2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben sanırım 32+5 te almıştım... pazartesi günü aldım yani 32+5 tim. pazartesi dün dü dimi. bu hafta biraz zor geçiyor da

Merhabalaaaar kızlar doktorumuzdan şimdi geldik 31+6 olduk ve çalışamaz raporunu hak ettik ve de aldıkkk :) boyumuz 42 cm kilomuz

1,890 mış, güzel dedi doktorumuz ama fotoğrafçı arkadaşım vardı almıyorlarmış babamızı da almıyorlar hatta hastanenin kendi

fotoğrafçısı ile anlaşmamız gerekiyormuş..... he bir de pozisyonumuz uygun şuan bu

saatten sonra dönerse zoru başarmış olur pozisyonu çok uygun değil dönmeye dedi

Son düzenleme:
Evetttttt bende ilk anlam verememistim, su an var mesela :) nabiz gibi atip duruyor...

evet kızlar şimdi geldim doktorumuzdan ve hıçkırıkmış o tık tık lar yavrum kıyamam dakikalarca sürüyor bazeeeen amabu haftalarda çok oluyormuş

evet canım ta kendisi :) minik meleğinin hıçkırığı o hissettiğin bende hergün hissediyorum :))

ya kızlar şu beşil olayı bana da dert oldu bizim yatak odamız malesef ufak o yüzden eni 60 cm olan beşiklerden almam lazım ya oyun parkı alıcam ya da şu tahta parmaklıklı gibi beşikler var ya onlardan alıcam ama bir türlü karar veremedim hangisinden alsam ( yardımcı olabilir misiniz lütfen...

Bu donem demek ki herkesde aynı sorun uykusuzluk ama bide ben 12 kilo aldım 33 haftayim nefes almakta zorlanıyorum affedersin köpek nefesi gibi oldu konuşurken aynı anda nefes almaya zorlanıyorum bide horlama çıktı esim söyledi inanmamıştım akıllım kamera ya çekmiş bu benmiyim dedim esime diyorum beni. Biri yutmuş bu ben olamam şişmiş her tarafım sivilceler az kaldı bı bitirsem hayirlisiyla hemen kendime ceki düzen vermem lazım:;

chimen, aldığın "güzel şeyin" bir fotosu, bir linki var mı.. ne kadara, nereden aldın, sakıncası yoksa...
(graco'lar internette ve avm'lerde yaklaşık 480 Lira, burada 300 olunca... böyle bir kanıya vardım ama haklı olabilirsin...) ama şu güzel değil mi.... diğerleri hep aynı renk... bunun yeşili parlak değil, sanki doğanın içinde yatırıyormuş gibi:)))

http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Pa...tour-Prestige-Deluxe-Oyun-Parki-My-Friend.asp

başka sitelerde de daha ucuzu da var...

bence 31+5te yani pazartesi günü çalışabilir raporunu başlatman daha iyi olur hafta hesabı yapılacağı için pazartesiden başlatmak iyidir ben öyle yapıcam

ben sanırım 32+5 te almıştım... pazartesi günü aldım yani 32+5 tim. pazartesi dün dü dimi. bu hafta biraz zor geçiyor da

Ben de illa 32+0'da almak gerekiyor diye biliyorum hatta 1 ay doldu sırf rapor alacağım diye randevumu da haftaya aldım özledim oğluşumu ama bu saatten sonra daha önce gidemem çünkü drumun bütün randevuları dolu bir sonraki haftaya kadar da sabredemem

ben şuan 32+5 günlük hamileyim ama rapor için yarın doktora randevu aldım, 32+0 zorunluluğu diye bir şey yok

az önce sonuclarımı aldım kan sevıyem düşüşe geçmiş üzüm aldım bakalım ne yapayım bilmiyorum kı hep kansızlıgım vardı zaten bu ay neden boyle oldu anlayamadım moralim bozuldu şimdi.

beşik olayına gelince ben beğendim parasını fılan önümüzdeki ay vermeyi düşünüyorum bakalım benımkı büyüyen 70*130 ebatlarında yatak odamda yerinide actık hayırlısı bakalım önümüzdekı ay her şeyini tamamlamam lazım bakalım

dün arkadaşımın arayıp da "ben 36 haftamda doğuma gittim sen hala hiç bişey yapmadım diyorsun kızım sen delimisin kalk herşeyi yıka çabuk" demesi üzerine buğün kalktım ve sonunda yaptım bebişimin kıyafetlerini yıkadım belki 1 saatte asmışımdır seve seve ayy küçücükler ya kıyamam ben benim prensesim öle minikmi olcak şimdi yarın da ütüler çantamı hazırlarım artık bide evimin temizliğini halettim mi tamam dır

canım bende de öyle oldu, hatta ben testlerimi yaptırdım 24 saatlik idrarda protein de çıktı ama benim tansiyonum da 12/7 oldu, doktorum sağolsun hemen tüm testlerimi yaptırdı eğer bu kadar detaylı test istemese bilemezdik durumu. tansiyon şu açıdan tehlikeli erken doğuma neden oluyor diyorlar. ama senin normalde de tansiyonun belki yüksektir. benimki hep 8/5,9/6 civarı idi. benim tansiyon çok yükselmedi ama idrarda protein baya yüksek çıktığı için 10 günde 1 kontrole gidiyorum sen de doktorunla iyice konuş belki ilaç verebilir. kafana takıp günlerini zehredeceğine doktorunla konuş ama doktorun tehlikeli bir durum olsa önlem alırdı diye düşünüyorum.

kızlar selamlar, ben her gün buralardayım ve yazdıklarınızdan çok şeyler öğreniyorum. öncelikle kimseyi üzmek, kırmak değil niyetim. hepimiz özellikle ilk zamanlar burada dertleştik, korkularımızı, tedirginliklerimizi paylaştık, şimdi bazılarımız yolun neredeyse bitimine geldi, çoğumuz 30 lu haftaları geride bıraktık ve bakıyorum kendi kafamızda kurduklarımızı, karamsarlıkları, kötü düşünceleri burada pat diye paylaşıyoruz. biraz daha sakin olsak, yani siz belki bir cümle yazıyorsunuz ama başka birisi o yazdığınızın etkisinden kurtulamıyor, herkesin bünyesi farklı, herkes Allah'a şükür en azından ayda bir kez takip edilmek için doktoruna gidiyor. yok benim başım ağrıdı birine böyle olmuş ölmüş, yok benim bebeğim amuda kalkmış komuşu kızı böyle olmuş ölmüş filan. biraz olumlu şeyler yazsak. tabi tedirginliklerimiz, kötü günlerimiz olacak zor bir süreçten geçiyoruz, azıcık yumuşatalım yazdıklarımızı olmaz mı?birinizi kırdıysam özür dilerim.

bize gelincee
uykusuzluk baş gösterdii hacıyatmaz oldukk
veeee ayaklarr köz düşmüş gibi yanıoo 2-3 gundur camı acıorumm artık
neysekı ızne ayrılıorum son 3 gunum
normalmiş bu haftlarda,kalkıp bıseyler okurum artık nasılsa 6da kalkmak zorunluluğum olmıcak
dun hele erseyı deenedım sut içtim muz yedım,
koyun bile saydımm yokk uyuyamadım
veee evetttt bende bebişinn hıçkırıklarını hısedıorumm
ritmık olunca sanırım bu hıçkırık dedımm uyyy kuzum kıyamam onaa
yenı doğum yapan arkadasımdan tüyolar aldım
paylaşcam bı dusa girip serınleyıp gelıorumm teyzoşlarr

Gece defalarca uyanıyorum ve ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum, o kadar özledim ki öyle yatmayı böyle vücudumun yarısı havadayken hiç dinlenemiyorum gibi geliyor

bu gece her zamankinden daha çok sola yatmaya çalıştım ama maşallah hiç yatmadığım kadar sağda ve sırt üstü yattım diyebilirim

:)) herkeste aynı sorun bendede ciddi ciddi sinir oluyo insan..:)) napalım idare edeceğiz böyle :))

sevgili annişler raporun 32+0 olarak düzenlenmesi zorunludur. Ama siz 31+4 te olabilirsiniz 32+3te. Doktor bunu yazarken 32+0 olarak yazıcak ve rapor öyle düzenlenicek sonuçta haftasonları veya tatillere denk gelebilir 32+0 gününüz. yani 3 gün önce 2 gün sonra bişey değişmez. Ben konuştum hastanenin rapor bölümüyle doktor 32+0 yazsın bizim için önemli olan odur dediler. Doktorla konuştum 31+5te 32 olarak yazıcak. Ama pazartesiden başlatırsanız rahat edersiniz çünkü izinler hafta olarak hesaplanır. diğer türlü haftanı yarısında izniniz biter...

benim mesela şans esseri pazartesileri hafta atıyorum, dün 32. haftaya girdim raporumu yazdırdım, ama illa 32de olmaya gerek yok 32+0 yazdırmak önemli sadece..

Kizlar burda arkadasin tavsiye ettigi lcw geceligi netten akdim 2gnde geldi ve cok sirin saolsun iiki paylasmis hatta bnce elbise olarak bile giyilebilir evde bende tavsiye ederm arayan arkadaslara

Kizlar burda arkadasin tavsiye ettigi lcw geceligi netten akdim 2gnde geldi ve cok sirin saolsun iiki paylasmis hatta bnce elbise olarak bile giyilebilir evde bende tavsiye ederm arayan arkadaslara

Gule gule giy birsey sorucam gogus kismi bol mu yani benim biraz buyudu de :)) bende beyendim almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…