2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ve küçük melekleri:)

karın sertleşmesi nasıl oluyor ki? Nasıl anlıyorsunuz karın setleşmesini?

Gunaydinnnnn anneler ve de kuzulari... Arkadaslar benim aci seklinde sancim yokta kasilmalari hissediyorum karnimda, resmen karnim toplaniyor bir bolgesi sonra geciyor AMA dedigim gibi sanci hissetmiyorum, normal mi bu haftalarda acaba'?

günaydın anneler ve mucizeleri,

bu kasılma konusunda ben de tedirgin olmuştum, dediğiniz gibi karnım bir tarafa toplanıyor sonra birkaç dakikada kendine geliyordu, yürürken, ayakta dururken filan daha çok oluyordu. doktoruma sordum. bunların braxton hicks kasılmaları olduğunu, vücudun doğum kasılmalarına hazırlık yaptığını ve normal olduğunu söyledi, günde 10 dan fazla olursa doktorumu bilgilendirmem gerekirmiş. ben de çok saymıyorum. bu aralar magnezyuma başladım ondan mıdır bilmem azaldı zaten.

Ya bu bendeki kasılmalar demekki herkeste oluyor rahatladım ya günde 10 defa oluyormu bilmiyorum ki bende saymadım ama magnezyumu günde 2 ye çıkardık birde çok dolaşmıycam rahatlarım ama sabah kahvaltı falan hazırladım rahattım Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah

Bu rapor işini merak edip doktorumu aradım şimdi. Benim haftam cumadan cumaya doluyor. Yani 5 Nisan cuma günü 32+0 oluyoruz. 8 Nisan pazartesi gelsem de o gün için 32+0 lık rapor verseniz olur mu dedim, o da geriye dönük yani 5 nisandan başlamak üzere rapor verebilirim, tarihte değişiklik yapamayız dedi. Sanırım bu konuda her doktorun uygulaması farklı, ben şanssızım yani :44:

ve de hiç işe gitmek istemiyor di mi insan. yazını okuyunca ha işte benim gibi hissettmiş dedim. "Şurada bir yerde otursam. Açık çay, börek... Çok sevdiğim bir kız arkadaşımı çağırsam, laflasak. Sonra da bütün gün dinlene dinlenen yavaşa yavaş bebek alışverişi yapsak" diyor insan:)))

Ben de okudum,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin..

büyüyoruz ama büyümeden gelecek bu misafir

günaydın cnm ben senin misafirin için senden çok heyecanlanıyorum:) ben izne çıkcam sen bebişini kucağına alıcan nasipse benim de kızım için içime doğan mayıs başı her ne kadar 19 mayıs görünsek te...:) bakalım bu hafta sonu kontrol var çok özledim kısçemiiiii

:)) havanın güzelliğiyle beraber hissettiklerimi tam olarak yazmışsın :) yakın bi arkadaşla laflamak ve bebek alışverişi :)) bu haftayı saymazsak 2 hafta sonra izne çıkıyorum,hamilelikten değil ama işe gelmekten,çalışmaktan çok sıkıldım (

bende heyecanlanıyorum ya .. hemen doğsun istiyorum ama bana uymasın beklesin az daha... izninde bol bol annelik meceralarımı okurusn artık :) özlemi hiç sorma bizimde yarın kontrolumuz ıkı hafta dayanamıyorum

büyüyoruz ama büyümeden gelecek bu misafir

Ay kalmış canım 1 hafta falan daha sabreder inşallah dün sağlık ocağında bir bayana rastladım 6.5 aydan sonra hergün sancım vardı dedi kimsesi olmadığı için yemeğini falan kendi yapmaya kalkıyormuş ağlardım yemek yaparken ağrıdan dedi ama vaktinde doğmuş hayırlısı bizde sabrederiz inşallah

Niye benim gobegimde kirmizi kirmizi kucuk sivilceler cikiyo sizde de var mi kizlar

Evet canım bendede vat bayadır göbişleri yağladığımızdan çıkıyor heralde diye düşünüyorum forumda çoğu kişide var sıkıntı yapma

merhaba güzel anneler :)

kızlar bende kasılma olmuyor hiç bi anormallik yoktur değil mi?

Canım bende kasılma sancı hissetmedim sadece karnım sertleşti birde oğlumın ayakları aşağıda orayı itiyormuş gibi hissettim meğer o sancıymış 1 saatte 2 kere çıktı ama normalmiş heralde anneme söyledi 50 dercede 2 sancı çıkmış hiç hissetmedim dedim rahat doğum yaparsın o zaman dedi vaktiyle gelirde inşallah yaparım

cok az uyudum uyku tutmadı gece
havada cok guzel
ama malesef ben evde camasır yıka as temızlıkle ugras yavas yavas temızlıge basladım
10 gune bıtırırım artık :) sonrası bebısın kıyafetlerı yıkanıp yatagını serdıkmı cantada hazırlandımı oh dıcem:)
havalar hep boyle guzel gıtse ınsanın ıcı kıpır kıpır oluyo evde durmak hıc ıstemıyorum :)
hepınızı opuyoruz teyzelerı eymenımızle bız ıs basına:)

kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş

10 gün temizlikmi Napıcaksınki o kadar birde daha erken yeniden kirlenir bende son haftamda kendim yaparım diyordum ama artık pek mümkün olmadığı için temizlikçi çağırıcam dip köşe temizlesin artık bende haftaya beşiğimi alırım sonra bebişin eşyalarını yıka yerleştir evde vakit geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…