2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar , kaşıntı benim baş belam kaşıntı diyince bile kasınıyorum o derece . tüm vücudum kasınıyor ama artık özellıkle göğüslerim ve karnım karnımı kasımamaya calısıyorum ama göğüslerimi baya bi kaşıdım çatladıysa iş işten geçti demektir . Dün kan verdim bugün öğleden sonra sonuçlarımı almaya gideceğim bakalım iyimiyiz yavrumla

günaydınnnn :)

ben 32+1 de aldım sorun olmaz yani ertesi gün alırsın sende

Günaydınnnn tüm güzel annelere ve hayatın harikası minişlere :))

Kızlar dün bir rüya gördüm kızım rüyamda kafasını ve ellerini çıkartmış oynuyordu :) geri kalanı içimdeydi hala o minicik elleri öyle harikaydı ki :) inanılmaz telaş yaptım 4 sene önce kaybettiğim biricik annemi aradım hemen o da korkma kızım sende yapıyordun öyle dedi telefonu kapattığımda tekrar karnıma girmişti bebeğim. Ah anacım ah keşke yanımda olsa da her sorumu ona sorabilsem insan bu dönemlerde öyle derinden hissediyor ki yokluğunu anlatamam...

günaydın arkadaşlar.... yarın doktora gideceğiz biz de.. bir haftadır sağlık ocağında tansiyon ölçtürüyorum, tansiyon ilacı kullanıyorum, tansiyon 12/6 civarında kaldı en son... bakalım duruma göre doktordan çalışabilir raporu alacağız... dün akşam baktım tansiyon değerlerime pek parlak gözükmüyor ama doktor ne yorumda buluncak onu merak ediyorum

günaydın kızlar :)
dün itibariyle nur topu gibi bir çatlağım oldu İlk hamileliğimde olmamıştı, ben de ona güvenerek pek bişe sürmüyodum, bazen banyodan sonra vazelin dışında. Kilo alımım da önceki hamileliğimle aynı ama neden oldu anlamadım. Daha önümde 12 hafta varr, oyy ben nerelere gidem

bu gece her zamankinden daha çok sola yatmaya çalıştım ama maşallah hiç yatmadığım kadar sağda ve sırt üstü yattım diyebilirim

Gece defalarca uyanıyorum ve ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum, o kadar özledim ki öyle yatmayı böyle vücudumun yarısı havadayken hiç dinlenemiyorum gibi geliyor

günaydın kızlar ve minik melekleri:)

sanırım hepimizin gece uyumayla alakalı sorunları başladı ve doğuma kadar artarak devam edecek gibi . bende sola yatıyorum gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum ne zaman döndüğümü bile hatırlamıyorum. her halde gece iyi uyuyamadığım için gündüz sürekli uykulu modta geziyorum ama iş yerinde bu durum çok zor oluyor. Uyur gezer gibiyim

Gece defalarca uyanıyorum ve ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum, o kadar özledim ki öyle yatmayı böyle vücudumun yarısı havadayken hiç dinlenemiyorum gibi geliyor

kızlar nie bu kadar kendinize eziyet haline getirmişsiniz bu sol tarafa yatma olayını illa öle yatılcak die bi kaide yok yapmayın nasıl rahat ediyosanız öle yatın zaten son aylar çok zahmetli geçiyo sola yatmaktan ziyade dinlenmek dinlenebilmek daha önemli
sol tarafınıza yatın ama gün içerisinde dinlenirken falan
gece yatmaya gelince eğer sol tarafa rahat ediyosanız öle yatın zaten uyku halinde kaç kez dönüyoruz ayrıca hiç uyuyamıyoruz dönüp duruyoruz yani kasmayın kendinizi sağa ve sırt üstü yatarsanızda bişey olmaz

günaydın herkeseee... dün kontrolümüz vardı 1470 gr olmuşuz herşey yolunda dedi doktorumuz. 2 hafta sonra 32 hafta çalışabilir raporu alcam inşallah. herkes iyimi ???

bu gece her zamankinden daha çok sola yatmaya çalıştım ama maşallah hiç yatmadığım kadar sağda ve sırt üstü yattım diyebilirim

:) ben sırt ustu ve sola dönemeyeyim diye arkama yastık koyuyorum önde koca arkada yastık arada bebiş öle uyumaya çalışıyorum ama u gün kalkarken ağlamaklı oldum heryerim agrıyor gözümü sıkmaktan gözlerim başım mafoldum ya

Merhaba Arkadaşlar...
Umarım benim gibi bir çok arkadaşım var burada...
dün gece 3 kere tuvalete kalktım. o da yetmedi.. bacak krampı... uykum kaçtı sıcak bastı... ve kaç gündür uykusuzum. kendimi kocaman bir armut gibi hissediyorum. Haftaya kontrolüm var ama hiç tartılmak istemiyorum. Ayak bileklerimde şişti. Dedim ki.. Annelik zor birşeymiş. Babalar ohhh valla uyusun dursun. Birde kalktım İşe gittim. Evde badana yapılacak her taraf perşembe pazarı gibi Allahım sen bize yardım et... Artık günler yaklaştıkça. Doğumdan korkar oldum.. Herkes bir nefeste kurtarsın diyor ya.. Demek ki bu doğum işi zor bir işmiş. Allah beni ve tüm kardeşlerimi hayırlı doğumlar yaptırsın..

benim gibi sorunları olanlar var mı merak ettim bunuda

Kızlar günaydın:)ben de geceleri zor uyuyorum iş yerinde uyukluyorum bir de bankacıyım düşünün halimi pert:)ama az kaldı şükürler olsun 12 nisanda izne çıkmayı planlıyorum,ben çok ağırlaştım yoruluorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…