2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım benim lekelenme benimde vardı. Doktor banada progestan verdi. Bir hafta kullandım. biraz uyku, baş dönmesi, mide bulantısı filan yapıyor.Lekeler artık gelmeyince bıraktırr doktorun.
Çok ayakta durmamaya çalış stres yapma bebeğini etkilemesin.

Benimde hiç ölçmedi doktor yaaa ne kilo ne de tansiyon ilk haftalar olduğu için sanırım ilerki haftalarda bakar belki
benimde hiç aklıma gelmiyor ki sorayım

herkes iyidir umarım dün drla görüştük 6 ekimde ilk kontrolümüze gitcez inşallah herşey yolundadır:26: belirtiler olmayınca korkuyorum bende acaba sağlıklı bi gebelik değilmi diye:26:

bende 6 ekımde gıdıcem ınsallah ıkılı test ıcın cookk heyecanlıyımmmmmmmmm

İnşallah canım benimde tez vakitte sonlanır. bebişim iyice tutunur bana. İşim gereği sürekli masabaşı oturuyorum inşallah bir sıkıntı yaşamam. sanada tekrar geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamayız hiç birimiz.

bizde akşam kızımın albümünü karıştırdık ilk ultrason resimleri filan tabiki zırlamaya başladım hemen
bu arada kızımda 3 ay yattım hem bulantı hem düşük tehlikesinden progestan kullandım aylarca baş dönmesinden kıpırdayamıyodum 23 gün yattım bi tek wc ye gittim geldim ki ilk gittiğim dr yaşamaz bu bebek hazırlıklı ol demişti çok şükür sağ salim aldım meleğimizi kucağımıza ama çok zor günlerin ardından tabiki..
lekelenme psikolojik bir durum olduğuna o kadar inanıyorumki yakın arkadaşımla aynı anda hamile kalmıştık onun lekelenmesi oldu diye yarım saatte bir girip bende bakıyodum olcakmı diye çok geçmedi 2 gün sonra bendede başladı takmayın kafanıza dinlenmeye çalışın..
ALLAH NASİP ETTİRMEYECEĞİ ŞEYİ HAYAL ETTİRMEZ!!

bende 3 yıllık evliyim.33 yaşındayım.sebepsiz infertilite dedi dr.lar. 2 aşılama oldum olmadı.şimdi 1.tüp bebek denem ve sonuç pozitif şükürler olsun.bat ağustos 22 - transver tarihi ise 06.09.2012 - henüz dr gitmedim beta hcg yaptırıp dr aradım 10 gün sonra gel dedi.12.gün beta hcg değerim=37,54
14.gün beta hcg değerim=119.10
16.gün beta hcg değerim=360,00
arkadaşlar sizce durum nasıl
transver tarihine göre hesaplıyorum 5 haftalık gözüküyor .Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin.benide listeye eklermisiniz.sağlıklı hamilelikler.

Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa
cok gecmıs olsun cnm ınsallah bırdsahakı gıtmende yok olmus olur
bende aynı saatte alamıyorum cnm dıkkat etmeye calsııyorum ama olmuyor
açlıktan midem bulanıoo

slm kızlar midem bugün o kadar kötüki dün arkadaşımızı teselli etmeye çalışıyodum bugün bende aynıyım ilk gebeliğim gibi olursa benim bittiğim andır
gecmıs olsun canım ınsallah cabucak gece bulantıların

gecmıs olsun cnm en azından bır sure ızın alsan ıs yerınden bu surecte dınlenmek cok onemlı ...su progestan olmasa napardık bılmem

senin az kalmis canim
darisi basima
22 ekim demiti ama net degil bir daha konusucaz belki dehaa oncedir benim de

ayy evet canım yaa cabuk gecsın goreyım bebegımı bugun bır arkadasım gıtmıs doktora baska bır topıkten 10 haftalık hamıs bebişi cok hareketlıymıs yuzuyo gıbıymıs ben 11.haftada gıdıcem bunu duydum daha bı heyecanlandım pffffffffffff cabuk gecsın gunlerrrrrrrr

slm kıslarr nasılsınızz bakalımm
benim iştah fılan kalamdı.aslında acıkıorum ama yemek yemeğe başlayınca agzımda buyuo lokmalara
bıde ders anlatmak ölüm gibi agzımı actıkca hava doluo mıdeme sanki:)
ama mıde bulantıları gebelık homonun artıgının göstergesıymıs bende mutlu oluorum dmekkı hersy yolunda dıe..
en yoğun 8 ıle 10. haftalar arasında oluoms mıde bulantıları hayırlısı bajkalım:)

tebrık ederım gozun aydın rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın degerın cok ıyı maşallah

gecmıs olsun cnm en azından bır sure ızın alsan ıs yerınden bu surecte dınlenmek cok onemlı ...su progestan olmasa napardık bılmem

canım iş yerinden izin almam söz konusu değil ne yazık ki özel sektör olunca hayırlısı bakalım inşallah hemen geçer de kurtulurum bu sıkıntıdan

tebrikler cnm hayırlısıyla kucağımızada alırız inş..

canım ikili test'e 12inci haftadan sonra gidilmiyor mu? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…