- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.221
kızlar nie bu kadar kendinize eziyet haline getirmişsiniz bu sol tarafa yatma olayını illa öle yatılcak die bi kaide yok yapmayın nasıl rahat ediyosanız öle yatın zaten son aylar çok zahmetli geçiyo sola yatmaktan ziyade dinlenmek dinlenebilmek daha önemli
sol tarafınıza yatın ama gün içerisinde dinlenirken falan
gece yatmaya gelince eğer sol tarafa rahat ediyosanız öle yatın zaten uyku halinde kaç kez dönüyoruz ayrıca hiç uyuyamıyoruz dönüp duruyoruz yani kasmayın kendinizi sağa ve sırt üstü yatarsanızda bişey olmaz
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum size bi arkadaş tansiyon olayından bahsetmiş dün sanırım onun tansiyonu 12 6da kalmış ilaç kullanıyormuş benim sormak istediğim şey benim tansiyonum devamlı çıkıyo 14 7-8 i buluyo sağlık ocağındaki ebe bu tansiyon iyi değil bi araştırma hastanesine gitmen gerek diyo kendi doktorum abartmaya lüzum yok tansiyonun aşırı yüksek değil diyo ben napicam şimdi kafam karıştı iyice bi akıl verin nolur kafayı yicem
kızlar hergün olmasa da biçok defa alt karnımda damar atması gibi bişey hissediyorum. tekme atılması gibi değil daha zayıf lık lık lık şeklinde. pozisyon değiştiriyorum 1-2 dakika geçmiyor. bu bebeğimin hıçkırığı mıdır?
evet hıçkırık benim de oluyor bi de kolları orda onları oynatınca hissediyorum..
Çok teşekkür ederim cnm cevabın için randevu da almıştım ama değiştireyim bari
kızlar hergün olmasa da biçok defa alt karnımda damar atması gibi bişey hissediyorum. tekme atılması gibi değil daha zayıf lık lık lık şeklinde. pozisyon değiştiriyorum 1-2 dakika geçmiyor. bu bebeğimin hıçkırığı mıdır?
Ben işin içinden çıkamadım bir türlü kızlar. Park yatakları bir türlü beğenemiyorum. Beyaz ya da natürel ahşap parmaklıklı yataklar bebeklerin o saflıklarına ne kadar uygunlar değil mi... ama sallanmadıkları için ve de "ooo mahvedecek sizi bu bebekler, bi ağlayacaklar, bi ağlayacaklar" diye korkutmaların ardı arkası kesilmediği için, park yatak düşünüyor insan.
Bende nerede küçük ebatlı park yatak var, onları beğeniyorum. 75-95 olanları. Graco'nun (diğerlerinden gereksiz pahalı demeyin, Eminönü-Saraçhane'de daha dün baktım, internette ki adı sanı olmayanlarla aynı para)
Daha bitmedi ama ben öğlen yemeğine gidip geleyim...
Merhaba Arkadaşlar...
Umarım benim gibi bir çok arkadaşım var burada...
dün gece 3 kere tuvalete kalktım. o da yetmedi.. bacak krampı... uykum kaçtı sıcak bastı... ve kaç gündür uykusuzum. kendimi kocaman bir armut gibi hissediyorum. Haftaya kontrolüm var ama hiç tartılmak istemiyorum. Ayak bileklerimde şişti. Dedim ki.. Annelik zor birşeymiş. Babalar ohhh valla uyusun dursun. Birde kalktım İşe gittim. Evde badana yapılacak her taraf perşembe pazarı gibi Allahım sen bize yardım et... Artık günler yaklaştıkça. Doğumdan korkar oldum.. Herkes bir nefeste kurtarsın diyor ya.. Demek ki bu doğum işi zor bir işmiş. Allah beni ve tüm kardeşlerimi hayırlı doğumlar yaptırsın..
benim gibi sorunları olanlar var mı merak ettim bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?