2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasılsınız, ya bende geyikli bir gecelik aldım lcw ama soğuk oluyor giyemiyorum boyuda kısa biraz uzun olsaydı daha güzel olurdu

Son düzenleme:
Selamlar cici hamişler ve kuzucukları,

iş yoğunluğumdan, ev gelecek yeni üyeiçin hazırlık koşturmacalarımdan dolayı uzun oldu giremedim...

Umarım hem sizin hem bebişlerin sağlıkları iyidir. Çalışanlara kolaylıklar diliyorum, çalışmayanlara da vakit geçmiyordur onlara da hızlı geçsin zaman:)

bizim bu hafta c.tesi kontrolümüz var çalışabilir raporu alacağız ki bebişimin yanında biraz daha kalıyım zorlanıyorum işte ama dayanmaya çalışıcam Allahın izniyle... hem kızımı da çokkkkkkkkk ösledim inşallah herşey yolundadır.

hepinizi öpüyoruz geçmişe biraz göz gezdirdim ama bitiremedim devam edicem....

Selam kızlar, 2 gündür giremiyorum topice. Artık bacaklarım ayaklarım hatta diz kapaklarım bile şişmeye başladı. Eve geilr gelmez yatma ihtiyacı hissediyorum. Bugün birazcık gireyim de geçmişe bi bakayım dedim. Ama çok duramıycam heralde. Akşama da misafirim var of of kendim ettim kendim buldum. Öpüyorum hepinizi.

kizlar biberonu ne marka alayim?simdilik ucuz birsey alayim mi hastanede kullanilirsa diye?bir de emzik ne alsam hangi cesit alsam?

Gule gule giy birsey sorucam gogus kismi bol mu yani benim biraz buyudu de :)) bende beyendim almak istiyorum

Canım geceliği ben tavsiye etmiştim ve alan arkadaşlarında mutlu olmasına çok sevindim bende 1.60 boyunda 63-64 arası değişiyor kilom göğüslerim 80b smal beden tam oldu bana bizim ölçülerimize göre ayarlayabilirsin kendini

cnm ayakta fazla kalmamaya çalış yorulmamayada dr.la ihmal etme eğer çok şişyosa söyle albüm oluşuyo haliyle sıcakta çok etkiliyo ayakların için tuzlu su yap akşamları 1 saat falan öle beklet ayaklarını biraz yükseğe kaldır benim kız kardeşimin çok kötüydü mosmor oluyodu bide çokta canı yanıyodu bende dün biraz fazla dışarda gezdim resmen ayaklarım botların içinde pişti ayakkabıları zor çıkardım meğerse şişmiş ayaklarım ama fazla değil dün böyle tuzlu su yapıp dinlendim hemen geçti şimdiden önlemini al belki dr. diyet verir

kızlar bugün dr gittik kızımı gördüm çok özlemiştim tam 1ay olmuştu kızım bayağı büyümüş maşallah kızıma 2 kilo 65 gr olmuş kızım normal doğum pozisyonunu almış bile ama doğum yaklaştıkça sezeryana karşı olan ben şimdi de normal doğumdan korkmaya başladım napıcam bilmiyorum

Kızlar sağlık ocağına gittim testlerim yapıldı güzel çıktı ama gün içinde karnım sertleşiyor dedim yürürken sanki aşağıdan ittiriyor gibi geliyor falan diye anlattım ebeme dr git söyle seni nst ye bağlasınlar dedi.
Neysi gittim girdim 1 saatte 2 tane sancım çıktı eğer bir tane daha olursa yatıralım dedi dr ama bir daha olmadı magnezyumu günde 2 ye çıkardı sürekli yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedieve gönderdi Gerçi tedbir amaçlı doğum sancısı gibi gözükmüyor dedi ama korktumOğlum inşallah vaktini bekler.

kizlar biberonu ne marka alayim?simdilik ucuz birsey alayim mi hastanede kullanilirsa diye?bir de emzik ne alsam hangi cesit alsam?

cnm ucuz bişey alma avent marka anne memsine yakın meme uçlular var ondan al bi tane kullanırsın ilerdede
ben bi tane avent bi tane bu resimdekinden bi tanede ileriye dönük chicco aldım

kuzum aynısı bendede oluyo resmen yürüyemiyorum kasılıyorum
bi bakıyosun bağzen altıma vuruyo sanki makatımla rahim ağzında hissediyorum bağzende kaburgamla mideme doğru sıkıştırıyo resmen nefes alamıyorum ve çarpıntı oluyo tansiyonum düşüyo bende cuma günü gidicem bakalım ne diycek çok rahatsız ediyo benide seninde inşlh bişey olmaz

aynen canım aynı anlattığın gibi hatta dr önemsemedi sancı olabileceğini düşünmedi sonradan görünce şaşırdı ama rahatsız oluyordum tabi bildiğin bir sancım yok aynı dediğin gibi karnım sertleşiyor baskı gibi oluyor Allah zamanında doğum nasip eder inşallah sende baktır ama inşallah çıkmaz bir sıkıntı canım.

canım allah yardımcın olsun inşallah iyi haberler alırsın bende bu tansiyondan çok çekiyorum napcam hiç bilmiyorum

Hadi hayirlisi ya canim.Sakin stres yapma,daha cok etkilersin bebisi,dinlen guzelce.Bir sorun olmayacak insallah.!

Bu arada sabahki soruma cevap veren olmamis,askolsun.

canım normal sıkıntı yapma.. benim kasılmalarım ıkı haftayı geçti var.. nst yüzde 40 50 arasında sancı çıkıyor.. 20dk 7 kasılma çıktı ama açılma olmadığını için sadce kontrol altındayız her an doğum bekliyoruz.. hemen yatırmıyorlar hastaneye için rahat olsun.. mesela bugün sabah 9 beri 13 kere sancı vurdu.. nst sancıdeğerin kaç çıktı

Canim yanilmiyorsam senin bebeginde iri bir bebekti, bende 30+4 gunlukken bebek 2100 gr di. Erken dogabilir dedi doktorum. Sen birsey yaptin mi bu durum icin, seninde erken dogma riskin var miydi ?

canım yat istirahat et ben 2.5 aydır yatıyorum erken doğum riski nedeniyle aynı şeyleri yaşıyorum artık çok sıkıldım yatmaktan ama yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…