2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

O zaman süper desene :) kolay doğum yapmak bir hamilenin isteyebileceği en önemli şeylerden biri çünkü :)

Merhaba kızlar ya bişey sormak istiyorum bu karında sertleşme bi yere toplanma olayı bizde de oluyo özellikle eşimle ilişkiden sonra doktorum erkek olduğu için soramadim utandım normalmi bu bi bilginiz varmı ?

Gunaydin herkeseeee ! Bugun kayinvalidem seyahatten geliyo,ablasiyla beraber bebislere hediyeler almis onlari gorucez.Bir de bugun 31.haftamiza giriyoruz yasasin.Mucuk herkes iicin

kasılmalar sertleşme ile belli ediyormuş kendisini
hemşire haklı nstye girsen ii olur çok sıkma kendini ama ne olduğunu bilmen seni rahatlatır.

benimde aynen benim 60-73 arası çıktı 40 dk boyunca hiç düşmedi. 15-20 kere çıkmıştı.

Gunaydin herkeseeee ! Bugun kayinvalidem seyahatten geliyo,ablasiyla beraber bebislere hediyeler almis onlari gorucez.Bir de bugun 31.haftamiza giriyoruz yasasin.Mucuk herkes iicin
hadi bakalım iyi günlerde kullansın.

ya şu nst denen şeye ne zaman giriliyor arkadaşlar bana doktor hiç bahsetmedi daha zamanı mı gelmedi ondan mı bahsetmedi acaba?

çok merak etme:) zamanı gelmemiş 35-36 dan sonra bakıyorlar.
eğer şikayetlerin varsa o zmn daha erken bakıyorlar.

Son düzenleme:

canım şimdi bnde okudum Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayrlı evlatlar nasip etsin...sizede bu mutluluğu tattrsın inşallah...

ya şu nst denen şeye ne zaman giriliyor arkadaşlar bana doktor hiç bahsetmedi daha zamanı mı gelmedi ondan mı bahsetmedi acaba?

E sende de baya sancın varmış naptın hastaneyemi yattın yoksa evdemisin birde ilaç falan verdimi sana dr geçmiş olsun canım

E sende de baya sancın varmış naptın hastaneyemi yattın yoksa evdemisin birde ilaç falan verdimi sana dr geçmiş olsun canım

evet cnm o gece hastanede kaldım 2 tane serum verdiler düşmedi
arkasından 20 dk ara ile nidilat sabaha kadar verdiler
normalde yinede yatmamı istediler hastanede yatmadım 2 gün yattım.
Yatak istirahati verdi ben çalışıyorum ama bilg başında olduğumdan sorun olmuyor ayaklarımı uzatarak çalışıyorum.

30 haftadan beride 4 saat ara ile nidilat alıyorum haftada 2-3 kerede serum. öteleyebildiğimiz kadar doğumu erteliyoruz işte. Allah sonumuzu hayır etsin.

Ya bu kasılmaları sancı şeklinde hissediyordun dimi çok sordum ama hani ben bir şey hissetmiyorum ama o sancılar olsa farkederdim heralde sen nasıl anladın

..................................................................................merhaba anneler :)...........................................................

Ya bu kasılmaları sancı şeklinde hissediyordun dimi çok sordum ama hani ben bir şey hissetmiyorum ama o sancılar olsa farkederdim heralde sen nasıl anladın

bende birşey hissetmedim
kasık ağrılarım vardı ara ara vuruyordu onu söyleyince doktora nts çekelim diyince çıktı.
ama karnım gergindi bende bebişim yaslanıyor felan normaldir diye düşünüyordum.
ama ilaca başladığımdan beri karnım hafifledi. şöyledir böyledir ağrılar diyemyorum tam olarak bende hissetmiyorum gerginlik haricinde

30. haftalık hamileyim bayanlar...
bugun oğluşum bir sıkıştırıyo bir sıkıştırıyor. korkmaya başladım. ne oluyo diye kasıklarım batıp batıp duruyo reflümü azdırdı. sanki bir yere toplanıyor sizlerde de bu durumu yaşayan var mı yoksa bende mi bir sorun var..

Son düzenleme:
kızlar ya ben çok fena grip olmuşum halim yok hiç canım çalışmak istemiyor mecalimde yok zaten bide üstüne dısarıda hava cok güzel ya şu hamileler istediği zaman izin alabilse ne güzel olur değil mi ben 37'ye kadar nasıl çalışacağım yaf

Arkadaslar Ben bebisin cicilerini yikadim yarin kismetse ütüleyecegim, cantamizida yavas yavas hazirlayayim diyorum, sormak istedigim bisey var, bebege ayri kendime ayri bir canta mi hazirlayacagim; bebege hazirlayacagim canta aldigimiz bebek cantasi olabilir mi, kendime kucuk cekcek bavul hazirlasam olur mu ve icine ne koyacagim? Ben sayayim eksik varsa tamamlarsaniz sevinirim. Anneye gecelik, ped, terlik, Ic camasiri, bardak, tabak, kolanya, lohusa kirmizi tacim ( cok hevesliyim onu takmaya:) bebek icin: hastane cikisi, emzik, ( biberon ilk oglumda gerekmemisti o yuzden almadim), battaniye. Eeee bu kadar mi az geldi gozume, ha birde bez. Baska arkadaslar yardim edinde eksiksiz bitsin su is. Tesekkürler

bende yıkadım ütülemedim daha ben tek çanta götürmyi planlıyorum bebek ve kendim için. gerçi benim pek tecrübem yok ama sanki saydıkların yeterli gibi sezeryan olacaksa sanırım geceliği ve bebek takımını birer daha artırmak gerek kalıncağı için bir gece ıslak mendil unutma bebeğe kendine çorap felanda koy çok üşüyormuşsun diye duydum ama bilemem tabi gögüs pedini al aklıma da başka bişey gelmedi bende bu hafta hazırlıcam inşlallah çantamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…