- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.901
Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa
slm kızlarrr topıgı hep okuyorum ama bugunlerde cok rahatsız oldugum ıcın cvp yazamıyorum persembe gunu kalp atıslarını almaya gıdcez ınsallah benım mıde bulantılarım basladı hıcbısey yıyemıyorum ne yapcagımı sasırdım yapılacak ıyı gelecek bısey varmı yaaa....
süper besleniyorsunuz ne güzel ben sabahları sadece yoğurt ve etimek yiyorum arada kuru üzüm kayısı falan atıştırıyorum öğlen yemekte ne çıkarsa artık :) öğleden sonra yarım litre süt içiyorum akşamları da sebze yemeği et balık gibi şeyler yemeye çalışıyorum.aklıma geldikçe de meyve tüketiyorum ki bunların hepsini iştahım yokken mecburiyetten yiyorum.(
bu arada hiç susamayan biri olarak günde 2 litre su içmeye çalışıyorum zorla tabii(
açlıktan midem bulanıoo
En azından asaleti alınca eş durumundan hem ailenin hem eşinin yanında olabileceksin bunu düşün ve mutlu ol canım.Evlendim ailemden başka şehre gittim annemlerden ayrı kaldım...memur oldum ailemin olduğu şehre atandım eşimden ayrı kaldım :) hepsinin her zaman yanımda olacağı zamanlar olmayacak gibi ne yapalım sağlık olsun..
Kısmet diyorum artık bakalım zaman ne gösterecek şu ücretsiz izini 6 aya çıkarma ihtimalleri var ya kamu sektörü için inşallah yasalaşırsa izinde geçirdiğimiz sürede çalışma süremizden sayılır.
benim mide yine taklalar atıyor ben ne yesem napsam artık şaşırmış durumdayım
öğlen çorba peynirli salata bide yoğurt almıştım
çorba'dan tiksindim diğerlerini de yiyemedim
ekmeğimle yoğurda bandım ama doymadım
bi de kızlar sürekli wc ye gidiyorum psikopat gibi bakıyorum kan veya leke var mı diye
Allah korusun ama bildiğiniz psikopat oldum ben
Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa
arkadaşım yanlış anlama ama eğer bu izin sadece kamu sektörü için geçerli olucaksa
istemiyorum çıkmasın
özel sektörde çalışan anneleri de kapsayacaksa çıksın Inşallah
merhaba adet gününüze yakın hamilelik belirtileriniz nelerdi
cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER..
herzamanki gibi mi belirtilerdi.farklı neler hissetiniz?
hastane korkağı senin bebişn hayırlı olsun.
nasıl hamile kaldın.kürt fitili ile mi yoksa doğal mı?
Arkadaşım yanlış anlamam özel ve kamu sektöründe şu an için 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası ücreli izin kullanabiliyoruz. Bi de özel sektörde ücretsiz izin 6 ay, kamu da ise 2 yıl gibi bi farklılık var.
Benim bildiğim 6 aylık ücretli izinli olarak tasarı yapıldığı...
ben de de 3 hafta önce gittiğimde 3cmlik bi kistim vardı daha önce ilk randevudada söylemişti doktor ama hamilelikte olur sonra 8-12. haftalarda kaybolur demişti tabi normal şartlarda inşallah kaybolması gerekiyo heralde, nası patlarmış ben onu merak ettim bu konuda bişey söyledimi doktorun çünkü benim hapşururken öksürürken her zaman değil ama bazen anlık şiddetli ağrılarım oluyo gerçi rahim büyüdüğündenmiş öyle dedi ama dün mesela gözümden yaş geldi sanki bi patlama olmuş gibi içimde uzun sürmedi ama korktum neyse bende inşallah ya yarın yada perşembe gitmeyi düşünüyorum inşallah herşey normaldir hayırlısıyla
icini ferah tutkızlar merhaba nasılsınız ? ben pek iyi değilim ne yazıkki sabah kalktım lekelenme olmus doktora gittim progestan verdi dikkat et dedi. dinlenmeye bile vaktim yok çalışıyorum . yüksek lisans iş ev parçalanıp duruyorum. dua edin benim için lütfen sanırım hamilelik depresyonuna gireceğim bu gidişle.
benim mide yine taklalar atıyor ben ne yesem napsam artık şaşırmış durumdayım
öğlen çorba peynirli salata bide yoğurt almıştım
çorba'dan tiksindim diğerlerini de yiyemedim
ekmeğimle yoğurda bandım ama doymadım
bi de kızlar sürekli wc ye gidiyorum psikopat gibi bakıyorum kan veya leke var mı diye
Allah korusun ama bildiğiniz psikopat oldum ben
icini ferah tut
lekelenme cogu kadinda oluyor
ilk 3 ay icinde ozellikle
umarim onemli degildir ve gecer
benim de bir damla seklinde 4 kere geldi peceteye ama cok sukur sorun yaratmadi
ben de oyleyim canim
ilk gunden beri wc sonrasi peceteye bakiyorum akinti durumuna
Allah korusun kan var mi diye
ne zaman birakicam bu huyumu su an icin tam bilmiyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?