- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.241
Miniklee ve annelerine günaydınlar,
Sizlere bir sorum olacak haftaya çarşamba 32+0 olacağım çalışabilir raporu almaya gidecektim eşim o gün işim var ertesi gün gitsek olur mu dedi sizce olur mu illa o gün mü almak lazım raporu?:44:
Evetttttt bende ilk anlam verememistim, su an var mesela :) nabiz gibi atip duruyor...
kızlar hergün olmasa da biçok defa alt karnımda damar atması gibi bişey hissediyorum. tekme atılması gibi değil daha zayıf lık lık lık şeklinde. pozisyon değiştiriyorum 1-2 dakika geçmiyor. bu bebeğimin hıçkırığı mıdır?
kızlar hergün olmasa da biçok defa alt karnımda damar atması gibi bişey hissediyorum. tekme atılması gibi değil daha zayıf lık lık lık şeklinde. pozisyon değiştiriyorum 1-2 dakika geçmiyor. bu bebeğimin hıçkırığı mıdır?
sallanan tahta beşiklerde var. 60*120 ebat en küçük olanıydı galiba 2 yaşına kadar rahat yatar demişlerdi bende 70*130 aldım
hem sallanıyor hem parmaklıklı hem çekmeceli hem sallantısı sabitlenebiliyor gibi gibi...
bende haşim işcan dan bebek arabası bakmıştım. adamların eşime abi valla sana 450 ye olur dedikleri 600 TL dedikleri bebek arabaları aziz bebe de gördüm zaten 450 TL. o yüzden orayı pek gözüm tutmadı...
bence 31+5te yani pazartesi günü çalışabilir raporunu başlatman daha iyi olur hafta hesabı yapılacağı için pazartesiden başlatmak iyidir ben öyle yapıcam
ben sanırım 32+5 te almıştım... pazartesi günü aldım yani 32+5 tim. pazartesi dün dü dimi. bu hafta biraz zor geçiyor da
Ben de illa 32+0'da almak gerekiyor diye biliyorum hatta 1 ay doldu sırf rapor alacağım diye randevumu da haftaya aldım özledim oğluşumu ama bu saatten sonra daha önce gidemem çünkü drumun bütün randevuları dolu bir sonraki haftaya kadar da sabredemem
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum size bi arkadaş tansiyon olayından bahsetmiş dün sanırım onun tansiyonu 12 6da kalmış ilaç kullanıyormuş benim sormak istediğim şey benim tansiyonum devamlı çıkıyo 14 7-8 i buluyo sağlık ocağındaki ebe bu tansiyon iyi değil bi araştırma hastanesine gitmen gerek diyo kendi doktorum abartmaya lüzum yok tansiyonun aşırı yüksek değil diyo ben napicam şimdi kafam karıştı iyice bi akıl verin nolur kafayı yicem
Gece defalarca uyanıyorum ve ben de kendimi hep sırt üstü buluyorum, o kadar özledim ki öyle yatmayı böyle vücudumun yarısı havadayken hiç dinlenemiyorum gibi geliyor
bu gece her zamankinden daha çok sola yatmaya çalıştım ama maşallah hiç yatmadığım kadar sağda ve sırt üstü yattım diyebilirim
günaydın kızlar ve minik melekleri:)
sanırım hepimizin gece uyumayla alakalı sorunları başladı ve doğuma kadar artarak devam edecek gibi . bende sola yatıyorum gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorumne zaman döndüğümü bile hatırlamıyorum. her halde gece iyi uyuyamadığım için gündüz sürekli uykulu modta geziyorum ama iş yerinde bu durum çok zor oluyor. Uyur gezer gibiyim
Ben de illa 32+0'da almak gerekiyor diye biliyorum hatta 1 ay doldu sırf rapor alacağım diye randevumu da haftaya aldım özledim oğluşumu ama bu saatten sonra daha önce gidemem çünkü drumun bütün randevuları dolu bir sonraki haftaya kadar da sabredemem
Kizlar burda arkadasin tavsiye ettigi lcw geceligi netten akdim 2gnde geldi ve cok sirin saolsun iiki paylasmis hatta bnce elbise olarak bile giyilebilir evde bende tavsiye ederm arayan arkadaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?