- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.921
kızlar merhaba nasılsınız ? ben pek iyi değilim ne yazıkki sabah kalktım lekelenme olmus doktora gittim progestan verdi dikkat et dedi. dinlenmeye bile vaktim yok çalışıyorum . yüksek lisans iş ev parçalanıp duruyorum. dua edin benim için lütfen sanırım hamilelik depresyonuna gireceğim bu gidişle.
dün sevinçtenmi anlamadım dr a hiç bişey sormadım
kadın ne kilomu ölçtü, ne tansiyonumu ölçtü nede kan testi filan yaptı
kafama takıldı haftaya çarşamba kontrole çağırdı çok ilgiliymiş gibi
izmirde oturan arkadaşlar varmı memnun oldukları bir dr??
ilk doğumumu aydında yaptım mükemmel bir doktorum vardı allah nasip ederse 2. meleğimide kesinlikle orda doğurucam
icini ferah tut
lekelenme cogu kadinda oluyor
ilk 3 ay icinde ozellikle
umarim onemli degildir ve gecer
benim de bir damla seklinde 4 kere geldi peceteye ama cok sukur sorun yaratmadi
canım yarın ultrasonu cekerken iste inan bakması bile güzel..
bana ultrason resmi vermedi ya o heyecandan bende istemeyi unuttum yarın mı vercek acaba çekeyim kulaklarını doktor amcanın bakalım neden vermedi
içimize boşuna ves vese veriyoruz canım ama elimizde değil sanırım kaybetme korkusu çok fazla
ohh bir kisi daha duydum gogus agrisi gecenarada benim de oluyor ama ilk gunlerdeki agri yok simdi
o kadar siddetli agriyi yasamiyorum sadece arada zonklama
evet sisler buyuduler, cevresi cok hafif genisledi
herkes iyidir umarımdün drla görüştük 6 ekimde ilk kontrolümüze gitcez inşallah herşey yolundadır:26: belirtiler olmayınca korkuyorum bende acaba sağlıklı bi gebelik değilmi diye:26:
canım yarın ultrasonu cekerken iste inan bakması bile güzel..
Canım benim lekelenme benimde vardı. Doktor banada progestan verdi. Bir hafta kullandım. biraz uyku, baş dönmesi, mide bulantısı filan yapıyor.Lekeler artık gelmeyince bıraktırr doktorun.
Çok ayakta durmamaya çalış stres yapma bebeğini etkilemesin.
bende 6 ekımde gıdıcem ınsallah ıkılı test ıcın cookk heyecanlıyımmmmmmmmm
cok gecmıs olsun cnm ınsallah bırdsahakı gıtmende yok olmus olurGeldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa
bende aynı saatte alamıyorum cnm dıkkat etmeye calsııyorum ama olmuyorkizlar
progestanin hep ayni saatlerde alinma sarti var mi
ben hep bozuyorum sabah 8 buckta aldim sonra 4 bucukta
ya da sabah kalkamazsam 12de aliyorum sonra aksam 7de
yani aksam vakti oglen almam gereken oluyor
hep farkli oluyor da sormak istedim szie:44:
açlıktan midem bulanıoo
gecmıs olsun canım ınsallah cabucak gece bulantılarınslm kızlar midem bugün o kadar kötüki dün arkadaşımızı teselli etmeye çalışıyodum bugün bende aynıyım ilk gebeliğim gibi olursa benim bittiğim andır
kızlar merhaba nasılsınız ? ben pek iyi değilim ne yazıkki sabah kalktım lekelenme olmus doktora gittim progestan verdi dikkat et dedi. dinlenmeye bile vaktim yok çalışıyorum . yüksek lisans iş ev parçalanıp duruyorum. dua edin benim için lütfen sanırım hamilelik depresyonuna gireceğim bu gidişle.
senin az kalmis canim
darisi basima
22 ekim demiti ama net degil bir daha konusucaz belki dehaa oncedir benim de
bende 3 yıllık evliyim.33 yaşındayım.sebepsiz infertilite dedi dr.lar. 2 aşılama oldum olmadı.şimdi 1.tüp bebek denem ve sonuç pozitif şükürler olsun.bat ağustos 22 - transver tarihi ise 06.09.2012 - henüz dr gitmedim beta hcg yaptırıp dr aradım 10 gün sonra gel dedi.12.gün beta hcg değerim=37,54
14.gün beta hcg değerim=119.10
16.gün beta hcg değerim=360,00
arkadaşlar sizce durum nasıl
transver tarihine göre hesaplıyorum 5 haftalık gözüküyor .Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.benide listeye eklermisiniz.sağlıklı hamilelikler.
gecmıs olsun cnm en azından bır sure ızın alsan ıs yerınden bu surecte dınlenmek cok onemlı ...su progestan olmasa napardık bılmem
bende 3 yıllık evliyim.33 yaşındayım.sebepsiz infertilite dedi dr.lar. 2 aşılama oldum olmadı.şimdi 1.tüp bebek denem ve sonuç pozitif şükürler olsun.bat ağustos 22 - transver tarihi ise 06.09.2012 - henüz dr gitmedim beta hcg yaptırıp dr aradım 10 gün sonra gel dedi.12.gün beta hcg değerim=37,54
14.gün beta hcg değerim=119.10
16.gün beta hcg değerim=360,00
arkadaşlar sizce durum nasıl
transver tarihine göre hesaplıyorum 5 haftalık gözüküyor .allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.benide listeye eklermisiniz.sağlıklı hamilelikler.
ayy evet canım yaa cabuk gecsın goreyım bebegımı bugun bır arkadasım gıtmıs doktora baska bır topıkten 10 haftalık hamıs bebişi cok hareketlıymıs yuzuyo gıbıymıs ben 11.haftada gıdıcem bunu duydum daha bı heyecanlandım pffffffffffff cabuk gecsın gunlerrrrrrrr
canım iş yerinden izin almam söz konusu değil ne yazık ki özel sektör olunca hayırlısı bakalım inşallah hemen geçer de kurtulurum bu sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?