- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.261
Saol cnm olee bol degil ben large aldim tam geldi 1.70 boyum 80 kiloyum suanda beden alt taraf rahat rshat ama gogus tamGule gule giy birsey sorucam gogus kismi bol mu yani benim biraz buyudu de :)) bende beyendim almak istiyorum
Saol cnm olee bol degil ben large aldim tam geldi 1.70 boyum 80 kiloyum suanda beden alt taraf rahat rshat ama gogus tam
Gule gule giy birsey sorucam gogus kismi bol mu yani benim biraz buyudu de :)) bende beyendim almak istiyorum
Selam kızlar, 2 gündür giremiyorum topice. Artık bacaklarım ayaklarım hatta diz kapaklarım bile şişmeye başladı. Eve geilr gelmez yatma ihtiyacı hissediyorum. Bugün birazcık gireyim de geçmişe bi bakayım dedim. Ama çok duramıycam heralde. Akşama da misafirim var of of kendim ettim kendim buldum. Öpüyorum hepinizi.
kizlar biberonu ne marka alayim?simdilik ucuz birsey alayim mi hastanede kullanilirsa diye?bir de emzik ne alsam hangi cesit alsam?
Kızlar sağlık ocağına gittim testlerim yapıldı güzel çıktı ama gün içinde karnım sertleşiyor dedim yürürken sanki aşağıdan ittiriyor gibi geliyor falan diye anlattım ebeme dr git söyle seni nst ye bağlasınlar dedi.
Neysi gittim girdim 1 saatte 2 tane sancım çıktı eğer bir tane daha olursa yatıralım dedi dr ama bir daha olmadı magnezyumu günde 2 ye çıkardı sürekli yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedieve gönderdiGerçi tedbir amaçlı doğum sancısı gibi gözükmüyor dedi ama korktum Oğlum inşallah vaktini bekler.
kuzum aynısı bendede oluyo resmen yürüyemiyorum kasılıyorum
bi bakıyosun bağzen altıma vuruyo sanki makatımla rahim ağzında hissediyorum bağzende kaburgamla mideme doğru sıkıştırıyo resmen nefes alamıyorum ve çarpıntı oluyo tansiyonum düşüyobende cuma günü gidicem bakalım ne diycek çok rahatsız ediyo benide seninde inşlh bişey olmaz
o arkadaş ben oluyorum. benim iki gün 13 civarında çıktı hemen hastaneye gittim, idrar tahlilinde proteine albumin falan baktı doktor, gebelik zehirlenmesinden şüphelendi ama bir şey çıkmadı, alfamed diye tansiyon ilacına başladım günde 4 tane , 6 saatte bir ondan kullanıyorum gece uykudan uyanıp ilaç içiyorumyarın ilaca başlayalı on gün olacak ama tansiyon hamileliğin başlarında yani2 hafta öncesine kadar 10/5 civarındaydı şimdi ilaca rağmen 12/6 çıkıyor, ki günde 4 doz alıyorum..bir anda tesadüf eseri böyle bir şey olduğunun öğrendim.çok canım sıkkın doktor çalışabilir raporu vermeyeceğim böyle giderse dedi, yarın belli olcak her şey..
Kızlar sağlık ocağına gittim testlerim yapıldı güzel çıktı ama gün içinde karnım sertleşiyor dedim yürürken sanki aşağıdan ittiriyor gibi geliyor falan diye anlattım ebeme dr git söyle seni nst ye bağlasınlar dedi.
Neysi gittim girdim 1 saatte 2 tane sancım çıktı eğer bir tane daha olursa yatıralım dedi dr ama bir daha olmadı magnezyumu günde 2 ye çıkardı sürekli yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedieve gönderdiGerçi tedbir amaçlı doğum sancısı gibi gözükmüyor dedi ama korktum Oğlum inşallah vaktini bekler.
canım normal sıkıntı yapma.. benim kasılmalarım ıkı haftayı geçti var.. nst yüzde 40 50 arasında sancı çıkıyor.. 20dk 7 kasılma çıktı ama açılma olmadığını için sadce kontrol altındayız her an doğum bekliyoruz.. hemen yatırmıyorlar hastaneye için rahat olsun.. mesela bugün sabah 9 beri 13 kere sancı vurdu.. nst sancıdeğerin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?