- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.301
ben okuyorum 1 tane
Kizlar ayaktaydim 3-4 kere tam seyimin oraya bitaraftsn bicak saplanio gibi oldu korktum bnde oturddum hemen oturunca gecti bole bisey yasadinizmi hic bide ksrnim acio gibi hissediorum resmn normslmi bebek buyudkce gerildigindenmi avio acaba
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişim iriydi ama bugün doktorum kilosu bıraz geri dedi o kadar üzüldüm ki ne yesem kilosu artar yardımcı olurmusunuz??
cnm bence hiç sorun etme ve endişelenmeKızlar bugün kontrolüm vardı bebişim iriydi ama bugün doktorum kilosu bıraz geri dedi o kadar üzüldüm ki ne yesem kilosu artar yardımcı olurmusunuz??
Canim ikinci dogumum olmasina ramèn sorularima cevap bulammiyorum ....benimde karnım acıyor özellikle kiynasirken cok felaket ama Dr normal olduğunu söyledi bir aydır gıtmıyorum haftaya rdv tekrar sorcam bakalım bide dinlenince gecen ağrılardan korkmiycaksin onu biliyorum eğer dinlendikce çoğalıyorsa o normal değil ....
ya kızlar şu beşil olayı bana da dert oldu bizim yatak odamız malesef ufak o yüzden eni 60 cm olan beşiklerden almam lazım ya oyun parkı alıcam ya da şu tahta parmaklıklı gibi beşikler var ya onlardan alıcam ama bir türlü karar veremedim hangisinden alsam( yardımcı olabilir misiniz lütfen...
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
cnm bence hiç sorun etme ve endişelenme
1-ulturason ölçümlerinde 500 gr kadar artı ve eksi yanılma payı oluyo
2-tabiiki beslenmene dikkat et fakat bebeğin kilo alımı senin ve eşinin fiziki yapısınada bağlı olabiliyo
3-benim 3. çocuğum olucak kısmetse ve ben öle yediğine içtiğine çok dikkate den biri değilim hamileliklerimde çok fazla kilo alamıyorum ve bebeklerim nasıl oluyosa kilolu doğuyolar benim kız kardeşiminde öledi annemde bizi öle doğurmuşyani biraz genetikle bağlantılı
4-yeterki sağlıklı olsunlar kiloları doğduklarında 2.500 altında olmasın yeter 2.500 altında olması kötü değil yanlış anlama sadece senin bi kaç ay sıkıntılı geçer o kadar
5-benim o kadar çok tanıdığım var 30 kilo alanlar yediklerine içtiklerine dikkat edenler mesela kadının boyu 1.70 ama bi bakıyosun bunlar bile 2000 gr veya 2.500 doğum yapanlar oluyo ama gayet sağlıklı
sen bebeğine nasıl kilo aldırcağını değil nasıl sağlıklı dünyaya getirceğini düşün sadece endişelenme yani hiç belli olmaz bide bakmışsın tosun gibi doğurmuşsun
benimde öle ilk doğumum olmuycak ama yinede acemilik yaşanıyo işte bilinçliyim diorum bi bakıyorum bişey oluyo korku sarıyo benide nie böle oluyo şimdi nedne oldu falan filankarın acısı yani bıçak saplnması bendede var mesela benim 2 oğlumda ben böle şey yaşamadım hep bacaklarıma kramplar girerdi ama şimdi öle olmuyo hiç bacak krampı yaşamadım ama öksürdüğümde ani harekette ve gece yatakta özellikle sağ ve soldan karnımın alt tarafından bi acı başlıyo resmen git gide çoğalıp beni bağırtıyo sanki bıçak sokuyolar hareket ettikçe artıyo bide
benim bundan önceki kaybettiğim bebeğimde erken kasılmalar başladı aynen tarif edip yazıcam
12 haftalıktı hematom büyüdükçe bebeği dışarı atmaya çalışmış ve kasılmalar başlamış
gece yatmadan önce sanki gaz sancısı var sanmıştım sorunlu bi gebelik olduğu için endişelendim ağrılar durup durup tekrarladığı için gece acile gittik baya bi yoğunlaştı kramp gibi ağrılar gerizekalı nöbetci dr. ulturasonda baktı ben bi terslik olduğunu ulturasonda anladım bebekle birlikte kese yol gibi uzamış ve rahim ağzına doğru inmişti dr. bişey yok korkma dedi ve gaz sancısı bu diyip beni müşadeye aldı bana lavma yaptı serum taktı aptal adam :))
sabah 6 da beni kontrol etmeden eve yolladı ve ben o saate kadar artan ağrılar yaşadım eve geldik saat 8 de iice arttı bu sefer ağrılar nöbet gibi araları azalmış ve baya yoğunlaşmıştı saat 11 olduğunda ben yerleri tırmalamaya başladım yatıp dinleneyim dedim resmen sezeryan dikişimin olduğu yer bonbe bonbe oluyodu balon gibi yani bi sağda bi solda bi ortada dedim gaz sancısı bu kesin gerçekten ama ne biçim bişey artık eşim geldi beni kucakladı çığlıklar eşliğinde hastaneye gittiğimizde kendi dr.um bana doğum sancısı bunlar dedi görür görmez erken rahim kasılmaları hematom yüzünden dedi ve ben akşam 8 e kadar o sancıyı malesef çektim meğerse o banbe bonbe olan şeyler rahim kasılmasıymış benim ilk oğlumda normal doğmuştu ve 32 haftalık doğdu hiç beklemiyoduk sancılarım da hep belim ağrıdı hiç karından bişey hissetmedim ve tamamen tecrübesizdim ben normal karnım ağrıycak sanıyodum :)) hatta 3 4 gün önce nişanım gelmişti neki bu dedim :))
ben şimdi hiç böle bişeyi kafama takmıyorum çünki böle bişey olucaksa sen bunu ister ilk deneyimin ister 2 ister 3 olsun anlamıyosun bi aksilik olunca zaten kendini gösteriyo ve ona göre dr. koşuyosun
Kızlar sağlık ocağına gittim testlerim yapıldı güzel çıktı ama gün içinde karnım sertleşiyor dedim yürürken sanki aşağıdan ittiriyor gibi geliyor falan diye anlattım ebeme dr git söyle seni nst ye bağlasınlar dedi.
Neysi gittim girdim 1 saatte 2 tane sancım çıktı eğer bir tane daha olursa yatıralım dedi dr ama bir daha olmadı magnezyumu günde 2 ye çıkardı sürekli yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedieve gönderdiGerçi tedbir amaçlı doğum sancısı gibi gözükmüyor dedi ama korktum Oğlum inşallah vaktini bekler.
benım yer sorunum var standart 60 120 ve 70 110 olmuyordu 3 4 cm bıle farkedıyor
papetto aldım 60 110 cıktı sansıma dıs olcusu en kucuk olan tavsıye ederım
Papetto OP09 Alüminyum Yeni Dizayn Oyun Parkı 200 tl aldım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?