2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

çok güzellermiş...
ben dışardan bi uzun, bi kısa kollu aldım gecelik( basit bişey )yetermiki? lcw alan arkadaş vardı üç mağzasına baktım üçündede yoktu onuda beğenmiştim.nette var mış o mode lneysee...

canım sırt ustu ve yuzu koyun yatmak yasak doktorum ve egıtım aldıgım gebelık okulundakı ebem
sağ sol tarafa yatabılıcegımızı soylemıstıama cogunlukla sola yatmak en ıyısı

slm kzilar nasilsiniz ben de bir mayis annesi olarak araniza katildim:) su dogumdan sonra ki pedler hakkinda bilginiz var mi normal petlerin en buyuk olani yeterli oluyor mu bazilari cocuk bezleri de kullaniyormus ta

orkıdın en yogun olan buyuk pedlerınden alıcam yengemde ped kullandı

Benim de gobek deligim henuz disari cikmadi canim :)

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Gecelik - Red

Bak canım ben netten aldım lcw den burdaki mağzasında da yoktu ve inanılmaz güzel bir ürüm saç bandıyla yolluyorlarçok sevimli oluyor,pamuklu yumuşacık kumaşı var almayanlara tavsiye etmiştim ben kargoyla 30.00 liraya geldi fiyatı.
Ben 1.60 boyundayım 63-64 kilo arasındayım şimdi small beden tam oldu daha kilo alsamda olacak yani beden konusunda fikriniz olsun ben baya tereddüt etmiştimde.2 tane gecelik 1 tane pijama takımı aldım zaten pijama takımını hastaneden çıkarken giyerim gecelik çok daha rahat oluyormuş hastanede

selam annelerrrr

bugün çok mutluyum oğlumla azcık hasret giderdik tombalağım 1530 gr olmuş iri bi bebek olcak dedi doktor böyle giderse normal doğum hayal olucak galiba

ee annesi 4.5 kilo dayısı 5 kilo doğmuş bizim tarafa çekicek sanırım nasıl yakışıklı olmuş yavrum ağzı burnu iyice belirmiş

kaşlarını çattı el salladı üstüne bi de esnemesini de yakaladık ağzımız kulaklarda

nolurAyy kizlar bugun tum metobilizmam bozuldu hic uyumadim migdem bulanfi gaz sancim var bebiste cook hareketlli nie bole olduuuu bulantilar geri gelmesi

lütfen yardım edin
ikinci hamileliğim oğlum olacak inşallah
sat a göre 32+3 haftalık
ultrason a göre
bpd 91 0mm 36w6d
ac 303 2mm 34w2d
fl 65 9mm 34w0d
efw1 2503 gram

doktoruma göre sıkıntı yok bebek gelişmiş. ama benim içim hiç durmuyor. nolur bana bir çıkar yol söyleyin

bu arada tatilde izmirde 4 boyutlu ultrasonda da ileri çıkmıştı ve o doktor senin son adet dediğin düşük tehlikesi imiş. aslında sen o zaman hamileymişsin dedi. şimdiki hesabına göre erken doğum yaptım diyeceksin hazırlıklı ol dedi. kafayı yiyeceğim.

kızlar merhaba ; bende hazırlıkları önümüzdeki ay bitirmeyi düşünüyorum bakalım perşembe günü yavrumu görmeye gideceğim ne kadar gr almış merak ediyorum bu ay çok acıktım 6.aydan sonra iştah açılır diyorlardı da inanmıyordum ama ben çok acıkıyorum . . . doymuyor sıpa galiba

Gunaydin annecikler ! Biz de cok sik giremiyoruz bu aralar,herkesler iyidir umarim =).
Benim koltuk altlarimdan gogsume dogru olan kisimlar hafif siyahlasti,ya niye boyle oldu acaba.Var mi benim gibi olan ?:44:

Opuyoruz sizleri ve guzel bi gun diliyoruz.

günaydınlar herkese

ben yasal sürem başladığı anda kullanmayı düşünüyorum hamileliği çalışmaktan pek anlamıyor ki insan sabah 6 da kalak eve gel uyu kalk bir şeyler ye sonra yat aynı rutin gerçi nasıl geçti anlamadım ama:) çalışmakta bir yana güzel aslında
benim kaşıntılarım çok fazla artmaya başladı kendimi engellemeye çalışıyorum,yok yağlar sür ama fena bir şeymiş bu kaşıntı.
herkese iyi günler

Günaydın anneler

benim bebeğimde önden gidiyor bu perşembe doktor tekrar gel demişti bu sefer detaylı soracağım zamanında gelsin yawrularımız :44:

Miniklee ve annelerine günaydınlar,
Sizlere bir sorum olacak haftaya çarşamba 32+0 olacağım çalışabilir raporu almaya gidecektim eşim o gün işim var ertesi gün gitsek olur mu dedi sizce olur mu illa o gün mü almak lazım raporu?:44:

Herkese günaydın bugün sağlık ocağı kontrolüm var eşim biraz daha uyusun kaldırıcam gece hasta oldu midesi ağrıyordu inşallah geçmiştir gidelimde kan tahlillerim yapılsın nasılız öğrenelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…