2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Canim yanilmiyorsam senin bebeginde iri bir bebekti, bende 30+4 gunlukken bebek 2100 gr di. Erken dogabilir dedi doktorum. Sen birsey yaptin mi bu durum icin, seninde erken dogma riskin var miydi ?

16 haftdan beri doğumu bekliyor doktor açılma vardı o durdu ama şimdi sancılar başladı..evet iri bebek benimde suyu falan herşeyi yolunda gidiyor ama işte erken gelecem diye ortalığı ayağa kaldırıyor :) yok hayır bu durum için yapılacak birşey yok bir an önce kılosunun tamamlansın diye proteinli vitaminli şeyler yedim.. en azından doğarsa sağlık sorunu olmasın diye şükür tamamladıkda.. sancıya alıstım zaten artık şiddetini anlıyorum eğer aynı şiddette geliyorsa gitmıyorum ama artarsa gidiyorum... normalde doktorum 20 dk 3 sancı dedi ama aynı şiddetteki sancılardan korkma dedi bende sürekli takip ediyorum.. sancımatik gb oldum :)

Aynennn benimkide oyle, doktorum mu biraz felaket tellali anlamadim, bebek iri diye nasil korkuttu beni. Calismiyorum AMA evde de dinlenmiyorum da. Bende 31. Haftadayim 5-6 hafta dayansa bari. Senin masallah az kalmis zaten dogsa bile sorun cikmaz Allahin izniyle ama yinede gununu bekler insallah...

Tamam canim cok sagol cok cici birsey bende m alicam sanirim burdan o sonuc cikiyo :) gule gule kullan

Gecmis olsun canim iki hafta once bendede vardi ayni problem magnezyum verdi banada simdi gecti sukur insallah seninde gecer cok kafana takma cunku normalmis yani sinyal de olabilir ama geneli rutinmis doguma hazirlik icin bol bol dinlen ve kafani gobegine takma o zaman geciyor he bide doktorum beni uyardi karnin sertlesince ovalama diye cunku sertlesmeyi tetikliyormus bende saf gibi yumusar diye ovuyordum :) biraktim gecti darisi basina

bebeğim çok çok iri benim 33 haftamda 2500gr 47cm di ama doktorum doğumun zor olur dedi normal olursa ki bu durumda sezeryan olur dedi başkada bir sorun yok.. gelişimi genelde genetik dedi buna yapılacak birşey yok dei hani korkutulacak ne varmışda korkutmuş seni anlmadım.. ben hep yattım valla daha yeni yeni ayaklandım.. zaten zor bebek zor hamilelik yaşadım bu zmana kadar o yüzden hiç kalkmadan yattım neredeyse ev işi falan nasıl yapılır unuttum bile evet budan sonra doğsada çok sorun olmaz dedi ciğerleri falan gelişti kılosu yerinde Allah da başka sorun vermesin.. ama tabi gününde yada gününe daha yakın doğsa içim daha raht eder.. hiç kafanı takma canım sağlıklı ömürlü olsunlarda isterlerse şimdi gelsinler

Benim de aynı şekilde sat a göre 33+2 haftalık ultrasonda bpd 92mm 37w4d
ac 289 mm 32w6d
fl 64mm 33w1d

doktorum bpd yani başçevresinin büyüklüğünü genetik birşey olacağını ultrasonda görünen kötü bişey olmadığını söyledi ama yine de takip altında tutmak gerekir dedi ben de kafama taktım çünkü başı büyük olursa normal doğum da hayal olur benim için...

ay bilmiyorum ki 1 saatte 2 tane var benim sancının değeri nerde yazıyorki acaba burda yazandan tahminim 2 tane 50 sancı değeri var sen hep yatıyormusun yoksa evde dolaşıyormusun birde ilaç falan kullanıyormusun

ay bilmiyorum ki 1 saatte 2 tane var benim sancının değeri nerde yazıyorki acaba burda yazandan tahminim 2 tane 50 sancı değeri var sen hep yatıyormusun yoksa evde dolaşıyormusun birde ilaç falan kullanıyormusun

nst kağıdının alt tarafında çizgi sancı çizgisi.. onun yanında falan yazıyor.. genel olarka yatıyorum dk ayakta kalamıyorum hemen taş gb oluyor karnım.. ama evinde dolaşıyorum yine de yemek yapıyorum mesela temizlik falan yok da yemeğimi yapıyorum.. saatte sancı ne bilim çok değil gb me geldi.. 20dk 7 tane geldi en küçüğü 41 en yükseği 50 olan vajinal muane yaptı açılma yok dedi doğum sancısı ama açılman yok dedi .. o zman yatırmayayım dedi burda sancı çekenleri görünce daha çok korkarsın dedi dedim iyi olur hastane hemen evimin karşısında zaten birşey olursa yürüyerek 5dk bile değil.. ilaç olarak da magnezyum kullanıyorum ilaveten nidilat ama bu hafta son kesicez öyle demişti..

stres yapma canımmm dinlen madem öyle sakın üzme kendini

Canim yanilmiyorsam senin bebeginde iri bir bebekti, bende 30+4 gunlukken bebek 2100 gr di. Erken dogabilir dedi doktorum. Sen birsey yaptin mi bu durum icin, seninde erken dogma riskin var miydi ?

maşallah kızlar sizin bebekler baya iri yada benimkimi fazla küçük bilemedimm şimdi 1890 grammışız biz 32. hafta

Evet doğru söylemişim 1 saatte 2 defa 50 değerinde çıkmış ya şimdi arkadaşımla konuştum ondada olmuş son haftalarda normal heralde bende evde yemeğimi falan yaparım ama temizlik yapmam artık yürüyüşlerde iptal tabi yapacak birşey yok evde dinlenerek geçireyim dr sana 20 dk 3 defa normalmi dedi iyi o zaman biraz rahatladım senin haftalarına gelsem rahat ederim ya inşallah vakitli gelir oğlum

20 dk 3 sancı ama aynı şiddette ki sancıya telaş yapma dedi normal dedi.. ama 20 dk artan şiddetli sancılar olursa bekleme gel dedi.. önemli olan sancını şiddeti dedi.. arada yalancı kasılmalarda yaşayabilirsin dedi onları ayırt etmen lazım .. ilk başlarda anlmamıyordum da şimdi uzman oldum .. zaten doğum sancısı vurdu beynime damla damla kan sıçrıyormuş gb hissediyorum buz gb terliyorum avzım ççıktığı kadar da bağırıyorum.. yani o sancı kendini çok belli ediyor

A bu arada ben hiç sancı hissetmiyorum 50 değerinde çıkmış dr sordu bişey hissettinmi diye hayır dedim ben sadece karnımda sertleşme hissediyorum yatarsam sıkıntı yokta o zaman ayakta olursam aşağı soğru vuruyor sanki oğlum gibi geliyordu ama meğer o benim sancımmış ama dediğim gibi hiç sancım olmadı Allah sanada kolaylık versin valla telaşı bile yetiyor insana şimdi sen bağırıyorum sancı gelince demişsin ya bütün tüylerim ürperdi sağlıkla kavuşalım şu bebişlere yahu

Kizlar ayaktaydim 3-4 kere tam seyimin oraya bitaraftsn bicak saplanio gibi oldu korktum bnde oturddum hemen oturunca gecti bole bisey yasadinizmi hic bide ksrnim acio gibi hissediorum resmn normslmi bebek buyudkce gerildigindenmi avio acaba

maşallah kızlar sizin bebekler baya iri yada benimkimi fazla küçük bilemedimm şimdi 1890 grammışız biz 32. hafta
benimkide minik canım bu cuma günü 30+6 da 1449 grmdı

geçmiş olsun canım yat dinlen bol bol. benimde karnımda sertleşmeler oluyo doktora sordum bir saatte 4 ten fazla olursa normal değil dedi.bende saydım olmadı o kadar

güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh

evet evet bizim de her gun bırkere oluyor
baya da uzun suruyor

ben okuyorum 1 tane

eger 14 cıkıyorsa kontrol etmen ıyı olur canım
benim elimde tansıyon cızelgem var her gun sabah oglen aksam olcuyoruz
cunku benım de hastanede 16 cıktı gecenlerde
son kontrolde de 14 cıktı
anıden yukselme yasayabiliyorum ve ıdrarda proteıne bakıyor doktorum

iyi akşamlar anneler♥ iş yerının yogunlugu benımde akşamları dırek yatış yapmamadan pek giremiyorum
gunler hızlıca gecsin ve ben calısamaz raporumu alayım
ccok sıkıldımmmmmmmm :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…