- 13 Nisan 2008
- 190
- 6
- 316
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.881
kızlar dün akşam yine kanamam oldu.hemen acile gittik.ultrasona aldı doktor. kese bozulmamış ve büyümüş şükür.ilaçlara ve yatmaya devam.içerdeki kanama alanı da akmış olabilir, yeni bir kanama alanı da olabilir dedi.hastaneye yatırayım ama evde daha rahat yatarsın belki burda enfeksiyon kaparsın dedi.çarşamba kontrolüm var bakalım.bebeğim mücadele ediyor.nolur siz de ismen dua edin bana.hamilenin duası ve arkadaşının birbirine ettiği dua kabul olurmuş
canım ben 25.gün öğrendim ama ancak gidebildim dr a :) İNŞALLAH pıt pıtlarıda duyarsın miniginin bana 2 hafta sonra gel dediben hamile olduğumu öğrendiğim günün ertesi günü doktora gittiğimde kesemizi gördük yarında bir kontrolüm var bakalım ne kadar büyümüş miniğim inşallah kalp atışını duyabiliriz
canım ben 25.gün öğrendim ama ancak gidebildim dr a :) İNŞALLAH pıt pıtlarıda duyarsın miniginin bana 2 hafta sonra gel dedi
anlamadım ki.. 7 haftalık olacak o zamana aman geç olsun güç olmasın
Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa
sorma canım ya bende özledim ultrasonun cıktısını versi ona bakıp duruyorumseni normal zamanda çağırmış bence beni erken çağırdı doktorum zaten henüz duyabileceğimizi sanmıyorum canım son durumu görmek için gidicem hem minik karaltımı özledim ben
çok sağol canım benimcanım çoooooooook sevindm seni hatırlıyorum biizm topikten gerçekten çok sevndm inş hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucaklarımıza.RAbbim nelere kadir
Tam yumurtalığın üzerinde canım basit kist dedi
Bebeğe şimdilk bir zararı yok ama patlar veyahut torsiyon yaparsa kan durdurulamaz bir hal olursa ameliyat dedi.
Yani öyle bir durumda bebeği kaybedebilirim
Geldim doktordan arkadaşlar
Herşey yolunda bebekte ama Bir kistim var ki sormayın her hafta büyüyor
bebişimden büyük yaaaaaa
doktor patlamasından korkuyor
çok üzüldüm yaaa
koşu bandım var doktora sordum onda yuruyus yapmama ızın verdı kısın artık esım yanımda ıken onda yururum
hava ıyı oldukca 20 dk da olsa dısarı cıkarsın canım olmadı evın ıcınde yurursun :)
super gıdıyorsun bende sabahları gunluk cam sıse 2 gunluk oluyorlar kahvaltıda
1 buyuk kupa domates salatalık yesıl zeytın ve ya tamtahıllı bugday yada kepek ekmegı ihe den alıyorum
ozel yagsız lor peynırı proteın dgerı yuksek onu tuketıyorum yumurta bırgun yıyıp bır gun yemıyorum
aralarda meyve suyu sıkıp ıcıyorum
sebze yemeği agırlıklı beslenıyorum aksamlarıda muz ıle bır bardak sut yada kuru ıncır
aralarda cevız ( fıstık cocucun zeka gelısımı ıcın ) yıyorum sıyah cekırdeklı uzumde
sımdı esımın babasından pekmez sıparıs verıcem
baklıyat olarak kepeklı bulgur haslayıp ustune yogurt yada mercımek haslayıp yıyorum
bunlar alsında normaldede yaptıgım seylerdı artı olarak sut ve gunde enaz yarım lt ayran tuketmek katıldı
brokolı semız otu bızler ıcın cok ıyı
balık haftada bır ancak yerım ette bende zorlanıyorum onun yerıne bol bol mercımek ye canım
arada kırmızı pancar eksı yesıl elma havuc varsa turp ve ıspanak beyaz lahana katıp suyunu sıkıp sabahalrı ıcıyorum
gun boyu alman gereken ful vıtamın folık asıt hersey ıcınde
sorma canım ya bende özledim ultrasonun cıktısını versi ona bakıp duruyorumözledim vallaa..
Bebeğe şimdilk bir zararı yok ama patlar veyahut torsiyon yaparsa kan durdurulamaz bir hal olursa ameliyat dedi.
kızlar kalp çarpıntısı olan var mı? ben ayaktayken rahatım oturunca yatınca çarpıntı başlıyor :S
Malesef canım çalıştığım şehirde tanıdığım bir iki kişi dışında hiçkimsem yok...
eşim annemler k.valide herkes Ankarada ben burda tekim o yüzden bana hayli zor olacak.
bakalım yenice atandım eş durumu da isteyemiyorum.
ama doktoru ve kontrolleri ankarada yaptırmayı düşünüyorum burada tek başıma gidip gelmek istemiyorum... Moralim bozuluyor...
kizlar
progestanin hep ayni saatlerde alinma sarti var mi
ben hep bozuyorum sabah 8 buckta aldim sonra 4 bucukta
ya da sabah kalkamazsam 12de aliyorum sonra aksam 7de
yani aksam vakti oglen almam gereken oluyor
hep farkli oluyor da sormak istedim szie:44:
kizlar
kizlar
canım hıc kullanmasdım ama aynı saate kulamaya ozen goster bence tum ılalar ıcın gecerlı bu asında hanı yarım saat falan buyuk problem olmaz belki ama sureklı farklı saatlerde ıcmen ılacın etkısını dusurur hatta bosuna bıle ıcmıs olabılırsın. kendıe uygun bır saat bul ve hergun o saat ıc gerekıse telefonuna hatırlatma yaz yada sureklı gorebılecegın bır yere bır not yaz su saate ılacı ıc dıye boylece hatırlarsın ve ıcersın
bende hep farklı zamanlarda alıyorum drumda öyle bişey demediği için bende pek dikkat etmiyorum:44: ama aynı vakitlerde olursa daha güzel olur tabi ...
canım ben alarm kurdum folikasitte dahil hepsini her gün aynı saatte içiyorum.farklı saatlerde içmek sorun olur mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?