- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.321
Gunaydinnnnn anneler ve de kuzulari... Arkadaslar benim aci seklinde sancim yokta kasilmalari hissediyorum karnimda, resmen karnim toplaniyor bir bolgesi sonra geciyor AMA dedigim gibi sanci hissetmiyorum, normal mi bu haftalarda acaba'?
sevgili annişler raporun 32+0 olarak düzenlenmesi zorunludur. Ama siz 31+4 te olabilirsiniz 32+3te. Doktor bunu yazarken 32+0 olarak yazıcak ve rapor öyle düzenlenicek sonuçta haftasonları veya tatillere denk gelebilir 32+0 gününüz. yani 3 gün önce 2 gün sonra bişey değişmez. Ben konuştum hastanenin rapor bölümüyle doktor 32+0 yazsın bizim için önemli olan odur dediler. Doktorla konuştum 31+5te 32 olarak yazıcak. Ama pazartesiden başlatırsanız rahat edersiniz çünkü izinler hafta olarak hesaplanır. diğer türlü haftanı yarısında izniniz biter...
Günaydın kızlar :)
Bugün hava öyle güzel ki :)) insan işe gelirken bile sabah böyle bi havayla karşılaşınca mutlu oluyorbahar geldi artık,baharın bebekleri de teker teker gelecekler Allah'ın izniyle
Herkese mutlu günler
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
büyüyoruz ama büyümeden gelecek bu misafir
ve de hiç işe gitmek istemiyor di mi insan. yazını okuyunca ha işte benim gibi hissettmiş dedim. "Şurada bir yerde otursam. Açık çay, börek... Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı çağırsam, laflasak. Sonra da bütün gün dinlene dinlenen yavaşa yavaş bebek alışverişi yapsak" diyor insan:)))
günaydın cnm ben senin misafirin için senden çok heyecanlanıyorum:) ben izne çıkcam sen bebişini kucağına alıcan nasipse benim de kızım için içime doğan mayıs başı her ne kadar 19 mayıs görünsek te...:) bakalım bu hafta sonu kontrol var çok özledim kısçemiiiii
Niye benim gobegimde kirmizi kirmizi kucuk sivilceler cikiyo sizde de var mi kizlar
merhaba güzel anneler :)
kızlar bende kasılma olmuyor hiç bi anormallik yoktur değil mi?
cok az uyudum uyku tutmadı gece
havada cok guzel
ama malesef ben evde camasır yıka as temızlıkle ugrasyavas yavas temızlıge basladım
10 gune bıtırırım artık :) sonrası bebısın kıyafetlerı yıkanıp yatagını serdıkmı cantada hazırlandımı oh dıcem:)
havalar hep boyle guzel gıtse ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyo evde durmak hıc ıstemıyorum :)
hepınızı opuyoruz teyzelerı eymenımızle bız ıs basına:)
cok az uyudum uyku tutmadı gece
havada cok guzel
ama malesef ben evde camasır yıka as temızlıkle ugrasyavas yavas temızlıge basladım
10 gune bıtırırım artık :) sonrası bebısın kıyafetlerı yıkanıp yatagını serdıkmı cantada hazırlandımı oh dıcem:)
havalar hep boyle guzel gıtse ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyo evde durmak hıc ıstemıyorum :)
hepınızı opuyoruz teyzelerı eymenımızle bız ıs basına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?