- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #31.341
Canım bende kasılma sancı hissetmedim sadece karnım sertleşti birde oğlumın ayakları aşağıda orayı itiyormuş gibi hissettim meğer o sancıymış 1 saatte 2 kere çıktı ama normalmiş heralde anneme söyledi 50 dercede 2 sancı çıkmış hiç hissetmedim dedim rahat doğum yaparsın o zaman dedi vaktiyle gelirde inşallah yaparım
Kızlar sağlık ocağına gittim testlerim yapıldı güzel çıktı ama gün içinde karnım sertleşiyor dedim yürürken sanki aşağıdan ittiriyor gibi geliyor falan diye anlattım ebeme dr git söyle seni nst ye bağlasınlar dedi.
Neysi gittim girdim 1 saatte 2 tane sancım çıktı eğer bir tane daha olursa yatıralım dedi dr ama bir daha olmadı magnezyumu günde 2 ye çıkardı sürekli yat mecbur kalmadıkça ayağa kalkma dedieve gönderdiGerçi tedbir amaçlı doğum sancısı gibi gözükmüyor dedi ama korktum Oğlum inşallah vaktini bekler.
canım normal sıkıntı yapma.. benim kasılmalarım ıkı haftayı geçti var.. nst yüzde 40 50 arasında sancı çıkıyor.. 20dk 7 kasılma çıktı ama açılma olmadığını için sadce kontrol altındayız her an doğum bekliyoruz.. hemen yatırmıyorlar hastaneye için rahat olsun.. mesela bugün sabah 9 beri 13 kere sancı vurdu.. nst sancıdeğerin kaç çıktı
hadi bakalım iyi günlerde kullansın.Gunaydin herkeseeee ! Bugun kayinvalidem seyahatten geliyo,ablasiyla beraber bebislere hediyeler almis onlari gorucez.Bir de bugun 31.haftamiza giriyoruz yasasin.Mucuk herkes iicin
ya şu nst denen şeye ne zaman giriliyor arkadaşlar bana doktor hiç bahsetmedi daha zamanı mı gelmedi ondan mı bahsetmedi acaba?
ya şu nst denen şeye ne zaman giriliyor arkadaşlar bana doktor hiç bahsetmedi daha zamanı mı gelmedi ondan mı bahsetmedi acaba?
güzel anne adayları merhabaaa sizden ricamm hamilee kalmak isteyen bizler içinnn 1 er ayetel kürsi okurmusunuzzz
41 anneden 1 er ayetel kürsi topluyoruzz Rabbim dualarınızı kabul etsinn çokkk saolsunn şimdiden Rabbim kılay gebelikler versinn inşaşalhhh
kasılmalar sertleşme ile belli ediyormuş kendisini
hemşire haklı nstye girsen ii olur çok sıkma kendini ama ne olduğunu bilmen seni rahatlatır.
benimde aynen benim 60-73 arası çıktı 40 dk boyunca hiç düşmedi. 15-20 kere çıkmıştı.
hadi bakalım iyi günlerde kullansın.
çok merak etme:) zamanı gelmemiş 35-36 dan sonra bakıyorlar.
eğer şikayetlerin varsa o zmn daha erken bakıyorlar.
E sende de baya sancın varmış naptın hastaneyemi yattın yoksa evdemisin birde ilaç falan verdimi sana dr geçmiş olsun canım
evet cnm o gece hastanede kaldım 2 tane serum verdiler düşmedi
arkasından 20 dk ara ile nidilat sabaha kadar verdiler
normalde yinede yatmamı istediler hastanede yatmadım 2 gün yattım.
Yatak istirahati verdi ben çalışıyorum ama bilg başında olduğumdan sorun olmuyor ayaklarımı uzatarak çalışıyorum.
30 haftadan beride 4 saat ara ile nidilat alıyorum haftada 2-3 kerede serum. öteleyebildiğimiz kadar doğumu erteliyoruz işte. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ya bu kasılmaları sancı şeklinde hissediyordun dimi çok sordum ama hani ben bir şey hissetmiyorum ama o sancılar olsa farkederdim heralde sen nasıl anladın
Arkadaslar Ben bebisin cicilerini yikadim yarin kismetse ütüleyecegim, cantamizida yavas yavas hazirlayayim diyorum, sormak istedigim bisey var, bebege ayri kendime ayri bir canta mi hazirlayacagim; bebege hazirlayacagim canta aldigimiz bebek cantasi olabilir mi, kendime kucuk cekcek bavul hazirlasam olur mu ve icine ne koyacagim? Ben sayayim eksik varsa tamamlarsaniz sevinirim. Anneye gecelik, ped, terlik, Ic camasiri, bardak, tabak, kolanya, lohusa kirmizi tacim ( cok hevesliyim onu takmaya:) bebek icin: hastane cikisi, emzik, ( biberon ilk oglumda gerekmemisti o yuzden almadim), battaniye. Eeee bu kadar mi az geldi gozume, ha birde bez. Baska arkadaslar yardim edinde eksiksiz bitsin su is. Tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?