- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #26.141
Kubsen sen nerde yaptırdın 75tlye bende bu hafta ici yaptırcam yarın bızmde 22bıtıo seker yuklemesını bızde yaptırdk tatlım benım aclık 75 yuklemelı 106 cıktı ıyıyms dktr ole dedı allahım bize ve yavrularımıza saglık versn
onu farketmedim hic
ama benim bazi zamanlarda idrari yaptiktan sonra kramp giriyordu
idrar tahlilim temiz cikiyordu ama rahme baski diye algiliyordum ben
bana oluyor arada
topiğin en haşarı en cadı en yaramaz en kavgacı en en en en kızının da 85Buarada benim şafağım 66. sizinkiler kaç..
canım benim çok haklısın annesi 15 tatilde uğrucakmış belki bir gün kalıcam demiş eşime ama kalmaz işallah bu ne ya kimse farkında değil annem sen gelinsin seni acırlarmı dedi .neyseki kocam kabul etmemiş bu sefer eşime dedim ben rahat etmek i,stiyorum koskocaman adam burda ne işi var ona nasıl hizmet ediyim ben oda haklısın dedi valla benim akrabalrımdan birkişi bile gelmedi hamileyken rahatsız etmemek için çocuk anlamasız birde yola çıkmış geliyor demezmi annesi çocuk biz müsaitm,yiz sormadan yola çıkıyor bu cesaret nerden geliyor hatta annesi aramasa söylemese söylemiyor süpriz yapıcak benimde şartellwerim atardı heralde iş bana düşücek canım çünkü baksana halimden anlamıyorlar.birde kızlar demezmi bebek doğunca buran çıkmıcakmış ya ben meme emdiricem onun yüzünden rahatmı edemiyim bu ne ya annesine söylicem .
canım dün şeker yüklemesi yapıldı bana saat başı git gel çok yoruldum bugün sonuçları alıcam bakalım ne çıkıcak haftayada renkli ultrasyon var ona gidicez yarın da büyük gün biliyorsun iş başı için çağırıldım bakalım durum ne olucak dua et bana allahım sabır versin ..
sen nasılsın bebiş nasıl keyfi yerindemi hazırlıklara devammı
Napıyım 2 gündür ev temizliyoruz eşimle dün banyo fayanslarını ovdum falan bugün halılarımı yıkamaya verdim perdelerimi yıkadım benim mutfağımda komple fayans eşimde onları sildi baştan aşağı şimdi eşim dışarı çıktı ama ben çok yoruldum uzandım yatıyorum. Ben 2 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem inşallah sonuçların iyi çıkar canım dikkat et valla sen anlattıkça bana sinir geliyo sen sabırlı ol
Buarada benim şafağım 66. sizinkiler kaç..
ben bugun buyuk bir canta aldim, bebisimle gezmeye giderken, disarida dolasirken onu kullanicam
kucuk cantalari severim normalde yandan takmali ama artik oglumla kocaman cntamiz olucak :)
pijama aradim yine ama bulamadimzaten uzun kollu almak istemiyorum su an hep uzun kollu var, lohusa pijamalari birkac model buluyorum ama begenemedim hic.
hafta ici bebisime havlu alicam bir de citcitli battaniye disarida gezerken sarmak icin falan
ben de yavas yavas tamamlamak istiyorum
arkadaşlar merhaba iyi pazarlar benim sormak istediğim bir şey vardı acaba aranızda bursa da yaşayanlar varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?