2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa

ınsallah kendı kendıne erir gider rabbım bebegın ve senı korusun

gecmıyor gunler dımı bende haftaya pazartesı yada salı gıdıcem
mıde bulantıları ıcın leblebı kraker genellıkle tuketılıyor ınsallah bıranonce gecer

bı ara cok kg almıstım ondan sonra kgları verıp saglıklı besenme ve spora baslamıstım
beslenmem normaldede boyle sadece arada kacamaklar yapıyorum bu beslenme seklını her zaman koruyamıyorum haftasonu ablamdaydım
borek tatlı ne varsa zorla yedırdı nerdeyse:)
evde olunca duzenı korumak kolay ve su cola ıle ılac ıcen ben 3 yıldır hergun zorluyorum bol su ıcın
cam sıse yanımda yudum yudum ıcıyorum dısarı cıkınca yanıma alıyorum suyumu su hayattır ve bol tuketmelıyız
masallah 2 lt ıceblıyorsun sende..

kızlar işlenmiş et yemekelrınden ve cıpslerden uzak durmaya dıkkat edelım cok sukur salam sosıs sucuk gıbı seylerı tuketmıyorum
doktorların en karsı cıktıgı seyler bunlar hepımız saglıkla cok kg almadan bebeıslerımızı dunyaya getırırız ınsallah

Bayanlar sizde de var mı bilmiyorum ama tenim bana çok kokuyor
Yani havalarda sıcak değil, üst üstede giyinmiyorum
Ama bu koltukaltı kokusundan çok rahatsız oluyorum
Arkadaşım normaldir hormonların cok hızlı calısıyor terliyorsundur dıyor/ terlemiyorum halbu ki
Diğeri kokmuyorsun sen şuan avcı köpeği gibi koku hassaslığın olduğu için koku alıyorsundur diyor
Halbu ki çok dikkat ederim ama yinede kokuyorum kokuyorum
Her sabah duş alırım, duş jeli kullanmıyorum ama dalin sabun aldım vucuduma onu uyguluyorum
Duştan çıkınca bebe pudrası kullanıyorum koltukaltına, bide yine dalinin kolonyası çıkmış hoş kokulu onuda vucuduma sıkarım
Kendi parfümümü kıyafetime sıkarım
Ama terlemeden ter kokuyormusum gibi geliyor halaa ve bu inanılmaz rahatsız edıyor
Sizde böyle problem var mı yada nasıl yokedebilirim? Normal mi sizcede? :26: deo kullanan var mı?

birkaç gündür yazamadım baya bir ilerlemiş yazışmalar kısaca bakabildim geçmişe. hepimizin ayrı ayrı korkusu ve stresi var bu hep böyle devam edicek sonunda bebeğimizi sağ salim kucağımıza aldığımızda da yerini başka telaşlar kaplayacak :)

bana gelince bu ara hiç iştahım yok karnım acıkıyo ama yemek yemeye başladığımda yarım kalıyo tıkanıyorum yiyemiyorum. sabahları değilde akşamları eve giderken çok zorlanıyorum midem çok fena bulanıyor. dr metpamid verdi ama hiç kullanmadım. folidoce, elevit (çok kötü kokuyo ama mecburum), calsium sandoz kullanıyorum. ayın 10 da randevum var bakalım bebeğim ne kadar büyümüş merak içerisindeyim. çalıştığım için yediklerime pek dikkat edemiyorum haliyle en çok yediğim şey meyveler. bol bol su içiyorum, sabahları ve akşamları kakaolu süt.

rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah (amin) rabbime emanet ediyorum sizleri.

Kısmet diyorum artık bakalım zaman ne gösterecek şu ücretsiz izini 6 aya çıkarma ihtimalleri var ya kamu sektörü için inşallah yasalaşırsa izinde geçirdiğimiz sürede çalışma süremizden sayılır.

arkadaşım yanlış anlama ama eğer bu izin sadece kamu sektörü için geçerli olucaksa
istemiyorum çıkmasın
özel sektörde çalışan anneleri de kapsayacaksa çıksın Inşallah

benim mide yine taklalar atıyor ben ne yesem napsam artık şaşırmış durumdayım
öğlen çorba peynirli salata bide yoğurt almıştım
çorba'dan tiksindim diğerlerini de yiyemedim
ekmeğimle yoğurda bandım ama doymadım

bi de kızlar sürekli wc ye gidiyorum psikopat gibi bakıyorum kan veya leke var mı diye
Allah korusun ama bildiğiniz psikopat oldum ben

Canım bu kadar kendini dinleme, rahat ol huzurlu olmaya çalış. kötü şeyler getirme aklına, bebeğini de tedirgin etme.. bol bol dua ediyorum ben ve hiç aklıma kötü şeyler gelmiyor. tavsiye ederim sizlere de :)

Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa

ben de de 3 hafta önce gittiğimde 3cmlik bi kistim vardı daha önce ilk randevudada söylemişti doktor ama hamilelikte olur sonra 8-12. haftalarda kaybolur demişti tabi normal şartlarda inşallah kaybolması gerekiyo heralde, nası patlarmış ben onu merak ettim bu konuda bişey söyledimi doktorun çünkü benim hapşururken öksürürken her zaman değil ama bazen anlık şiddetli ağrılarım oluyo gerçi rahim büyüdüğündenmiş öyle dedi ama dün mesela gözümden yaş geldi sanki bi patlama olmuş gibi içimde uzun sürmedi ama korktum neyse bende inşallah ya yarın yada perşembe gitmeyi düşünüyorum inşallah herşey normaldir hayırlısıyla

arkadaşım yanlış anlama ama eğer bu izin sadece kamu sektörü için geçerli olucaksa
istemiyorum çıkmasın
özel sektörde çalışan anneleri de kapsayacaksa çıksın Inşallah

Arkadaşım yanlış anlamam özel ve kamu sektöründe şu an için 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ücreli izin kullanabiliyoruz. Bi de özel sektörde ücretsiz izin 6 ay, kamu da ise 2 yıl gibi bi farklılık var.
Benim bildiğim 6 aylık ücretli izinli olarak tasarı yapıldığı...

merhaba kızlar dr geldim ama yatıyorum dr senin ayakta ne işin var yatmalısın dedi , eşim izne ayrıldı evde bana bakacak, annem gelecek yatacam bir süre hayırlısı artık inşallah olumsuz bir durum olmaz

pazartesi tekrar gidecem bakalım

canım tasarıyı yapmışlar ama ben bugün karamsar mıyım neyim anlamadım
sanki yasa çıkmayacakmış gibi geliyor

öyle bişey olsa süper olur, olmazsa bile ben Allah izin verirse sonuna kadar çalışıp sonra 2 ay ücretsiz izin kullanıcam
tabii Rabbim izin verirse

slm kızlar midem bugün o kadar kötüki dün arkadaşımızı teselli etmeye çalışıyodum bugün bende aynıyım ilk gebeliğim gibi olursa benim bittiğim andır

Nasıl patlarmış bende bilmiyorum. canım
Doktor bıçak batması gibi geçmeyen bir ağrı olursa hemen geliyorsun dedi
İnşallah öyle birşeyler olmadan erir gider.
^15 gün önce 3 tü bir hafta sonra 7 cm oldu şimdide 8 cm

kızlar merhaba nasılsınız ? ben pek iyi değilim ne yazıkki sabah kalktım lekelenme olmus doktora gittim progestan verdi dikkat et dedi. dinlenmeye bile vaktim yok çalışıyorum . yüksek lisans iş ev parçalanıp duruyorum. dua edin benim için lütfen sanırım hamilelik depresyonuna gireceğim bu gidişle.

dün sevinçtenmi anlamadım dr a hiç bişey sormadım
kadın ne kilomu ölçtü, ne tansiyonumu ölçtü nede kan testi filan yaptı
kafama takıldı haftaya çarşamba kontrole çağırdı çok ilgiliymiş gibi
izmirde oturan arkadaşlar varmı memnun oldukları bir dr??
ilk doğumumu aydında yaptım mükemmel bir doktorum vardı allah nasip ederse 2. meleğimide kesinlikle orda doğurucam

icini ferah tut
lekelenme cogu kadinda oluyor
ilk 3 ay icinde ozellikle
umarim onemli degildir ve gecer
benim de bir damla seklinde 4 kere geldi peceteye ama cok sukur sorun yaratmadi

ben de oyleyim canim
ilk gunden beri wc sonrasi peceteye bakiyorum akinti durumuna
Allah korusun kan var mi diye
ne zaman birakicam bu huyumu su an icin tam bilmiyorum:44:

içimize boşuna ves vese veriyoruz canım ama elimizde değil sanırım kaybetme korkusu çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…