildi baştan aşağı şimdi eşim dışarı çıktı ama ben çok yoruldum uzandım yatıyorum. Ben 2 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem inşallah sonuçların iyi çıkar canım dikkat et valla sen anlattıkça bana sinir geliyo sen sabırlı ol

Buarada benim şafağım 66. sizinkiler kaç..

Bakalım bizde şafak kaç olmuş

25 ocak cuma gunu bim de kulaktan ates olcer dıgıtal 25 tl hava nemlendırısı 49.90 alıp almama konusunda kararsızım ama sızlerle paylasmak ıstedım

selam anneler nasılsınız bakalım nasıl geçiyor pazar gününüz eşim çalıştığı için bizde ananemize gittik kızımla ya nedense bugünler de bir telaş sardı içimi :44: bebeğimin yatağı benim gecelik takımlarım ıvırsızvırlar ne bilim pompası biberonu bezi küveti havlusu offf daha hiç bişey almamış gibiyim :44: napcam ben yaa sanki yetiştiremicekmişim gibi :18:

merhaba kizlar,canim cikti bugun bebegin nerdeyse tum eksiklerini tamamladik sayilir cok az birsey kaldi ,3 ay var daha gelmesine kizimin ama ben de heyecan dorukta

ben bugun buyuk bir canta aldim, bebisimle gezmeye giderken, disarida dolasirken onu kullanicam

kucuk cantalari severim normalde yandan takmali ama artik oglumla kocaman cntamiz olucak :)

pijama aradim yine ama bulamadim zaten uzun kollu almak istemiyorum su an hep uzun kollu var, lohusa pijamalari birkac model buluyorum ama begenemedim hic.

hafta ici bebisime havlu alicam bir de citcitli battaniye disarida gezerken sarmak icin falan
ben de yavas yavas tamamlamak istiyorum

gule gule kullan cnmmmbulursn daha ınsallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…