- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.181
kızlar dün gecelik aldım 2 tane bi mağazadan. baktım şimdi internet sitesi de var.
almak isterseniz %50 indirim var ve çok kaliteli kumaşları.terlikte beğendim ama aldığım yerde numarası yoktu.onu da internetten alıcam..
Relax Mode
gunaydınnnnnlarrrr
musmustluu hıphızlıııı yeni bir hafta olsun ınsallah
okuldayım dersın boşş yazılı cıkartıorum gizli gizli müd. yrd. pcden giriorumm
bız bugun uyumadıkk teyzoşlarr artıkk sağa dönmekde yasakk
sol yanım çürüdü
peki gece nasıl kontrol edıcez sana yada sırt üstü yatmamayı
yapılan bı arastırmada 28 haftadan sonra sağa ve sırt ustu yatan anenelrde
ani beebk ölümleri cok daha fazla görülmüşş
sağolsun bı arkadas yolladı yazıyıı pmprpıkleedırdı benıı
rahat rhat yatıodumm yıne sola yatmya gayret ederekk
dahaaa bı haftaaa var kontrolee
dr bugun gıtcekler bi sorun bakalım kıslarr
gece yapıcazz hacıyatmaz olmak lazımm
slm kzilar nasilsiniz ben de bir mayis annesi olarak araniza katildim:) su dogumdan sonra ki pedler hakkinda bilginiz var mi normal petlerin en buyuk olani yeterli oluyor mu bazilari cocuk bezleri de kullaniyormus ta
kızlar herkesin göbek deliği dışarı çıktı mı? ben çok kilolu olarak hamile kaldım ve göbek deliğim içinde hala.. bebeğim gayet büyük ama göbek deliğim dışarı çıkmıyor. doktor bir sorun teşkil etmeyeceğini söyledi ama yine de rahat edemiyorum benim gibi olan var mı=?
çok güzellermiş...
ben dışardan bi uzun, bi kısa kollu aldım gecelik( basit bişey )yetermiki? lcw alan arkadaş vardı üç mağzasına baktım üçündede yoktu onuda beğenmiştim.nette var mış o mode lneysee...
büyüdük
nolurAyy kizlar bugun tum metobilizmam bozuldu hic uyumadim migdem bulanfi gaz sancim var bebiste cook hareketlli nie bole olduuuu bulantilar geri gelmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?