2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Allah yardımcın olsun canım. Bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah.

ben hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi günü doktora gittiğimde kesemizi gördük yarında bir kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş miniğim inşallah kalp atışını duyabiliriz
canım ben 25.gün öğrendim ama ancak gidebildim dr a :) İNŞALLAH pıt pıtlarıda duyarsın miniginin bana 2 hafta sonra gel dedi

anlamadım ki.. 7 haftalık olacak o zamana aman geç olsun güç olmasın

canım ben 25.gün öğrendim ama ancak gidebildim dr a :) İNŞALLAH pıt pıtlarıda duyarsın miniginin bana 2 hafta sonra gel dedi

anlamadım ki.. 7 haftalık olacak o zamana aman geç olsun güç olmasın

seni normal zamanda çağırmış bence beni erken çağırdı doktorum zaten henüz duyabileceğimizi sanmıyorum canım son durumu görmek için gidicem hem minik karaltımı özledim ben

Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa

rabbim yardımcın olsun.... inşallah kendiliğinden küçülür:26: üzme kendini

Son düzenleme:
seni normal zamanda çağırmış bence beni erken çağırdı doktorum zaten henüz duyabileceğimizi sanmıyorum canım son durumu görmek için gidicem hem minik karaltımı özledim ben
sorma canım ya bende özledim ultrasonun cıktısını versi ona bakıp duruyorum özledim vallaa..

slm kızlarrr topıgı hep okuyorum ama bugunlerde cok rahatsız oldugum ıcın cvp yazamıyorum persembe gunu kalp atıslarını almaya gıdcez ınsallah benım mıde bulantılarım basladı hıcbısey yıyemıyorum ne yapcagımı sasırdım yapılacak ıyı gelecek bısey varmı yaaa....

canım çoooooooook sevindm seni hatırlıyorum biizm topikten gerçekten çok sevndm inş hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.RAbbim nelere kadir
çok sağol canım benim
ewt canım bende sizi hatırlıyorum snowflaken la senii çok sevindim ben size yetişmişim çok şükür b,lirseniz sizden önce başlayıp bi türlü bitirememiştimm ama çok şükür rabbimee
yarın tahlillerim var cuma günü de dr. kontrolü bakalım ne olucak şu an tam 5 haftalık oldu

Tam yumurtalığın üzerinde canım basit kist dedi
Bebeğe şimdilk bir zararı yok ama patlar veyahut torsiyon yaparsa kan durdurulamaz bir hal olursa ameliyat dedi.
Yani öyle bir durumda bebeği kaybedebilirim

Allah korusun canım benim
iyi düşünelim güzel şeyler olsun

peki kistin daha önceden varmıydı

Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa

canım içini ferah tut inşallah kist kendiliğinden yok olur hiç bir şey yapmaya gerek kalmaz.Çok geçmiş olsun.

süper besleniyorsunuz ne güzel ben sabahları sadece yoğurt ve etimek yiyorum arada kuru üzüm kayısı falan atıştırıyorum öğlen yemekte ne çıkarsa artık :) öğleden sonra yarım litre süt içiyorum akşamları da sebze yemeği et balık gibi şeyler yemeye çalışıyorum.aklıma geldikçe de meyve tüketiyorum ki bunların hepsini iştahım yokken mecburiyetten yiyorum. (

bu arada hiç susamayan biri olarak günde 2 litre su içmeye çalışıyorum zorla tabii (

Son düzenleme:
sorma canım ya bende özledim ultrasonun cıktısını versi ona bakıp duruyorum özledim vallaa..

bana ultrason resmi vermedi ya o heyecandan bende istemeyi unuttum yarın mı vercek acaba çekeyim kulaklarını doktor amcanın bakalım neden vermedi

Bebeğe şimdilk bir zararı yok ama patlar veyahut torsiyon yaparsa kan durdurulamaz bir hal olursa ameliyat dedi.

canım gecmıs olsun inşallah hiçbirşey olmayacak saglıklı bır sekılde bebeğini doğuracaksın. senin için dua edicem

kızlar kalp çarpıntısı olan var mı? ben ayaktayken rahatım oturunca yatınca çarpıntı başlıyor :S

Canım bende de epey çarpıntı oluyor Dr a sormuştum . Bebeğe kan akışı fazla olduğu için kalbin daha çok çalışıyor dedi, ama eğer hayatını etkileyen boyuttaysa bir kardiyoloji ye görün dedi. Allah korusun belli olmayan kapl hastalıkları hamilelikte kendini gösterebiliyormuş.Bende hamilelikten önce görünmüştüm bişey yoktu deyince normal o zaman demişti.
Yani muhtemelen içimizdeki mucizevi fabrika kalbimizi fazla çalıştırıyor.

insallah kendiliginden erir kistin
hamilelikle yok oluyor kistler diye duymustum
seninki de yok olur bebegine hicbir etkisi olmaz insallah canim

kizlar
progestanin hep ayni saatlerde alinma sarti var mi
ben hep bozuyorum sabah 8 buckta aldim sonra 4 bucukta
ya da sabah kalkamazsam 12de aliyorum sonra aksam 7de
yani aksam vakti oglen almam gereken oluyor
hep farkli oluyor da sormak istedim szie:44:

En azından asaleti alınca eş durumundan hem ailenin hem eşinin yanında olabileceksin bunu düşün ve mutlu ol canım.Evlendim ailemden başka şehre gittim annemlerden ayrı kaldım...memur oldum ailemin olduğu şehre atandım eşimden ayrı kaldım :) hepsinin her zaman yanımda olacağı zamanlar olmayacak gibi ne yapalım sağlık olsun..

bende hep farklı zamanlarda alıyorum drumda öyle bişey demediği için bende pek dikkat etmiyorum:44: ama aynı vakitlerde olursa daha güzel olur tabi ...

canım hıc kullanmasdım ama aynı saate kulamaya ozen goster bence tum ılalar ıcın gecerlı bu asında hanı yarım saat falan buyuk problem olmaz belki ama sureklı farklı saatlerde ıcmen ılacın etkısını dusurur hatta bosuna bıle ıcmıs olabılırsın. kendıe uygun bır saat bul ve hergun o saat ıc gerekıse telefonuna hatırlatma yaz yada sureklı gorebılecegın bır yere bır not yaz su saate ılacı ıc dıye boylece hatırlarsın ve ıcersın

canım ben alarm kurdum folikasitte dahil hepsini her gün aynı saatte içiyorum.farklı saatlerde içmek sorun olur mu bilmiyorum.

bende hep farklı zamanlarda alıyorum drumda öyle bişey demediği için bende pek dikkat etmiyorum:44: ama aynı vakitlerde olursa daha güzel olur tabi ...

canım ben alarm kurdum folikasitte dahil hepsini her gün aynı saatte içiyorum.farklı saatlerde içmek sorun olur mu bilmiyorum.

sagolun kizlar
ben kesinlikle alarm isine basliyim cok dengesiz aliyorum ozellikle bu ara
gercekten etkisi azalirsa cok kotu
yarindan itibaren duzenli gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…